Deratizarea, dezinsectia si dezinfectia in restaurante este vitala si nu poate fi ignorata! Orice dovada de activitate a daunatorilor poate descreste salubritatea restaurantului si poate alunga clientii. Daca aveti un restaurant si vedeti gandaci plimbandu-se pe pereti, un soarece sau un sobolan fugind prin bucatarie sau prin sala de mese sa nu va surprinda faptul ca pierdeti clienti. Cel mai probabil este ca cel care s-a ridicat spre iesire sa refuze sa nu plateasca si poate chiar sa instiinteze organele!
Cea mai buna modalitate de promovare, cu cele mai bune rezultate, toti o stim, este recomandarea - vorba de la un om la altul. Acest mod se accentueaza cu ajutorul retelelor de socializare. Luand in calcul acest aspect asigurati-va ca promovarea se va face doar in directia favorabila dumneavoastra si nu invers.
Nu ar trebui sa luati in calcul doar pierderea renumelui ci si pierderea de profit datorata inlocuirii preparatelor infestate, a cladirii, a circuitelor electrice, a stocurilor care au fost provocate de daunatorii carora li s-a permis supravietuirea si inmultirea in restaurantul dumneavoastra.
Produse recomandate pentru combaterea daunatorilor in restaurante, capcane soareci si sobolani:
Daca sunteti proprietarii unui restaurant sau daca va ocupati de unul sunt cativa pasi pe care trebuie sa-i urmati ca sa va ajute la tratamentele impotriva daunatorilor.
1. Monitorizati punctele de intrare in locatie
Asigurati-va ca nu sunt locuri pe unde ar putea intra rozatoarele sau insectele din exteriorul cladirii. Aceste puncte de intrare pot fi orice, de la gauri in geamuri sau plase de la geam, fisuri in fundatie sau pereti si chiar o usa care nu se inchide bine sau are distanta de la podea.
2. Cautati care ar putea fi cauzele infestarii cu daunatori
Apa statuta, gunoaie, resturi menajere, echipamente aruncate, paleti pot fi invitatia perfecta pentru o infestare cu gandaci, furnici, rozatoare si chiar termite. Asigurati-va ca toate bunurile de care nu mai aveti nevoie sunt amplasate corect si ca spatiile pentru gunoi sunt minime. In acest fel reduceti sansele de infestare.
Produse recomandate pentru combaterea daunatorilor in magazine, insecticide:
3. Respectati un program strict de curatenie
Acesta trebuie sa fie cel mai important aspect a programului de combatere a daunatorilor. Prin curatenie nu vrem sa spunem doar cea de suprafata. Trebuie ca serviciul de curatenie sa se faca integral – rafturi, sub mobilier, in zonele de depozitare, etc. Daca se consuma alimente pe suprafata magazinului asigurati-va ca toate recipientele de mancare sunt indepartate corect, ca nu se lasa firimituri si ca picaturile sunt sterse bine. Curatenia este cel mai bun mod de a combate sau a reduce infestarea cu daunatorii de igiena publica!
4. Instruiti-va si urmariti personalul locatiei
Tot personalul trebuie sa inteleaga importanta deratizarii, dezinsectiei si dezinfectiei in magazinele de retail. Trebuie informati asupra factorilor ce pot preveni infestarea cu diferiti daunatori. Organizati un registru de mangement ce nu trebuie ignorat de personal si orice problema trebuie notata detaliat pentru a ajuta in viitoarele actiuni de D.D.D..
Produse recomandate pentru combaterea daunatorilor in restaurante, capcane insecte:
5. Servicii frecvente de deratizare, dezinsectie si dezinfectie
Va recomandam sa nu NU incercati tratamentele personalului necalificat. Pulverizarea insecticidelor sau montarea de capcane intr-un magazin nu este suficient pentru un tratament de deratizare si dezinsectie. Apelati la tehnicieni de D.D.D. scolarizati si cu experienta in domeniul magazinelor de retail. Colaborati cu o companie care va lucra cu dumneavoastra nu doar pentru rezolvarea problemelor aparute ci care va si preveni aparitiei.
Intrebari si Raspunsuri
Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.