Comanda din: 08-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Intrebari frecvente despre RatX, raticid non toxic pentru combaterea soarecilor si sobolanilor


Intrebare: De ce RatX ™ ucide rozătoarele - sobolani si soareci - si nu daunează oamenilor si altor animale?
Raspuns: Deoarece toate rozatoarele au un sistem digestiv diferit de alte animale. Modul in care rozatoarele absorb apa prin intestinul inferior este destul de diferit fata de orice alte animale, inclusiv oameni si pasari. Acest sistem digestiv unic este doar o parte de ceea ce deosebeste o rozatoare fata de alte animale.

Intrebare: Ce s-ar intampla daca pisica sau cainele meu ar manca un soarece sau un sobolan care a murit datorita raticidului non-toxic RatX ™?
Raspuns: Nimic, pentru ca RatX ™ nu contine otrava, nu exista riscul otravirii secundare. Pisica sau cainele dumneavoastra pot ingera in siguranta un soarece sau un sobolan mort datorita raticidului non-toxic RatX, precum si caii, pasarile de curte si alte animale de ferma. Acelasi lucru este valabil si pentru pasarile de prada sau alte animale salbatice.

Intrebare: Cum functioneaza RatX ™?
Raspuns: Acopera captuseala unei parti din intestinul inferior al rozatoarelor. Aceasta acoperire a "parului fin" din intestinul inferior, numita villi, perturba sistemul de mesaje trimise spre creierul rozatoarei, determinandu-o sa nu mai bea apa deoarece nu mai simte setea. Acest lucru duce la deshidratare, ingrosarea sangelui, disfunctia renala, coma si in cele din urma deces.

Intrebare: Cat timp dureaza pana mor sobolanii sau un soarecii?
Raspuns: Cand se utilizeaza corect moartea va avea loc in decurs de 4 pana la 7 zile de la hranirea regulata. Multe rozatoare pot fi observate in aceasta perioada cand devin letargice si mai lente pentru a reactiona la tulburari.

Intrebare: Cat raticid non-toxic RatX ™ este necesar eliminare?
Raspuns: Intre 40 si 60 de grame pentru un sobolan si intre 10 si 15 grame pentru un soarece. Pentru a incuraja consumul, alte surse de alimente trebuie eliminate.

Intrebare: Din ce este fabricat raticidul non-toxic RatX ™?
Raspuns: Materiale vegetale și cereale naturale

Cum trebuie procedat atunci cand folosim RatX?

 • Cititi cu atentie si intelegeti instructiunile de utilizare.
 • Efectuati o investigatie detaliata pentru a gasi locurile preferate ale rozatoarelor, pe unde se plimba (cautati urme de excremente proaspete), unde isi au culcusul, pe unde pot intra in cladire si asa mai departe.
 • Indepartati sursele alternative de hrana sau ingreunati accesul rozatoarelor la hrana netratata.
 • Luati notite cu privire la lucrurile mentionate mai sus pentru a le folosi ca referinta.
 • Utilizati produsul ca sursa de hrana.
 • Furnizati suficient raticid RatX ™ in tavi sau cutii, aproximativ 200 de grame, la o distanta de 1.5 / 1.8 metri in zonele unde sunt prezente rozatoarele.
 • Faceti pachete mici cu RatX ™ utilizand cutii de ambalaj pentru agatat alimente sau pungi mici si plasati-le direct in gaurile cu sobolan.
 • Produsul trebuie pastrat uscat in orice moment, asa ca nu are rost introducerea lui intr-o gaura daca exista apa sau umezeala.
 • Introduceti produsul in locurile pe unde alearga si se ascund sobolanii si soarecii.
 • Revizitati, reanalizati si umpleti din nou cutiile, tavile, gaurile si luati notite in mod regulat.

Cum nu trebuie procedat cand folosim raticidul non-toxic RatX?

 • Nu subevaluati numarul de rozatoare prezent.
 • Nu va așteptati ca rozatoarele sa vina in cautarea produsului aplicat.
 • Nu utilizati produsul ca momeala imprastiata.
 • Nu utilizati produsul alaturi de alte alimente pentru a incerca sa atrageti rozatoarele.
 • Nu asezați niciun fel de mancare pentru animale salbatice sau pentru passri.
 • Nu amestecati produsul cu alte produse de eradicare a rozatoarelor.
 • Nu va asteptati ca produsul sa fie consumat imediat; poate dura un timp pentru ca rozatoarele sa se obișnuiască cu tavile sau cutiile noi, necunoscute, pe care le-ati plasat.
 • Nu varsati produsul in canalizare.
 • Nu depozitati produsul langa alte obiecte cu miros puternic sau in zone umede.

Capcane mecanice recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Capcanele mecanice pentru sobolani sunt dispozitive rezistente, fabricate din metal si / sau plastic dur. Se pot utiliza in interiorul cladirilor dar si la exterior. Sunt variantele recomandate pentru deratizarea la interior, in defavoarea variantei cu raticide, rodenticide. Avantajul acestor capcane este faptul ca daunatorul se prinde pe loc, eliminand astfel riscul de raspandirii lesurile in locurile nedorite, cum se poate intampla in cazul raticidelor. Se foloseste impreuna cu un atractant sau orice alt aliment cu aroma, miros puternic care sa atraga, ademeneasca sobolanul. Atractantul se pune pe clapeta ce face declansarea capcanei iar cand sobolanul va veni sa manance se produce declansarea. Exista variante de capcane care blocheaza daunatorul in interior si modele care il omoara pe loc. In ambele cazuri sobolanii sunt indepartati intr-un mod controlat, mult mai bine decat in cazul folosirii raticidelor. Capcanele mecanice sub forma de clesti, care omoara daunatorul imediat, sunt mai periculoase si se recomanda a se folosi in zone unde nu au acces alte animale, copii sau oameni neinstruiti. Acestea pot cauza accidente daca sunt utilizate fara sa se respecte instructiunile. Daca utilizati capcane mecanice care nu omoara sobolanii va recomandam sa cititi si articolul despre cum sa elibati un sobolan capturat intr-o capcana autoblocanta 

Capcane adezive recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Capcanele adezive sunt produse pentru combaterea sobolanilor ce se folosesc in special la interior cladirilor deoarece trebuie protejate de praf si umiditate. In compozitia adezivului este inclus atractantul. Se recomanda utilizarea capcanelor in statii de intoxicare care sa ajute la pastrarea proprietatilor adezivului dar si copii sau alte animale sa se accidenteze. Sunt ideale pentru utilizarea in zone neperturbate cum ar fi automatele de snack-uri si bauturi, dulapuri, standuri comerciale, mansarde, gospodarie, restaurante, baruri, birouri etc.

Rodenticide, raticide recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Raticidele, denumite si rodenticide sunt produse formulat sub forma de pasta, blocuri parafinate, peleti sau grau decorticat de diverse culori. Acestea au la baza o compozitie alimentara otravita cu diverse substante active coumatetralyl, bromadiolon, brodifacoum, flocoumafen. In functie de substanta activa din interiorul rodenticidului si concentratia acesteia, este necesara o anumita cantitate pentru a omora un sobolan. Pentru mai multe informatii va recomandam sa cititi articolul aceasta. O greseala foarte des intalnita este alegerea produsului in functie de culoare.
Este obligatorie utilizarea rodenticidelor in statii de intoxicare pentru a proteja animalele nevizate si copii de intoxicari accidentale. 

Statii de intoxicare recomandate pentru combaterea soarecilor sobolanilor:

Statiile de intoxicare sunt echipamentele in care se pastreaza in sigurata si bune conditii raticidele, rodenticidele, capcanele mecanice si adezive, pentru a oferi rezultate pe termen indelungat. Sunt foarte utile pentru ca protejeaza si  animalele ce nu sunt vizate sa intre in contact cu produsele de combatere a daunatorilor din interior. Sunt prevazute cu mai multe intrari pentru a incuraja rozatoarele, care sunt foarte circumspecte cand vine vorba de incaperi cu o singura intrare. Materialele din care se fabrica sunt: carton, metalic, plastic si lemn. Modelele in care se utilizeaza rodenticide, raticide trebuie sa fie obligatoriu prevazute cu cheie de siguranta.
Unele modele de statii de intoxicare sunt fabricate partial sau total din materiale transparente, pentru a permite monitorizarea mai usoara, fara a fi necesara deschiderea lor.

Odorizante pentru indepartarea mirosului de lesuri de soareci si sobolani:

Neutralizatoarele de mirosuri neplacute sunt folosite in subsoluri, spatii de depozitare, debarale, camere unde se afla cosuri de gunoi, dulap, in masina sau chiar si atunci cand plecati o lunga perioada de acasa. Daca din cauza unui tratament de deratizare nepotrivit aveti lesuri de sobolani in pereti, mirosul din incaperi va fi extrem de puternic si neplacut. Iar daca accesul dificil nu va permite sa interveniti pentru indepartarea sobolanilor morti din pereti, in aceasta situatie se recomanda utilizare acestor produse care vor absorbi mirosurile neplacute precum un burete. Ofera rezultate optime in orice climat unde se afla o umiditate ridicata sau detinatorilor de animale de companie.
Pentru a elimina mirosurile neplacute nu este nevoie ca produsul sa intre in contact cu sursa mirosului, doar plasati-l in camera aproape de sursa iar mirosul neplacut va disparea in 24 de ore.

Repelenti pentru blocarea accesului soarecilor si sobolanilor:

Blocarea accesului sobolanilor din exteriorul cladirilor se facea foarte greu deoarece daunatorii fac gauri in pereti, rozand si zgariind. Recomandam pentru alungarea sobolanilor si etansarea gaurilor deja facute utilizarea pastei MouseStop care le blocheaza accesul. Proprietatile unice ale pastei MouseStop ii permit sa fie folosita pe scara larga in toate industriile, chiar si alimentara: bucatarii, brutarii, centre de distributie, companii de productie si firme cu spatii supuse igienei publice si cerintelor de mediu, deoarece nu este toxica si este inofensiva pentru animale. Are in compozitie amestec de uleiuri vegetale, materiale de umplutura si granule de polistiren. Actioneaza prin etansarea zonelor de acces, fisuri, rosturi sau gauri, blocand accesul sobolanilor dar si altor daunatori.

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături