Comanda din: 15-06-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Serpi si Reptile - Cum identifici si combati


Deoarece legea protejeaza reptilele singurele doua modalitati de a va feri de ele sunt capcanele adezive si repelentii.

In primul caz, adica prin capcane adezive, protectia se va face punctual, pe o suprafata destul de mica si doar la interior. Utilizarea adezivelor la exterior nu garanteaza rezultatul deoarece puterea adezivului de a "prinde vietuitoarea" scade datorita prafului si a umiditatii. Modul de functionare este intuitiv - la contactului initial sarpele se lipeste putin iar in incercarea lui de a scapa se va prinde o suprafata mai mare din corpul lui. Ramane asadar blocat pe adeziv.

Motivul atractiei reptilei este continutul de substanta atractanta in adeziv, oferind in acest fel rezultate extrem de bune. Imediat dupa ce se sesizeaza captura se recomanda eliberarea animalului intr-o zona unde acest nu poate face rau si nu deranjeaza.

Produse recomandate pentru combaterea reptitelor si serpilor, capcane si repelenti:


Tratamentele la exterior se realizeaza doar cu ajutorul repelentilor chimiciAdeziv pentru prinderea soparlelor
Utilizarea acestora trebuie perceputa precum o bariera chimica impotriva reptilelor (serpi, soparle). Organul Jacobson, este un organ extrasenzorial situat in partea superioara a gurii reptilei si este folosit in principal pentru a evalua mediul ambient circumstant. Acest organ este folosit atunci cand reptila isi foloseste limba. Repelentul va paraliza temporar functiile organului Jacobson,facand reptila sa se retraga cu rapiditate.
Repelent serpi, cum functioneazaRepelentul este un produs în formă granulară care este aplicat cu uşurinţă, pur şi simplu prin dispersie în jurul locuinţelor, cabinelor, rulotelor, corturilor, piscinelor, etc. pentru a ţine reptilele departe de aceste zone. Poate fi aplicat şi în jurul grădinilor dar nu în incinta acestora. Nu trebuie să se utilizeze pe terenurile cultivate cu culturi destinate alimentaţiei pentru om sau animale.

Pentru a proteja o zonă în interiorul căreia este posibil să existe reptile, este nevoie mai întâi să se aplice o cantitate mică de repelent contra reptilelor pe toată suprafaţa. După 48 de ore, timpul necesar pentru a permite reptilelor să se îndepărteze de zona care trebuie protejată, se aplică de-a lungul perimetrului un alt produs pe o bandă lată de circa 15-20 cm.
Folosind această metodă, un recipient de repelent de 5 kg protejează aproximativ 3000 de metri pătraţi de suprafaţă sau o porţiune lungă de 300-450 m şi lată de 20 cm.

Utilizarea repelentilor este recomandata la exterior si ofera protectie pentru o suprafata mai mare decat in cazul capcanelor adezive. Realizarea tratamentului se face marginal, de jur imprejurul zonei ce se doreste a fi protejata. Se aplica o banda de aproximativ 15-20 cm impiedicand astfel accesul reptilelor in zona "protejata".

Daca deja exista reptile in zona respectiva si tratamentul nu mai este preventiv atunci trebuie lasata o suprafata de 2 metri lungime pe unde reptilele sa paraseasca suprafata tratata. Dupa o saptamana se inchide cu repelent si zona respectiva blocand in totalitate accesul in zona. Daca tratamentul se face in jurul unui lac atunci banda protectoare trebuie amplasata la 1 - 2 metri de lac, de jur imprejurul acestuia. Daca lacul este foarte mare se face "bariera de protectie" in directia unde se afla habitatul pe o lungime cat mai mare.

Dacă există certitudinea că în interiorul zonei care trebuie protejată nu există reptile, se aplică repelentul pe o porţiune lată de circa 15-20 cm.
Substanta poate fi aplicat pe lângă apă dar nu în apă. Pentru a evita ca reptilele să ajungă şi să colonizeze lacuri, fântâni, piscine, etc. se aplică pe o porţiune de circa 15-20 cm în jurul ochiurilor de apă, pe limita maximă de prea plin.
Este indicata utilizarea repelentului, avand un regulator de emitere a vaporilor care îi permite să rămână activ timp de 2 luni în condiţii atmosferice normale. O ploaie abundentă nu afectează produsul. Totuşi, după o ploaie prelungită şi puternică, este nevoie să se repete tratamentul.
Când mirosul caracteristic al produsului se diminuează, eficacitatea acestuia este redusă. Sa folosiți mănuși adecvate cand utilizați produsul.

43 Intrebari si Raspunsuri

 • valentin
  17/05/2012 at 10:38 am

  buna ziua
  langa casa am un lac,iar de la o vreme am vazut in curte cativa serpi. ce sfat imi dati ca sa scap de ei ???
  multumesc

 • gabriel
  21/05/2012 at 1:15 am

  Buna ziua,
  Am cabana in Muntii Apuseni si am vazut asta vara o vipera pe langa cabana. Acum am gasit doua somoioage de piele, probabil de la naparlire. Cum sa scap de vipere?
  Am vazut placa cu lipici. Pe langa problema cainilor care umbla de voie pe langa cabana, ce momeala as putea folosi?
  Cu multumiri.

  • PestControl-Expert.ro
   21/05/2012 at 1:00 pm

   In cursul acestei saptamani (21.05.2012) vom uploada pe site un alt produs impotriva serpilor ce se poate folosi la exterior. Tineti aproape!

 • Mirela
  21/05/2013 at 5:11 pm

  Mi se par foarte interesante produsele dvs. Am o cabana In zona Defileului Dunarii si am gasit serpi langa ea. Va rog sa-mi recomandati un produs eficient si in cazul viperelor. Nu doresc adeziv deoarece esteo zona de rezervatie pt broaste testoase . Am multe prin curte.

  • PestControl-Expert.ro
   21/05/2013 at 6:03 pm

   Pentru problema dumneavoastra va recomandam repelentul pentru reptile aplicat de jur - imprejurul spatiului care doriti sa il protejati. Pentru mai multe detalii va rugam vizitati pagina produslui http://www.pestcontrol-expert.ro/repelenti/serpi-reptile.html

 • Liviu Bosbiciu
  16/07/2013 at 1:32 pm

  Buna ziua. Intampin o problema in ultimii ani. Vara se intampla sa vad langa casa, in lemnaria in care depozitez lemnul de foc , dar si in jurul acesteia serpi de casa, asa cred ca sunt, deoarece au cele doua pete galbene la cap. Sunt si mai mari si mai mici. Sunt foarte rapizi. In lemnarie sunt depozitate lemne de foc pe aproape toata suprafata , este foarte greu sa scot tot lemnul afara. Cum asi putea face tratamentul cu produsele d-voastra. Lemnaria are lungimea de 10 m si latimea de 3 m.Langa lemnarie este terenul unui vecin cu iarba. Langa curtea mea am si o gradina cu iarba. Serpii se urca si pe lemne si umbla si pe jos. m-ie frica sa nu intre in casa. Locuiesc intr-o comuna , la sosea, distanta pana la un curs de apa fiind de aproximativ 100m. Produsele anti serpi comercializate de dv nu dauneaza cainilor? Am doi catelusi. Multumesc!

  • PestControl-Expert.ro
   16/07/2013 at 1:34 pm

   Produsul nu dauneaza altor animale avand efect strict asupra reptilelor. Din descrierea dumneavoastra repelentul se potriveste perfect acelui spatiu pe care doriti sa il tratati.

 • Cornel
  18/05/2014 at 3:44 pm

  Buna ziua

  Am șerpii de casa in grădina, mai precis in zona cu iarba. Am si un caine care umbla liber prin grădina. As vrea sa scap de șerpii, dar sa nu fie afectat cainele. Va multumesc pentru raspuns

  • 20/05/2014 at 12:03 am

   Puteti utiliza repelentul http://www.pestcontrol-expert.ro/serpi-reptile.html Gasiti informatii despre aplicare pe pagina produsului. Cainele nu este in pericol.

  • Alexandra
   15/09/2014 at 8:31 pm

   Hei…stiai ca sarpele de casa mananca sobolani si soareci? Stiai ca e cel mai naiv si mai docil sarpe din fauna Romaniei? Stiai ca modul lui de aparare e sa faca pe mortul si cam atat? Nu, nu musca si nu ataca alte vietati

   • Ramona
    29/09/2014 at 8:00 pm

    ia-i tu la tine daca sint asa de dragalasi precum spui!dar pe proprietatea mea cred ca am dreptul sa am ce animale doresc.sau nu?si,inca ceva,sobolanii sint mult mai usor de stirpit decit serpii!si,sincer,nici nu sint asa de scirbosi,vizual vorbind.

 • Victoria
  07/06/2014 at 6:51 pm

  Buna ziua , gasesc serpi in casa, nu stiu ce sa fac ca mor de frica... Ce sa fac sa scap de ei ??nu mai stau in casa ca este plina de serpi! Sunt disperata, cum sa scap de ei?

  • 07/06/2014 at 7:06 pm

   La interior utilizati capcane adeziva pentru capturarea lor iar pentru exterior utilizati repelentul. In felul acesta impiedicati intrarea in zona tratata a noi serpi iar pe cei existenti ii veti captura.

 • muntean octavian
  07/07/2014 at 12:33 pm

  Buna ziua,
  As dori sa comand o galeata de 1kg, dar nu se poate adauga in cosul de cumparaturi.

  Multumesc,
  OM

 • laur
  10/06/2015 at 7:59 am

  Buna ziua.
  Va rog sa-mi recomandati" solutia" pentru a tine soparle departe de stupi ,stau pe stupi sau sub ei si imi diminueaza familiile.
  Multumesc anticipat.

  • PestControl Expert
   16/06/2015 at 5:56 pm

   In acest caz, puteti utiliza o capcana pentru reptile cum ar fi CatchMaster 24 GRB (http://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-24grb-adeziv-sobolani.html) sau un repelent pentru serpi (http://www.pestcontrol-expert.ro/serpi-reptile.html). Pentru a proteja o zona in interiorul careia este posibil sa existe reptile, este nevoie mai intai să se aplice o cantitate mica de repelent de reptile pe toata suprafata. După 48 de ore, timpul necesar pentru a permite reptilelor sa se indepărteze de zona care trebuie protejata, se aplica de-a lungul perimetrului un alt produs pe o bandă lata de circa 15-20 cm.

 • George Bacanu
  12/11/2015 at 4:56 pm

  Buna ziua,
  Locuiesc "la tara", in zona prahova. De curand am vazut in galeata din fantana o soparla. Am crezut ca a fost un accident, dar se pare ca NU. Imi puteti spune cum pot scapa de ele ? Daca exista un produs ce se poate arunca in apa din fantana ....
  Multumesc anticipat.

  • 16/11/2015 at 4:03 pm

   Pentru apa din fantana va putem recomanda dezinfectant Cloramina T (http://www.pestcontrol-expert.ro//cloramina-t.html), care se aplica 20 g la metru cub de apa. Ca si repelent pentru reptile va recomandam Kalif (http://www.pestcontrol-expert.ro/kollant-repelent-serpi.html), care se aplica ca o bariera de 20 cm latime de jur imprejurul zonei pe care doriti sa o protejati.

 • Ana-Elena
  29/05/2016 at 12:17 am

  Am un iaz de pesti si de anul trecut am inceput sa vad serpi prin el , cum as putea sa scap de ei?

  • PestControl Expert
   31/05/2016 at 6:01 pm

   De fel, serpii de apa sunt inofensivi. Solutiile pentru combaterea acestora nu sunt atat de eficiente in apa. Daca doriti sa ii eliminati, se poate efectua doar prin procedee mecanice.

 • mitu cristian
  30/05/2016 at 4:28 pm

  Buna ziua,
  am o cabana izolata intr-o padure din Piatra Craiului. In cursul anului trecut am avut acolo o invazie de soareci pe care am reusit sa o controlez greu, cu ajutorul unor otravuri si a capcanelor. Acum doua saptamani am gasit pe pragul usii principale o vipera. Am verificat pe internet si mi s-a confirmat ca era vorba de vipera comuna (vipera berus – vipera de munte). Speriata de prezenta mea, reptila s-a retras intr-o gaura ce duce pe sub casa (probabil aceleasi galerii care au favorizat invazia soriceilor). Problema mea consta in:
  1. Cum as putea sa izolez zona cabanei cat mai eficient cu produsele ofertate de dvs. ??

  • PestControl Expert
   31/05/2016 at 6:09 pm

   In primul rand va trebui sa verificati spatiul pentru a observa daca sarpele se mai afla acolo. Eventual, in dreptul orificiilor se pot plasa capcane adezive ca 24 GRB (http://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-24grb-adeziv-sobolani.html).
   Apoi, pentru eliminarea serpilor de pe teren se pot aplica repelenti cum ar fi Kalif (http://www.pestcontrol-expert.ro/kollant-repelent-serpi.html). Pentru a proteja o zona in interiorul careia exista reptile, este nevoie mai intai să se aplice o cantitate mica de repelent de reptile pe toata suprafata. După 48 de ore, timpul necesar pentru a permite reptilelor sa se indepărteze de zona care trebuie protejata, se aplica de-a lungul perimetrului un alt produs pe o bandă lata de circa 15-20 cm.

 • Samy
  21/06/2016 at 1:53 am

  Salutare..Am un iaz de peste si vad ca anul acesta mi sa înmulțit o grămadă de șerpi...oare sunt veninoși?mie frica de ei și să num mănâncă puieți de peste...cum pot scăpa de șerpi?multumesc

  • PestControl Expert
   23/06/2016 at 1:53 pm

   Solutiile pentru combaterea serpilor nu sunt atat de eficiente in apa, ori unele sunt chiar daunatoare pentru mediul acvatic. Daca doriti sa ii eliminati, se poate efectua doar prin procedee mecanice. De exemplu, se pot monta pe malul apei capcane adezive cum ar fi CatchMaster 24GRB (www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-24grb-adeziv-sobolani.html), insa efectul lor se va diminua treptat datorita precipitatiilor.

 • Petrisor Carina
  19/09/2016 at 12:27 pm

  Buna ziua, am gasit un sarpe in camera pe care l-am prins, apoi am dat cu o solutie pe baza de camfor impotriva reptilelor ,dupa 4 zile am gasit un alt sarpe in dormitor care este in partea opusa camerei unde a aparut primull sarpe. Am prins si acest sarpe dar sunt disperata pentru ca nu stiu daca mai sunt pe unde au intrat, precizez ca locuinta este amplasata pe marginea raului.ce as putea sa fac?

  • PestControl Expert
   20/09/2016 at 4:23 pm

   In primul rand, va trebui sa depistati care este locul sau locurile pe unde intra serpii in locuinta dumneavoastra, si sa le sigilati. La interior, cel mai indicat este sa amplasati capcane adezive cum ar fi Catchmaster 24 grb (http://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-24grb-adeziv-sobolani.html). Daca se aplica repelent, serpii il vor evita, insa nu vor avea posibilitatea de a parasi locuinta. La exterior, se va crea o bariera prin imprastierea de repelenti cum ar fi Kalif (http://www.pestcontrol-expert.ro/kollant-repelent-serpi.html).

 • stela
  10/06/2018 at 8:16 pm

  Am gasit doi serpi in casa.ma tem sa adorm noptile.mii frica ce otrava sa pun

  • PestControl Expert
   26/06/2018 at 1:57 pm

   Cel mai indicat este sa se monteze capcane adezive precum CatchMaster 60 RB (https://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-sobolani-catchmaster-60rb.html). Otrava nu este permisa pentru serpi, iar daca se aplica un repelent serpii nu vor stii cum sa paraseasca locuinta.

 • Del
  09/07/2018 at 9:17 pm

  Cum sa prind un șarpe daca vine in butoiul de tărâțe

  • PestControl Expert
   31/07/2018 at 5:40 pm

   Daca deja i-ati depistat traseul, atunci se pot monta capcane adezive cum ar fi Catchmaster 72xl (https://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-72xl-capcana-soareci.html) sau Catchmaster 24 GRB (https://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-24grb-adeziv-sobolani.html).

 • Aurel Sarbu
  01/08/2018 at 4:55 pm

  Am serpi , de casa cei drept , cum pot sa scap de ei ?? Am omorat deja 2 si cred ca mai sint !!!

  • PestControl Expert
   13/08/2018 at 11:16 am

   Daca sunt in locuinta, singura modalitate de capturare este cu capcane adezive cum ar fi CatchMaster 24 GRB (https://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-24grb-adeziv-sobolani.html).

 • Vali
  14/08/2018 at 4:46 pm

  Bună ziua!! În meciul casei am descoperit că am un șarpe destul de mare, de culoarea maronie, care e în perioada de năpârlire și are și pui. Ce îmi recomandați să fac?(îmi este și foarte frică; stau la casă)

  • PestControl Expert
   27/08/2018 at 11:44 am

   Daca nu au cale de a iesi din spatiu, atunci cel mai indicat este se monteze capcane adezive cum ar fi Catchmaster 24 GRB (https://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-24grb-adeziv-sobolani.html) pe traseul serpilor. Astfel, dupa capturare, se pot scoate la exterior.

 • Adriana
  19/08/2018 at 10:10 pm

  Vecini lui mama de la Marisel au vazut mai multe vipere in curtea casei,Cui trebuie sa se adreseze le este frica si au doi copii,in fiecare zi apar in fata casei cate 2 vipere.Ce trebuie sa faca.

 • Pasat
  29/04/2019 at 12:04 pm

  Cum sa fac sa ma scap de serparia din pivnita mea din satul crivina mehedinti romania

  • PestControl Expert
   09/05/2019 at 6:12 pm

   Fiind vorba de interior, se poate utiliza o capcana adeziva precum Catchmaster 24 GRB https://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-24grb-adeziv-sobolani.html. O puteti utiliza impreuna cu o statie de intoxicare, Ghilotina S 58 https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-statie-s58-reptoplast.html.

 • Vasilica
  30/04/2019 at 1:15 am

  Bună, sunt ingrozita de șerpi, locuiesc la țară la marginea comunei,in gradina am un izvor care mai tot anul se transforma in lac.Imi intra serpii in casa,am omorat 7 doar anul acesta,unul in beciul de sub casa,doi in living iat restul in gradina.Toti au avut peste un metru jumatate si sunt agresivi.Au culoare verde maronie pe spate si galbeni pe burta.Stiu sigur ca se ascund in trunchiul unui dud centenar pe care nu as vrea sa il tai pentru ca a fost plantat de strabunicul meu si face oarecum parte din istoria familiei.ce as putea folosi pentru eliminarea serpilor si ce cantitate?

  • PestControl Expert
   09/05/2019 at 6:25 pm

   Buna ziua, la exterior se poate utiliza un repelent precum Ghilotina (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-repelent-reptile-1-kg.html). Atentie, avand in vedere ca ati mentionat ca aveti un lac, banda protectoare (ce se aplica conform specificatiilor din descrierea produsului) trebuie amplasata la 1-2 metri de lac, de jur imprejurul acestuia.
   La interior, puteti opta pentru o capcana adeziva Catchmaster 24 GRB https://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-24grb-adeziv-sobolani.html, impreuna cu o statie Ghilotina https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-statie-s58-reptoplast.html.

 • Elade Gheorghe
  08/06/2019 at 5:01 pm

  Am casă pe structura de lemn în mijlocul câmpului azi am descoperit că am un șarpe de cca 1,2m de culoare maro spre galben intre pereți a fost filmat cu telefonul de către un prieten când incerca sa iasa dintr-o gaură care a apărut ca urmare a uscarii lemnului. Mentionez ca acum 3-4 ani am mai prins același tip de șarpe în curtea casei (3 buc.) Ce mă sfătuiți? Multumesc anticipat

  • PestControl Expert
   04/07/2019 at 4:35 pm

   Puteti opta pentru un repelent precum Ghilotina (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-repelent-reptile-1-kg.html), respectand indicatiile de aplicare prezentate in pagina produsului, pentru cazul in care exista deja serpi in zona respectiva, insa este dificil de precizat rezultatul avand in vedere ca acesta se afla intre pereti.

 • Eksida Gheorghicescu
  23/08/2019 at 9:09 pm

  Buna ziua. Repelentul il pot comanda la dumneavoastra? Stau la tara, la curte iar anul acesta e pur si simplu invazie de serpi! Multumesc anticipat.

  • PestControl Expert
   26/08/2019 at 3:11 pm

   Buna ziua, repelentul Ghilotina (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-repelent-reptile-1-kg.html) poate fi comandat. Accesati link-ul din paranteza pentru a deschide pagina acestuia, selectati cantitatea dorita, adaugati produsul in cos, apoi, completati informatiile necesare livrarii. In articolul urmator sunt prezentate mai multe detalii despre cum se plaseaza comanda https://www.pestcontrol-expert.ro/blog/pasii-de-comanda/ si in acesta despre modalitatile de livrare https://www.pestcontrol-expert.ro/blog/cum-cumpar-livrarea/.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături