Comanda din: 15-06-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Bed bugs sau Plosnite de Pat - nu le lasati sa va streseze


Nu lasati plosnitele sa va muste luati masuri URGENT! Este o expresie pe care noi o auzim in randul prestatorilor si pe care am inceput sa o utilizam. Masuri urgente pentru ca aceste insecte se inmultesc si se extind foarte repede.  Totusi acesti termeni parca am inceput sa-i utilizam din ce in ce mai des, la inceput (2008) parca deloc dar, acum vedem reala problema si viteza de inmultire!

stadiile de dezvoltare la plosniteOamenii adesea cred ca plosnitele de pat se gasesc doar in pat. Ei bine, nu e adevarat deoarece acestea pot fi "culese" cam de peste tot si cu foarte mare usurinta se pot aduce in casele noastre. Cu cateva luni in urma tocmai ce am aflat ca ele pot fi "imprumutate" si de la salile de teatru sau de cinema!
Atunci cand o persoana sau o familie au plosnite acestia pot sa le care pe ei, pe haine, pe sau in pantofi. Cel care are o infestare curenta cu plosnite in casa si vine in vizita la dumneavostra sau sta pentru cateva ore pe un scaun la un cinema sau la teatru, restaurant sau intr-un magazin cand probeaza niste haine poate FOARTE USOR sa infesteze casele celor cu care intra in contact, langa care sta - poate chiar casa Dumneavoastra!

De aceea este cu adevarat important ca orice are o infestare cu plosnite (nivel scazut, mediu sau ridicat) sa fie responsabil si sa ia decizia de a le indeparta IMEDIAT! Nimeni nu accepta gandul ca are plosnite, persoanele care le au nu sunt multumite de asta de aceea n-ar trebui ca nici altii sa nu le aiba din cauza lor.

Daca sunteti muscati de o plosnita sau daca sunteti suspecti ca aveti plosnite atunci implicati-va imediat in rezolvarea situatiei! Cumparati cel putin cateva capcane de monitorizare.

Daca stiti ca aveti infestarea cu plosnite nu lasati pe nimeni sa va viziteze sau mai ales sa doarma peste noapte si nici nu dormiti la altii acasa. Reduceti orice miscare a lucrurilor din casa la exterior pana ce nu sunteti foarte siguri ca nu ati rezolvat problema. Asteptarea poate sa dureze pana la o luna de zile!

Capcane adezive recomandate pentru monitorizarea plosnitelor de pat:

Capcanele adezive se folosesc dupa ce faceti tratamentul de combatere a plosnitelor, pentru a masura rezultatele acestuia. Sau daca sunteti persoana responsabila intr-un hotel, motel sau orice unitate de cazare puteti sa le folositi pentru a afla intr-un stadiu timpuriu daca exista infestare in locatia dumnevoastra. Capcanele adezive nu combat plosnitele de pat si nu previn infestarea cu aceaste insecte daunatoare.

Insecticide concentrate recomandate pentru combaterea plosnitelor de pat:

Insecticidele concentrate sunt produsele cele mai recomandate pentru combaterea plosnitelor de pat. Acestea ofera garantia ca orice insecta ce intra in contact cu suprafata tratata moare intr-un timp foarte scurt. Este necesara aplicarea lor pe toate zonele unde plosnitele ar putea sa fie prezente sau se ascund. Dupa ce dizolvati insecticidul concentrat in apa conform instructiunilor faceti pulverizarea cu rabdare. Recomandam sa utilizati un pulverizator cu duza fina. In cazul infestarilor masive se recomanda dublarea dozei (concentratiei) de insecticid concentrat in solutiei de lucru.

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea plosnitelor de pat:

Aplicarea insecticidelor concentrate se face cu ajutorul pulverizatoarelor cu duza fina. Este obligatorie aplicarea pe toate suprafetele unde insectele ar putea sa treaca sau sa se ascunda. In functie de rabdarea cu care faceti tratamentul si solutiile pe care le folositi puteti obtine rezultate foarte bune. Ceea ce inseamna ca dupa chiar 2 tratamente puteti sa considerati problema rezolvata. Daca suprafata pe care doriti sa faceti tratamentul nu este foarte mare sau incarcata de obiecte puteti sa folositi si pulverizatoare de 2 litri. Insa daca aceasta depaseste 30 - 35 mp este necesar un pulverizator de minim 4 litri.
Solutia de lucru preparata in pulverizator se recomanda sa se utilizeze in primele 24 ore. Aceasta isi pierde din proprietati cu trecerea timpului.

Insecticide aerosol recomandate pentru combaterea plosnitelor de pat:

Dozele insecticide sub forma de aerosol sau fum se utilizeaza imediat dupa pulverizarea insecticidelor concentrate. Scopul lor este sa scoata din ascunzisuri plosnitele ce nu au intrat in contact cu solutia facuta din insecticidele pulverizate anterior. Inainte sa le utilizati, inchideti usile de la camere si geamurile si asezati tot mobilierul in asa fel incat insecticidul sa le penetreze cat mai bine. Lasati dulapurile si canapele deschise, departe de perete. Fumul / Aerosolul generat trebuie sa actioneze in incapere pana la 2 ore.
Dupa ce aceste insecticide isi fac efectul este recomandat sa deschideti geamurile si sa aerisitici pentru cel putin inca 2 ore.

Insecticide pulbere recomandate pentru combaterea plosnitelor de pat:

Este ideal pentru aplicarea in zonele unde insecticidele lichide nu se pot aplica, spre exemplu orificii sau instalatii electrice. Se aplica pe suprafete uscate, in forma in care se gaseste, nu trebuie dizolvat in apa. Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de plosnite. Atentie la curentii de aer! 

Generatoare ceata rece, ULV, recomandate pentru combaterea plosnitelor de pat:

In cazul in care infestarea este pe o suprafata mare, hotel, motel, unitati de cazare, iar pretul dozelor de insecticide aerosol ar fi considerabil de mare mare puteti sa optati pentru inlocuirea lor cu un echipament de pulverizarea ULV, generator de ceata rece. Acesta genereaza particole de dimensiunea a 20 - 50 microni obtinand efect similar fumului / aerosolilor. Pulverizarea ULV se realizeaza imediat dupa pulverizarea insecticidelor concentrate, actiune descrisa in pasul anterior. Scopul lor este sa scoata din ascunzisuri plosnitele ce nu au intrat in contact cu solutia aplicata anterior. Inainte sa faceti acest tratament, inchideti usile de la camere si geamurile si asezati tot mobilierul in asa fel incat particolele pulverizate sa le penetreze cat mai bine. Lasati dulapurile si canapele deschise, departe de perete. Insecticidul pulverizat trebuie sa actioneze in incapere pana la 2 ore.
Dupa ce acest tratament isi fac efectul este recomandat sa deschideti geamurile si sa aerisitici pentru cel putin inca 2 ore.

Camere termice, metode ecologice, recomandate pentru combaterea plosnitelor:

Pentru ca larvele si ouale de insecte nu mor la aplicarea insecticidelor, se poate face un tratament termic. Acesta are rezultate garantate de 100% daca insecta matura, ouale sau larvele vor intra in contact cu temperatura ridicata. Recomandam ca atunci cand nu aveti aceste dispozitive / echipamente sa spalati materialele textile la temperatura de peste 50 - 60 grade Celsius.
Indiferent de tratamentele pe care le realizati este bine ca inainte sa utilizati spatiul sa aspirati foarte in detaliu zona in cautarea de insecte moarte, oua si larve. Aruncati sacul din aspirator sau curatati-l foarte bine.

Nu este nevoie sa va aruncati mobila! Desi foate multa lume in culmea disperarii isi arunca toata mobila orice tip de mobila poate fi tratata cu succes! De multe ori lumea arunca mobila, ca asa au auzit ei ca trebuie, si suna ulterior pentru servicii de dezinsectie. Cei care recomanda asa ceva nu stiu despre ce e vorba sau vor sa va faca un rau mai mare decat cel pe care il aveti.

Aruncandu-va mobila creati un pericol mai mare si pentru cei care pot sa o foloseasca fara sa stie ce baga in casele lor, in jurul dumneavoastra!

De asemenea foarte multe persoane isi arunca saltelele infestate cu plosnite in strada. Alti oameni care nu stiu despre ce e vorba le iau si le transfera in casele lor. Daca totusi credeti ca asta e calea macar inainte sa le aruncai marcati-le ca au plosnite ca sa informati pe cei care intentioneaza sa le ia!

Informati-va asupra inamicului!

 • Cel mai comun loc unde se gasesc plosnitele este acolo unde oamenii dorm precum hoteluri, camine, dormitoare,
 • Plosnitele se aduna in zonele din camere unde oamenii dorm - cadru de pat sau saltele
 • Plosnitele se pot ascunde in crapaturi sau cavitatile peretilor camerei sau a mobile
 • Plosnitele se pot misca dintr-o camera in alta a apartamentului, incet dar sigur, prin intermediul crapaturilor, tevilor, spatiilor din circuitele electrice.
 • Plosnitelor le place sa fie caldut si se observa ca intra si in calculatoare cateodata, laptopuri si alte echipamente electro-casnice. Considerand ca majoritatea din noi le caram niste aparatura cu noi peste tot, exista un foarte mare potential sa ajutam la raspandirea plosnitelor de acasa la birou, in vizite sau invers.

Plosnitelor le place sa se catare pe hainele tale pentru a calatori cu tine. Daca aveti o infestare:

 • Separati-va hainele in pungi de plastic. Spalati si uscati hainele la temperaturi inalte.
 • Scoateti hainele pe o suprafata solida, deschisa la culoare si nu pe un covor sau o carpeta. Aspirati si stergeti podeaua pentru a scoate orice urma de plosnite care ar fi putut sa cada de pe dumnevoastra cand v-ati dezbracat.

Nu va panicati! Nu irositi bani degeaba!

Sunt multe produse disponibile care teoretic fac treaba impotriva plosnitelor sau ca cel putin le previn. Chiar daca faptul ca le folosi v-ar putea aduce liniste sufleteasca sau mintala acestea nu vor face treaba decat daca sunt aplicate cum trebuie.

Nu mai amanati procesul, gradul de inmultire al plosnitelor este exponential. Documentati-va cat mai repede si achizitionati produse de calitate, potrivite si care se pliaza nevoilor dumneavoastra.


10 Intrebari si Raspunsuri

 • christian
  09/11/2013 at 10:00 am

  Salut,

  eu am avut succes la plosnite cu mai multe tipuri de combatere. Primul rand am incercat cu Hyganex un produs foarte bun de la firma bayern, alt produs este un praf de siliciu care se gaseste in doza de spray cu el am avut mare succes. Si combaterea termica ii foarte eficienta.

  • 16/11/2013 at 5:03 pm

   Nu detinem informatii referitoarele la produsele pe care le prezentati. Confirmam existenta tratamentului termic. Va recomand sa cititi articolul http://www.pestcontrol-expert.ro/blog/tratament-de-dezinsectie-termica care contine si o imagine cu graficul temperaturiilor si efectul acestora asupra insectelor.

 • AMA
  19/02/2014 at 1:14 am

  eu, am folosit w250 , un praf care se dizolva in 5 litri de apa calduta, am dat pe saltele, pe jos, zilnic, plecam de acasa 3-4 h.... este extaordinar. il recomand tuturor.... sa nu va mai fie frica cat si sila de aceste insecte mici... care le putem invinge. bne ca exista bayer ...cel mai bun

  • Cris
   16/06/2014 at 4:16 pm

   Buna Ama, imi poti lasa o adresa de mail pe care sa te contactez sa te intreb despre acest cosmar. Eu am o saptamana de cand sunt in pragul dispararii. Sunt terorizata si am impresia ca nu se va termina niciodata.
   Am cumparat un ap nou, intr-un bloc nou, e totul super curat si cu toate astea nu imi gasesc linistea.
   Sper sa vezi mesajul meu. Astept reply.

   • 16/06/2014 at 4:18 pm

    Cred ca Ama face referire la insecticidul http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html

 • mucifer
  22/12/2014 at 9:41 am

  Nu credeam ca avem probleme in Romania cu plosnitele, mai ales ca avem la dispozitie cel mai ieftin tratament termic la indemana tuturor... Iarna...

 • laura
  10/10/2015 at 8:15 pm

  Am o mare problema..am gasit cateva plosnite de pat si panaa sa se înmulțească as dori un insecticid puternic..va rog din suflet sa-mi dati o solutie..un sfat sau daca se poate o persoana in masura pentru o deratizare corespunzatoare sa nu mai vad asa ceva in casa..va rog e urgent!

  • PestControl Expert
   12/10/2015 at 12:02 pm

   Daca au fost gasite plosnite, aplicarea insecticidelor se va efectua de minim 2-3 ori pentru a le elimina. Se va face un un tratament prin pulverizare cu un insecticid cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html)). Cu aceasta solutie stropiti toate zonele unde acestea s-ar putea ascunde. Imediat dupa tratamentul prin pulverizare aplicati un insecticid aerosol cum ar fi Solfac Automatic Forte (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-automatic-forte.html) in fiecare camera. Acesta va irita plosnitele, le va face sa iasa din ascunzatori, astfel intrand in contact cu solutia initiala aplicata prin pulverizare. Prin acest tratament vor fi eliminati toti adultii, iar dupa 7-10 zile larvele vor iesi din oua si va trebui repetat tratamentul.

 • Tudor
  31/05/2016 at 10:55 am

  Am incercat Butox la recomandarea unui medic veterinar.Spuneti-mi va rog ce sanse am sa scap de lighioane.Un al doilea sfat oricind e binevenit...

  • PestControl Expert
   31/05/2016 at 6:11 pm

   Aproape orice insecticid cu spectru larg este eficient in combaterea plosnitei de pat. Conteaza cum se aplica tratamentul si cat de indeaproape sunt urmate indicatiile.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături