Comanda din: 20-06-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Deratizare sobolani si soareci, infestare in pereti si tavan fals


banner_deratizare_rigips

Deratizarea pentru soarecii si sobolanii din peretii de rigips si tavanul fals:

Deratizarea reprezinta trantamentul de combatere a rozatoarelor (soareci si sobolani), aceasta se face cu ajutorul anumitor produse si prin tehnici specifice. Alegerea celor mai potrivite tehnici si produse garanteaza reusita rapida, fara efecte secundare nedorite.
sobolani_in_tavan

Orice constructie cu pereti din rigips poate oferi o casa buna soarecilor si sobolanilor. Vata minerala folosita pentru izolatia termica poate oferi conditii extraordinar de prielnice pentru un culcus, cuclus protejat cu rigips. Soarecii si sobolanii cauta hrana constant, astfel pot intra in locuinta, iar apoi vazand conditiile prielnice pot decide sa-si "faca casa", o casa bine izolata si protejata. Dincolo de rigips isi pot face un culcus linistit, calduros, pufos si mai ales protejat, un loc unde nu sunt deranjati pentru ca prezenta lor este insesizabila (exceptand zgomotele pe care le pot face).

Majoritatea soarecilor si sobolanilor chiar se nasc in interiorul unei case, de cele mai multe ori in podul casei. Cat timp sunt in interiorul peretilor, acestia pot roade firele de electricitate (pericol de incendiu) si cablurile de internet, iar daca aceste lucruri nu erau destul de rele sobolanilor le place sa-si insemneze teritoriul, iar acest lucru este facut cu ajutorul urinei si excementelor (fapt ce in primul rand nu-i igienic, dar pe deasupra atrage si alti sobolani din zona). Acestia raspandesc boli si se inmultesc foarte repede.

Raticide, rodenticide, otrava pentru rozatoare:

Folosirea raticidelor si rodenticidelor este cea mai intalnita metoda de control pentru rozatoare si este metoda pe care toata lumea o stie si o foloseste. Aceasta insa nu se adreseaza problemei sobolanilor si soarecilor ce-ar putea sa se afle in interiorul peretilor sau ascunsi in tavanele false. Daunatorii vor fi combaturi, dar apoi vor aparea alte dureri de cap: lesurile rozatoarelor vor intra in putrefactie in pereti si tavane false, iar mirosul emanat de aceste lesuri nu va fi unul placut, sa nu vorbim despre problemele pentru sanatate.

solutia_pentru_sobolanii_din_peretiIndiferent indiferet de forma de raticide folosita: plicuri cu pasta, cuburi parafinate, peleti, grau otravit, in majoritatea cazurilor rezultatul nedorit va aparea

In sezoanele reci ale anului: toamna - iarna, mirosurile nu se simt (atat de puternic), dar atunci cand temperaturile incep sa creasca, martie - aprilie, lesurile pot produce mirosuri insuportabile si in plus sunt surse periculoase de infectie. Singura cale pentru a le indeparta este sa faceti gauri in peretele sau tavanul fals. Pozitionarea si numarul rozatoarele moarte s-ar putea sa nu fie identificata de la prima incercare de indepartare, iar acest lucru sa rezulte in repetarea procesului.

Costurile pentru aceste procese sunt enorme in comparatie cu cele ale tratamentului de deratizare potrivit, iar in majoritatea cazurilor pot fi evitate daca este aleasa procedura corespunzatoare. Nu exista spray-uri, dezinfectanti sau alte solutii care sa va ajute sa indepartati mirosul lesurilor de rozatoare, sa nu vorbim de cadavrele de soareci sau sobolani din pereti.

Capcane mecanice sau adezive, cu atractant alimentar:

Utilizarea capcanelor este solutia recomandata in cazul tratamentelor impotriva rozatoarelor, atunci cand sunt pereti sau tavane false. Puteti sa optati pentru capcane mecanice cu mai multe utilizari sau pentru cele adezive ce trebuie aruncate dupa ce sunt capturati daunatorii.

Amplasarea capcanelor se poate face in perete daca exista o gura de vizitare sau in zona oricarei gauri pe unde ar putea iesi daunatorii din perete. Folosind tipul aceasta de combatere evitati alte probleme cu mai multa bataie. Exista varianta capcanelor care nu ranesc rozatoarele ci doar le blocheaza in interior. Acestea se cheama "non - back". Rozatoarele intra si se blocheaza in interior in functie de cum e conceputa capcana. Cealalta varianta, tipul cleste - "dinti de rechin" care face altceva. In functie de cat de "animal friendly" sunteti alegeti optiunea care vi se potriveste.

Prevenirea infestarii cu rozatoare la interior:

In cazul tratamentelor de deratizare se aplica regula mult prea cunoscuta - "Mai bine previi decat combati!"

De jur imprejurul casei sau zonei pe care doriti sa o protejati puteti utiliza otrava pentru rozatoare, raticide, rodenticide. Aceasta trebuie pusa in statii de intoxicare, cutii de plastic sau metalice, dotate cu cheie de siguranta. Nu exista pericolul descris mai sus in aceasta situatie. Rozatoarele nu au apucat sa-si faca culcus la dumnevoastra in pereti, ci vin din imprejurimi in cautarea de hrana. Nici in zona protejata nu au intrat inca. Cauta intrarea in dar gasesc statiile de intoxicare cu mancarea otravita, raticidul din statii, mananca si se intorc.

Mor in afara locuintei si ati scapat de vizita lor. Insa daca trece unul curios ce se intreaba ce-ati putea avea prin casa, atunci ar fi bine sa intalneasca o capcana mecanica sau adeziva. Pentru mai multe detalii despre combaterea soarecilor si sobolanilor vizitati paginile -> "cum scapam de soareci" si "cum scapam de sobolani"

Capcane mecanice recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Capcanele mecanice pentru sobolani sunt dispozitive rezistente, fabricate din metal si / sau plastic dur. Se pot utiliza in interiorul cladirilor dar si la exterior. Sunt variantele recomandate pentru deratizarea la interior, in defavoarea variantei cu raticide, rodenticide. Avantajul acestor capcane este faptul ca daunatorul se prinde pe loc, eliminand astfel riscul de raspandirii lesurile in locurile nedorite, cum se poate intampla in cazul raticidelor. Se foloseste impreuna cu un atractant sau orice alt aliment cu aroma, miros puternic care sa atraga, ademeneasca sobolanul. Atractantul se pune pe clapeta ce face declansarea capcanei iar cand sobolanul va veni sa manance se produce declansarea. Exista variante de capcane care blocheaza daunatorul in interior si modele care il omoara pe loc. In ambele cazuri sobolanii sunt indepartati intr-un mod controlat, mult mai bine decat in cazul folosirii raticidelor. Capcanele mecanice sub forma de clesti, care omoara daunatorul imediat, sunt mai periculoase si se recomanda a se folosi in zone unde nu au acces alte animale, copii sau oameni neinstruiti. Acestea pot cauza accidente daca sunt utilizate fara sa se respecte instructiunile. Daca utilizati capcane mecanice care nu omoara sobolanii va recomandam sa cititi si articolul despre cum sa elibati un sobolan capturat intr-o capcana autoblocanta 

Capcane adezive recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Capcanele adezive sunt produse pentru combaterea sobolanilor ce se folosesc in special la interior cladirilor deoarece trebuie protejate de praf si umiditate. In compozitia adezivului este inclus atractantul. Se recomanda utilizarea capcanelor in statii de intoxicare care sa ajute la pastrarea proprietatilor adezivului dar si copii sau alte animale sa se accidenteze. Sunt ideale pentru utilizarea in zone neperturbate cum ar fi automatele de snack-uri si bauturi, dulapuri, standuri comerciale, mansarde, gospodarie, restaurante, baruri, birouri etc.

Rodenticide, raticide recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Raticidele, denumite si rodenticide sunt produse formulat sub forma de pasta, blocuri parafinate, peleti sau grau decorticat de diverse culori. Acestea au la baza o compozitie alimentara otravita cu diverse substante active coumatetralyl, bromadiolon, brodifacoum, flocoumafen. In functie de substanta activa din interiorul rodenticidului si concentratia acesteia, este necesara o anumita cantitate pentru a omora un sobolan. Pentru mai multe informatii va recomandam sa cititi articolul aceasta. O greseala foarte des intalnita este alegerea produsului in functie de culoare.
Este obligatorie utilizarea rodenticidelor in statii de intoxicare pentru a proteja animalele nevizate si copii de intoxicari accidentale.

Statii de intoxicare recomandate pentru combaterea soarecilor si sobolanilor:

Statiile de intoxicare sunt echipamentele in care se pastreaza in sigurata si bune conditii raticidele, rodenticidele, capcanele mecanice si adezive, pentru a oferi rezultate pe termen indelungat. Sunt foarte utile pentru ca protejeaza si  animalele ce nu sunt vizate sa intre in contact cu produsele de combatere a daunatorilor din interior. Sunt prevazute cu mai multe intrari pentru a incuraja rozatoarele, care sunt foarte circumspecte cand vine vorba de incaperi cu o singura intrare. Materialele din care se fabrica sunt: carton, metalic, plastic si lemn. Modelele in care se utilizeaza rodenticide, raticide trebuie sa fie obligatoriu prevazute cu cheie de siguranta.
Unele modele de statii de intoxicare sunt fabricate partial sau total din materiale transparente, pentru a permite monitorizarea mai usoara, fara a fi necesara deschiderea lor.

Odorizante pentru indepartarea mirosului de lesuri de soareci si sobolani:

Neutralizatoarele de mirosuri neplacute sunt folosite in subsoluri, spatii de depozitare, debarale, camere unde se afla cosuri de gunoi, dulap, in masina sau chiar si atunci cand plecati o lunga perioada de acasa. Daca din cauza unui tratament de deratizare nepotrivit aveti lesuri de sobolani in pereti, mirosul din incaperi va fi extrem de puternic si neplacut. Iar daca accesul dificil nu va permite sa interveniti pentru indepartarea sobolanilor morti din pereti, in aceasta situatie se recomanda utilizare acestor produse care vor absorbi mirosurile neplacute precum un burete. Ofera rezultate optime in orice climat unde se afla o umiditate ridicata sau detinatorilor de animale de companie.
Pentru a elimina mirosurile neplacute nu este nevoie ca produsul sa intre in contact cu sursa mirosului, doar plasati-l in camera aproape de sursa iar mirosul neplacut va disparea in 24 de ore.

Repelenti pentru blocarea accesului soarecilor si sobolanilor:

Blocarea accesului sobolanilor din exteriorul cladirilor se facea foarte greu deoarece daunatorii fac gauri in pereti, rozand si zgariind. Recomandam pentru alungarea sobolanilor si etansarea gaurilor deja facute utilizarea pastei MouseStop care le blocheaza accesul. Proprietatile unice ale pastei MouseStop ii permit sa fie folosita pe scara larga in toate industriile, chiar si alimentara: bucatarii, brutarii, centre de distributie, companii de productie si firme cu spatii supuse igienei publice si cerintelor de mediu, deoarece nu este toxica si este inofensiva pentru animale. Are in compozitie amestec de uleiuri vegetale, materiale de umplutura si granule de polistiren. Actioneaza prin etansarea zonelor de acces, fisuri, rosturi sau gauri, blocand accesul sobolanilor dar si altor daunatori.

22 Intrebari si Raspunsuri

 • Chesar Liviu Dan
  12/07/2017 at 10:44 am

  Pe canalul liftului am gasit 3 sobolani morti in stare de putrefactie. Cum pot anihila mirosul pestilential de hoit ? Va sunt recunoscator anticipat pentru un eventual raspuns. Cu stima.

  • PestControl Expert
   13/07/2017 at 4:36 pm

   Ca si modalitate de stopare a mirosului, se poate introduce in incinta saculetul Odor Remover Bag (http://www.pestcontrol-expert.ro/odor-remover-bag-oz-elimina-mirosurile-neplacute.html). Acesta este chiar recomandat in cazul animalelor la care nu exista acces pentru indepartare, iar eficacitatea produsului dureaza pentru aproximativ 3-4 luni.

 • Nik
  02/01/2018 at 3:06 pm

  Bună ziua , eu am placă de beton la etaj, dar sub placa sa izolat cu spuma ,iar șoareci au intrat intre placă și spuma !
  Cum pot rezolva aceasta problema ?
  Mulțumesc

  • PestControl Expert
   29/01/2018 at 12:32 pm

   Soarecii nu stau doar in acea spuma, deoarece pleaca in cautarea hranei. Trebuie sa depistati traseele soarecilor si sa se monteze capcane mecanice cum ar fi Gorilla (http://www.pestcontrol-expert.ro/gorilla-mouse-trap-capcana-soareci.html). Dupa eliminarea completa a soarecilor, orificiile create se astupa cu un repelent ca MouseStop (http://www.pestcontrol-expert.ro/ipestcontrol-mouse-stop-repelent-rozatoare.html).

 • Cazacu
  02/11/2018 at 7:43 am

  Bună ziua,

  Locuiesc într-o căsuță pe structură de lemn.
  Am șoareci peste tot în pereți. Nu-i mai scot ever.

  Nu există emițătoare de frecvențe care să îi alunge din pereți?

  Dacă bag otravă o să-mi moară și va fi duhoare în casă.

  De ieșit nu mai ies ei că e cald și bine.

  Ce îmi propuneți?

  Mulțumesc

  • PestControl Expert
   02/11/2018 at 12:28 pm

   Soarecii ies din locurile respective pentru ca trebuie sa se hraneasca si sa bea apa. Este necesar sa depistati caile de acces ale soarecilor, iar in interior sa de monteze pe traseul acestora capcane adezive cum ar fi CatchMaster 96M (https://www.pestcontrol-expert.ro/catch-master-capcana-soareci-96-m.html) sau mecanice ca Gorilla (https://www.pestcontrol-expert.ro/gorilla-mouse-trap-capcana-soareci.html).

 • Gheorghe Patrascu
  06/11/2018 at 1:47 am

  Buna seara,am o mare problema cu mirosul de soareci in camera mea,am tot pus grausor etc pt ai indeparta...tavanul este din rigips...si cred ca a murit un soricel sau poate mai multi...am dat si gauri pt ai gasi sa ii scoatem dar parca au disparut si mirosul tot persista nu ii gasim de niciun fel...ce imi recomandati,am si un copil de 2 ani si dormim impreuna...ce variante ar mai fi sa scapam de miros macar daca nu ii gasim?va multumesc o seara buna.

  • PestControl Expert
   07/11/2018 at 1:20 pm

   Raticidul nu i-a indepartat, ci doar i-a determinat sa consume hrana, apoi sa moara in locuri ascunse. Pentru a elimina mirosul, trebuie elimina sursa mirosului. Se poate aplica si un dispozitiv pentru eliminarea mirosurilor neplacute cum ar fi Odor Remover Bag (https://www.pestcontrol-expert.ro/odor-remover-bag-oz-elimina-mirosurile-neplacute.html).

 • Vasile
  15/01/2019 at 10:17 pm

  Buna seara,se pare ca am niste musafiri nepoftiti intre izolatia de polistiren si peretele apartamentului,momentan se aude doar in balcon,pare sa fie rontait de doateci,ce imi recomandati sa fac.
  Multumesc frumos

  • PestControl Expert
   15/02/2019 at 1:57 pm

   Fiind vorba de interior, cea mai indicata solutie este folosirea capcanelor.
   Pentru combaterea soarecilor puteti opta pentru capcane mecanice precum Gorilla Mouse Trap https://www.pestcontrol-expert.ro/gorilla-mouse-trap-capcana-soareci.html sau Catchmaster Snap Trap https://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-snap-trap-602pe.html.
   Ca si variante de capcane adezive se poate utiliza Catchmaster 96 M https://www.pestcontrol-expert.ro/catch-master-capcana-soareci-96-m.html sau Catchmaster 72TC https://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-soareci-catchmaster-72tc.html.

 • Elena
  03/05/2019 at 11:20 am

  Buna ziua
  Am si eu un "musafir nepoftit" prin baie. Baietii care au facut baia. nu au izolat cum trebuie la conductele de la ghena si cand au inchis vana au lasat ceva gauri pe acolo. Auzeam zgomote acum cateva saptamani, dar am crezut ca sunt de la vecini sau de pe hol. Dar zilele trecute am vazut ceva nelalocul lor prin baie si am inceput sa urmaresc cand auzeam zgomote. In fine am vazut o codita (bineinteles sobolan) cum disparea sub vana.
  Ce as putea face, cum as putea scapa de acest "vizitator npoftit" ? As inchide jos la vana, dar mi-e frica ca moare sub vana si apoi nu mai pot scapa de miros. Ce imi recomandati sa fac ? Multumesc frumos!

  • PestControl Expert
   13/05/2019 at 6:59 pm

   Buna ziua, avand in vedere ca este vorba de interior este indicat sa folositi capcane adezive precum Catchmaster 48R (http://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-sobolani-catchmaster-48r.html) sau Catchmaster 60RB (http://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-sobolani-catchmaster-60rb.html).
   De asemenea, puteti opta pentru capcane mecanice precum Gorilla Rat Trap (https://www.pestcontrol-expert.ro/futura-gorilla-rat-trap.html) sau Victor Power Kill (https://www.pestcontrol-expert.ro/victor-power-kill-m144-capcana-sobolani.html).

 • Raluca
  01/09/2019 at 9:08 am

  Buna ziu, locuim in Anglia intr-o casa cu pereti dublii si se pare ca avem soareci in pereti ce vin mereu seara la bucatarie dupa mancare si nu se ating niciodata de nici o cursa de soareci desi am tot pus in ultimele luni plus ultrasunete. Acum am renovat si am astupat toate gaurile cu ciment si sticla pisata dar tot se aud parca si mai mult prin pereti. Maine vrem sa cumparam o pisica, dava s-au inmultit prea mult credeti ca vor pleca cu o pisica in casa? Nu am pus inca otrava de frica mirosului. Ce recomandari aveti?

  • PestControl Expert
   05/09/2019 at 9:59 am

   Buna ziua, fiind vorba de interior se pot amplasa doar capcane. Puteti opta pentru capcane adezive precum CatchMaster 150MB (http://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-soareci-catchmaster-150mb.html) ori Ghilotina t 25 (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-capcana-t25-5-duke-adeziv-soareci.html).
   Ca si varianta de capcana mecanica, Gorilla Mouse Trap (http://www.pestcontrol-expert.ro/gorilla-mouse-trap-capcana-soareci.html) sau Victor Powerkill ( http://www.pestcontrol-expert.ro/victor-power-kill-m142-capcana-soareci.html).
   Se poate opta si pentru o capcana precum Catchmaster Multi-Catch (https://www.pestcontrol-expert.ro/catchmaster-capcana-612-multi-catch-soareci.html).

 • Ana Luminita
  08/11/2019 at 10:35 am

  Buna ziua.
  Stau intr-un apartament cu 2 camere de 8 ani fara a avea vreo problema cu rozatoarele pana acum. De curand am achizitionat 2 calorifere pe care le-am montat. Imediat dupa am auzit intruna din camere miscare noaptea. Am pus capcana si am prin un soarece. Am crezut ca la-m adus cu caloriferele pentru ca au trecut 2 zile in care am lasat mancare sa vad daca dispare si nu a mai fost nicio miscare. Apoi am prins inca unul, am pus capcane adezive si dimineata era prinsi 3. Practic, in decurs de 10 zile am prins 12. Nu sunt urme in restul casei, doar in acea camera pe care am rascolit-o si nu am gasit nicio gaura. Si sunt pereti de beton... Am adus atat de multi sau totusi nu am gasit pe unde vin?

  • PestControl Expert
   14/11/2019 at 10:26 am

   Buna ziua, este indicat sa cercetati cu atentie, poate inca nu au ati depistat sursa. Ca si capcane adezive puteti opta pentru Catchmaster 96M (https://www.pestcontrol-expert.ro/catch-master-capcana-soareci-96-m.html), Catchmaster 150MB (https://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-soareci-catchmaster-150mb.html) sau Ghilotina t25.5 Duke (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-capcana-t25-5-duke-adeziv-soareci.html). In combinatie cu acestea, este indicata si aplicarea unui atractant precum Ghilotina t60 (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t60-atractant-rozatoare.html).

 • Lucian
  16/04/2020 at 12:42 am

  Buna seara!
  Locuiesc intr-o casa nou constuita si se aude miscare de soarec pe tavanul de rigips.
  Deasupra rigipsului este vata minerala, apoi niste panouri pt izolatie, placa de beton, iar tot acoperisul este imbracat in tabla. Este o casa cu acoperis drept, fara pod.
  Pe unde ar putea sa intre?
  Ce pot sa fac?
  Multumesc!

  • PestControl Expert
   16/04/2020 at 12:26 pm

   Buna ziua, avand in vedere ca acestia se afla in interior, pentru combatere se pot monta capcane adezive precum Catchmaster 72 MB (https://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-soareci-catchmaster-72mb.html), Catchmaster 150MB (https://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-soareci-catchmaster-150mb.html) sau Ghilotina t25.5 Duke (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-capcana-t25-5-duke-adeziv-soareci.html). In combinatie cu acestea, este indicata si aplicarea unui atractant precum Ghilotina t60 (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t60-atractant-rozatoare.html).
   Ca si varianta de capcana mecanica, puteti opta pentru capcane precum Gorilla Mouse Trap (http://www.pestcontrol-expert.ro/gorilla-mouse-trap-capcana-soareci.html) sau Victor Powerkill (http://www.pestcontrol-expert.ro/victor-power-kill-m142-capcana-soareci.html).

 • Bogdan
  17/05/2020 at 12:20 pm

  Buna ziua. Am o casa cu mansarda in constructie la rosu, cu acoperișul montat, deci casa nu este etansa. Suspectez ca imediat sub tabla intra rozătoare pe la streașină, caci se aud mereu zgomote de afara bocanituri, si am avut acum vreo luna o pasare moarta in gaura de la burlan sus, unde n am ajuns sa o iau din cauza inaltimii. Am identificat din mansarda din interior, o zona unde se aude un ronțăit, deci mai mult decat clar. Jos la parter am gasit 2 soricei f mici pe care i am mazilit, unde depozitasem niste saci cu diverse, intr un colt.
  Va rog sa imi spuneti ce imi recomandați sa fac acum. Teama mea e ca urmeaza sa inchid casa, si implicit podul cu polistiren, vata etc. Logica mea zice azi ar exista intre tabla si folia aceea de acoperiș care se pune înainte de montaj, insa pe viitor daca or sa găurească folia, vor ajunge la astereala, apoi la vata, apoi la rigips si sunt deja in camera.
  Multumesc

  • PestControl Expert
   21/05/2020 at 2:47 pm

   Buna ziua, in cazul utilizarii raticidelor, rozatoarele nu mor imediat, ci dupa cateva zile. De aceea, in interior, se recomanda folosirea capcanelor “cu captura imediata”. Acestea au rolul de a prinde soarecii sau sobolanii (depinde cu ce va confruntati), astfel incat rozatoarele sa ramana in locuri controlate.
   Pentru combaterea soarecilor la interior, se pot monta capcane adezive precum Catchmaster 72 MB (https://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-soareci-catchmaster-72mb.html sau Catchmaster 150MB (https://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-soareci-catchmaster-150mb.html). In combinatie cu acestea, este indicata si aplicarea unui atractant precum Ghilotina t60 (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t60-atractant-rozatoare.html).
   Ca si varianta de capcana mecanica, puteti opta pentru capcane precum Gorilla Mouse Trap (http://www.pestcontrol-expert.ro/gorilla-mouse-trap-capcana-soareci.html) sau Victor Powerkill (http://www.pestcontrol-expert.ro/victor-power-kill-m142-capcana-soareci.html).
   Pentru combaterea sobolanilor, la interior, se pot plasa capcane cu adeziv si atractant cum ar fi Catchmaster 60 RB (https://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-sobolani-catchmaster-60rb.html) sau Catchmaster 1448 B (https://www.pestcontrol-expert.ro/adeziv-sobolani-catchmaster-1448b.html).
   Ca si variante mecanice: Victor Power Kill (https://www.pestcontrol-expert.ro/victor-power-kill-m144-capcana-sobolani.html) sau CatchMaster Snap Trap (https://www.pestcontrol-expert.ro/catch-master-capcana-sobolani.html).
   La exterior, se pot amplasa statii de intoxicare cum ar fi Ghilotina s30 Catz Pro Box ( http://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-s30-catz-pro-box.html) in care se introduce un raticid precum Vertox Peleti (https://www.pestcontrol-expert.ro/pelgar-rodenticid-vertox-momeala-peleti-250-g.html sau Vertox Pasta Bait (https://www.pestcontrol-expert.ro/pelgar-rodenticid-vertox-pasta-bait-200-g.html). Este important ca raticidele sa fie amplasate in statii de intoxicare.

 • Ema
  08/12/2020 at 9:57 pm

  Buna ziua,
  Locuim intr-o casa cu tavan fals si nu avem nici un acces intre plafon si acoperis. Nu am gasit in jurul casei nici o posibilitate de acces pt vreun animal.
  Pana in februarie am locuit aici doar din cand in cand la sfarsit de saptamana, auzeam si atunci zgomote in pereti dar acum ne ingrijoreaza. Sunt situatii cand ne sperie chiar rau.
  Nu stim ce ar putea fi si cum am putea scapa!
  Ajutati-ne va rog!
  Va multumim!

  • PestControl Expert
   09/12/2020 at 4:39 pm

   Buna ziua, avand in vedere ca nu se cunosc mai multe detalii despre spatiul precizat, precum si despre daunator, cel mai indicat este sa apelati la un prestator de servicii, care se poate deplasa in locatia respectiva.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături