Comanda din: 07-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scăpa de veverițe - Cum identifici si combati


Aproape oricine îndrăgește veverițele, care sunt întradevăr extrem de simpatice și jucăușe, însă în spatele acestei drăgălașe și nevinovate “pufoșenii”, în aparență, se ascunde un mic distrugător, care poate să aducă pe oricine la disperare. Cum? Ei bine își vor folosi energia debordantă pentru ați devasta casa, grădina și tot ce se mai află în jurul casei tale. Și efectele pot fi chiar catastrofice dacă, nu una ci zeci de veverițe v-au declarat război. Un război pe care nu au cum să-l câștige, deși lupta poate fi acerbă uneori. Sună ironic, dar o ființă atât de adorabilă și inofensivă poate fi uneori cel mai mare dușman al dumneavoastră.

Deși pare greu de crezut că s-au inventat produse chimice menite să le ucidă, totuși se pare că ele există și au fost create tocmai din disperarea proprietarilor de a scăpa de invazia lor.Noi însă vă vom prezenta, în cele ce urmează, alte metode cu ajutorul cărora puteți să scăpați de veverița/veverițele supărătoare care dau târcoale casei și grădinii dumneavoastră lăsându-le acestor adorabile animale dreptul la viață și la un stăpân mai înțelegător.

cum scapam de veveriteMai mult decât atât, înainte de a folosi otravă în încercarea de a scăpa de veverițe trebuie să luați în calcul că un animal mort în curtea sau chiar în casa dumneavoastră degajă un miros destul de neplăcut și că animalele vii consumă fără ezitare animale moarte. Și ultimul lucru pe care cineva îl poate dori este ca animalul său de companie să se îmbolnăvească sau și chiar mai rău să moară pentru că a mâncat o veveriță otrăvită.

Montarea de alimentatoare pentru păsări prevăzute cu capcane pentru veverițe
Veverițele sunt incredibil de viclene atunci când vine vorba de a mânca din alimentatoarele păsărilor, semințele cu care păsările se hrănesc fiind irezistibile pentru apetitul veverițelor. Și pentru că acest lucru este bine știut de către specialiștii în domeniu, au fost inventate alimentatoare pentru păsări prevăzute cu capcane pentru veverițe. Caracteristic acestora este faptul că sunt sensibile la greutate, astfel că nu se vor declanșa la câteva păsărele care se opresc să ciugulească câteva semințe ci se vor activa sub greutatea unei veverițe, blocând sau închizând porturile de alimentare. Unele dintre aceste dispozitive pot chiar să descarce în corpul veverițelor și câteva șocuri electrice.

Montarea de capcane manuale
Aceste capcane sunt foarte eficiente mai ales dacă folosiți momeala potrivită. Vă recomandăm să folosiți pe post de momeală untul de arahide întins pe o felie de pâine sau pe un biscuite, un deliciu în fața căreia nici o veveriță nu va rezista.

Montarea de aparate cu ultrasunete sau ultramagnetice
Aceste aparate sunt o soluție ecologică și nevătămătoare pentru veverițe întrucât nu vor face altceva decât să le țină la distanță de casa sau grădina dumneavoastră. Puteți opta pentru astfel de dispozitive care sunt concepute a fi utilizate atât pentru interior cât și pentru exterior.

cum scap de veveriteCum funcționează aceste aparate? Ele emit ultrasunete puternice, care afectează capacitatea auditivă și senzorială a veverițelor și în cele din urmă le determină să părăsească zona în care este instalat dispozitivul și să își caute adăpost în altă parte. Veverițele vor fi detectate odată ce intră în raza de acțiune a senzorului dispozitivului și vor fi declanșate undele ultrasonice disconfortante, cât și flash-uri luminoase puternice pentru alungarea lor și pe timp de noapte. Unele aparate cu ultrasunete pot fi calibrate în așa mod, încât să acopere o gamă largă de frecvenţe împărțite în mai multe moduri de funcționare, permițând utilizatorului să aleagă modul care se potrivește cel mai bine cazului său de infestare. Unele dispozitive dispun de un sensor infraroșu care monitorizează traficul pe o porțiune conică, cu un unghi de 90º și pe o distanță de până la 12 m de la sensor.

Montați aspersoare cu senzori de mișcare
O altă metodă eficientă de a ține veverițele departe de grădina și casa dumneavoastră este montarea de aspersoare care să se acționeze când detectează mișcare în preajma lor. Astfel, atunci când veverițele intră în raza lor de acțiune, acestea se vor declanșa și vor stropi cu apă veverițele, lucru care nu le place și pe care ele îl vor evita. În plus dumneavoastră veți avea un gazon irigat în permanență, fără să vă preocupați prea mult pentru acest aspect.

Folosiți lumini stroboscopice
Vă era dor de o petrecere la dumneavoastră acasă? Ei bine, montați lumini stroboscobice în locurile în care veverițelor le place să se ascundă, porniți muzica și petrecerea poate să înceapă. Jocul de lumini este iritant, derutant și veverițele nu vor dori să vă strice petrecerea, mai ales că nu sunt un musafir poftit.

scapa de veveriteHrăniți veverițele
Dacă vă sunt dragi veverițele și nu vreți să le prindeți sau să le omorâți, ci doar să le țineți la distanță de casa, grădina sau curtea dumneavoastră cea mai bună variantă e să le oferiți mâncare din belșug pentru a nu fi tentate să caute hrană în apropiere de locuința dumneavoastră. Ar fi indicat chiar să achiziționați și un alimentator special conceput pentru veverițe care să le țină ocupate în permanență.

Apelați la un profesionist
Dacă vă simțiți depășit de situație și nu reușiți cu nici o metodă prezentată să scăpați de invazia veverițelor atunci nu ezitați să chemați un specialist în domeniu care va ști exact cum să rezolve această problemă pentru dumneavoastră.

2 Intrebari si Raspunsuri

 • Cirina
  22/09/2018 at 11:57 am

  Ce aparat s-ar potrivi in podul inchis al unei cabane invadat de parsi sau veverite?

  • PestControl Expert
   24/09/2018 at 6:15 pm

   Cele mai indicate sunt capcanele autoblocante, pe care le puteti gasi in urmatorul link: https://www.pestcontrol-expert.ro/igiena-publica/combate-activitatea/veveritelor.html .

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături