Comanda din: 18-06-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Informatiile despre Echipamentele necesare unei Firme de prestari servicii D.D.D.


Alegerea echipamente de dezinfectie si dezinfectie este prima misiune pe care trebuie sa o faca un prestator de servicii la inceput de drum. Daca compania este mica 1 - 2 prestatori iar contractele au grad scazut de dificultate va recomandam sa-ncepeti sa cititi de la pulverizatoarele de joasa presiune in jos. Pentru cei ce deja sunt in domeniu de mai multi ani, la libera alegere.

Pulverizatorul de joasa presiune, vermorel, pompa, pulverizator

Acesta se foloseste la mai toate tratamentele de dezinsectie si este cel mai des intalnit aparat. Dezvolta o presiune de lucru de pana la 4 bari si poate fi dotat cu diferite tipuri de duze in functie de nevoie. Primele detalii la care trebuie sa va uitati cand veti achizitiona o pompa sunt:

Duzele. Exista modele care pulverizeaza conic si unele ce fac pulverizarea sub forma de evantai. Alegerea lor se face in functie de tratament. Debitul de pulverizare tot cu ajutorul duzelor se face. Cu cat orificiul prin care trece lichidul este mai mare cu atat debitul de lucru este mai mare. Exista echipamente dotate cu duza metalica dar majoritatea sunt cu modele din plastic - plasticul e mai ieftin

Produse recomandate ca pulverizatoare de joasa presiune:

Alegerea volumului rezervorului. Pulverizatoarelor au capacitate de la 1 litru si variaza pana pe la 20 litri. Cele mici se poarta in mana sau pe umar iar cele mai incepand cu 12 litri se poarta in spate. Volumul pulverizatorului se opreste pe la 20 de litri, fiind o greutate suficient de mare de carat chiar si in spate.

Materialul din care este fabricata pompa. Putine sunt companiile care achizitioneaza pulverizatoare din inox dar o data ce au achizitionat nu mai revin la modelele din plastic. Pe langa prestanta si siguranta de care o ofera acestea au durata de viata incomparabila cu cele din plastic. Componentele din interior fiind de asemenea din inox (pompantul) nu veti avea niciodata surprize in timpul lucrarilor. Sigurele neplaceri fiind cele cand trebuie schimbata o garnitura dar nu se compara cu SURPRIZA cand ti se strica / rupe / distruge POMPA la o dezinsectie si trebuie sa intrerupi lucrarea si sa revii alta data.

Pompare manuala, motor electric sau benzina. Daca suprafetele pe care le veti face sunt mari aveti posibilitatea sa obtati pentru echipamente care folosesc motor electric sau alimentat cu benzina (in 2 timpi sau 4 timpi). Alegerea unui echipamente are avantajul reducerii efortului fizic dar trebuie sa fiti atenti la alte detalii - sa nu ramane fara curent sau fara benzina / ulei de amestec. -> citeste mai multe detalii despre pulverizatoare

Atomizoarele, pulverizatoare motorizate, LV-uri

sunt echipamentele care pulverizeaza solutiile in particole de dimensiuni mici (Low Volum). Se folosesc in special la exterior dar si la interior. Cel mai intalnit echipament din aceasta categorie este atomizorul de spate. Debitul de pulverizare este mai mare decat in cazul pulverizatoarelor de joasa presiune.

Produse recomandate ca pulverizatoare LV, atomizoare:

Motorul acestuia este in 2 timpi functioneaza cu amestec de ulei in benzina in raport 1:50 si are puterea pana in jurul valorii de 3,5 CP fiind suficienti pulverizarii pana la 12 metri. Motorul echipamentului genereaza un jet de aer care antreneaza particulele de solutie realizand o pulverizare mai usoara si mai eficienta.

Rezervoarele de solutie variaza pana la 20 litri, acestea pline plus greutatea aparatului 10 - 12 kg, insumeaza o valoare suficient de mare pentru a fi obositor de carat in spate.

In afara de modelele de spate exista si echipamente ce se poarta pe masini generand aceleasi paricole doar ca in debite si la distante mult mai mari. Acestea se folosesc in special la dezinsectiile urbane sau in agricultura la pulverizarea pesticidelor peste culturi agricole.

Generatoarele de ceata rece, ULV-uri, nebulizatoare

Cand ti-ai cumparat primul ULV deja nu mai esti incepator. Acestea sunt echipamente pentru uz profesional. Sigur nu veti gasi asa ceva in debaraua unui client. Este definit ca avand un volum foarte scazut al ratei de aplicare pe unitate de suprafaţă / spaţiu care garanteaza un control economic al daunatorilor. Se foloseste atat la tratamentele de dezinsectie dar si la cele de dezinfectie. Inainte sa mergeti sa cumparati un ULV trebuie sa va documentati in urmatoarele:

Produse recomandate ca generatoare de ceata rece, ULV:

ce fel de alimentare sa aiba motorul. Daca veti face tratamentul de dezinsectie sau dezinfectie la interior si exista surse de electricitate se recomanda utilizarea motoarelor electrice. Acestea au durata de viata mai lunga si nu necesita intretinerea la fel de multa precum cele ce se alimenteaza cu benzina. Principiul de functionarea si datele tehnice sunt aceleasi in ambele tipuri de functionare, motoarele folosindu-se doar la generarea jetului de aer ce pulverizeaza particulele.

cat de mare trebuie sa fie rezervorul. In principal rezervoarele echipamentele purtate in mana sau in spate este foarte mic 3 - 5 litri deoarece consumul este foarte mic la aceste echipamente. Daca tratamentele pe care le faceti dumneavoastra sunt pe o suprafata foarte mare atunci echipamentele nu sunt purtabile in mana ci in carucior sau pe masini si putem sa discutam de rezervoare mai mari (peste 50 litri).  -> citeste mai multe detalii despre ULV-uri

Generatoare de ceata calda, foggere, termonebulizatoare

Termonebulizatorul este un echipament utilizat in special la tratamentele de dezinsectie dar si la dezinfectii. Principiul lui de functionare este simplist - pulverizarea solutiei de lucru sub forma de particule foarte fine (la nivelul micronilor). Fiind incalzite de aerul generat de motorul pe benzina si fiind foarte usoare acestea "plutesc" foarte mult in aer si ocupa tot volum incaperii unde este pulverizat (la utilizarile in door). Pentru a alege echipamentul care vi se potriveste trebuie sa luati in calcul:

puterea motorului ce reflecta si capacitatea de pulverizare.

Produsele recomandate ca generarea de ceata calda, foggere:

dimensiunea aparatului variaza destul de mult si este strict legata de puterea dezvoltata de motor

volumul rezervorului care poate fi la echipamentele de mana pana in 10 litri iar la cele purtate pe autovehicule mult mai mare.

- citeste mai multe detalii despre termonebulizatoare

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături