Comanda din: 20-06-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Furnici - Cum identifici, combati


Furncile intra in categoria agentilor suparatori. Daca una dintre lucratoare gaseste surse de hrana potrivite, precum alimente ce contin zahar, carne sau proteine sub alte forme, ea marcheaza olfactiv traseul, pentru ca si celelalte furnici din cuib sa ajunga la hrana. Astfel se formează un drum al furnicilor între cuib si sursa de hrana.

Prin comportamentul lor, furnicile nu provoaca de fapt pagube, dar devin foarte deranjante pentru oameni. Specia poate insa provoca pagube, daca furnicile isi construiesc cuibul in lemnul caselor. Indirect specia poate dauna plantelor de cultura, deoarece atrag paduchi ce se hranesc cu plante (paduchii de frunza), ele hranindu-se cu excrementele lor (un lichid dulce).

Insecticide gel recomandate pentru combaterea furnicilor:

Este foarte importanta aplicarea gelului insecticid sub forma de puncte de marimea unui bob de mazare. Aceasta este dimensiunea perfecta pentru orice tip de furnici producand un efect in cascada, raspandindu-se la intreaga colonie. Va rugam sa nu aplicati insecticidul sub forma de benzi. Acesta nu va produce rezultatele asteptate.

Statii de intoxicare care protejeaza si pastreaza insecticidul gel:

Daca aveti copii mici sau animale de companie si doriti sa oferiti mai mult siguranta tratamentului de dezinsectie va recomandam sa aplicati insecticidele sub forma de gel in statiile de intoxicare. Acestea sunt special concepute pentru gandacii de bucatarie, de canalizare sau furnici. La unele modele partea inferioara a statiei de intoxicare este prevazuta cu o banda dubla adeziva care sa va permita amplasarea ei si pe suprafete verticale sau sa fie suspendate.

Insecticide concentrate recomandate pentru combaterea furnicilor:

A fost si inca sunt cele mai larg intalnite modalitati de tratare a spatiilor impotriva furnicilor. Insecticidele concentrate se dizolva in apa in dilutii intre 0.5% si 4%, in functie de produs. Va rugam nu mariti dozajul mai mult decat este indicat pe eticheta. Rezultatele nu vor fi mai bune. In caz de infestare masiva se recomanda dublarea dozei. Acest detaliu este scris pe eticheta.
Dezinsectia se face pe toate suprafetele ce se doresc a fi tratate, efectul insecticidului este de contact. Furnica trebuie sa treaca peste zona unde s-a facut pulverizarea ca sa moara. Insistati cand faceti pulverizara in crapaturile unde ar putea sa se ascunda furnicile.
Aceasta dezinsectie trebuie realizata inaintea celei cu insecticide sub forma de gel, aerosol sau insecticide pulbere.

Insecticide pulbere recomandate pentru combaterea furnicilor:

Este ideal pentru aplicarea in zonele unde insecticidele lichide nu se pot aplica, spre exemplu orificii sau instalatii electrice. Se aplica pe suprafete uscate, in forma in care se gaseste, nu trebuie dizolvat in apa. Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de furnici. Atentie la curentii de aer. 

Insecticide aerosol recomandate pentru combaterea furnicilor:

Aceste produse genereaza particole foarte fine de insecticid sub forma de aerosoli sau fum. Vor ocupa tot volumul incaperii si in functie de densitatea din aer vor irita furnicile sau, daca concentratie e suficient de mare, ii vor omora. Pentru un rezultat maxim, volumul incaperii trebuie sa fie redus si compact.
Particolele de insecticid sunt de dimensiune mica si vor irita furnicile ascunsi in zone greu accesibile. Exemplu lambriuri de lemn, crapaturi in perete, sub dusumea, etc. Recomandam utilizarea lor dupa ce se face tratamentul de pulverizare cu pompa de spate. Aerosolii vor genera un efect puternic de "flush out" fortand furnicile sa iasa din ascunzisuri si sa intre in contact cu insectidul pulverizat anterior. Se recomanda utilizarea lor doar aditional tratamentului de dezinsectie prin pulverizare  in combinatie.
Dupa aerosoli, spatiul trebuie sa ramana inchis pentru 2 - 3 ore iar apoi e necesara aerisirea pentru putin 2 - 3 ore. 

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea furnicilor:

Aplicarea insecticidelor concentrate se face prin dizolvarea lor in apa. In functie gradul de dimensiunea zonei pe care doriti sa o tratati va recomandam sa alegeti pulverizatorul potrivit. Dupa utilizare este obligatorie cladirea cu apa. Pesticidele din solutiile de lucru distrug partile de plastic, cauciuc sau metal ale pulveriatoarelor. 

Tratamentele impotriva furnicilor cu insecticide cu atractant:

Solutie pentru furnici, cum scapi de furnici

Varianta de tratament recomandata de noi, cea cu insecticide cu actiune prin ingestie. Insecticidele de acest fel au in compozitie atractanti pe baza de sucroza si proteine, dar si feromoni pentru cresterea atractivitatii in randul populatiilor de furnici. Acest tip de tratament pune foarte mult accent pe caracteristica biologica a speciei, de mutare a hranei in musuroiul comun, in felul asta facilitand in scurt timp contaminarea intregii populatii active care va scadea astfel cu circa 10 - 20% in fiecare zi, atingandu-se exterminarea completa a coloniei in 7 - 14 zile de la prima aplicare a insecticidului.

In functie de locul unde e infestarea si se face tratamentul se alege si formularea insecticidului. Daca aplicarea se face la interior se pot folosi insecticide sub forma de gel. Aceastea sunt ambalate sub forma de "capcana" sau de seringa.

Capcana cu insecticid gel impotriva furnicilor

sunt niste cutiute din plastic in interior carora este insecticidul sub forma de gel, gata preparat. Se foloseste acest tip de produs acolo unde spatiul nu permite aplicarea gelului direct - unde sunt copii mici, animale de companie. Insecticidul este capsulat si greu accesibil celor non-vizati - copii mici, animale de companie.  Capcana trebuie pregatita / deschisa inainte de a fi montata si apoi se pune cat mai aproape de traseul deja existent al furnicilor. Se va observa cum acestea vor intra si ulterior iesi din capcana carand in cuib particole de insecticid.

Seringa cu insecticid gel

are aceeasi compozitie ca si capcana dar are alt tip de aplicare. Se pun picaturi in zona traseului urmat de furnici dar cat mai protejate de animalele de companie, copii mici si toti cei non vizati.

Granulele de insecticid cu atractant impotriva furnicilor

se folosesc in special atunci cand infestarea cu furnici este la exterior. Aplicarea gelului nu este indicata in aceste conditii doarece din cauza prafului si umiditatii distrug si reduc atractivitatea gelului. Granulele au proprietati mult mai stabile la exterior si dau rezultate mult mai bune. Se aplica deaseamenea cat mai aproape de traseul furnicilor sau daca este posibil pe musuroi. Luati deasemenea in calcul protejarea zonei unde s-a facut aplicarea impotriva celor non vizati.

Pulverizarea insecticidelor de contact impotriva furnicilor:

Al doilea tip de tratament este cel prin contact, pulverizarea insecticidului se face pe toata suprafata ce se doreste a fi protejata. Efectele sunt soc, respectiv, se va observa moartea instantanee a insectelor ce trec pe suprafata respectiva. Dezavantajul acestui tratament este lipsa efectului in cascada. Efectul impotriva musuroiului nu va mai exista iar durata de actiune a insecticidului nu este la fel de lunga precum in cazul celor cu atractant, fiind data de proprietatile insecticidului 1 - 2 zile pana la 8 - 10 saptamani.

Acest tip de tratament se poate folosi si la interior dar si la exterior insa nu va avea efect in cascada precum aplicarea insecticidelor cu gel atractant. Recomandam pulverizarea doar in cazul in care doriti sa faceti dezinsectie in acelasi tip impotriva mai multor daunatori precum gandaci de bucatarie, paianjeni, etc.

61 Intrebari si Raspunsuri

 • VOINEA IOANA
  06/03/2015 at 3:36 pm

  APAR SPORADIC,IN BAIE SI DORMITOR,UNDE NU AU NIMIC DE MANCARE,CRED CA VIN PE COLOANA BLOCULUI,CUM SA LE ELIMIN?

 • Agheana
  12/05/2015 at 8:00 pm

  Furnicile mi-au invadat toata gradina,cum ar fi zmeura,capsunile,pomii,etc si nu gasesc nimic eficient pt combaterea lor,desi am incercat cu mai multe tipuri de insecticide cum este Novanol,Confedor Oil sau acid boric,dumneavostra ce imi sugerat pt a scapa de FURNICILE din gradina mea???

 • monica
  18/05/2015 at 10:48 pm

  furnicile de gradina....... nu mai stiu cum sa scap de ele, mi-au invadat gradina si au inceput sa manance capsunile cum pot scapa de ele ? au transee facute. SUNT FOARTE MULTE. ce ma sfatuiti sa fac?

  • PestControl Expert
   19/05/2015 at 9:24 am

   Pentru combaterea furnicilor va putem recomanda un insecticid pe baza de granule cum ar fi Max Force Ant Killer (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ln-ant-killer.html). Granulele de momeala au la baza zaharul, iar furnicile se vor hrani din ele si, in acelasi timp, il vor cara in musuroi, pentru hrana intregii populatii a coloniei. Astfel, furnicile vor muri si in musuroaiele lor. Va fi necesar sa evitati plasarea granulelor in zonele unde poate ajunge ploaia sau apa din abundenta.

 • Adrian
  13/05/2016 at 3:26 pm

  Sunt invadat de furnici în toată curtea,ies de sub casă și din toate crăpăturile pavajului de beton,chiar din pământ.Am și mai multe animale de companie(pisici),care ies în curte,stau oriunde.Capcanele cu gel sunt o soluție,ca să exterminare furnicile și să nu otrăvesc animalele de companie?

  • PestControl Expert
   13/05/2016 at 4:44 pm

   La exterior, pentru combaterea furnicilor, se pot aplica granule insecticide cu atractant in compozitie ca Max Force Ant Killer (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ln-ant-killer.html). Acestea sunt cele mai indicate pentru eliminarea cuiburilor in totalitate. Insa este necesar sa fie aplicate in locurile greu accesibilie pentru animalele de companie. De exemplu, se pot introduce direct in orificiile vizibile ale musuroaielor ori direct in crapaturile din beton.

 • Alex
  23/05/2016 at 5:15 am

  Mi-au intrat în camera furnici cu aripi...Avem în cameră și un bebeluș, ce putem sa facem sa le eliminam neafectand micuțul?

  • PestControl Expert
   27/05/2016 at 5:20 pm

   Se pot aplica insecticide prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), 20 grame diluate in 10 l de apa. Este necesar ca dupa aplicare camera sa stea inchisa pentru aproximativ 4 ore (nici copilul nu trebuie sa se afle in spatiul respectiv), apoi se va aerisi si se poate patrunde in incinta.

 • Iancu C
  23/05/2016 at 8:35 am

  Buna ziua,

  Ce insecticid as putea folosi pentru a scapa de furnici dar fara a afecta populatia de albine (au aparut in ultimul timp in zona stupilor)? Multumesc!

  • PestControl Expert
   27/05/2016 at 6:16 pm

   Se poate aplica un insecticid prietenos cu albinele direct pe musuroi cum ar fi Calypso (http://www.pestcontrol-expert.ro/bayer-garden-calypso-480-sc.html).

 • Sandru
  29/05/2016 at 9:10 am

  Buna ziua.cum as putea scapa de furnici la lubenite imi mananca planta in sol si la suprafata? Care ar fi bun ? Si sa nu afecteze planta multunesc.

  • PestControl Expert
   31/05/2016 at 6:05 pm

   Pentru combaterea furnicilor, se pot aplica in jurul pepenilor sau in apropierea musuroaielor granule insecticide cu atractant cum ar fi MaxForce AntKiller (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ln-ant-killer.html). Acestea sunt cele mai indicate pentru eliminarea in totalitate a cuibului, deoarece furnicile vor cara granulele si in musuroi pentru hrana intregii populatii. Astfel, furnicile vor muri si in musuroaie.
   Pe plante si fructe mai pot fi aplicate si insecticide sistemice ca Mospilan (http://www.pestcontrol-expert.ro/mospilan-20-sg.html), avand o perioada de pauza pana la recoltare de aproximativ 3-7 zile.

 • Doina Voicescu
  25/06/2016 at 11:48 pm

  Cum sa scap de un cuib de furnici( sau oua de furnici sau nu stiu sa va descriu, seamana cu cafeaua rasnita) care a aparut intr-o priza si intr-un intrerupator. Acest musuroi este intr-o cantitate f mare, o parte este ramasa in partea de jos a prizei si restul jos pe parchet. Nu stiu ce poate fi pt ca nu este nici o urma de furnica.
  Mentionez ca acest fenomen se petrece in piese prin care trece curent electric, deci sunt doua locuri periculoase. Ce sa dolosesc? Intrerupatorul s-a blocat, probabil datorita acstei "invadari"
  Multumesc de sfat!

  • PestControl Expert
   28/06/2016 at 9:56 am

   Va rugam sa postati cateva imagini cu situatia aparuta pe forumul nostru (http://www.pestcontrol-expert.ro/forum/pareri-despre/furnici/) pentru a observa mai exact cele precizate.

 • Cristina P
  29/07/2016 at 2:29 pm

  Buna ziua. Cum as putea sacapa de furnicile rosii care sunt atrase doar de carne, capcanele de furnici nu au nici un efect, la fel si celelalte metode de combatere, (non-toxice),

  • PestControl Expert
   29/07/2016 at 2:43 pm

   Mai exact, ce reprezinta spatiul unde se regasesc furnicile? S-a descoperit sursa infestarii?

 • Mihaela
  11/08/2016 at 1:21 pm

  care solutie este cea mai buna pentru a scapa de furnicile din casa, in conditiile in care avem si copil mic. Nu stiu exact unde au musuroiul, daca este undeva in casa (locuim in apartament, la etajul 4. Nu-mi dau seama pe unde pot intra). Apar in numar foarte mare doar o data cu venirea caldurii si toamna spre iarna dispar.

  • PestControl Expert
   12/08/2016 at 4:34 pm

   Va trebui sa urmariti traseele furnicilor pentru a depista musuroiul ori locul de acces in locuinta. Apoi acel spatiu se poatr sigila sau astupa. De asemenea, tot pe traseele furnicilor se poate aplica un gel insecticid cu atractant in compozitie cum este MaxForce Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html). Acesta este recomandat in eliminarea intregului musuroi.

 • Viorica Gubernat
  31/08/2016 at 7:33 pm

  Recomandati-mi ,va rog ,un produs eficient 100% pentru combaterea furnicilor care mi-au invadat camara . Nu depozitez alimente acolo,dar ocazional ,mai pun fructe , conserve(compoturi,dulceturi) si vasele mai mari din gospodarie . Am incercat cu otet , plante aromatice(menta,flori de soc) dar fara rezultate. Multumesc.

  • PestControl Expert
   02/09/2016 at 2:34 pm

   Pentru combaterea furnicilor din camara se poate aplica un gel insecticid cu atractant in compozitie cum este Max Force Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html sau http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile unde s-au observat traseele furnicilor. De asemenea, este cel mai indicat pentru eliminarea intregului musuroi.

 • serban
  02/01/2017 at 11:15 am

  Imi puteti oferi o solutie, va rog, pentru a scapa de furnicile rosii din apartament? Am observat ca sunt diferite ca si comportament fata de cele negre, asa ca nu stiu cat de eficient este un insecticid clasic. Multumesc!

  • PestControl Expert
   03/01/2017 at 6:18 pm

   Pentru combaterea furnicilor la interior, se poate aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html), o seringa de 4 grame fiind de ajuns pentru o suprafata de aproximativ 40-50 mp. Gelul se aplica sub forma de picaturi pe traseele observate ale furnicilor. Acesta are atractant in compozitie, determinand furnicile catre consum.

 • Ioana
  28/02/2017 at 12:53 am

  Buna seara!
  Furnicile, un cosmar.
  Baie,bucatarie, dormitor...sa nu te poti aseza pe fotolii,pat,scaune...pe tot locul furnici.
  Stam la casa, am tras tot de la loc. Nu musuroi,nu convoi..ele sunt pe tot locul...
  Va rog ajutati-ne!

  • PestControl Expert
   07/03/2017 at 6:05 pm

   Incercati sa urmariti traseele furnicilor pentru a depista si musuroiul. Pe trasee se poate aplica un gel insecticid ca Max Force Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html).

 • Ani
  03/05/2017 at 9:55 pm

  Buna seara !Am furnici in tot solariu cum as putea

  Buna seara!Am furnici in tot solariu Am pus in el deja roșii ardei și vinete .Acum nu le afectează pe plante dar nu pot intra in el sa îl muncesc ca m-a pușca . Pote plantele vor fi afectate in rod.Cum pot scapă de el? Mulțumesc!  Buna

  • PestControl Expert
   09/05/2017 at 6:43 pm

   Se pot aplica granule insecticide ca MaxForce Ant Killer (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ln-ant-killer.html). Va fi necesar sa depistati traseele furnicilor, si sa aplicati granulele in apropierea traseului.

 • Andreea
  04/06/2017 at 9:43 pm

  Buna seara
  Avem furnici in casa: bucatarie, baie si dormitor nu stiu cum sa scapam de ele.
  Avem si bebe mic
  Ce ne recomandati eficient si repede.

  • PestControl Expert
   08/06/2017 at 5:14 pm

   Depinde de gradul infestarii.
   Daca este minima, atunci se poate aplica un insecticid prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Acesta le va elimina in termen de cateva ore.
   Daca infestarea este mai masiva, se aplica un gel insecticid ca Max Force Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html). Rezultatele se observa intr-un interval mai mare de timp, insa elimina in totalitate musuroiul.

 • Alina
  24/06/2017 at 3:54 pm

  Cum as putea sa scap de furnicile zburătoare??nu am găsit de unde vin.am un bb de 10 luni și m ar interesa o soluție care sa nu l afecteze

  • PestControl Expert
   06/07/2017 at 9:58 am

   Puteti aplica un gel insecticid ca Advion Furnici (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-furnici-gel-30g.html). Acesta nu este daunator pentru om, si contine atractant special pentru furnici.

 • Ciprian
  01/08/2017 at 11:05 am

  M-au invadat furnicile, cum pot scapa de ele. Mentionez ca furnicile "mele" sunt in apartament, sunt "milioane", sunt rosii, sunt carnivore, nu le place dulcele. Ce ma sfatuiti sa le "dau" ca sa scap de ele? Ma gandeam la Max Force Quantum, dar avand in vedere ca nu le place dulcele, ci doar carnita, nu ar trebui o alta solutie? Va multumesc anticipat!

  • PestControl Expert
   03/08/2017 at 11:44 am

   Puteti opta pentru un gel insecticid diferit, de ultima generatie, cum este Advion Furnici (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-furnici-gel-30g.html).

 • carmen
  21/08/2017 at 7:58 pm

  Buna ziua,
  Intr-un apartament la bloc cu mobilier foarte vechi au invadat furnicile zburatoare intr-o camera. Va rog sa-mi recomandati o metoda de eliminare a acestora.

  • PestControl Expert
   07/09/2017 at 5:48 pm

   Furnicile cu aripi fac parte tot din familia furnicilor comune, doar ca sunt reprezentate de regine si masculi care se imperecheaza. Pentru combaterea acestora se poate aplica un insecticid ca Cytrol (http://www.pestcontrol-expert.ro/pelgar-cytrol-forte-wp-20-g.html), 20 grame dizolvate in 6 litri apa. Solutia se aplica pe toate suprafetele unde au fost observate furnicile, inclusiv pe parchet, in locurile de unde ies etc.

 • Marco
  09/09/2017 at 2:23 am

  Știu unde este mușuroil , într-un perete , știu ieșirea dar este greu accesibil . Aveți ceva de genul ăsta

  • PestControl Expert
   11/09/2017 at 12:05 pm

   Pentru combaterea furnicilor este indicat sa utilizati produsul Max Force Quantum ( http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum.html ). Acest produs are in compozitie atractanti alimentari in special pe baza de zaharuri - ce atrag furnicile la consum, chiar si in detrimentul surselor de hrana clasice. Se aplica sub forma unei picaturi de marimea unui bob de orez in zonele unde observati activitatea furmicilor si pe traseul acestora.

 • Oana
  13/09/2017 at 9:36 am

  Buna ziua. Am furnici in apartament mai exact sunt toate in bolul de mancare al pisicii(si-au facut deja un traseu : bolul de mancare- masca de la curier) . Imi puteti recomanda ceva care sa nu fie nociv pentru patruped dar in acelasi timp sa fie nociv pentru furnici ? Va multumesc frumos !

  • PestControl Expert
   24/09/2017 at 2:29 pm

   Pentru a combate furnicile este indicat sa utilizati un gel insecticid precum Max Force Quantum ( http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum.html ) sau Advion Furnici ( http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-furnici-gel-30g.html ). Gelul se aplica sub forma unor picaturi de marimea unui bob de orez, pe traseul furnicilor, la o distanta de aproximativ un metru intre picaturi. Aceste produse nu sunt daunatoare pentru animalele de companie sau pentru om.

 • Ioana Bota
  12/03/2018 at 11:35 am

  Buna ziua, furnicile invadeaza apartamentul unde stau, am pus si bicarbonat si alte insecticide dar nimic nu le-a exterminat. Ce imi recomandati pt interiorul apartamentului si terasa?

  • 12/03/2018 at 3:45 pm

   Pentru combaterea furnicilor la interior se poate aplica un gel insecticid ca Max Force Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html). Acesta contine un atractant special pentru furnici si nu este daunator pentru oameni sau animale. Formularea produsului permite eliminarea intregului cuib datorita efectului de ''moarte in cascada''. Gelul se aplica sub forma unor bobite de orez ( 0,1-0,2 grame) pe traseele observate ale furnicilor.

 • Adina
  22/04/2018 at 3:34 pm

  Buna ziua! eu m-am confruntat cu o invazie de furnici in apartament anul trecut si am folosit Max Force Quantum gel. Am scapat foarte repede (in 2 reprize). E foarte eficient, va multumesc!

 • Ciurea Aurora
  16/06/2018 at 12:00 am

  Cum scap de furnici ,am parchet în cameră și nu știu unde au cuibul, le văd noaptea prin cameră.Ce soluție pot folosi pt. a scăpa de ele.

  • PestControl Expert
   26/06/2018 at 2:11 pm

   Se poate aplica un gel insecticid special pentru furnici cu atractan in compozitie ca MaxForce Quantum (https://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html). Acesta este cel mai indicat pentru eliminarea intregii colonii.

 • Rusu ovidiu
  25/12/2018 at 10:37 am

  Buna
  Ce îmi recomandați împotriva furnicilor negre la o casa
  Am încercat prin metodele clasice dar degeaba !
  Menționez ca in Bucătărie se întâmpla toată treaba casa fiind renovată recent cu șapă din beton și gresie
  Mulțumesc

  • PestControl Expert
   31/12/2018 at 11:58 am

   Se poate aplica un gel insecticid cu atractant in compozitie, cum este Advion Furnici (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-furnici-gel-30g.html). Gelul se aplica pe traseele observate ale furnicilor, acestea sunt atrase la consum si emit feromoni si pentru celelalte furnici prin care le anunta ca au gasit hrana. Astfel se elimina colonia

 • Raluca
  19/01/2019 at 10:58 pm

  Bună seara! Vă rog să îmi recomandați și mie un produs contra furnicilor. Apar periodic, mai ales în bucătărie și sufragerie. Presupun că au cuib undeva prin pereți, vin de sub plinta parchetului :( Am încercat diverse produse, scap pe moment și reapar. Aș dori ceva ce poate fi folosit în preajma copiilor. Mulțumesc!

  • PestControl Expert
   15/02/2019 at 11:21 am

   Pentru combaterea furnicilor se poate aplica un gel insecticid precum Advion Furnici (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-furnici-gel-30g.html). Acesta se aplica pe suprafata infestata sub forma de "margele"sau linii mici de gel, insistandu-se acolo unde furnicile se ascund, fara a perturba comportamentul furnicilor de cautare a hranei naturale.
   Gelul are efect de "moarte in cascada", exterminand intregul cuib (musuroi). Conform producatorului, nu prezinta nici un fel de risc pentru vietuitoarele non vizate (animale de casa, copii, etc), insa este indicat sa il aplicati in zonele inaccesibile acestora.

 • Stefan
  06/05/2019 at 11:15 pm

  Bua ziua,
  Stau la casa. Avem furnici prin casa, mai ales la parter, unde sunt bucătăria, sufrageria si baia. Ele Stau pe sub parchet. Avem copii mici si oricat am face curatenie, furnicile tot ies dupa faramituri pe podea. Cum sa scapam de ele? Exista un insecticid care sa nu fie periculos pentru copii? (Se joaca foarte mult chiar pe podea).
  Mai avem furnici si prin gradina. Daca le elimin pe cele din casa, cum sa previn intrarea celor din curte in casa?

  Multumesc mult.

  • PestControl Expert
   15/05/2019 at 5:30 pm

   Buna ziua, combaterea este destul de dificila in acest caz. Puteti opta pentru un gel insecticid precum Advion (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-furnici-gel-30g.html), ce contine un atractant special pentru furnici. Formularea produsului permite eliminarea intregului cuib datorita efectului de ''moarte in cascada''. Gelul se aplica sub forma unor bobite de orez ( 0,1-0,2 grame) pe traseele observate ale furnicilor.
   Avand in vedere ca ati precizat ca aveti si copii, este recomandat sa il aplicati in locuri mai greu accesibile acestora (de exemplu, in spatele mobilei, tocul usii, sub chiuveta , etc.).
   In ceea ce priveste prevenirea patrunderii acestora in incinta, trebuie sa identificati caile de acces si sa le sigilati.

 • BAIE ROXANA
  10/05/2019 at 10:37 am

  Buna ziua
  Cum pot scapa de furnici rosii in solar? Am plantat deja ardei, rosii si castraveti in solar si au aparut musuroaie de furnici rosii.
  Multumesc!

  • PestControl Expert
   15/05/2019 at 5:47 pm

   Buna ziua, din pacate, nu avem un produs ce poate fi aplicat, avand in vedere ca in spatiul respectiv sunt si rasaduri.

 • Iosif Otelia
  13/05/2019 at 10:19 am

  Am furnici în grădină.Toti pomii fructiferi sunt plini.Ce-mi puteți recomanda ?

  • PestControl Expert
   13/05/2019 at 6:51 pm

   Furnicile sunt atrase de dejectiile dulci lasate de anumiti daunatori. Pentru combaterea daunatorilor, in functie de pomii fructiferi pe care ii detineti, se pot efectua tratamente cu Calypso (https://www.pestcontrol-expert.ro/calypso-480-sc.html) 1,8 ml/ 9 l apa sau Mavrik (https://www.pestcontrol-expert.ro/adama-insecticid-agro-mavrik-2-f-5-ml.html), 5 ml/10 l apa. Atentie si la timpul de pauza, de la efectuarea tratamentului pana la recoltare (daca este cazul), inscris pe eticheta produselor.

 • Elena
  24/05/2019 at 7:23 pm

  Buna ziua. Am doua musuroaie de furnici in solar . Am incercat diverse metode naturiste dar nu dispar. Ce sfat imi dati avand in vedere ca am pantat deja rasadurile.

  • PestControl Expert
   03/06/2019 at 5:14 pm

   Buna ziua, din pacate nu se poate aplica un insecticid pentru a le combate avand in vedere ca in spatiul respectiv sunt plantate deja rasadurile.

 • Trandaf Sorin
  30/05/2019 at 6:08 pm

  Am folosit granule Mirmex pe balcon contra furnicilor si cainele meu, un bichon maltez, a lins din ele... cat de toxic este pentru caini?

  • PestControl Expert
   03/06/2019 at 3:57 pm

   Din pacate, acest produs nu face parte din catalogul nostru de produse si nu avem informatii despre el. Pentru a fi sigur ca nu are vreun efect asupra cainelui, este indicat sa mergeti cu acesta la veterinar.

 • Cristi
  02/07/2019 at 11:42 pm

  Buna ziua, cum pot scapă de furnicile cu aripi care și-au făcut cuib in pereții casei, am casa din lemn cu vata minerală , osb și placata cu polistiren ? Am dat polistirenul jos și se vad furnicile cum merg pe la îmbinarea plăcilor, am dat și găuri in osb și am ajuns la vata minerală dar nu am găsit mușuroiul.
  Ce produse și ce metoda pot aplica in aceasta situație pentru combaterea furnicilor?

  • PestControl Expert
   08/07/2019 at 5:42 pm

   In aceasta situatie, puteti opta pentru un gel insecticid care are si atractant in compozitie precum Advion Furnici (https://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-furnici-gel-30g.html). Acesta se aplica sub forma de "margele"sau linii mici de gel, insistandu-se pe cat posibil acolo unde se ascund furnicile. Are efect de "moarte in cascada", exterminand intregul cuib (musuroi).

 • Robert
  23/07/2019 at 2:07 pm

  BUna ziua, coeprtina garajului este izolata cu un strat de lemne si intre ceva carpe. Am observat ca intr-un loc ies furnici prindtre lemne. Cu ce as putea sa da, in ideea in care pot sa nu merg in garaj o vreme buna. Lucrurile din garaj o r sa ie afectate la un urmator contact?

  • PestControl Expert
   25/07/2019 at 4:24 pm

   Buna ziua, puteti aplica prin pulverizare un insecticid precum K-othrine (https://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), 20 g/10 l apa. Fiind un insecticid de contact, furnicile trebuie sa traverseze efectiv suprafata pe care ati pulverizat, pentru a avea efectul dorit.
   Sau, puteti opta pentru un gel insecticid, ce contine si atractant precum Advion furnici (https://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-furnici-gel-30g.html). Acesta se aplica sub forma "margele"sau linii mici de gel, insistandu-se acolo unde furnicile se ascund, fara a perturba comportamentul furnicilor de cautare a hranei naturale. Il puteti aplica in interiorul garajului, daca ati observat ca de acolo ies furnicile prin izolatia respectiva.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături