Comanda din: 20-06-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Informatii despre Insecticide OrganofosforiceInainte de a intra in detalii mai amanuntite, va prezentam categoriile de Insecticide:

 • Insecticidele Organofosforice - Aceste pesticide afectează sistemul nervos prin perturbarea enzimei care regleaza acetilcolina, un neurotransmitator. Ele au fost elaborate la începutul secolului al 19-lea, dar efectele lor asupra insectelor (care sunt similare cu efectele lor asupra omului) au fost descoperite abia în 1932, unele sunt foarte toxice (au fost folosite in cel de-al Doilea Razboi Mondial ca arme chimice). Cu toate acestea, de obicei nu sunt persistente în mediu.
 • Insecticidele Carbamati - afectează sistemul nervos prin intreruperea enzimei care regleaza acetilcolinea, un neurotransmitator. Efectele enzimei sunt de obicei reversibile. Există mai multe subgrupuri în cadrul carbamatii.
 • Insecticidele Organoclorurati - au fost utilizate în mod obișnuit în trecut, dar mulțe au fost eliminate de pe piață din cauza efectelor pe care le au asupra sanatatii și a efectelor asupra mediului, persistenței acestora si efectului cumulativ al acestora asupra organismului uman.(de exemplu, DDT și clorodan).
 • Insecticidele Piretroide - s-au dezvoltat ca o versiune sintetică a piretrinei naturale, care se găsește în crizanteme. Acestea au fost modificate pentru a crește stabilitatea lor în mediul înconjurător. Unele piretroide sintetice sunt toxice pentru sistemul nervos.
 • Insecticidele Piretrine - reprezinta o pereche de compuși organici naturali derivați în mod normal de Chrysanthemum cinerariifolium, acestia au o activitate insecticidă puternică. Piretrinele sunt neurotoxine care ataca sistemul nervos al tuturor insectelor. Atunci când cantitatile prezente nu sunt suficient de mari, acestea au un efect repelent asupra insectelor. Piretrinele sunt înlocuite treptat de organofosfați și organochloride ca pesticidul de prima alegere. Ele nu sunt persistente, fiind biodegradabile, și se descompun la expunerea la lumina sau oxigen. Structura chimică a piretrinelor a inspirat fabricarea unei varietăți de insecticide piretroide sintetice.

insecticide organofosforice

Detaliile despre Insecticidele Organofosforice:

Substantele active ce se incadreaza in grupa organofosforicelor sunt: Acephate, Azamethiphos, Azinphos ethyl, Azinphos methyl, Bromophos, Bromophos ethyl, Cadusofos, Carbophenythion, Chlormephos, Chlorphoxim, Chlorpyrifos, Chlorpyrifos-methyl, Chlorthiophos, Chlorvinohos, Coumaphos, Crotoxyphos, Crufomate, Cyanofenphos, Cyanophos, Demephron -O si -S, Demeton -O si -S, Demeton-S-methyl, Demeton-S-methylsulphon, Dialifos, Diazinon, Dichlofenthion, Dichlorvos Dicrotophos, Dimefox, Dimethoate, Dioxabenzophos, Dioxathion, Disulfoton, Ditalmifos, Edifenphos, EPBP, EPN, ESP, Ethion, Ethopropos, Etrimfos, Famphur, Fenamiphos, Fenchlorphos, Fenitrothion, Fensulfothion, Fenthion, Fonofos, Formothion, Fosmethilan, Heptenophos, Isazofos, Isofenphos, Isothioate, Isoxathion, Jodfenphos, Leptophos, Malathion, Menazon, Mephosfolan, Methacrifos, Methamidophos, Methidathion, Mevinphos, Monocrotophos, Naled Omethoate, Oxydemeton-methyl, Parathion, Parathion-Methyl, Phenthoate, Phorate, Phosalone, Phosmet, Phosphamidon, Phospholan, Phoxim, Pirimiphos-ethyl, Pirimiphos-Methyl, Profenofos, Propaphos, Propetamphos, Prothiofos, Prothoate, Pyraclofos, Pyridaphenthion, Quinlphos, Schradan, Sulfotep, Sulprofos, Temephos, TEPP, Terbufos, Tetrachlorvinphos, Thiometon, Thionazin, Triazophos, Trichlorfon, Vamidothion

Insecticidele organofosforice sunt substanțe chimice folosite pentru dezinsectia impotriva mai multor tipuri de insecte. In Statele Unite ale Americii aceste substanțe chimice reprezintă o mare parte din toate insecticide utilizate in prezent, inclusiv cele utilizate la culturile alimentare. Utilizarea insecticidelor organofosforice la domiciliu a fost eliminata. Anumite insecticide organofosforice (de exemplu, malation, naled) sunt utilizate pentru controlul țânțarilor si mustelor, in cazul dezinsectiilor urbane.

Cum se expun oamenii insecticidelor Organofosforice:

Oamenii sunt expusi la insecticide organo-fosforice prin consumul de alimente tratate cu aceste produse chimice. Expunerea poate avea loc, de asemenea, si prin contactul mână-gura cu suprafetele contaminate cu aceste insecticide. Expuneri mai puțin frecvente includ inhalarea insecticidelor sau absorbtia lor prin piele. Lucrătorii agricoli, gradinarii, florarii, aplicatorii de pesticide și producătorii acestor insecticide pot avea o expunere mai mare decat populatia generala.

Odată ce intră în organism, aproximativ 75% dintre insecticide organofosforice utilizate în SUA sunt convertite în produse de descompunere numite metaboliți dialchil fosfati. Acesti metaboliți nu sunt considerati toxici, dar indică o expunere la insecticide organofosforice.

Cum influenteaza insecticidele organo-fosforice sanatatea:

O expunere bruscă la cantități mari de insecticide organofosforice poate duce la probleme de sanatate, simptomele includ: greata, varsaturi, batai neregulate ale inimii (sau batai lente), dificultăți de respirație sau senzație de apăsare pe piept, salivație, slăbiciune, paralizie și convulsii.
Când oamenii sunt expusi pe o lungă perioadă de timp, la cantitati mai mici ale acestor pesticide, se pot simti obositi, slabiti, iritabili, deprimati sau pot avea probleme cu memoria.

Insecticide organofosforice (concentratia la nivelul populatiei) - Metaboliți Dialchil fosfatui în cazul Populatiei din SUA:

În al patrulea raport național privind expunerea umană la produse chimice de mediu, oamenii de stiinta ai CDC (Centre for Disease Control) au măsurat șase metaboliți dialchilfosfati în cel puțin 1903 participanți cu vârste cuprinse între 6 si 59 de ani, care au luat parte la "Ancheata de Examinare Nationala de Sanatate si Nutritie" (NHANES) in perioada 2003-2004. Perioadele anterioare sondajului din 1999-2000 și 2001-2002 sunt de asemenea incluse în al patrulea raport. Prin măsurarea dialchil metaboliți fosfati în urină, oamenii de stiinta pot estima cantitățile de pesticide organofosforice cu care au intrat in contact subiectii acestui studiu.

În al patrulea raport, gradele de expunere sunt similare cu cele din perioadele anterioare sondajului, mai mici decât cele constatate studii din alte țări și mult mai mici decât cele observate la muncitorii care au folosit insecticide organofosforice.
Găsirea de cantități măsurabile de metaboliți dialchil fosfati în urină nu înseamnă că nivelurile de dialchil metaboliți fosfati provoca un efect negativ asupra sănătății. Studiile de biomonitorizare de dialchil metaboliți fosfati pot oferi medicilor si oficiali din domeniul sanatatii publice valori de referință, astfel încât acestia să poată stabili numarul de persoane care au fost expuse la niveluri mai ridicate de pesticide organofosforice, decat populația generală. Datele biomonitorizarilor pot ajuta, de asemenea, oamenii de stiinta sa planuiasca și sa desfășoare activități de cercetare privind efectele expunerii asupra sănătatii.

2 Intrebari si Raspunsuri

 • badoiu
  11/03/2019 at 11:13 am

  Aveti diazinon 60 ?

  • PestControl Expert
   11/03/2019 at 6:34 pm

   Buna ziua, nu comercializam Diazinon 60.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături