Comanda din: 09-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Cum să eliberezi un șoarece capturat pe o capcană adezivă


Succesul cu o capcană adezivă de șoareci sau de șobolani va însemna de asemenea că după capturare sunteți responsabili pentru o sarcină destul de neplăcută, dar nu imposibilă. Depinde de dumneavoastră eliminarea rozătoarelor capturate în capcane.

Pentru început, este important să înțelegeți că șobolanii și șoarecii pot transmite un număr de boli la om - sindromul pulmonar (hantavirus), febră hemoragică, febră de șobolani, ciumă bubonică, salmonela și multe altele. Având în vedere acest lucru, asigurați-vă că rămâneți în siguranță și urmați aceste recomandări.

Desigur, dacă doriți să evitați în totalitate problema eliminării șoarecelui sau a șobolanului mort, puteți încerca capcanele igienice din oferta noastra, care oferă o experiență de eliminare fără a fi nevoie de curățare sau atingere.

Debarasarea unui șoarece viu prins într-o capcană adeziva

 • capcanele adezivePASUL 1 - Pentru a manipula capcana, purtati mănuși de cauciuc.
 • PASUL 2 - Introduceți capcana într-o cutie sau o galeata și o transportați-o la cel puțin 3 km de casă.
 • PASUL 3 - Apoi, rasturnati cutia si folositi o barieră între dvs. și capcana adeziva, cum ar fi un băț sau alt obiect. Acest lucru va împiedica șoarecele să alerge spre dumneavoastră la eliberarea sa.
 • PASUL 4 - Turnați uleiul vegetal pe șoarece și pe tava de adeziv. Acest lucru descompune adezivul și permite șoarecelui să se elibereze în sălbăticie.
 • PASUL 5 - Pentru a curăța în continuare, puneți capcana de lipici uzată într-o pungă de plastic, sigilați-o și aruncați-o.
 • PASUL 6 - Spălați-vă mâinile cu mănușile încă atașate, scoateți mănușile și aruncați-le în coșul de gunoi.
 • PASUL 7 - În cele din urmă, spălați-vă bine mâinile fără mănuși.

Debarasarea unui șoarece mort prins într-o capcană cu adeziv

Dacă ați prins un șobolan sau un șoarece într-o capcană adezivă și a murit, urmați aceste instrucțiuni pentru eliminare:

 • PASUL 1 - Purtați o pereche de mănuși din cauciuc.
 • PASUL 2 - Pulverizați șoarecele murdar sau șobolanul, capcana adezivă și zona imediată cu un amestec de dezinfectant sau un amestec de clor și apă.
 • PASUL 3 - Introduceți capcana cu tot cu rozatoarea morta într-o pungă de plastic.
 • PASUL 4 - Introduceți obiectele murdărite de rozătoare in punga, inclusiv fecalele, materialul de cuibărit sau mâncarea.
 • PASUL 5 - Sigilați punga. Nu scoateți aerul suplimentar din pungă, făcând acest lucru ajutați la răspândirea germenilor, bacteriilor sau virusurilor cu care s-ar putea sa fi fost contaminat șoarecele.
 • PASUL 6 - Introduceți punga într-o altă pungă goala și sigilați-o si pe aceasta.
 • PASUL 7 - Aruncați în ghena de gunoi.
 • PASUL 8 - Spălați-vă pe mâini cu săpun și apă înainte de a scoate mănușile, sau cu dezinfectant prin pulverizare.
 • PASUL 9 - Scoateți mănușile și aruncați-le.
 • PASUL 10 - Spălați-vă mâinile cu săpun si după îndepărtarea mănușilor.

Unde se poate elibera un șoarece viu?

Dacă utilizați o capcană adezivă ce capturează șoarecii, ar trebui să vă gândiți înainte la cele mai bune locuri pentru eliberare. Căutați o zonă nelocuită la cel puțin 3 km de casa dumneavoastră, astfel încât să nu găsească o cale înapoi.

Nu eliberați șoarecii sau șobolanii într-un loc unde ar putea deveni problema altcuiva. Având în vedere acest lucru, evitați să le eliberați lângă case, ferme, afaceri, parcuri sau o clădire abandonată. În schimb, căutați zone ascunse cu multă vegetație.

Capcană adezivă - informații generale

Capcanele adezive nu sunt toxice și oferă rezultate rapide. De asemenea, ele sunt eficiente în captarea și monitorizarea insectelor. Chiar dacă capcanele adezive sunt ușor de utilizat, ele nu sunt, în general, la fel de eficiente precum capcanele de șoareci autoblocante, cu șoc electric sau capcanele multiple. Ele sunt ineficiente în locații cu mult praf, murdărie sau apă. De asemenea, ele sunt mai puțin utile la temperaturi ridicate extreme sau la temperaturi extreme scăzute. Panourile de lipire sunt mai eficiente în captarea șoarecilor decât captarea șobolanilor. În cazul infestărilor severe la șoarece, acestea pot contribui la reducerea populațiilor, deși alte tipuri de control al rozătoarelor vor trebui să completeze capcanele adezive, deoarece unii șoareci evită suprafețele adezive. Șoarecii tineri sunt capturați mai ușor pe capcanele adezive.

Capcanele adezive sunt disponibile în variante parfumate sau neparfumate (pentru cei sensibili la mirosuri). În general, capcanele adezive sunt ineficiente pe vreme extrem de rece sau caldă.

Plasarea capcanelor adezive
Așezați o capcană adezivă de-a lungul pistelor sau zonele cu activitate ridicată. Dacă alimentele sunt limitate, utilizați o momeală (extract de vanilie, ciocolată, unt de arahide etc.) plasate în mijlocul capcanei pentru a ajuta la atragerea șoarecilor în capcana adezivă. În general, așezați capcanele adezive de-a lungul unor trasee de circulație frecventate des, unde șoarecii nu le pot evita, în timp ce aceștia se întâlnesc orbește în ele. O capcană adezivă monitorizează de asemenea activitatea insectelor.

Multe capcane adezive pot fi plasate în capcanele multiple pentru șoareci sau șobolani, împiedicând evadarea. Capcanele multiple pentru șoareci și șobolani vor proteja adezivul de praf și de resturi.

Dezavantaje ale capcanelor adezive
Capcanele adezive nu trebuie plasate acolo unde sunt ar putea fi vizibile, într-o încăpere sau lângă copii sau animale de companie. Dacă un animal de companie sau un copil aderă (se blochează) la cleiul din capcană, utilizați ulei de gătit vegetal pentru a separa cleiul de persoana sau animalul de companie.

Sfaturi pentru utilizarea capcanelor adezive
Verificați frecvent capcanele adezive. Inspecția zilnică ar fi ideală. Șoarecii captivați pot folosi urina, părul și fecalele proprii pentru a scăpa de capcane.

Pentru a preveni ineficiența capcanelor adezive din cauza prafului și a resturilor, puneți plăcile de lipire în interiorul capcanelor de șoareci multiple.

Atașați capcanelor adezive o bandă puternică cu bandă dublă adezivă sau un lipici puternic pentru a împiedica șoarecii captivi să se deplaseze cu ajutorul picioarelor libere cu tot cu capcane.

Deoarece praful și umezeala afectează eficacitatea unei capcane adezive, nu utilizați în zonele unde șoarecii pot avea praf și umiditate pe picioare sau pe corp.

Capcane mecanice recomandate pentru combaterea soarecilor:

Capcanele mecanice pentru soareci sunt dispozitive rezistente, fabricate din metal si / sau plastic dur. Se pot utiliza in interiorul cladirilor dar si la exterior. Sunt variantele recomandate pentru deratizarea la interior, in defavoarea variantei cu raticide, rodenticide. Avantajul acestor capcane este faptul ca daunatorul se prinde pe loc, eliminand astfel riscul de raspandirii lesurile in locurile nedorite, cum se poate intampla in cazul raticidelor. Se foloseste impreuna cu un atractant sau orice alt aliment cu aroma, miros puternic care sa atraga, ademeneasca sobolanul. Atractantul se pune pe clapeta ce face declansarea capcanei iar cand sobolanul va veni sa manance se produce declansarea. Exista variante de capcane care blocheaza daunatorul in interior si modele care il omoara pe loc. In ambele cazuri soarecii sunt indepartati intr-un mod controlat, mult mai bine decat in cazul folosirii raticidelor. Capcanele mecanice sub forma de clesti, care omoara daunatorul imediat, sunt mai periculoase si se recomanda a se folosi in zone unde nu au acces alte animale, copii sau oameni neinstruiti. Acestea pot cauza accidente daca sunt utilizate fara sa se respecte instructiunile. Daca utilizati capcane mecanice care nu omoara soarecilor va recomandam sa cititi si articolul despre cum sa elibati un sobolan capturat intr-o capcana autoblocanta 

Capcane adezive recomandate pentru combaterea soarecilor:

Capcanele adezive sunt produse pentru combaterea soarecilor ce se folosesc in special la interior cladirilor deoarece trebuie protejate de praf si umiditate. In compozitia adezivului este inclus atractantul. Se recomanda utilizarea capcanelor in statii de intoxicare care sa ajute la pastrarea proprietatilor adezivului dar si copii sau alte animale sa se accidenteze. Sunt ideale pentru utilizarea in zone neperturbate cum ar fi automatele de snack-uri si bauturi, dulapuri, standuri comerciale, mansarde, gospodarie, restaurante, baruri, birouri etc.

Rodenticide, raticide recomandate pentru combaterea soarecilor:

Raticidele, denumite si rodenticide sunt produse formulat sub forma de pasta, blocuri parafinate, peleti sau grau decorticat de diverse culori. Acestea au la baza o compozitie alimentara otravita cu diverse substante active coumatetralyl, bromadiolon, brodifacoum, flocoumafen. In functie de substanta activa din interiorul rodenticidului si concentratia acesteia, este necesara o anumita cantitate pentru a omora un soarece. Pentru mai multe informatii va recomandam sa cititi articolul aceasta. O greseala foarte des intalnita este alegerea produsului in functie de culoare.
Este obligatorie utilizarea rodenticidelor in statii de intoxicare pentru a proteja animalele nevizate si copii de intoxicari accidentale.

Statii de intoxicare recomandate pentru combaterea soarecilor:

Statiile de intoxicare sunt echipamentele in care se pastreaza in sigurata si bune conditii raticidele, rodenticidele, capcanele mecanice si adezive, pentru a oferi rezultate pe termen indelungat. Sunt foarte utile pentru ca protejeaza si  animalele ce nu sunt vizate sa intre in contact cu produsele de combatere a daunatorilor din interior. Sunt prevazute cu mai multe intrari pentru a incuraja rozatoarele, care sunt foarte circumspecte cand vine vorba de incaperi cu o singura intrare. Materialele din care se fabrica sunt: carton, metalic, plastic si lemn. Modelele in care se utilizeaza rodenticide, raticide trebuie sa fie obligatoriu prevazute cu cheie de siguranta.
Unele modele de statii de intoxicare sunt fabricate partial sau total din materiale transparente, pentru a permite monitorizarea mai usoara, fara a fi necesara deschiderea lor.

Odorizante pentru indepartarea mirosului de lesuri de soareci:

Neutralizatoarele de mirosuri neplacute sunt folosite in subsoluri, spatii de depozitare, debarale, camere unde se afla cosuri de gunoi, dulap, in masina sau chiar si atunci cand plecati o lunga perioada de acasa. Daca din cauza unui tratament de deratizare nepotrivit aveti lesuri de sobolani in pereti, mirosul din incaperi va fi extrem de puternic si neplacut. Iar daca accesul dificil nu va permite sa interveniti pentru indepartarea soarecilor morti din pereti, in aceasta situatie se recomanda utilizare acestor produse care vor absorbi mirosurile neplacute precum un burete. Ofera rezultate optime in orice climat unde se afla o umiditate ridicata sau detinatorilor de animale de companie.
Pentru a elimina mirosurile neplacute nu este nevoie ca produsul sa intre in contact cu sursa mirosului, doar plasati-l in camera aproape de sursa iar mirosul neplacut va disparea in 24 de ore.

Repelenti pentru blocarea accesului soarecilor:

Blocarea accesului soarecilor din exteriorul cladirilor se facea foarte greu deoarece daunatorii fac gauri in pereti, rozand si zgariind. Recomandam pentru alungarea soarecilor si etansarea gaurilor deja facute utilizarea pastei MouseStop care le blocheaza accesul. Proprietatile unice ale pastei MouseStop ii permit sa fie folosita pe scara larga in toate industriile, chiar si alimentara: bucatarii, brutarii, centre de distributie, companii de productie si firme cu spatii supuse igienei publice si cerintelor de mediu, deoarece nu este toxica si este inofensiva pentru animale. Are in compozitie amestec de uleiuri vegetale, materiale de umplutura si granule de polistiren. Actioneaza prin etansarea zonelor de acces, fisuri, rosturi sau gauri, blocand accesul soarecilor dar si altor daunatori.

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături