Comanda din: 11-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Deratizarea in Restaurante - Informatii pentru combatare sobolani si soareci


deratizare_restaurante
Tratamentele de deratizare (impotriva soarecilor, sobolanilor) se fac atat la exterior cat si la interior. In functie de locul unde este amplasat restaurantul, fie ca este vorba de parterul unui bloc sau este vorba despre o casa de sine statatoare, este necesara amplasarea de momeli raticide, mecanice si adezive sub diferite forme si locuri dupa cateva reguli logice

Deratizarea la exteriorul restaurantului cu raticide in statii de intoxicare:

Tratamentele pentru deratizare la exterior se fac sub forma de "bariera" si se realizeaza perimetral de jur imprejurul cladirii / suprafetei ce se doreste a fi protejata. Acest tip de aplicare previne infestarea localului la interior. Deratizarea se face prin amplasarea statiilor de intoxicare la distanta de 5 - 10 metri si incarcarea acestora cu raticid cerat si / sau pasta. Statiile de intoxicare se monitorizeaza pentru a observa gradul de infestare - la o saptamana dupa primul tratament ,iar dupa aceea, in functie de analiza primei vizite: lunar, trimetrial sau semestrial. Recomandam 2 tipuri de raticid pentru a avea siguranta rezultatelor bune.
"Cutiile cu otrava" se prind in suruburi de pereti, garduri sau asfapt si TREBUIE sa fie dotate cu sistem de inchidere cu cheie. Se amplaseaza in zona buncarelor de gunoi, la baza peretilor, in zona usilor de acces, unde sunt crapaturi suficient de mari incat sa incapa soarecii sau sobolanii, langa canale, etc.

Deratizarea in restaurant, capcane mecanice, adezive, autoblocante:

Acest tip de serviciu se face complementar celui de deratizare la exterior cu rodenticide. Se realizeaza cu capcane adezive pe suport de carton, plastic sau lemn, cu capcane mecanice sau cu capcane autoblocante (rozatoarele intra si raman blocate). Se foloseste pentru atractivitate raticid si / sau momeala alimentara - o varianta ce nu se mai gaseste in zona respectiva si le-ar putea fi pe plac (peste, carne, branza, paine, unt de arahide).
Daca s-a ajuns sa aveti o infestare in interiorul restaurantului, in afara de deratizare mai trebuie sa alocati putina atentie si la astuparea gaurilor, crapaturilor din pereti, distantelor dintre usa si canturi, fisurilor pe unde ar putea sa intre soarecii si sobolanii. Asigura-te ca nu ai nici macar gauri mici, pentru ca un sobolan adult are nevoie de o gaura de 20 milimetri ca sa intre, iar un pui de o gaura de doar 12 milimetri. Pastrati-va zonele apropiate curate: curatati copacii si taiati crengile care ajung la burlane si jgheaburi - acestea reprezinta o alta intrare pentru sobolani.
Totodata, daca exista lemne depozitate in curte esti in mare pericol sa iti apara musafiri nepoftiti in casa, pentru ca acesta este locul lor preferat.

Nu se foloseste otrava la interior pentru ca exista pericolul ca rozatoarele sa moara in peretii falsi sau in zone neaccesibile. Lesurile sunt surse de infectii, iar mirosurile sunt insuportabile. Pentru a indeparta mirosul sau pentru a le scoate trebuie sparti peretii, iar costurile unui asemenea procedeu sunt cu mult mai mari decat a unei deratizari.

Capcane mecanice recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Capcanele mecanice pentru sobolani sunt dispozitive rezistente, fabricate din metal si / sau plastic dur. Se pot utiliza in interiorul cladirilor dar si la exterior. Sunt variantele recomandate pentru deratizarea la interior, in defavoarea variantei cu raticide, rodenticide. Avantajul acestor capcane este faptul ca daunatorul se prinde pe loc, eliminand astfel riscul de raspandirii lesurile in locurile nedorite, cum se poate intampla in cazul raticidelor. Se foloseste impreuna cu un atractant sau orice alt aliment cu aroma, miros puternic care sa atraga, ademeneasca sobolanul. Atractantul se pune pe clapeta ce face declansarea capcanei iar cand sobolanul va veni sa manance se produce declansarea. Exista variante de capcane care blocheaza daunatorul in interior si modele care il omoara pe loc. In ambele cazuri sobolanii sunt indepartati intr-un mod controlat, mult mai bine decat in cazul folosirii raticidelor. Capcanele mecanice sub forma de clesti, care omoara daunatorul imediat, sunt mai periculoase si se recomanda a se folosi in zone unde nu au acces alte animale, copii sau oameni neinstruiti. Acestea pot cauza accidente daca sunt utilizate fara sa se respecte instructiunile. Daca utilizati capcane mecanice care nu omoara sobolanii va recomandam sa cititi si articolul despre cum sa elibati un sobolan capturat intr-o capcana autoblocanta 

Capcane adezive recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Capcanele adezive sunt produse pentru combaterea sobolanilor ce se folosesc in special la interior cladirilor deoarece trebuie protejate de praf si umiditate. In compozitia adezivului este inclus atractantul. Se recomanda utilizarea capcanelor in statii de intoxicare care sa ajute la pastrarea proprietatilor adezivului dar si copii sau alte animale sa se accidenteze. Sunt ideale pentru utilizarea in zone neperturbate cum ar fi automatele de snack-uri si bauturi, dulapuri, standuri comerciale, mansarde, gospodarie, restaurante, baruri, birouri etc.

Rodenticide, raticide recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Raticidele, denumite si rodenticide sunt produse formulat sub forma de pasta, blocuri parafinate, peleti sau grau decorticat de diverse culori. Acestea au la baza o compozitie alimentara otravita cu diverse substante active coumatetralyl, bromadiolon, brodifacoum, flocoumafen. In functie de substanta activa din interiorul rodenticidului si concentratia acesteia, este necesara o anumita cantitate pentru a omora un sobolan. Pentru mai multe informatii va recomandam sa cititi articolul aceasta. O greseala foarte des intalnita este alegerea produsului in functie de culoare.
Este obligatorie utilizarea rodenticidelor in statii de intoxicare pentru a proteja animalele nevizate si copii de intoxicari accidentale.

Statii de intoxicare recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Statiile de intoxicare sunt echipamentele in care se pastreaza in sigurata si bune conditii raticidele, rodenticidele, capcanele mecanice si adezive, pentru a oferi rezultate pe termen indelungat. Sunt foarte utile pentru ca protejeaza si  animalele ce nu sunt vizate sa intre in contact cu produsele de combatere a daunatorilor din interior. Sunt prevazute cu mai multe intrari pentru a incuraja rozatoarele, care sunt foarte circumspecte cand vine vorba de incaperi cu o singura intrare. Materialele din care se fabrica sunt: carton, metalic, plastic si lemn. Modelele in care se utilizeaza rodenticide, raticide trebuie sa fie obligatoriu prevazute cu cheie de siguranta.
Unele modele de statii de intoxicare sunt fabricate partial sau total din materiale transparente, pentru a permite monitorizarea mai usoara, fara a fi necesara deschiderea lor.

Odorizante pentru indepartarea mirosului de lesuri de soareci si sobolani:

Neutralizatoarele de mirosuri neplacute sunt folosite in subsoluri, spatii de depozitare, debarale, camere unde se afla cosuri de gunoi, dulap, in masina sau chiar si atunci cand plecati o lunga perioada de acasa. Daca din cauza unui tratament de deratizare nepotrivit aveti lesuri de sobolani in pereti, mirosul din incaperi va fi extrem de puternic si neplacut. Iar daca accesul dificil nu va permite sa interveniti pentru indepartarea sobolanilor morti din pereti, in aceasta situatie se recomanda utilizare acestor produse care vor absorbi mirosurile neplacute precum un burete. Ofera rezultate optime in orice climat unde se afla o umiditate ridicata sau detinatorilor de animale de companie.
Pentru a elimina mirosurile neplacute nu este nevoie ca produsul sa intre in contact cu sursa mirosului, doar plasati-l in camera aproape de sursa iar mirosul neplacut va disparea in 24 de ore.

Repelenti pentru blocarea accesului soarecilor si sobolanilor:

Blocarea accesului sobolanilor din exteriorul cladirilor se facea foarte greu deoarece daunatorii fac gauri in pereti, rozand si zgariind. Recomandam pentru alungarea sobolanilor si etansarea gaurilor deja facute utilizarea pastei MouseStop care le blocheaza accesul. Proprietatile unice ale pastei MouseStop ii permit sa fie folosita pe scara larga in toate industriile, chiar si alimentara: bucatarii, brutarii, centre de distributie, companii de productie si firme cu spatii supuse igienei publice si cerintelor de mediu, deoarece nu este toxica si este inofensiva pentru animale. Are in compozitie amestec de uleiuri vegetale, materiale de umplutura si granule de polistiren. Actioneaza prin etansarea zonelor de acces, fisuri, rosturi sau gauri, blocand accesul sobolanilor dar si altor daunatori.

4 Intrebari si Raspunsuri

 • Mihaela ungureanu
  21/09/2018 at 9:04 am

  Buna dimineata. Locuiesc in Cipru si doresc unele produse . Cum pot proceda sa intru in posesia lor

  • PestControl Expert
   08/10/2018 at 6:09 pm

   Va rugam sa ne contactati pe adresa de email de contact din urmatorul link: https://www.pestcontrol-expert.ro/contact.html pentru a va putea oferi detalii suplimentare.

 • cojocari leonid
  27/10/2018 at 9:51 am

  cum sa scapam de sobolani di tavanu casei caci nu pot acolo sa umblu

  • PestControl Expert
   30/10/2018 at 9:18 am

   Din ce materiale este construit tavanul si acoperisul?

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături