Comanda din: 11-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Informatii despre Dezinfectanti, Aparatura, Aplicare


Dezinfectantii sunt substante antimicrobiene care distrug toate microorganismele daunatoare de pe un material sau le aduc la un nivel sigur.
Dezinfectia este procesul de indepartare a microorganismelor producatoare de boli prin aplicarea substantelor dezinfectante. Acestea se aplica direct pe suprafetele care se doresc a fi igienizate.

DEZINFECTANTI TRATARE MUCEGAI:

DEZINFECTANTI TRATARE APA POTABILA:

DEZINFECTANTI IMBAIERI:

DEZINFECTANTI TRATARE INSTRUMENTE MEDICALE:

DEZINFECTANTI TRATARE MAINI:

DEZINFECTANTII PENTRU TRATAREA MIROSURILOR:

DEZINFECTANTI TRATARE SPATII VETERINARE:

DEZINFECTANTI TRATARE SUPRAFETE MEDICALE:

DEZINFECTANTI TRATARE SUPRAFETE SANITARE:

CE FEL DE APARATURA PUTEM FOLOSI PENTRU APLICAREA DEZINFECTANTILOR?

Aparatura pentru aplicarea dezinfectantilor: substantele dezinfectante se pot aplica direct pe suprafata (prin stergerea acestora cu dezinfectant), prin pulverizare sau cu termonebulizatorul.

CE SUNT PULVERIZATOARELE? 

Pulverizatoarele (vermorelele) sunt pompe de joasa presiune. Dintre toate tipurile de aparate, particula aplicata cu pulverizatorul are dimensiunea cea mai mare. Astfel, solutia aplicata este distribuita intr-un strat uniform pe intreaga suprafata tratata. 

Pulverizatoarele pot fi folosite cu orice tip de formulare si in orice tip de spatiu, fara restrictii. 

TIPURI DE PULVERIZATOARE

Pulverizatoarele difera in functie volumul rezervorului de solutie, materialul din care sunt confectionate si modul in care se creeaza presiunea. 

PULVERIZATOARE DE MANA DE JOASA PRESIUNE

Au un volum mai mic al rezervorului de solutie si sunt realizate din materiale rezistente la substante corozive. Sunt ideale pentru tratamentele in spatiile de dimensiuni mai mici. Presiunea se face manual, iar in timpul tratamentului se pot tine in mana sau pe umar cu ajutorul bretelelor din dotare. Exista variante de pulverizatoare cu rezervor de 1-2 litri si cu rezervor de 5-10 litri.

PULVERIZATOARE DE SPATE DE JOASA PRESIUNE

Au un volum mai mare al rezervorului de substanta, de 12-20 litri. Se folosesc pentru tratamente pe suprafete mai mari, unde consumul de solutie gata pregatita depaseste 10-15 litri. Acest tip de pulverizator se poarta in spate ca un ghiozdan. Presiune se face manual cu o mana, iar cu cealalta mana se manipuleaza manerul cu tija de pulverizare. Acest tip de pulverizator este foarte eficient in cazul tratamentelor pe suprafete mai mari. Avantajele sunt rezervorul cu volum mai mare, dar si faptul ca nu trebuie dat jos din spate pentru a crea presiune.

Se poate opta si pentru varianta de pulverizatoare electrice. In acest caz presiunea se face prin intermediul unui motor electric. Utilizarea lui este mai comoda si pulverizarea se face cu presiune constanta. Bateria trebuie incarcata constant. Asadar, trebuie sa avem in vedere verificarea nivelului bateriei inainte de efectuarea unui tratament.

CE SUNT ATOMIZOARELE?

Atomizorul este un pulverizator cu motor termic. Are o putere mai mare comparativ cu celelalte tipuri de pulverizatoare si o raza de pulverizare de pana la 12-15 metri. Motorul termic creeaza un jet puternic de aer. Acesta este redirectionat prin tubul de pulverizare, in capatul caruia este injectata solutia de lucru. In acest mod se obtine o pulverizare cu un debit mare de solutie. In interior se poate utiliza in cazul suprafetelor mai mari si aerisite.

 • Master 452-01

  Master 452-01

  Livrare în 24 de ore

  1426.98 Lei

  Include TVA

La fel ca in cazul pulverizatoarelor, utilizarea atomizorului nu impune restrictii de utilizare a substantelor utilizate dupa formulare. 

CE SUNT TERMONEBULIZATOARELE? 

Termonebulizatorul este un echipament ce poate fi utilizat si la dezinfectie. Mai este cunoscut si ca fogger sau generator de ceata calda. Principiul lui de functionare este simplist. Pulverizarea solutiei de lucru se face sub forma de particule foarte fine, printr-un efect termic. Fiind incalzite de aerul generat de motorul pe benzina si fiind foarte usoare, particulele "plutesc" in aer, ocupand intregul volum al incaperii unde este pulverizat.

AVANTAJELE UTILIZARII FOGGERELOR / TERMONEBULIZATOARELOR / GENERATOARELOR DE CEATA CALDA:

 • costul tratamentelor este redus considerabil, consumul de amestec de lucru fiind foarte mic;
 • solutia de lucru ajunge la inaltimi mari si patrunde foarte bine prin toate zonele;
 • dezinfectantul aplicat se raspandeste uniform, pe toate suprafetele, pe care poate fi prezent virusul;
 • particulele de dezinfectant pulverizate plutesc pana la o ora;
 • mobilitate si independenta la utilizare;
 • dezinfectia aerului;
 • se foloseste o cantitate mult mai mica de produs, comparativ cu alt tip de aparatura

CUM SE POATE REALIZA DEZINFECTIA INTR-O GOSPODARIE? 

Pentru igiena personala, cel mai accesibil dezinfectant este sapunul. Acesta se gaseste magazine, in diferite forme, modalitati de ambalare etc.
Dezinfectantii, aparatura pentru aplicarea dezinfectantilor. In ceea ce priveste celelalte suprafete din casa: podelele, rama ferestrelor, usile, covoarele etc., pe acestea se pot aplica dezinfectanti specifici. Cea mai eficenta metoda de a aplica dezinfectantii este cu ajutorul pulverizatoarelor. Astfel, acestia pot fi aplicati uniform pe suprafata ce se doreste a fi dezinfectata.

44 Intrebari si Raspunsuri

 • erdei cristian
  30/03/2017 at 12:47 pm

  Am o casa la care as dori sa fac dezinfectia dezinsectia muste furnici etc in vederea pregatirii curateniei de paste pentru o reimprospatare. Ce substanta sa folosesc. casa la tara

  • PestControl Expert
   31/03/2017 at 7:01 pm

   Pentru combaterea unui spectru mai larg de daunatori se pot efectua tratamente cu insecticide cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g dizolvat in 5 l de apa, ori Solfac EW 50 (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50-100ml.html), 100 ml dizolvati in 6 litri apa.

 • Dobre Claudiu
  20/09/2017 at 11:00 am

  Buna ziua,
  Pentru dezinfectie clinica, magazin alimentar, grădiniță, scoala, etc ce produs dezinfectant aveti si prin ce metoda este cel mai eficient.
  Multumesc.

  • PestControl Expert
   25/09/2017 at 3:14 pm

   Pentru a realiza operatiunea de dezinfectie este indicat sa utilizati un dezinfectat profesional cum ar fi Chemgene HLD4H ( http://www.pestcontrol-expert.ro/chemgene-hld-4.html ) sau Innocid Suprafete SD-ic 42 ( http://www.pestcontrol-expert.ro/innocid-suprafete-sd-ic-42.html ). Acestea sunt produse concentrate ce se pot utiliza in tratarea spatiilor din industria alimentara, institutii publice si in domeniul casnic. Pentru dezinfecte se recomanda aplicarea solutiei cu ULV-ul pentru ca aceste aparate pulverizeaza o particula foarte fina (5 - 20 microni). Cel mai indicat aparat este Angae Fog 4.5 (http://www.pestcontrol-expert.ro/smbure-angae-fog-4-5.html ).

 • Husea Ancuta
  19/10/2017 at 6:41 pm

  Bună ziua! Ma intereseaza cu ce substanta/produs este recomandat a se face dezinfectie intr-o grădiniță cu cazuri de scarlatina. Va multumesc!

  • PestControl Expert
   23/10/2017 at 1:49 pm

   Se pot aplica dezinfectanti cum ar fi Preventol (http://www.pestcontrol-expert.ro/preventol-cd-601-dezinfectant.html). Insa pentru o eficienta crescuta si un consum redus de solutie, cel mai indicat este sa se aplica cu un aparat de tip ULV, ca Angae Fog 2.5 (http://www.pestcontrol-expert.ro/smbure-angae-fog-2-5.html). Tratamentul se efectueaza dupa incheierea programului.

 • mara
  03/12/2017 at 11:39 pm

  Buna ziua, pentru dezifenctarea casei (covoare, loc joaca si somn pisica, jucarii copil, mobila, canapele) ce pot folosi, avand in vedere ca avem o pisicuta pe care o tratament de microsporum canis si copilul care a luat ciuperca de la pisicuta? Spal foarte des pe jos, aspir, schimb lenjeriile la cateva zile dar imi e teama ca nu e suficient. Multumesc.

  • PestControl Expert
   07/12/2017 at 5:49 pm

   In primul rand, trebuie aspirate toate suprafetele cu care animalul a intrat in contact, pentru a elimina parul infestat. Pe suprafete se poate aplica un dezinfectant precum Chemgene (http://www.pestcontrol-expert.ro/medimark-scientific-chemgene-hld4-spray.html), eficient in combaterea ciupercii respective.

 • cristina petrescu
  21/12/2017 at 5:32 pm

  Ce-mi recomandati ca dezinfectant eficient intr-un apartament(cat de cat, avand in vedere rezistenta crescuta in mediul exterior) pentru virusul maladiei Carre la caine?Pana acum am utilizat Ecocid de le Krka

  • PestControl Expert
   28/12/2017 at 3:18 pm

   Virusul maladiei Carre nu este rezistent in mediul extern, fiind destul de sensibil la factorii de mediu fizici, chimici etc. Acest virus se transmite in principal prin secretiile produse de corpul caninelor.
   Se pot aplica dezinfectanti pe suprafetele cu care animalele au intrat in contact, cum ar fi Virkon (http://www.pestcontrol-expert.ro/dupont-dezinfectant-virkon-s-plic-50-g.html) sau Chemgene (http://www.pestcontrol-expert.ro/medimark-scientific-chemgene-hld4-spray.html).

 • Damian ion
  19/01/2018 at 8:37 pm

  ce dezinfectanti chimici pot folosi pentru aputea cultiva ardei al doilea an pe acelas teren

  • PestControl Expert
   29/01/2018 at 12:37 pm

   Se poate aplica un dezinfectant de sol ca Nemasol (http://www.pestcontrol-expert.ro/nemasol-510.html). Acesta elimina atat agentii patogeni cat si semintele buruienilor.

 • andreea d.
  26/02/2018 at 5:50 pm

  Buna ziua. Pentru dezinfectia materialelor textile ce recomandati? Avem paturi, perne, cosuri etc primite de la cineva dar persoana respectiva a avut parvoviroza si jigodie in curte. Am inteles ca lucrurile nu ar fi intrat in contact direct cu cainii bolnavi dar nu pot fi sigura cu atat mai mult cu cat am pui de o luna aici. Multumesc

  • 27/02/2018 at 5:38 pm

   In cazul materialelor textile nu se recomanda dezinfectia cu ajutorul produselor chimice. Pentru distrugerea parvovirusului este nevoie ca materialele textile sa fie spalate cu solutii pentru albire (clor) de 2,3 ori. Boala Carre (jigodia) nu persista pe suprafete. Totusi, este recomandat ca obiectele care au intrat in contact cu animalele bolnave sa fie distruse.

 • Ale
  25/05/2018 at 1:23 am

  Buna seara. As dori sa știu dacă ma puteți ajuta
  Am nevoie e o soluție dezinfectanta puternica intr-o hala unde podeaua nu exista,,este direct sol. Mulțumesc

  • PestControl Expert
   20/06/2018 at 6:05 pm

   Ce reprezinta hala respectiva? Ce destinatie are? Se cresc animale?

 • Lidia
  20/08/2018 at 11:49 pm

  Buna seara, locuiesc la bloc ultimul etaj și nu mai știu ce să fac să scap de furnici. Îmi ies din plinta de la parchet.Ce îmi recomandati?Si mai vreau sa stropesc cu un dezinfectant în curtea case de la tară pentru jigodie la caini deoarece moare orice câine duc toti au același simptom vomita și mor. Mulțumesc!

  • PestControl Expert
   27/08/2018 at 12:02 pm

   Pentru combaterea furnicilor la interior cel mai eficient insecticid este gelul Advion (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-furnici-gel-30g.html).
   Pentru combaterea maladiei Carre (jigodia) se poate aplica un dezinfectant ca Virkon (https://www.pestcontrol-expert.ro/dupont-dezinfectant-virkon-s-plic-50-g.html).

 • Cristea Diana
  01/09/2018 at 3:20 am

  Bună seara,
  Va rog sa imi spuneti ce dezinfectant trebuie folosit pentru o garsoniera unde a refulat apa menajera cu reziduri fecale din wc?
  Parchetul va fi scos, însă mobila care are picioare poate fi dezinfectata? Dar pereții? Astăzi urmează sa vina o firma de curățenie, însă as vrea sa știu ca ceea ce folosesc este eficient.
  Mulțumesc!
  Diana

  • PestControl Expert
   17/09/2018 at 10:53 am

   Ca dezinfectant cu spectru larg ce poate fi aplicat in locuinta puteti opta pentru Chemgene HLD4 (https://www.pestcontrol-expert.ro/medimark-scientific-chemgene-hld4-spray.html).

 • Turcu Ana-Maria
  29/09/2018 at 11:36 am

  Buna ziua! As vrea sa știu cu ce pot dezinfecta casa și curtea de virusul parvovirozei. Mulțumesc anticipat!

  • PestControl Expert
   30/10/2018 at 10:45 am

   Se poate aplica un dezinfectant ca Virkon S (https://www.pestcontrol-expert.ro/dupont-dezinfectant-virkon-s-plic-50-g.html).

 • Stamatoiu Nicoleta
  13/10/2018 at 1:53 pm

  Buna ziua,locuiesc la curte si as vrea sa fac o dezinfecția pt jigodie.Am doi câini,un soricar si o corcitura de talie mica,ei sunt ok dar orice alt caine aducem se îmbolnăvesc si mor .Dc ar fi cei doi infectati nu ar trebui sa prezinte si simptome?multumesc

  • PestControl Expert
   02/11/2018 at 5:39 pm

   Maladia Carre, numita si jigodie, este produsa de un virus. In primul rand, cainii prezenti deja ar trebui vaccinati, deoarece pot fi purtatori. Dar sunt sanse mai mari ca factorul vinovat sa fie Parvoviroza canina. De aceea se poate aplica un dezinfectant veterinar ca Virkon S (https://www.pestcontrol-expert.ro/dupont-dezinfectant-virkon-s-plic-50-g.html).

 • Radu Nicoleta
  22/11/2018 at 4:22 pm

  As dori sa stiu ce dezinfectant ar trebui sa folosesc pentru casa pentru a scapa de scabie..pt suprafete,pat,covoare...

  • PestControl Expert
   27/11/2018 at 9:36 am

   Scabia este produsa de anumitit paraziti, iar dezinfectantii nu au efect asupra acestora. Este necesar ca toate persoanele din spatiul respectiv sa se trateze cu solutii prescrise de medic, iar hainele si alte materiale textile sa fie spalate la temperaturi de peste 60 de grade, ori calcate.

 • Iulia
  13/02/2019 at 12:32 pm

  Buna ziua. Am fost diagnosticata cu tinea corporis. La scurt timp dupa cu pitiriazis rosat . Cu ce pot dezinfecta hainele la spalare. Va multumesc.

  • PestControl Expert
   19/02/2019 at 4:54 pm

   Dezinfectantii se aplica de regula pe suprafete/diverse obiecte. In ceea ce priveste hainele este indicat sa le spalati la temperaturi ridicate, peste 40 C (cat va permite materialul/programul) iar apoi sa le calcati. Tinea corporea este un tip de micoza cauzata de fungi din genul Trichophyton, iar, in cazul pitiriazisului rozat nu se cunoaste o cauza exacta, insa nu este considerat foarte contagios.
   Este recomandat sa respectati masurile impuse de doctorul dumneavoastra (tinea corporis se poate transmite usor de la om la om, prin contact direct, dar si indirect, prin obiecte contaminate) iar in privinta dezinfectantului, pentru suprafete, se poate aplica Chemegene HLD4 Spray (https://www.pestcontrol-expert.ro/medimark-scientific-chemgene-hld4-spray.html), avand in spectrul sau de combatere si fungi din genul Trichophyton.

 • Aurora Gabriela
  14/02/2019 at 2:46 pm

  Buna ziua. Cu ce se dezinfecteaza autoturismele destinate transportului decedatilor? Care este cel mai bun dezinfectant pt un spatiu comercial in vederea obtinerii autorizatiei de functionare? Multumesc frumos. O zi buna!

  • PestControl Expert
   19/02/2019 at 12:24 pm

   Se poate aplica un dezinfectant precum Innocid SD-IC 42 (https://www.pestcontrol-expert.ro/innocid-suprafete-sd-ic-42.html), Virkon Rely+On (https://www.pestcontrol-expert.ro/dezinfectant-rely-on-virkon.html) sau Chemgene HLD4H (https://www.pestcontrol-expert.ro/chemgene-hld-4.html).

 • Nela Chioveanu
  15/02/2019 at 11:07 am

  Va rog să-mi recomandați un dezinfectant pentru saltele de judo confecționate din vinilin.! Mulțumesc

  • PestControl Expert
   19/02/2019 at 1:00 pm

   Se recomanda aplicarea unui dezinfectant precum Innocid SD IC 42 (https://www.pestcontrol-expert.ro/innocid-suprafete-sd-ic-42.html), ce poate fi aplicat prin pulverizare cat si prin procedee de nebulizare ULV. Este un produs concentrat, ce trebuie diluat inainte de utilizare, concentratia variand de la 0,5% pana la 0,75%. Eventual, inainte de aplicari de amploare pe suprafete delicate, testati compatibilitatea produsului cu suprafata pe un loc mic.

 • carmen
  18/02/2019 at 3:03 pm

  buna ziua,
  as dori sa stiu daca e nevoie sa dezinfectam curtea,in urma unui caine care isi face nevoile peste tot,
  as dori informatii,pt a ma asigura ca,copilul meu de 4 ani,care e mult timp la joaca prin curte ,e in siguranta

  • PestControl Expert
   19/02/2019 at 5:32 pm

   Inaintea aplicarii unui dezinfectant, trebuie sa tineti cont ca acestia actioneaza rapid, in interval de 10 minute pana la cateva ore in functie de virus, bacterie sau de ceea ce doriti sa combateti.
   Ei nu reprezinta un tratament de remanenta, ci de combatere pe loc, mai exact prin efectuarea dezinfectiei, microbii sunt distrusi. Daca de exemplu, a doua zi, exista din nou un factor de contaminare in spatiul respectiv, locul va fi din nou contaminat.
   Este recomandat sa discutati cu un medic pentru a va explica mai bine daca exista eventuale riscuri si daca trebuie intreprinsa vreo anumita masura.

 • Maria
  24/10/2019 at 7:48 am

  Buna ziua, pisica mea a fost diagnosticata cu caliciviroza, as dori o recomandare a unui produs de dezinfectare, pentru a preveni atat imbolnavirea altor pisici din casa cat si imbolnavirea ei pe viitor.

  • PestControl Expert
   31/10/2019 at 8:44 am

   Buna ziua, un dezinfectant ce actioneaza impotriva acestui virus este Virkon S (https://www.pestcontrol-expert.ro/dupont-dezinfectant-virkon-s-plic-50-g.html), insa, domeniul acestuia de utilizare este domeniul veterinar.

 • Drago Adriana
  19/11/2019 at 2:43 am

  Buna ziua! Ce dezinfectant trebuie sa cumpăr împotriva Mrsa? Suprafețe, covoare, piele corp, coltar piele , podea. Bebelușului de 1 an și mie ne apar furunculi de când am născut la Giulești, vreau sa iau tot ce este necesar pentru a dezinfecta corect

  • PestControl Expert
   21/11/2019 at 3:37 pm

   Buna ziua, pentru dezinfectarea suprafetelor impotriva MRSA se poate utiliza un dezinfectant gata preparat precum Chemgene Spray (https://www.pestcontrol-expert.ro/medimark-scientific-chemgene-hld4-spray.html). Pentru corp, se poate utiliza Prontoderm solutie (https://www.pestcontrol-expert.ro/b-braun-prontoderm-solutie-500-ml.html). Insa, inainte de a folosi Prontoderm, este recomandat sa apelati la sfatul unui medic.

 • Diana Palade
  18/12/2019 at 12:26 pm

  Buna ziua,
  Ce as putea folosi pentru a dezinfecta un apartament de paraziti?Catelul meu a facut viermi si doresc sa ma asigur ca mediul in care locuim este curat.
  Multumesc anticipat!

  • PestControl Expert
   20/12/2019 at 9:38 am

   Buna ziua, va rugam sa ne precizati cu ce paraziti v-ati confruntat mai exact, pentru a va putea face o recomandare adecvata.

 • Sybinschi Alexandru
  04/02/2020 at 2:03 am

  Buna ziua!
  Ce dezinfectant imi recomandati pentru blocuri ( subsol, casa scarii)
  Multumesc!

  • PestControl Expert
   04/02/2020 at 3:26 pm

   Buna ziua, puteti utiliza un dezinfectant cu spectru larg de actiune precum Innocid Suprafete (https://www.pestcontrol-expert.ro/innocid-suprafete-sd-ic-42.html).

 • BARNUT DANA
  25/03/2020 at 6:03 pm

  Buna ziua,va rog sa-mi spune-ti ce fel de covor sa folosesc la intrare in scara pentru a dezinfecta pantofii cand intram in scara?

  • PestControl Expert
   26/03/2020 at 9:08 am

   Buna ziua, covoarele dezinfectante nu fac parte din catalogul nostru de produse, de aceea, nu detinem mai multe informatii in acest sens.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături