Comanda din: 23-04-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Vulpi - Cum identifici si combati


Dincolo de imaginea simpatică ce le-a fost creionată în povești și benzi animate datorită comportamentului lor șiret și viclean, în realitate vulpile fac parte din categoria dăunătorilor, întrucât sunt dușmani de temut ai fermierilor și agricultorilor. În trecut au fost denumite "devoratoare de găini", însă vor ataca nu numai adăposturile acestor păsări ci și alte animale din gospodăria dumneavoastră, astfel că iepurii, rațele, gâștele, etc. pot deveni o pradă ușoară și o masă savuroasă pentru vulpi.

cum scap de vulpiMai mult, vulpile vă pot distruge grădina întrucât vor mânca bulbi si alte tipuri de plante și pot ocazional săpa în pământ după râme lăsând în urma lor o imagine de dezastru. De asemenea, vulpile pot cauza daune de ordin estetic pe proprietatea dumneavoastră prin crearea de viziuni sau prin faptul că având tendința de a căuta prin gunoaie vă vor lăsa curtea ca după “război”.

Ce trebuie însă să știți este că deși au o abilitate incredibilă de a vâna și de a se feri de oameni, totuși există o serie de modalități prin care le puteți ține departe de animalele și de păsările din gospodăria dumneavoastră. Iată câteva lucruri pe care le puteți folosi în lupta cu vulpile:

Montați dispozitive cu sunete si ultrasunete

Astfel de aparate se găsesc în număr foarte mare în magazinele de specialitate și va trebui doar să-l alegeți pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. Cele mai complexe astfel de dispozitive sunt dotate cu senzori de mișcare, emit zgomote diferite astfel încât vulpile să nu se obișnuiască cu același sunet și cu ajutorul a două lumini LED imită în noapte ochii prădătorilor descurajând orice încercare a acestora de a se apropia de zona în care sunt montate. Trebuie însă luat în calcul că ultrasunetele pot fi percepute și de animalele dumneavoastră de companie și ale vecinilor, motiv pentru care este bine să restricționați aria de acțiunea a acestora în preajma adăposturilor de păsări.

Montați capcane mecanice pentru capturarea vulpilor

capcana vulpiJPG

Capcanele pentru vulpi sunt o modalitate foarte bună și sigură de a scăpa de vulpi dacă respectați câteva reguli de bază. În primul rând , asigurați-vă că vulpea pe care vrei să o prindeți în capcană nu are pui care vor muri fără mama lor . Apoi procurați-vă o capcană suficient de mare astfel încât să fiți siguri că vulpea va intra în ea. Potrivită ar fi o capcană cu dimensiunile de ( 42x15x15 ).

Înainte de a o monta, spălați capcana bine pentru a elimina orice mirosuri din fabricație. Apoi, clătiți-o foarte bine și manvrați-o cu mănuși curate pentru că altfel capcana nu va funcționa pentru că vulpea nu se va apropia de ea dacă simte miros uman.Așezați, câteva zile, capcana închisă într-o zonă des frecventată de vulpe sau în paralel cu gardul sau clădirea pe lângă vulpea face plimbări. Astfel, vulpea se va obișnui cu prezența ei. În a treia sau a patra zi, începeți să plasați momeală în jurul capcanei care va rămâne tot închisă. Repetați acest lucru timp de mai multe zile, astfel vulpea va scăpa de teama ei. În ziua opt, plasați momeala în interiorul capcanei, purtând mănuși curate. Folosiți o momeală pe bază de carne sau pește. Verificați capcana în mod regulat și într-un final vulpea va “mușca momeala” .

Folosiți repelenți impotriva vulpilor

Unii specialiști sunt de părere că, de vreme ce amoniacul miroase ca urina, îl puteți folosi cu succes pentru a ține la depărtare vulpile de adăpostul păsărilor. Astfel, îmbibați o cârpăcu amoniac și aplicați soluția peste tot la intrarea în adăpostul păsărilor. Puteți de asemenea, să folosiți această soluție împreună cu un repelent special pentru vulpi. Majoritatea repelenților concepuți împotriva vulpilor au în compoziția lor urină de prădători ai acestora precum coiot, pumă sau urs. Deși poate părea puțin ciudat și urina umană, în special a adulților poate să țină la distanță vulpile de casa și grădina dumneavoastră. O altă metodă ce poate fi luată în calcul este să nu mai aruncați mizeria din litiera pisicii la gunoi ci să o împrăștiați în jurul adăpostului de păsări. De asemenea, o altă practică întâlnită este aceea de a lăsa haine murdare, îmbibate cu transpirație în apropierea adăposturilor de păsări.

Perturbați-le existența daca doriti sa se indeparteze

Vulpilor le place liniștea, singurătatea , întunericul și siguranța. Perturbați-le existența și cu certitudine se vor gândi să-și găsească un loc mai potrivit pentru a locui. Dacă o vulpe s-a instalat confortabil într-o anexă a locuinței, cum ar fi magazia de exemplu, începeți să-i arătați că nu este bine venită. Mai întâi instalați o lumină de veghe sau poate două sau de ce nu câte una pentru fiecare colț al încăperii în parte. Montarea de alarme sensibile la mișcare ar putea fi de asemenea distractiv. Nu numai că vulpea se va speria de luminile puternice care se aprind brusc dar și zgomotul pe care alarma îl declanșează va speria și mai mult vulpea. Un radio lăsat pornit non-stop este iar un factor de stres pentru vulpi întrucât acestora nu le place sunetul vocii umane. În cele din urmă, intrați în magazie de mai multe ori pe zi, la intervale aleatorii și faceți zgomote puternice folosindu-vă de tigăi sau oale pe care să le ciocniți între ele. Cel mai probabil, vecinii dumneavoastră vor crede că ați luat-o razna, însă scopul scuză mijloacele.

Montați sperietoare de animale cu senzor de mișcare

contech-scarecrow-motion-activated-sprinkler

Acest dispozitiv poate fi folosit împotriva unei game largi de dăunători. Cum funcționează? Este prevăzut cu o stropitoare care direcționează apa cu cu precizie de până la 8,5 metri spre exterior într-un arc de cerc, acoperind și protejând o suprafață de 90 de metri pătrați. Puteți controla raza de pulverizare a sperietoarei de la 0 la 300 de grade și de asemenea crește sau reduce arcul de cerc al jetului de apă. De asemenea, se poate regla și sensibilitatea senzorului pe o scară de la 0 la 9. Fiecare activare folosește doar 2 până la 3 cești de apa, iar dacă doriți puteți înlocui apa cu repelenți pentru orice dăunător. Acest dispozitiv este eficient și pe timp de zi și pe timp de noapte și poate funcționa între 2 și 6 luni cu o singură baterie de 9V .

 

Luați-vă un animal de pază daca vreti sa va protejati de vulpi

Dacă locuiți la casă și nu aveți deja un câine poate că ar fi timpul să vă luați unul și încercați pe cât posibil să fie de talie mai mare ca să fie cât mai intimidant atât pentru vulpi dar și pentru alți dăunători. Și de ce nu, puteți lua în considerare și procurarea unui măgar. Nu este o glumă. Este o realitatea că măgarii devin agresivi în prezența vulpilor și dacă le văd prin preajma lor le vor fugări și chiar omorî dacă reușesc să le prindă.

 

Apelați la un profesionist daca doriti sa scapati de vulpi

Dacă fobia de vulpi este prea mare sau viclenia ce le caracterizează face ca toate încercările dumneavoastră să fie fără suces vă sfătuim să apelați la un specialist în domeniu care va ști cu siguranță cum și prin ce metode să vă scape de ele.

4 Intrebari si Raspunsuri

 • De unde pot procura un specialist in alungarea vulpilor?
  04/06/2019 at 7:43 pm

  De unde pot " procura" un SPECIALIST in alungarea vulpilor?
  Dar dispozitive emițătoare de sunete în același scop, unde găsesc?
  Dar în cazul în care vulpile au invadat Comuna Slobozia, Jud.Arges, umblă pe strada nestingherite, atacă , fură păsări, SUNT PURTĂTOARE DE TURBARE , pun in pericol copiii, bătrânii și pe noi toți, ce să facem având în vedere că primarul e preocupat doar .... găinarii??????????
  Ajutorul DVS este ABSOLUT VITAL pentru noi
  Mulțumim frumos pentru ajutorul ce ni-l veți da!

  • PestControl Expert
   24/06/2019 at 6:38 pm

   Din pacate, nu avem informatii despre un specialist in alungarea vulpilor si nici despre dispozitive emitatoare de sunete. Pentru capturarea acestora puteti opta pentru capcane precum Havahart 1081 (https://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-havahart-1081-capcana-animale-cu-1-intrare.html) sau Havahart 1089 (https://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-havahart-1089-capcana-pliabila-animale.html), insa, daca sunt in numar foarte mare, este o metoda destul de costisitoare si probabil nu va avea efectul dorit.

 • Mumteanu maria
  01/07/2019 at 3:01 pm

  De unde pot găsi capcana? !

  • PestControl Expert
   02/07/2019 at 6:18 pm

   Daca doriti sa achizitionati capcane pentru capturarea vulpilor precum Havahart 1081 (https://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-havahart-1081-capcana-animale-cu-1-intrare.html) sau Havahart 1089 (https://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-havahart-1089-capcana-pliabila-animale.html), puteti plasa o comanda accseand linkul din paranteza. Adaugati produsul in cos si completati informatiile necesare. Mai multe detalii despre cum ​​​se plaseaza comanda gasiti in articolul urmator https://www.pestcontrol-expert.ro/blog/pasii-de-comanda/.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături