Comanda din: 13-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Dezinsectie restaurante contra gandacilor, substante, moduri aplicare


dezinsectie_restaurante

Exceptand noul fenoment de "adventure eating", al carui motto este:"incearca orice macar o data", oamenii in general nu vor sa vada gandaci in localurile pe care le frecventeaza. Unul singur poate strica pofta de masa a clientului, iar mai apoi reputatia restaurantului. Pentru a evita astfel de situatii, am pregatit cateva sfaturi.
In industria alimentara, produsele folosite la tratamentele de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie (restaurante, cofetarii, pizzerii, baruri) trebuie sa aiba un grad redus de toxicitate. Ca atare, frecventa tratamentelor de dezinsectie trebuie sa fie lunara. Pentru a obtine rezultate bune, trebuie ca aplicarea acestora sa se faca de personal calificat si bine documentat.

Insecticide gel recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Este foarte importanta aplicarea gelului insecticid sub forma de puncte de marimea unui bob de orez. Aceasta este dimensiunea perfecta pentru orice tip de gandac producand un efect in cascada, raspandindu-se de la un gandac la intreaga colonie. Va rugam sa nu aplicati insecticidul sub forma de benzi. Acesta nu va produce rezultatele asteptate.

Statii de intoxicare care protejeaza si pastreaza insecticidul gel:

Daca aveti copii mici sau animale de companie si doriti sa oferiti mai mult siguranta tratamentului de dezinsectie va recomandam sa aplicati insecticidele sub forma de gel in statiile de intoxicare. Acestea sunt special concepute pentru gandacii de bucatarie, de canalizare sau furnici. La unele modele partea inferioara a statiei de intoxicare este prevazuta cu o banda dubla adeziva care sa va permita amplasarea ei si pe suprafete verticale sau sa fie suspendate.

Capcane adezive recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Aceste produse sunt contin insecticide! Sunt, in special, folosite pentru monitorizarea gradului de infestare cu gandaci de bucatarie sau canalizare. Daca acesta nu este ridicat puteti sa le utilizati pentru capturarea gandacilor si pastrarea infestarii sub control. In functie de tipul de capcana, atractantul este inclus in adeziv sau se aplica separat.

Insecticide concentrate recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

A fost si inca sunt cele mai larg intalnite modalitati de tratare a spatiilor impotriva gandacilor de bucatarie. Insecticidele concentrate se dizolva in apa in dilutii intre 0.5% si 4%, in functie de produs. Va rugam nu mariti dozajul mai mult decat este indicat pe eticheta. Rezultatele nu vor fi mai bune. In caz de infestare masiva se recomanda dublarea dozei. Acest detaliu este scris pe eticheta.
Dezinsectia se face pe toate suprafetele ce se doresc a fi tratate, efectul insecticidului este de contact. Gandacul trebuie sa treaca pe zona unde s-a facut pulverizarea ca sa moara. Insistati cand faceti pulverizara in crapaturile unde ar putea sa se ascunda gandacii de bucatarie.
Aceasta dezinsectie trebuie realizata inaintea celei cu insecticide sub forma de gel, aerosol sau insecticide pulbere si capcana adezive.

Insecticide pulbere recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Este ideal pentru aplicarea in zonele unde insecticidele lichide nu se pot aplica, spre exemplu orificii sau instalatii electrice. Se aplica pe suprafete uscate, in forma in care se gaseste, nu trebuie dizolvat in apa. Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de gandaci de bucatarie. Atentie la curentii de aer. 

Insecticide aerosol recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Aceste produse genereaza particole foarte fine de insecticid sub forma de aerosoli sau fum. Vor ocupa tot volumul incaperii si in functie de densitatea din aer vor irita gandacii de bucatarie sau, daca concentratie e suficient de mare, ii vor omora. Pentru un rezultat maxim, volumul incaperii trebuie sa fie redus si compact.
Particolele de insecticid sunt de dimensiune mica si vor irita gandacii de bucatarie ascunsi in zone greu accesibile. Exemplu lambriuri de lemn, crapaturi in perete, sub dusumea, etc. Recomandam utilizarea lor dupa ce se face tratamentul de pulverizare cu pompa de spate. Aerosolii vor genera un efect puternic de "flush out" fortand gandacii sa iasa din ascunzisuri si sa intre in contact cu insectidul pulverizat anterior. Se recomanda utilizarea lor doar aditional tratamentului de dezinsectie prin pulverizare  in combinatie.
Dupa aerosoli, spatiul trebuie sa ramana inchis pentru 2 - 3 ore iar apoi e necesara aerisirea pentru putin 2 - 3 ore. 

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Aplicarea insecticidelor concentrate se face prin dizolvarea lor in apa. In functie gradul de dimensiunea zonei pe care doriti sa o tratati va recomandam sa alegeti pulverizatorul potrivit. Dupa utilizare este obligatorie cladirea cu apa. Pesticidele din solutiile de lucru distrug partile de plastic, cauciuc sau metal ale pulveriatoarelor. 

In functie de formulare si modul de actiune a insecticidelor, sunt posibile urmatoarele tratamente:

Dezinsectia impotriva gandacilor prin pulverizare cu pompa, vermorelul:

Este cel mai des intalnit tratament. Fiecare prestator de servicii D.D.D. il cunoaste, dar multi nu stiu ca acesta nu este suficient. De ce? Pentru ca gandacii nu stau DOAR in zonele accesibile, acestia se ascund in spatele gresiei si faiantei, in crapaturi, pe langa tevi, in spatele cuptoarelor, frigiderelor, in cantul usilor, mobilierului, mai peste tot. Perioada de remanenta a insecticidelor este de 4 - 6 - 8 - 10 saptamani, dar din cauza conditiile de umiditate ridicata si spalarilor frecvente, a suprafetelor lucioase, aceasta este mult mai redusa. Asadar tratamentele de acest fel nu au remanenta, sunt de efect imediat, dar fara durata.
Pentru rezultate bune, dezinsectia prin pulverizare trebuie ajutata cu un tratament ULV sau cu unul de remanenta (gel insecticid).

Dezinsectie prin pulverizarea ULV, cu nebulizator, termonebulizator:

Tratamentul acesta este complementar celui de dezinsectie prin pulverizare cu pompa de joasa presiune. ULV-ul este denumit si ceata calda / rece si se extinde in tot volumul incaperii. Scopul lui este de a ajunge la insectele ce nu au fost iritate de pulverizarea cu pompa, si se aplica ulterior primului. Insectele iritate vor iesi din ascunzisuri si vor intra in contact cu solutiile pulverizate anterior, obtinandu-se rezultatele maxime - acel mult dorit "am adunat gandacii cu farasul".

Aceste 2 tratamente se repeta la intervale de 1 saptamana - 10 zile (ciclul de reproducere a gandacilor de bucatarie).

 

Dezinsectia prin aplicarea de gel insecticid, efect de durata

Aceasta ar fi al treilea tip de tratament, complementar celui rezidual si ULV-ului. Se aplica dupa ce se fac 2 repetari a celor mai sus prezentate si ofera rezultate pentru 2 - 3 luni. Zonele pe care se pun picaturile de gel trebuie sa fie izolate si ascunse pentru a evita contactul cu materialele din bucatarie sau cu personalul.

Gelul insecticid atrage gandacii la consum, iar printr-un efect in cascada distruge si cuiburile formate. Gandacii vii, prin natura lor ii mananca pe cei morti, iar daca unul a consumat din gelul insecticid si a murit in cuib va afecta mai multi gandaci datorita acestui efect in cascada. Avantajul acestui insecticid este ca se aplica foarte usor, nu miroase, nu este toxic pentru oameni si are remanta de pana la 3 luni.

Metoda de aplicare este simpla - se pun picaturi direct din seringa in care este ambalat fara a mai fi dizolvat in apa sau in alti solventi, picaturi mici de marimea unui bob de orez, la distante de 0.5 - 1 metru distanta intre ele. Se aplica cu precadere in locurile in care se aduna gunoiul, pe langa tevile de apa cu care intra in locuinta, in spatele frigiderelor, in crapaturi, la imbinari, in interiorul dulapurilor pe la balamale sau in colturi, in spatele mobilierului de bucatarie, etc.

Aplicarea de gel insecticid poate sa fie singurul tratament pentru domeniul alimentar, dar este indicat doar in zonele unde gradul de infestare nu este ridicat.
--> va recomandam sa mai citit si articolul "cum scap de gandaci" <---

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături