Comanda din: 23-04-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Pisici - Cum identifici si combati


Semne ca intalnit o pisica nervoasa - Coada ridicata si zbarlita, urechile date pe spate, parul de pe ceafa ridicat in forma de creasta, miorlait foarte apasat si corpul incordat  - toate acestea sunt semne ca pisica este nervoasa, speriata, se afla intr-o stare de disconfort si ca reactiile ei sunt pe cale de a deveni violente.

Capcane mecanice recomandate pentru combaterea pisicilor:

Capcanele pentru prinderea pisicilor sunt proiectate pentru capturarea in siguranta a animalelor. Acestea sunt dotate cu acuri de activare permitand o captura sigura, rapida si usoara. Sunt confectionate dintr-o plasa robusta, rezistenta la rugina si coroziune, cu armaturi de otel galvanizat pentru o utilizare indelungata. Deschiderea ochiurilor de plasa este mai mica pentru a impiedica furtul momelii sau evadarea animalelor. Sunt dotate cu una sau doua intrari si 2 declansatoare sensibile, permitand daunatorilor sa acceseze capcana din orice directie.
Capcanele pot fi dotate cu un maner, care ofera posibilitatea de a transporta animalul din interior pentru a preveni si proteja ranirea capturii.

Se intampla de foarte multe ori ca in zona in care locuiti sa fiti deranjat de o pisica sau poate chiar de o haita de pisicute. Mai ales in perioada de imperechere, cand sunt foarte zgomotoase si tensionate. In cazul acesta exista cateva varianta care sa va rezolve problema.
Cusca pentru prins pisici are dimensiunea de 70 cm lungime, 40 cm inaltime si 40cm latime. In acest volum ar putea intra foarte usor un caine cu dimensiunea medie sau mica
Varianta a doua este folosirea unui repelent chimic ce alunga pisicile Acest produs nu este toxic ci ofera rezultate foarte bune datorita simturilor foarte puternice ale animalelor.

Produse recomandate pentru indepartarea mirosului de pisica:

Indepartarea mirosului de pisici de companie sau salbatice lasat in zone interioare sau exterioare este un procedeu simplu si usor si nu necesita sa intre in contact cu sursa mirosului. Granulele imprastiate sau din interiorul sacului atrag mirosul ca un manget din intreaga zona fara alte chimicale sau arome se face prin presararea pe suprafata. Mirosul este neutralizat in cateva minute sau ore, in functie de sursa si grad, pastrand aerul proaspat si curat.
Dupa ce mirosul a fost indepartat puteti aspira sau matura granulele sau puteti indeparta sacul. Mirosurile neplacute de pe mobilier sau covoare este eliminat dintr-o singura aplicare, ocazional o a doua aplicare va fi necesara.

Repelenti recomandati pentru indepartarea pisicilor

Produsele care indeparteaza animalele nedorite de pe anumite suprafete zone actioneaza in principal asupra simtului olfactiv al animalelor. Acesta emite un miros puternic care respinge majoritatea câinilor și pisicilor de la marcarea teritoriului pe care s-a aplicat soluția. Efectul este de indepartare a animalelor si determinandu-le sa isi piarda obiceiurile nedorite. Astfel, se vor pastra curate suprafetele accesate de aceste animale. In general aceste produse sunt deja diluat si gata de folosire, inofensiv si care nu pateaza.
Flaconul trebuie agitat inainte de folosire si pulverizarea se face pe suprafetele care se doresc protejate. Pentru cele expuse in mod special, repetati tratamentul pana la incetarea obiceiului.

Tratamentele de pulverizarea a repelentului impotriva pisicilor se fac repetitiv pentru a creat o dezobisnuinta a animalelor sa mai stationeze in zona respectiva sau chiar sa treaca pe acolo. La inceput aplicarea se face zilnic pentru 4-5 zile apoi saptamanal si intr-un final la 2 saptamani sau poate chiar lunar.
Rezultatele se vor obtine creand o repulsie a animalului fata de zona respectiva. Totusi chiar si dupa tratamente indelungate nu este garantat ca trecerea unei pisici prin zona respectiva nu va fi posibila. Sigur este ca acestia se vor dezobisnui.

15 Intrebari si Raspunsuri

 • marius
  02/03/2015 at 8:46 am

  buna ziua,va rog frumos ajutati ma sa scap de zecile de pisici din subsolul blocului,fara a le omora,deoarece trebuie sa facem urgent o deparazitare a subsolului.astept cu nerabdare solutia ofertita de dvs si va multumesc anticipat

 • Mănăilă Iuliana
  11/12/2016 at 2:33 pm

  Bună ziua,pisicuta mea are un comportament anormal,sare în sus de parcă s-ar ar speria de ceva ,va rog s-mi spuneți de ce si ce trebuie făcut?

 • raluca
  08/10/2017 at 6:22 pm

  pisica mea este inactiva nu se joaca dar manaca este foarte lenesa ma puteti ajuta

 • Enache Mihaela
  31/01/2018 at 8:47 am

  Cum sa scap de pisicile vecinilor care își fac nevoile la mine in curte , deja adevenit insuportabil

  • PestControl Expert
   05/02/2018 at 4:11 pm

   Pentru a indeparta pisicile invazive, pe spatiul care se doreste a fi tratat se poate aplica un repelent cum ar fi Kalif (http://www.pestcontrol-expert.ro/kollant-repelent-caini-si-pisici.html). Acesta nu le afecteaza, fiind pe baza de plante, insa le va indeparta treptat.

 • Adrian
  11/11/2018 at 8:42 am

  Cum pot scapa de pisicile vecinilor ca au intrat in voliera si mi-au mancat porumbeii...multumesc frumos

  • PestControl Expert
   27/11/2018 at 10:32 am

   Se pot utiliza capcane pentru pisici cum ar fi Havahart 1089 (https://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-havahart-1089-capcana-pliabila-animale.html), apoi pisicile vor fi eliberate la distante mari de zona respectiva.

 • Doina Toma
  30/07/2019 at 11:20 am

  Cum scap de pisicile din subsolul blocului. Toate ferestrele sunt inchise. Ele nu stiu km au intrat de multi ani si acolo stau. Cat costa prindere a pisicilor? Stiti firma care sa faca ads ceva?

  • PestControl Expert
   02/08/2019 at 11:37 am

   Buna ziua, nu avem informatii despre o astfel de firma. Daca doriti, in spatiul respectiv, puteti utiliza un repelent precum Kalif (https://www.pestcontrol-expert.ro/kollant-repelent-caini-si-pisici.html).

 • Carmen mihai
  17/10/2019 at 6:33 pm

  Buna ziua
  Pentru a îndepărta pisicile invazive ale vecinilor , care isi fac nevoile in curtea mea , m-am hotărât sa imi pavez curtea cu plăcute.
  Intrebare?
  Daca pisicile si—au făcut teritoriul la mine in curte , o sa vina sa isi facă nevoile si pe pavaj?
  Multumesc

  • PestControl Expert
   21/10/2019 at 5:52 pm

   Buna ziua, nu se poate preciza cu exactitate acest lucru, insa, daca s-au obisnuit sa intre in curtea dumneavostra, cel mai probabil vor reveni.

 • STILPEANU GABRIEL
  08/05/2020 at 10:53 am

  Buna ziua ,
  Ma intereseaza o capcana pentru pisici eficienta . Vrem sa le mutam in alt loc , dar nu reusim sa le prindem . Puteti sa ma ajutati cu un sfat ?!

  Multumesc !

  • PestControl Expert
   11/05/2020 at 2:00 pm

   Buna ziua, pentru capturarea acestora, in catalogul nostru de produse sunt disponibile urmatoarele capcane: Havahart 1081 (https://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-havahart-1081-capcana-animale-cu-1-intrare.html), Havahart 1089 (https://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-havahart-1089-capcana-pliabila-animale.html) sau Havahart 1050 (https://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-havahart-1050-capcana-animale-cu-2-intrari.html).

 • Ioana Andrei
  10/04/2021 at 5:01 pm

  cum scap de pisici?

  • PestControl Expert
   12/04/2021 at 6:05 pm

   Buna ziua, informatiile sunt prezentate in articolul de mai sus. De asemenea, daca le veti captura, este recomandat sa fie eliberate in siguranta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături