Comanda din: 23-04-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Unichem d.o.o., Slovenia


unichem

 

Unichem este o companie din Slovenia producatoare de produse de inalta calitate, de ingrijire si protectie a plantelor, cu un accent special pe gradinarit ecologic si protectia eficienta a spatiilor de locuit impotriva insectelor, soarecilor si sobolanilor. Filialele sale pot fi gasite in Croatia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Polonia si America. 

 

Compania a fost fondata in anul 1989 ca prima companie privata pentru produse de gradina si casa, care se bazeaza pe propria dezvoltare si productie. astazi, Unichem este o companie moderna, bine echipata, tehnologic si cu informatii intelepte, care a inregistrat produsele in peste 40 de tari din intreaga lume. Cu ajutorul unui departament avansat de dezvoltare cele mai multe dintre produse sunt produse în fabrica din Slovenia.Unichem oferă mai mult de 200 de produse diferite pentru gradina si casa si este producator de frunte in aceasta categorie de produse.

Este important să știți că toate produsele Unichem sunt rezultatul cunoașterii interne și dezvoltare și sunt orientate spre producerea de produse care sunt ecologice, prietenoase cu mediul și a făcut din ingrediente complet naturale și sunt eficiente atunci cand vine vorba de boli și de dăunători prevenirea crreșterea si dezvoltarea sanatoasa a plantelor.

În Unichem ne străduim pentru a atinge relații de lungă durată, în toate nivelurile. Ca un producător de produse biocide suntem implicați în mod activ în toate procedurile de înregistrare, astfel cum sunt definite în Directiva 98/8/CE. 

Istoria companiei

      1989 

 Fondator al companiei Unichem, d.o.o. ca prima companie privată in productia de produse pentru casă și gradina..                                                                  
1990-1993 Extinderea programului de producție de la un singur produs - Biotoll deratizare adeziv - pe alte insecticide pentru controlul insectelor și al produselor fitofarmaceutice pentru controlul insectelor și al plantelor de prevenire a bolilor Vivera .
                                                                               Fondator al filialei cu amănuntul Grunt D.o.o. pentru vânzarea privata si a altor produse pentru casa si gradina, care au dus la deschiderea a cinci magazine în zona Ljubljana și in  împrejurimi.
 1994  Fondator al companiei Unichem Gaia, d.o.o., care a infiintat clubul Klub Gaia ca organizator de evenimente educationale, evenimente de consiliere, precum si de utlizare a produselor de gradina, care necesita cunostinte suplimentare de manipulare.  
1995-1998   Cresterea intensiva a companiei a fost motivul pentru care compania a fost clasificata printre primii zece candidati pentru premiul Slovene Gazelle - premiu pentru cea mai rapida crestere a companiei.
1999 Domeniul de aplicare a operațiunilor de afaceri, extinderea programului de producție, activități de export și numărul de angajați a cerut planificare și trecerea la o nouă locație. Toate facilitățile de afaceri de producție, depozitare și alte au fost mutate din mai multe locații din Ljubljana și împrejurimile la noua locatie, mai mare în Sinja Gorica, în Vrhnika, unde se află și astăzi.
2000  Toate eforturile de export si de succes de pe piata, precum si obiectivele noastre pe termen lung pentru cresterea companiei au fost motivul pentru o reinnoire completa a marcilor, pentru viitoarele lansari de filiale de pe anumite piete si pentru elaborarea de strategii pentru a transmite operatiunile de afaceri pe pietele alese.
2001  Transformarea marcii Plantella si extinderea programului cu noul ingrasamant organic Organik. Prezentarea noului design pe toate pietele de afaceri. Infiintarea filialei din Croatia Unichem AGRO d.o.o., si lansarea tuturor activitatilor de vanzare pe piata din Croatia.
2002  Transformarea marcii Bioplant intr-o linie de eco-gradinarit Bio Plantella si extinderea programului de protectie a plantelor naturale (Prima, Aktiv, Arion) si cu ingrasaminte organice (Humin, Topgreen, Vita).
2003  Finalizarea site-ului web Unichem si Gaia pentru gradinarit ca fiind cea mai mare biblioteca de pe internet pentru continutul de gradinarit si informatii necesare. Introducerea unei noi marci - Biogard - de protectie personala impotriva capuselor si tantarilor.
2004  introducerea de produse atratactive pentru plantele de casa Plantella Blossom si Plantella Leaf a caror componenta organice prezinta un produs unic pe piata.
2005  Toate eforturile companiei de a sublinia importanta gradinaritului ecologic au dus la introducerea de eco-puncte in toate punctele de vanzare. De asemenea, am organizat si efectuat mai mult de 100 de cursuri de eco-gradinarit, precum si mass-media a sustinut campania " Pentru gradinarit natural si sanatos".
2006  Cresterea rapida, pietele de export si programul profesional toate au dus la o cerere de strategie exacta, care a fost in anul 2006 si care a fost scris in cel mai important document strategic al companiei - " Actiunea de dezvoltare a unei strategii a companiei pentru o perioada 2006-2010 ".
2007  Introducerea pe piata a unei noi marci - Effect - o noua marca slovena, marca pentru domeniul de insecticide. Aceasta ofera o potectie perfecta si eficienta impotriva tuturor tipurilor de insecte si ofera o gama larga de produse - 15 produse de combatere a insectelor in toate formele (aerosoli, spray, momeala, pulbere, concentrat), potrivit pentru aplicarea in diverse domenii si conditii, potrivite pentru toti utilizatorii.
2008 Introducerea unei noi linii de rodenticide care sunt mai prietenoase cu mediul - Effect Rodent, care se bazeaza pe un ingredient activ denumit difenacum.iI
2009  Infiintarea filialei din Slovacia UNICHEM Slovacia, s.r.o. si lansarea tuturor activitatilor de vanzare de pe piata din Slovenia.
2010  Plantella Tabs, un nou si un fel de ingrasamant comprimat care este efervescent - reprezinta o noua tehnologie a viitorului, prezentand tendintele si liniile directoare de dezvoltare in gradinarit.
2011  Premiati cu titlul de cel mai bun produs de gradina din an pentru tableta efervescenta Plantella Tabsat la o conferinta in Finlanda. Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături