Comanda din: 23-04-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

RatX, combaterea non toxica a sobolanilor si soarecilor


ratX raticid ecologicRatX este un produs nou si revolutionar, un nou rodenticid brevetat EPA FIFRA 25 (b). Formulat integral din materiale non-toxice, RatX este primul produs de acest gen. Nu este o otrava, este un produs natural 100% care nu prezinta nici un pericol pentru alte vietuitoare, cu exceptia sobolanului sau a unui soarece. Nu exista nici un risc secundar de ucidere a pasarilor sau a altor animale care consuma sobolanul / soarecele care a ingestat raticidul non-toxic RatX. RatX este sigur chiar si pentru animale de companie sau copii mici, care pot ingera produsul din greseala. RatX este o noua abordare pentru a ucide in mod eficient sobolanii si soarecii daunatori din cladiri industriale, comerciale, spatii pentru animale, case, hambar si orice alta zona unde ar putea locui rozatoarele. Testarea produselor noastre a fost facuta de specialistii in domeniu, iar unele dintre locatiile de testare au fost fermele de pui, fermele de curcani, ferme de oua etc. S-au obtinut rezultate remarcabile in toate aspectele de testare. RatX este atat inovator cat si eficient si a fost distins cu "Cel mai bun produs nou al anului" la Salonul National de Hardware din Las Vegas ".

Cum functioneaza raticidul non-toxic RatX?

Doar o scurta trecere in revista a modului in care functioneaza raticidul non-toxic RatX. RatX actioneaza destul de simplu, prin acoperirea stratului interior a unei parti de protectie a intestinului inferior al sobolanului / șoarecelui. Aceasta acoperire a firelor fine din intestinul inferior, numite vilii. Vilii intestinali sunt niste formatiuni mici, alungite la nivelul lumenului intestinal care creeaza o suprafata de absorbtie a vitaminelor, zaharurilor si alti nutrienti alimentari, inclusiv absorbtia apei. Raticidul non-toxic RatX perturba sistemul de absorbtie prin blocarea mesajelor trimise spre creierul rozatoarelor, determinandu-l sa nu mai consume apa. Acest lucru duce la deshidratare foarte rapida, ingrosarea sangelui, insuficienta renala, coma si, in cele din urma, deces. Un alt aspect important al raticidului non-toxic RatX este procesul nostru de deshidratare accelerat. Sobolanul / soarecele va continua sa se deshidrateze chiar si dupa moarte, prin acest proces de deshidratare accelerata raticidul non-toxic RatX elimina pana la 90% din mirosul asociat cu un sobolan sau soarece mort. Raticidul non-toxic RatX este un produs care nu poate fi utilizat doar in casa dumneavoastra, dar poate fi utilizat si in ferme pentru a controla populatia de sobolani / soareci si nu ar prezinta absolut nici un risc pentru viata animalelor sau pentru produsul final. Raticidul non-toxic RatX indeplineste toate cerintele si standardele producatorilor pentru utilizarea in conditii de siguranta in medii de crestere a animalelor.

Raticidul non-toxic RatX, un produs inovator de succes

ratx otrava ecologica soareci si sobolaniIn primele 15 luni de comercializare s-au vandut peste 850.000 de unitati de RatX, cu o rata de returnare mai mica de 0,01%, astfel incat produsul s-a dovedit a fi sigur si eficient. Raticidul non-toxic RatX este un produs inovator comercializat pe mai multe piete in intreaga lume.

RatX se vinde de obicei intr-o punga de aproximativ 11 kg si este in prezent utilizat in multe ferme de pasari de curte, fazani si lactate din SUA. Raticidul non-toxic RatX a devenit, de asemenea, cel mai rapid producator de rodenticide din SUA pentru uz casnic si personal.

 

Controlul eficient al rozatoarelor cu raticidul non-toxic RatX

 • Formulat pentru utilizare in interior si exterior
 • Control non-toxic al sobolanilor si soarecilor
 • 100% derivat natural
 • Sigur pentru utilizare in jurul animalelor de crescatorie si animalelor de companie
 • Biodegradabil in intregime
 • Risc inexistent de poluare a plantatiilor
 • Nu necesita conditii speciale de transport, manipulare sau pastrare

Instructiuni de utilizare a raticidului non-toxic RatX

Utilizare interioara: Inainte de tratament, toate sursele de hrana posibile trebuie indepartate de la accesul sobolanilor si a soarecilor. Plasati tavi cu momeala (raticidul non-toxic RatX in sine, nu se foloseste alt tip de hrana trata) in punctele cheie unde exista semne de activitate a sobolanilor sau a soarecilor, cum ar fi excrementele proaspete, in interiorul sau in apropierea sobolanilor si in zonele de hranire. Plasati 40-60 grame de raticid non-toxic RatX ™ pentru un sobolan si 10-15 grame pentru un soarece in boluri mici sau in tavi de alimentare la aproximativ 1.5 / 2 metri distanta una de cealalta in intreaga zona infestata. Protejati punctele de momeala de animalele nevizate si de la apa. Inspectati frecvent punctele de momeala si inlocuiti orice momeala mancata. Inlocuiti orice momeli care se umezesc si repozitionati intr-un loc uscat. Continuati sa completati punctele de momeala pana cand nu mai dispare hrana timp de 48 de ore.

Utilizare exterioara: Puneti tavile cu momeala (raticidul non-toxic RatX) in cazul in care exista semne de activitate a sobolanilor sau a soarecilor, cum ar fi excremente proaspete sau urme, cai de acces, locurile de hranire si punctele de intrare in jurul perimetrului cladirilor. Plasati 40-60 grame de raticid non-toxic RatX ™ pentru un singur sobolan si 10-15 grame pentru un soarece in punctele de momeala sau infasurati raticidul non-toxic RatX in ambalajele de alimente agatate si puneti-le in gaurile unde se ascund, deschise sau sub fasii de metal / lemn fixate la un unghi de perete (pentru a mentine punctul de momeala uscat) la distante de aproximativ 1.5 / 2 metri, reducand distanta la aproximativ 1.2 metri in zonele cu infestari mari. Protejati punctele de momeala de restul animalelor si (deoarece momeala trebuie tinuta uscata) de apa. Controlati frecvent punctele cu momeala si inlocuiti orice momeala mancata. Inlocuiti orice momeala umezita si repozitionati-o intr-un loc uscat.

RatX ™ poate fi, de asemenea, plasat direct in gauri de sobolan sau soarece, zone de cuibarit sau de hranire. Infasurati 40-60 grame pentru un sobolan si 10-15 grame pentru un soarece in ambalajele alimentelor si introduceti-le in vizuina. Sobolanii si soarecii sunt purtatori de boli, astfel incat nu folositi mainile neprotejate. Impingeti produsul in vizuina cu un baston lung sau ceva similar. Reaprovizionati pachetele cu momeala zilnic pana cand nu mai exista nici o activitate sau nici o urma de sobolan timp de 48 de ore. Sobolanii si soarecii sunt vectori ai bolilor. Prin urmare, dupa tratare, eliminati toate resturile de momeala si recipientele si aruncati-le in siguranta. Cautati corpuri de sobolani si soareci si aruncati-le in siguranta (de exemplu, ardeti sau ingropati). Nu aruncati in cutii de gunoi, depozite si statii de transfer. In timpul manipularii, utilizati masuri de precautie pentru a evita posibilitatea transmiterii bolii. Utilizati manusi de cauciuc de unica folosinta. Aplicati dezinfectanti de uz casnic la concentratii recomandate contra sobolanilor, soarecilor si in zonele inconjuratoare si permiteti timp de contact de cel putin 15 minute inainte de indepartare. Curatati zona cu prosoape de hartie sau cu mopul. Spalati bine mainile cu apa si sapun apoi aruncati manusile.

Incrediente active si inerte ale raticidului non-toxic RatX:

 • Corn gluten meal....................................................................... 55.0%
 • Sodium chloride........................................................................ 2.0 %
 • Maltodextrin, Sorbitol, Wheat our, Wheat germ oil ............... 43.0% (inerte)

Capcane mecanice recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Capcanele mecanice pentru sobolani sunt dispozitive rezistente, fabricate din metal si / sau plastic dur. Se pot utiliza in interiorul cladirilor dar si la exterior. Sunt variantele recomandate pentru deratizarea la interior, in defavoarea variantei cu raticide, rodenticide. Avantajul acestor capcane este faptul ca daunatorul se prinde pe loc, eliminand astfel riscul de raspandirii lesurile in locurile nedorite, cum se poate intampla in cazul raticidelor. Se foloseste impreuna cu un atractant sau orice alt aliment cu aroma, miros puternic care sa atraga, ademeneasca sobolanul. Atractantul se pune pe clapeta ce face declansarea capcanei iar cand sobolanul va veni sa manance se produce declansarea. Exista variante de capcane care blocheaza daunatorul in interior si modele care il omoara pe loc. In ambele cazuri sobolanii sunt indepartati intr-un mod controlat, mult mai bine decat in cazul folosirii raticidelor. Capcanele mecanice sub forma de clesti, care omoara daunatorul imediat, sunt mai periculoase si se recomanda a se folosi in zone unde nu au acces alte animale, copii sau oameni neinstruiti. Acestea pot cauza accidente daca sunt utilizate fara sa se respecte instructiunile. Daca utilizati capcane mecanice care nu omoara sobolanii va recomandam sa cititi si articolul despre cum sa elibati un sobolan capturat intr-o capcana autoblocanta 

Capcane adezive recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Capcanele adezive sunt produse pentru combaterea sobolanilor ce se folosesc in special la interior cladirilor deoarece trebuie protejate de praf si umiditate. In compozitia adezivului este inclus atractantul. Se recomanda utilizarea capcanelor in statii de intoxicare care sa ajute la pastrarea proprietatilor adezivului dar si copii sau alte animale sa se accidenteze. Sunt ideale pentru utilizarea in zone neperturbate cum ar fi automatele de snack-uri si bauturi, dulapuri, standuri comerciale, mansarde, gospodarie, restaurante, baruri, birouri etc.

Rodenticide, raticide recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Raticidele, denumite si rodenticide sunt produse formulat sub forma de pasta, blocuri parafinate, peleti sau grau decorticat de diverse culori. Acestea au la baza o compozitie alimentara otravita cu diverse substante active coumatetralyl, bromadiolon, brodifacoum, flocoumafen. In functie de substanta activa din interiorul rodenticidului si concentratia acesteia, este necesara o anumita cantitate pentru a omora un sobolan. Pentru mai multe informatii va recomandam sa cititi articolul aceasta. O greseala foarte des intalnita este alegerea produsului in functie de culoare.
Este obligatorie utilizarea rodenticidelor in statii de intoxicare pentru a proteja animalele nevizate si copii de intoxicari accidentale. 

Statii de intoxicare recomandate pentru combaterea soarecilor sobolanilor:

Statiile de intoxicare sunt echipamentele in care se pastreaza in sigurata si bune conditii raticidele, rodenticidele, capcanele mecanice si adezive, pentru a oferi rezultate pe termen indelungat. Sunt foarte utile pentru ca protejeaza si  animalele ce nu sunt vizate sa intre in contact cu produsele de combatere a daunatorilor din interior. Sunt prevazute cu mai multe intrari pentru a incuraja rozatoarele, care sunt foarte circumspecte cand vine vorba de incaperi cu o singura intrare. Materialele din care se fabrica sunt: carton, metalic, plastic si lemn. Modelele in care se utilizeaza rodenticide, raticide trebuie sa fie obligatoriu prevazute cu cheie de siguranta.
Unele modele de statii de intoxicare sunt fabricate partial sau total din materiale transparente, pentru a permite monitorizarea mai usoara, fara a fi necesara deschiderea lor.

Odorizante pentru indepartarea mirosului de lesuri de soareci si sobolani:

Neutralizatoarele de mirosuri neplacute sunt folosite in subsoluri, spatii de depozitare, debarale, camere unde se afla cosuri de gunoi, dulap, in masina sau chiar si atunci cand plecati o lunga perioada de acasa. Daca din cauza unui tratament de deratizare nepotrivit aveti lesuri de sobolani in pereti, mirosul din incaperi va fi extrem de puternic si neplacut. Iar daca accesul dificil nu va permite sa interveniti pentru indepartarea sobolanilor morti din pereti, in aceasta situatie se recomanda utilizare acestor produse care vor absorbi mirosurile neplacute precum un burete. Ofera rezultate optime in orice climat unde se afla o umiditate ridicata sau detinatorilor de animale de companie.
Pentru a elimina mirosurile neplacute nu este nevoie ca produsul sa intre in contact cu sursa mirosului, doar plasati-l in camera aproape de sursa iar mirosul neplacut va disparea in 24 de ore.

Repelenti pentru blocarea accesului soarecilor si sobolanilor:

Blocarea accesului sobolanilor din exteriorul cladirilor se facea foarte greu deoarece daunatorii fac gauri in pereti, rozand si zgariind. Recomandam pentru alungarea sobolanilor si etansarea gaurilor deja facute utilizarea pastei MouseStop care le blocheaza accesul. Proprietatile unice ale pastei MouseStop ii permit sa fie folosita pe scara larga in toate industriile, chiar si alimentara: bucatarii, brutarii, centre de distributie, companii de productie si firme cu spatii supuse igienei publice si cerintelor de mediu, deoarece nu este toxica si este inofensiva pentru animale. Are in compozitie amestec de uleiuri vegetale, materiale de umplutura si granule de polistiren. Actioneaza prin etansarea zonelor de acces, fisuri, rosturi sau gauri, blocand accesul sobolanilor dar si altor daunatori.

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături