Comanda din: 08-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Informatii despre Viespea Europeana


Cum arata viespile
ViespiO mare parte din oameni au o frica mare de viespi datorita intepaturilor dureroase pe care acestea le au. Regina hiberneaza in timpul iernii dupa care face un cuib primavara in care isi depune ouale.

Puii sunt hraniti cu insecte pana cand acestia devin viespi lucratoare in aproximativ o luna de la nastere. Un singur cuib poate produce intr-un an in conditii optime chiar si 30 000 de viespi. In august si septembrie viespiile devin din ce in ce mai multe si adaptate deja la mediul inconjurator si incep sa creeze probleme.

Daca gasesti un cuib de viespi cel mai bine este sa dai intens cu insecticid insa acest lucru este periculos si din aceasta cauza trebuie folosit un echipament de protectie adecvat.

Insecticide concentrate recomandate pentru combaterea viespilor:

La combaterea unui cuib de viespi pulverizarea insecticidului trebuie facuta direct pe cuib, in concentratia maxima recomandata. Tratamentul de dezinsectie impotriva viespilor se face dimineata devreme sau seara cand ele sunt in cuib si dorm. Atentie, acestea nu vor muri imediat iar pana atunci vor fi foarte nervoase!
Va recomandam sa faceti repede aplicare si apoi sa parasiti zona. Daca este necesar reveniti dupa cel putin o ora sa continuati tratamentul.
Atunci cand cuiburile de viespi sunt ascunse si accesul este greu, trebuie sa faceti presiune mare in pulverizator si sa insistati cu un jet puternic in crapaturi. Cantitatea de solutie insecticida care ajunge in cuib trebuie sa fie cat mai mare.

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea viespilor:

Dispozivitul perfect pentru pulverizarea solutiei insecticide este generatorul ULV sau atomizorul deoarece acestea au puterea de pulverizare mult mai mare. In cazul in care nu dispuneti de aceste echipamente se pot folosi si pulverizatoare mecanice dar e necesar sa va apropiati mult mai mult de cuib si sa pompati puternic.

Insecticide pulbere recomandate pentru combaterea viespilor:

Dacă roiul/cuibul e de mari dimensiuni atunci va trebuie să folosiți insecticid sub formă de pulbere pentru că acesta este mult mai efcient decât spray-ul cu aerosoli, întrucât poate pătrunde în “inima” cuibului. În timpul nopții sau dimineața devreme, echipați corespunzător, puneți insecticid pulbere într-un dispozitiv de aplicare special sau intr-un pahar de plastic de unică și aplicați-l din belșug la intrarea în cuib, apoi îndepărtați-vă imediat din acea zonă. Nu blocați și nu acoperiți cuibul pentru a le permite viespilor să intre și să iasă în mod liber. În momentul în care acestea vor trece prin deschiderea de la intrarea în cuib, picioarele și aripile lor se vor umple cu praful insecticid, ducându-l în interiorul cuibului, contaminând astfel și celelalte viespi. În cel mult două zile de la aplicare viespile ar trebui să moară, dar dacă o parte din acestea au reușit să supraviețuiască este necesară încă o repetare a procesului.

Aparatura aplicare insecticide pulbere recomandate pentru combaterea viespilor:

Aplicatorul de pulbere permite introducerea pulberei insecticide in interiorul cuibului pentru un efect foarte rapid si de impact.

Insecticide aerosol recomandate pentru combaterea viespilor:

Daca volumul de aer este etans puteti sa utilizati insecticidele aerosol. Verificati pe ambalajul insecticidului care este volumul incaperii ce poate trata cu o doza. Daca volum este mai mare puteti sa utilizati mai multe doze. Avantajul utilizarii acestui tip de tratapent este ca particolele pot penetra cu usurinta zonele greu accesibile, obtinandu-se astfel un efect rapid si bun la combaterea viespilor. Sa luati in calcul ca viespile nu mor imediat ci in 2 - 5 minute iar pana atunci sunt foarte agresive.
In cazul in care folositi dozele aerosol, zona nu trebuie sa fie etansa timp de 4 - 6 ore pentru ca insecticidul sa nu se piarda si sa patrunda in toate crapaturile. Este obligatorie o aerisire ulterior, temeinica de cel putin o ora, in functie de curentii de aer. Varianta cu doza aerosol ar putea fi luat in calcul conditionata totusi de etanseitatea camerei. Daca exista curenti de aer care ar putea sa permita aerosoliilor sa iasa din incapere, tratamentul nu va avea efect.

Capcane cu atractanti recomandate pentru combaterea viespilor:

Se folosesc pentru capturarea viespilor care sunt in trecere sau daca doriti sa obtineti o combatere punctuala. Nu puteti sa folositi capcanele de viespi pentru a indeparta permanent un cuib de viespi. Pentru a obtine eficienta maxima, se recomanda indepartea oricaror alte surse de hrana din zona ce se doreste a fi tratata cu aceste capcane cu atractanti.

Repelenti recomandati pentru combaterea viespilor:

Pentru a preveni aparitia unui cui de viespi puteti sa tineti cont ca aceasta insecta este teritoriala. Daca exista un alt cuib de viespi acestea nu isi vor mai construit cuibul in apropiere.

Echipamente de protectie recomandate pentru combaterea viespilor:

Deaorece aceste insecte nu mor imediat ce ati facut aplicarea insecticidului este recomandat sa utilizati echipamente de protectie special concepute. 

Obiceiuri- Viespea europeana traieste in colonii de la 200 pana la maxim 400 membri, dar au fost raportate colonii si de o mie de membrii. Apar de obicei la sfarsitul verii si se hranesc cu o varietae de insecte, greieri, muste, albine . De asemenea se mai hranesc cu seva copacilor, fructe si miere . Viespea europeana poate fi activa si noaptea.

Habitat - Viespea europeana isi face cuibul in trunchiul copacului, hambare, exteriorul cladirilor, peretii falsi ai caselor, mansarde si stupi parasiti.

Amenintari - Viespea europeana poate provoca daune mari pomilor si arbustilor deoarece indeparteaza scoarta pentru a lua seva . De asemenea folosesc fibrele scoartei pentru constructia cuibului. Arma ,adica acul este foarte fin si subtire reusind sa intepe de mai multe ori daca se simt in pericol. Acul poarta venin astfel intepatura este dureroasa, iar umflatura rezultata va dura aproximativ 24 de ore. Intepatura viespii europeene are acelasi risc de alergie ca si intepatura celorlalte insecte.

1 Intrebari si Raspunsuri

 • Symo
  23/08/2015 at 12:08 pm

  Lol...sunt scumpe produsele astea...eu le omor cu spray de WC :))

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături