Comanda din: 16-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Informatii despre Phostoxin, Delicia Gastoxin, insecticid silozuri cereale


delicia-gastoxinphostoxin logo

Phostoxinul este acelasi produs ca si insecticidul Delicia Gastoxin diferenta dintre ele fiind brandul si producatorul. Ambele au aceeasi compozitie de Fosfura de Aluminiu, respectiv 60% si fiind utilizate in aceleasi domenii. Fosfura de Aluminiu (AlP) este un compus anorganic folosit ca si un conductor de banda larga, dar ca si fumgator. Acest solid, lipsit de culoare se comercializeaza in general ca si o pulbere de culoare verde - gri datorita prezentei impuritatilor rezultate din hidroliza si oxidare.

Fosfura de Aluminiu reactioneaza cu apa sau cu acizii producand fosfina:

AlP + 3 H2O → Al(OH)3 + PH3
AlP + 3 H+ → Al3+ + PH3

Spectrul de utilizare al produsului este destul de larg fiind inclus in raticide, insecticide, dar ca si fumigator pentru depozitele de cereale. De asemenea este utilizat pentru a ucide mamifere mici precum cartite sau rozatoare. Tabletele sau peletii de insecticid Phostoxin sau Delicia Gastoxin contin de asemenea alte chimicale printre care amoniac care ajuta la reducerea potentialului de aprindere instantanee a gazului.

Compania noastra NU comercializeaza acest produs dar poate sa va ajute in combaterea daunatorilor silozurilor de cereale cu urmatoarele:

Produse recomandate pentru combaterea daunatorilor, alternativa Phostoxin:

Este utilizat ca si fumigant atunci cand alte aplicari de pesticide nu sunt posibile si cand sunt tratate struncturi sau instalatii, precum in nave, avioane sau silozuri goale de cereale. Toate aceste structuri pot fi inchise perfect etans sau protejate cu o membrana impermeabila gazului. phostoxin

Modul de actiune al Phostoxinului sau al insecticidul Delicia Gastoxin:
O data ce recipientul a fost deschis si produsul a fost expus umiditatii si temperaturii mediului, un gaz protector cu miros iritant este eliberat (amoniac si dioxide de carbon) urmat de Fosfina (PH3) de puritate ridicata. Procesul se incheie dupa 48 pana la 96 de ore de contact cu mediu, depinzand de umiditatea si temperatura. In conditii normale (20 grade Celsius si 60% umiditate), Phostoxin® elibereaza 40% din phosfina in 24 ore si 75% in 48 ore. Cu cat temparatura si umiditatea sunt la un grad cat mai ridicat, cu atat eliberarea gazului se face mult mai repede. Fumigarile nu ar trebui sa aiba loc la temperaturi sub 5 grade Celsius.

phostoxinFosfina PH3 cauzeaza moartea insectelor prin asfixiere, afectand metabolismul si procesul enzimatic al sistemului respirator. Doza minima de concentratie pentru ca toate insectele sa moara este de 150 ppm, iar perioada de expunere este de 5 zile la temperaturi de peste 20 grade Celsius.
Doza variaza in functie de caracteristicile spatiului de depozitare si a tipului de insecta. Ca o norma generala, cititi cu atentie eticheta produsului si consultate departamentul tehnic al vanzatorului.

Securitatea: Carbamatul de amoniu controleaza eliberarea de fosfina, facand Phostoxin® singurul produs ce ofera securitate in aplicarea sa. Produsul si reziduu rezultat se descompun in substante care nu fac rau mediului.

Fosfina este un gaz extraordinar de toxic, un pic mai greu decat aerul (densitatea fiind de 1,20) dispersandu-se rapid in contact cu aerul. Fosfina in starea ei pura este insolubila in apa si in grasime si nu produce reactii chimice cu componentele bunurilor tratate. De aceea, Phostoxinul nu afecteaza produsele fumigate, pastrandu-le proprietatile organoleptice si capacitatea de germinare nealterata.

59 Intrebari si Raspunsuri

 • Constantin Balasa
  04/12/2013 at 2:34 pm

  va rog sa-mi spuneti daca au efect la cartite si daca se pot procura prin cumparare directa sau este nevoie de o autorizatie speciala.

 • Ion
  13/01/2014 at 1:16 pm

  buna ziua, as vrea o oferta de pret pentru tabletele Phostoxin?

 • Ana
  19/02/2014 at 11:38 am

  Cum scap de gandacii din apartament? Ce produse sa folosesc, ma puteti ajuta?

  • 21/04/2014 at 10:36 pm

   pentru gandacii de apartament va recomandam sa cititi articolul de pe pagina http://www.pestcontrol-expert.ro/blog/cum-scapam-de-gandaci . Aici gasiti documentaie despre produse si aplicarea acestora. Daca veti mai avea nevoie de informatii va stam la dispozitie.

 • romi
  25/03/2014 at 6:10 pm

  Buna ziua,as vrea sa cumpar si eu tablete Phostoxin.Ce pret are o cutie?

 • isabela
  14/05/2014 at 8:54 am

  pentru a cumpara acest produs trebuie sa fie autorizat atat vanzatorul cat si cumparatorul, altfel este infractiune

 • Iulian
  30/05/2014 at 4:06 pm

  As vrea si eu o cutie.

 • liviu
  24/07/2014 at 11:51 am

  Am nevoie de 4-5 kg de delicia sau phostoxin. puteti sa ma ajutati?

 • Ilie
  21/08/2014 at 4:53 pm

  As vrea si eu cat costa un tub?
  pentru 50 t cat ar trebui

 • Dan
  06/01/2015 at 11:59 am

  Acest insecticid face minuni la cartite. Daca bagi phostoxin in galerii toate cartitile sar afara din pamant si pleaca fara sa se mai intoarca.

 • Serban Remus
  08/04/2015 at 2:20 pm

  Stimata doamna/ domn,
  Care este pretul la 1 kg phostoxin si cum se poate intra in posesia acestuia?
  Multumesc.
  Cu stima,
  Remus Serban

 • Vraciu Gabriel
  21/04/2015 at 5:53 pm

  Inteleg citind "20 intrebari si raspunsuri" ca Phostoxinul, sau Delicia Gastoxin se vand intre firme. 1. Daca nu am o firma de profil, pot cumpara aceste produse ?
  2. Am nevoie de 20 de pastile sa zicem, pentru o peluza care mi-au facut-o praf cartitele. Daca se poate cumpara, cum se procedeaza si cat costa pastila ? Va multumesc anticipat.

  • PestControl Expert
   24/04/2015 at 2:46 pm

   Produsele mentionate de dumneavoastra au fost interzise intrucat au gradul I de toxicitate. In acest caz, pentru combaterea cartitelor puteti folosi o capcana cum ar fi Defenders STV 152 ( http://www.pestcontrol-expert.ro/stv-international-defenders-stv-152-capcana-cartite.html ) sau Defenders STV 312 ( http://www.pestcontrol-expert.ro/defenders-stv-312-capcana-clesti-cartite.html ). Mai puteti folosi un repelent pt cartite ( http://www.pestcontrol-expert.ro/pastila-anticartite.html ). Aceste pastile sunt pe baza de substante naturale care alunga cartitele fara a dauna solului. La intervale de 5-6 metri, se deschide un orificiu in tunel(acolo unde sunt vizibile galeriile la suprafata) si la fiecare musuroi,se aplica 1-2 pastile, se toarna 1-2 litri de apa, apoi se acopera cu pamant.

 • cevdet teke
  28/04/2015 at 4:06 pm

  Vreau si eu tratement impotriva gargarita urgen va rog

  • PestControl Expert
   28/04/2015 at 6:20 pm

   Daca gargaritele se afla intr-un spatiu unde se depoziteaza cerealele, in acest caz puteti folosi un insecticid cum ar fi K-obiol EC 25 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-obiol-ec-25.html). Tratamentul asigura protectia produselor depozitate pentru o perioada de 6-10 luni, iar aplicarea directa pe cereale, inainte de incarcare in silozuri genereaza protectie pe toata perioada depozitarii (pana la 12 luni), fara a mai fi nevoia unei alte interventii.

 • cristian berta
  08/05/2015 at 3:20 pm

  Buna ziua
  Ma intereseaza pret la 1 buc. Phostoxinului, la insecticidul Delicia Gastoxin, si daca se poate livra cu ramburs prin curierat
  Multumesc anticipat

 • Adina papazi
  05/07/2015 at 7:17 pm

  Ma intereseaza cum se poate cumpara unul dintre acestebproduse folosite pentru indepartarea cartitelor. Care este procedura de achizitionare?multumesc.

  • PestControl Expert
   07/07/2015 at 6:13 pm

   Noi nu comercializam aceste produse, intrucat au un grad ridicat de toxicitate. In acest caz, pentru combaterea cartitelor puteti folosi o capcana cum ar fi Defenders STV 312 (http://www.pestcontrol-expert.ro/defenders-stv-312-capcana-clesti-cartite.html ) sau Victor Tunnel Mole trap (http://www.pestcontrol-expert.ro/victor-tunnel-mole-trap.html). Mai puteti folosi un repelent pt cartite ( http://www.pestcontrol-expert.ro/pastila-anticartite.html ). Aceste pastile sunt pe baza de substante naturale care alunga cartitele fara a dauna solului. La intervale de 5-6 metri, se deschide un orificiu in tunel(acolo unde sunt vizibile galeriile la suprafata) si la fiecare musuroi,se aplica 1-2 pastile, se toarna 1-2 litri de apa, apoi se acopera cu pamant.

 • Daniel
  25/07/2015 at 1:04 pm

  Doresc si eu sa cumpar deoarece am de gazat cateva tone de cereale

 • cordo
  20/08/2015 at 9:58 pm

  vreau sa cumpar phostoxin, imi trebuie pentru griu (2-3 tone). Sau altceva, daca asta nu se poate cumpara.

  • PestControl Expert
   24/08/2015 at 6:06 pm

   Pentru protectia cerealelor impotriva daunatorilor puteti aplica un insecticid cum ar fi K-Obiol (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-obiol-ec-25.html). Acesta asigura protectia produselor depozitate pentru o perioada de 6-10 luni, iar aplicarea directa pe cereale, inainte de incarcare in silozuri genereaza protectie pe toata perioada depozitarii (pana la 12 luni), fara a mai fi nevoia unei alte interventii.

 • Matea
  28/09/2015 at 9:34 am

  Cum se pot procura aceste pastille?

  • PestControl Expert
   01/10/2015 at 2:40 pm

   Noi nu comercializam aceste produse, intrucat se afla in grupa I de toxicitate. In schimb, pentru dezinsectia depozitelor de cereale se poate efectua un tratament cu un insecticid cum ar fi K-Obiol (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-obiol-ec-25.html). Acesta asigura protectia produselor depozitate pentru o perioada de 6-10 luni. Aplicarea directa pe cereale genereaza protectie pe toata perioada depozitarii (pana la 12 luni).

 • virban ion
  30/09/2015 at 6:40 pm

  dupa cat timp se poate consuma griul tratat cu delicia gastoxin de la efectuarea tratamentului.

  • PestControl Expert
   01/10/2015 at 2:33 pm

   Perioada de pauza in cazul tratamentului cu Phostoxin este de aproximativ 2-3 saptamani.

 • sorin
  30/10/2015 at 10:23 am

  C pret are 1kg phostoxin

 • BURIU ANDA
  23/03/2016 at 4:06 pm

  Putem cumpara de la dumneavoastra un insecticid BIO pentru o lucrare de dezinsectie la o hala de cereale ?Dorim sa cumparam urgent un asemenea produs.

  • PestControl Expert
   24/03/2016 at 5:16 pm

   Varianta bio pentru combaterea daunatorilor de cereale este Aqua Py (http://www.pestcontrol-expert.ro/aquapy-ew-30.html). Acesta contine extract de plante provenit din polenul crizantemei africane. Mai puteti opta pentru K-Obiol (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-obiol-ec-25.html), acesta fiind de asemenea creat pentru combaterea daunatorilor la cereale, si ofera o protectie de pana la 12 luni. Cerealele pot fi consumate dupa 24 de ore de la aplicare.

 • SCRIPCARU ANDRA
  28/06/2016 at 10:39 am

  Buna ziua!As vrea sa imi trimteti o oferta de pret pentru produsul PHOSTOXIN,cantiate 1 kg.Va multumesc!Tin sa va anunt ca detin certificat de atestare profesionala pentru utilizarea produselor de protectie a plantelor si prestare servicii cu produse de protectie a plantelor.

  • PestControl Expert
   30/06/2016 at 5:54 pm

   Noi nu comercializam Phostoxin, deoarece face parte din grupa ridicata de toxicitate.

 • Liciu Catalin
  01/04/2017 at 2:22 pm

  Buna ziua
  Va rog sa imi spuneti de ce autorizatii am nevoie pentru a folosi Phostoxin la fumigare , ca si prestare de servicii pe persoana juridica
  Va multumesc anticipat,
  Pers contact : Liciu Catalin,

  • PestControl Expert
   05/04/2017 at 1:32 pm

   Pentru folosire Phostoxin, este necesara autorizatia pentru utilizarea substantelor de tip T+.

 • Nicoleta Balu
  10/07/2017 at 4:57 pm

  Buna ziua!
  As dori sa cumpar pastile Delicia pt.10 tone de cereale(porumb).
  Cum as putea sa ajung in posesia lor?
  Va rog sa ma contactati
  Va multumesc frumos!
  Astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent!
  Zi frumoasa!
  La revedere!
  Nicoleta Balu!

 • lOPEZ
  25/07/2017 at 1:40 pm

  Estamos interesados en comprar Fostoxin

 • Vintila Cristina
  01/02/2018 at 10:08 am

  caut phostixin

 • adrian costea
  14/06/2018 at 6:27 am

  care este termenul de garantie al produsului Phostoxin?
  Mu;tumesc

 • Dinca Alina
  19/06/2018 at 9:13 am

  Pot sa cumpar de la dvs tablete de Phostoxin? Am nevoie ptr o cantitate de 3 tone grau. Astept raspunsul dvs. Va multumesc!

  • PestControl Expert
   29/06/2018 at 10:49 am

   Noi nu comercizalim Phostoxin. In schimb, pentru combaterea daunatorilor din depozitele de cereale, se poate aplica un insecticid cum ar fi K-Obiol (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-obiol-ec-25.html). Asigura protectia produselor depozitate pentru o perioada de 6-10 luni, iar aplicarea directa pe cereale, inainte de incarcare in silozuri genereaza protectie pe toata perioada depozitarii (pana la 12 luni), fara a mai fi nevoia unei alte interventii. In plus, cerealele se pot consuma la o perioada de 24-48 de ore de la tratament.

 • Cristi
  30/06/2018 at 6:23 pm

  Vreau sa cumpar si eu Phostoxin. Va rog suport sau sa ma contactati.

 • elena 51
  12/10/2018 at 12:24 am

  Am grauntele depozitate in hambar si sunt fluturi si insecte mici, negre . Cum aplic stropirea cu K-Obiol, avand in vedere ca stratul de graunte are inaltimea de 1,10m?Nu apare mucegaiul?Multumesc. 12.10.2018

  • PestControl Expert
   02/11/2018 at 5:28 pm

   Tratamentul nu ar fi atat de eficient, si da, exista sanse sa fie umiditate ridicata. Cel mai indicat este ca cerealele sa fie pe un strat de 10 - 15 cm.

 • SANDU
  13/02/2019 at 11:56 pm

  Ce pret are o cutie?!

 • Cristian
  05/04/2019 at 11:34 pm

  Buna am nevoie si eu de Phostoxin pt. Combaterea cirtitelor cum pot cumpara?

  • PestControl Expert
   11/04/2019 at 6:18 pm

   Acesta face parte din grupa de toxicitate 1 si noi nu il comerciallizam. Pentru combaterea activitatii cartitelor se pot folosi capcane precum Ghilotina (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t200-capcana-cartite.html), Victor Plunger Style (https://www.pestcontrol-expert.ro/victor-plunger-style-0645-capcana-cartite.html) sau Victor Tunnel Mole (https://www.pestcontrol-expert.ro/victor-tunnel-mole-trap.html).

 • BENESCU EUGEN
  19/08/2019 at 4:15 pm

  cum pot cumpara phostoxin?un pret/ cantitate?

  • PestControl Expert
   19/08/2019 at 4:26 pm

   Phostoxin face parte din grupa de toxicitate 1 si noi nu il comercializam. Va rugam sa ne mentionati cu ce daunator va confruntati, pentru a va putea recomanda o alternativa.

 • chirila
  26/08/2019 at 6:11 pm

  cum se poate comanda online?????

  • PestControl Expert
   27/08/2019 at 1:16 pm

   Phostoxin face parte din grupa 1 de toxicitate si noi nu il comercializam. Va rugam sa ne mentionati cu ce daunator va confruntati, pentru a va putea recomanda o alternativa. Daca doriti sa comandati online alte produse, in articolul urmator sunt explicati pasii https://www.pestcontrol-expert.ro/blog/pasii-de-comanda/.

 • marian
  30/08/2019 at 10:06 am

  Ce tip de insecticid pot folosi in conditiile in care nu as vrea sa mai scot graul/porumbul din hambar. Nu am mijloace mecanice, totul se face manual si este foarte dificil. Candva erau niste pastile care se bagau in grau/porumb cu o teava de plastic. Multumesc !

  • PestControl Expert
   05/09/2019 at 1:50 pm

   Nu comercializam astfel de pastile. Pentru a combate daunatorii specifici produselor agricole depozitate, puteti opta pentru un insecticid aplicat prin pulverizare directa pe acestea precum K-Obiol (https://www.pestcontrol-expert.ro/bayer-insecticid-k-obiol-ec-25-10-ml.html), insa era indicat sa il aplicati inainte de depozitare, conform instructiunilor din pagina acestuia.

 • Balan Dan
  09/09/2019 at 2:57 pm

  Buna ziua ,

  as dori sa cumpar Phostoxin . Cum se procedeaza .

  Balan Dan

  • PestControl Expert
   10/09/2019 at 12:22 pm

   Buna ziua, Phostoxin face parte din grupa 1 de toxicitate si noi nu il comercializam. Va rugam sa ne mentionati ce reprezinta spatiul infestat, suprafata acestuia si cu ce daunator va confruntati, pentru a va putea recomanda o alternativa.

 • RADULESCU MARIANA
  18/09/2019 at 12:31 pm

  DORESC SA CUMPAR O CUTIE CU PHOSTOXIN 1 KG( 333 PASTILELA 1 GR.)

  • PestControl Expert
   19/09/2019 at 10:51 am

   Phostoxin face parte din grupa 1 de toxicitate si noi nu il comercializam. Daca doriti sa il utilizati impotriva daunatorilor specifici produselor agricole depozitate, ca si alternativa se recomanda K-Obiol (https://www.pestcontrol-expert.ro/k-obiol-ec-25.html).

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături