Comanda din: 07-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Informatii despre Furnici


Furnici Furnicile in general sunt mult mai reticiente decat alte insecte si e posibil sa incerci mai multe solutii care nu dau roade asa ca in functie de gravitatea problemei va trebui sa alegi o metoda mai potrivita. Furnicile vin atunci cand au la dispozitie mancare, daca la tine in bucatarie este totul foarte curat nu au nici un motiv sa ramana.Orice suprafata care intra in contact cu mancare, fructe, sucuri sau orice ar reprezenta o sursa de hrana pentru furnici, trebuie spalata si dezinfectata bine. Mirosul de mancare trebuie si el eliminat. Atunci cand depozitezi mancarea trebuie sa ai grija sa fie cat mai bine sigilata, sau macFurniciar sa fie depozitata in frigider, chiar daca nu este nevoie de temperaturi scazute pentru pastrarea ei. Gunoiul menajer, vasele murdare sau firimiturile le atrag de asemenea si trebuie sa ai grija sa nu existe pe o perioada lunga de timp.Furnici

Mancarea animalelor de companie devine iar o problema, in special bolul din care mananca. Acesta e bine sa fie pus intr-un vas mai mic sau o farfurie cu putina apa pentru ca ele sa nu poata ajunge la el. O alta metoda este sa identifici musuroiul si sa omori regina, astfel furnicile ne mai putand sa creasca in numar. Regina de obicei sta in partea de jos a cuibului si se poate recunoaste usor deoarece este aproximativ de 3 ori mai mare ca o furnica normala si poate avea aripi.

 

Insecticide gel recomandate pentru combaterea furnicilor:

Este foarte importanta aplicarea gelului insecticid sub forma de puncte de marimea unui bob de mazare. Aceasta este dimensiunea perfecta pentru orice tip de furnici producand un efect in cascada, raspandindu-se la intreaga colonie. Va rugam sa nu aplicati insecticidul sub forma de benzi. Acesta nu va produce rezultatele asteptate.

Statii de intoxicare care protejeaza si pastreaza insecticidul gel:

Daca aveti copii mici sau animale de companie si doriti sa oferiti mai mult siguranta tratamentului de dezinsectie va recomandam sa aplicati insecticidele sub forma de gel in statiile de intoxicare. Acestea sunt special concepute pentru gandacii de bucatarie, de canalizare sau furnici. La unele modele partea inferioara a statiei de intoxicare este prevazuta cu o banda dubla adeziva care sa va permita amplasarea ei si pe suprafete verticale sau sa fie suspendate.

 

Insecticide concentrate recomandate pentru combaterea furnicilor:

A fost si inca sunt cele mai larg intalnite modalitati de tratare a spatiilor impotriva furnicilor. Insecticidele concentrate se dizolva in apa in dilutii intre 0.5% si 4%, in functie de produs. Va rugam nu mariti dozajul mai mult decat este indicat pe eticheta. Rezultatele nu vor fi mai bune. In caz de infestare masiva se recomanda dublarea dozei. Acest detaliu este scris pe eticheta.
Dezinsectia se face pe toate suprafetele ce se doresc a fi tratate, efectul insecticidului este de contact. Furnica trebuie sa treaca peste zona unde s-a facut pulverizarea ca sa moara. Insistati cand faceti pulverizara in crapaturile unde ar putea sa se ascunda furnicile.
Aceasta dezinsectie trebuie realizata inaintea celei cu insecticide sub forma de gel, aerosol sau insecticide pulbere.

Insecticide pulbere recomandate pentru combaterea furnicilor:

Este ideal pentru aplicarea in zonele unde insecticidele lichide nu se pot aplica, spre exemplu orificii sau instalatii electrice. Se aplica pe suprafete uscate, in forma in care se gaseste, nu trebuie dizolvat in apa. Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de furnici. Atentie la curentii de aer. 

Insecticide aerosol recomandate pentru combaterea furnicilor:

Aceste produse genereaza particole foarte fine de insecticid sub forma de aerosoli sau fum. Vor ocupa tot volumul incaperii si in functie de densitatea din aer vor irita furnicile sau, daca concentratie e suficient de mare, ii vor omora. Pentru un rezultat maxim, volumul incaperii trebuie sa fie redus si compact.
Particolele de insecticid sunt de dimensiune mica si vor irita furnicile ascunsi in zone greu accesibile. Exemplu lambriuri de lemn, crapaturi in perete, sub dusumea, etc. Recomandam utilizarea lor dupa ce se face tratamentul de pulverizare cu pompa de spate. Aerosolii vor genera un efect puternic de "flush out" fortand furnicile sa iasa din ascunzisuri si sa intre in contact cu insectidul pulverizat anterior. Se recomanda utilizarea lor doar aditional tratamentului de dezinsectie prin pulverizare  in combinatie.
Dupa aerosoli, spatiul trebuie sa ramana inchis pentru 2 - 3 ore iar apoi e necesara aerisirea pentru putin 2 - 3 ore. 

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea furnicilor:

Aplicarea insecticidelor concentrate se face prin dizolvarea lor in apa. In functie gradul de dimensiunea zonei pe care doriti sa o tratati va recomandam sa alegeti pulverizatorul potrivit. Dupa utilizare este obligatorie cladirea cu apa. Pesticidele din solutiile de lucru distrug partile de plastic, cauciuc sau metal ale pulveriatoarelor. 

Furnicile Argentiniene / Linepithema humile Furnicile Tamplar
Furnicile Argentiniene Furnica Tamplar
Coloniile de furnici argentiniene pot creste pana la dimensiuni impresionante. Granitele coloniilor acopera regiuni intregi .Regina furnicilor participa la cautarea hranei. In momentul in care este zdrobita furnica elibereaza un miros intepator .Furnicile lucratoare argentiniene ajung pana la aproximativ 0.16 cm lungime. Regina furnicilor argentiniene ajunge de la 0.31 cm pana la aproximativ 0.63 cm .

 

Furnicile tamplar isi poarta denumirea datorita faptului ca sapa in lemn pentru a-si construi cuibul. Rezultatul sapaturilor sunt tuneluri fine in interiorul lemnului. Furnicile tamplar variaza in dimensiune de la 0.63 cm cele lucratoare pana la 0.84 cm regina.

 

Furnicile nebune/Anoplolepis gracilipes Furnicile de casa urat mirositoare/ Tapinoma sessile
Furnicile nebune Furnicile de casa, urat mirositoare
Furnicile nebune isi poarta denumirea din obiceiul furnicilor lucratoare de a cauta hrana intr-un mod dezorganizat , aleatoriu.

 

Aceastea furnica poarta denumirea datorita faptului ca atunci cand sunt zdrobite elibereaza un miros asemanator nucii de cocos in descompunere .Aceasta micuta furnica variaza in dimensiune de la 0.15 cm pana la 0.31 cm .

 

Furnicile de Pavaj /Tetramorium caespitum Furnicile Rosii /Solenopsis invicta
Furnicile de pavaj Furnicile rosii
Furnicile de pavaj poarta denumirea datorita faptului ca isi fac cuibul in pavaj sau in crapaturile acestora . Pot infesta structuri ale cladirilor.

 

Furnicile rosii construiesc cuibul in sol si deasupra solului asemanator unei movile . Pot infesta garajele.

 

8 Intrebari si Raspunsuri

 • ioana
  03/03/2014 at 11:07 pm

  buna ziua as dori sa va intreb cum pot sa scap de furnicile de acasa stau la bloc la etajul patru am incercat tot felul de solutii si nu am reusit sa scap de ele ce as putea sa fac sa nu mai am furnici in casa?

  • 09/03/2014 at 4:14 pm

   Recomandam sa cititi articolul http://www.pestcontrol-expert.ro/blog/solutii-impotriva-furnicilor . Gasiti informatii despre combaterea furnicilor cu insecticide ce se dizolva in apa si se pulverizeaza dar si despre cele care functioneaza pe baza de atractanti.

 • viorel
  08/05/2014 at 9:14 am

  ce solutie imi puteti da pentru furnici care imi mananca pepeni /plantele.... furnicile sant sub folia de pepeni imi trebuie pentru suprafata mare peste 6 hectare astept un tel

  • 20/05/2014 at 12:16 am

   Va recomandam sa cititi continutul paginii: (http://www.pestcontrol-expert.ro/blog/solutii-impotriva-furnicilor). Veti gasi un articol si produsele pe care le recomandam impotriva furnicilor precum si informatii despre aplicarea lor.

 • craiu nelu
  20/04/2015 at 7:44 pm

  buna ziua.stau la casasi de un an de zile au aprut in camera din perete furnici cu aripi.am dat cu spreiuri dar degeaba.cum scap de ele?

  • PestControl Expert
   24/04/2015 at 2:44 pm

   Acele furnici ies din perete doar cand se imperecheaza. Dupa imperechere, masculii mor. Pentru a le elimina, puteti utiliza un insecticid cum ar fi K-othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), 20g diluate in 5l de apa.

 • Marius
  13/12/2016 at 1:32 am

  Cum scap și eu de niste furnici foarte mici și galbene din apartament? Au apărut în dormitor prima data,,,,au dispărut singure. Apoi au apărut în sufragerie,le-am găsit cuibul cred sub combina muzicala. După o perioada au reapărut în același dormitor intre haine curate. Mai găseam pe jos cate una. Au dispărut iar și acum au reapărut prin bucătărie pe lângă un raft care nu are mâncare. În cămara unde e plin de mâncare nu apar. Nu au venit niciodată la mâncare. Apar din senin. Vad cate una brusc. Ce sa fac? Cum sa le termin? Am 2 copii mici. De unde vin?

  • PestControl Expert
   13/12/2016 at 9:36 am

   Va rugam sa postati cateva imagini cu daunatorii prezenti pe forumul nostru (http://www.pestcontrol-expert.ro/forum/pareri-despre/furnici/) pentru a observa mai exact natura acestora. Astfel, va putem indica un tratament adecvat.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături