Comanda din: 25-01-2020

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Capuse - Cum identifici si combati


Dezinsectia impotriva capuselor se face inca din primele luni ale anului, Martie - Aprilie, cand temperaturile in timpul zilei sunt peste 15 / 20 grade Celsius si pana la finalul lunii Septembrie, in unii ani chiar Octombrie. In functie de factorii de mediu si gradul de infestare se recomanda repetarea tratamentului cu frecventa intre 3 saptamana pana la 2 luni. Am intalnit cazuri cand din cauza zonelor invecinate cu grad ridicat de infestare era necesara repetarea tratamentelor si mai des. Motivul este raspandirea oualor cu ajutorul vantului sau chiar insectelor mature care parazitau animalele domestice din zona respectiva (oi, caini, pisici).

Pentru obtinerea rezultatelor maxime se recomanda ca impreuna cu tratamentul spatiului sa se faca si cel al animalelor. Produsele pentru tratamentul animalelor sunt de uz veterinar, spre exemplu Neostomosan. Nu utilizati insecticide de tratament suprafete pentru imbaierea oilor, cainilor si pisicilor.

Scapa de capuse prin dezinsectia spatiului, pasi de urmat:

 • Cum arata capuseleIn primul rand, trebuie intretinuta vegetatia, iarba nu trebuie sa fie mai inalta de câtiva centimetri. Daca firul ierbii este foarte lung este posibil ca insecticidul sa nu ajunga la baza, zona unde se ascund capusele.
 • Aplicarea insecticidului trebuie sa fie facuta rezidual – cu pompa de spate sau atomizorul, specifica activitatii de DDD; Aplicarea cu ajutorul generatoarelor de ceata calda sau ceata rece nu ofera aceleasi rezultate deoarece particolele pulverizate sunt de dimensiuni mai mici si nu au tendinta de a se depune pe sol.
 • Se va trata integral suprafata ce se banuieste a fi infestata de capuse prin benzi transversale (perimetrale) pentru generarea unei protectii de suprafata; Se incepe prin tratamentul perimetral, benzile de tratament urmand a fi consecutive pentru a nu se lasa nici o parte a spatiului netratata.
 • Insecticidul va trebui aplicat si pe gardurile invecinate zonei de vegetatie, pâna la inaltimea de cca. 1 m fata de sol.
 • In caz de infestare a animalelor, insecticidul nu va fi aplicat direct pe animal – vor fi folosite produse specifice, sub indrumarea unui doctor veterinar;
 • Daca vegetatia – iarba – este inalta, insecticidul nu va ajunge la baza solului, unde capusele se ascund de obicei, tratamentul urmând a se degrada si mult mai repede datorita factorilor naturali de mediu;
 • In cazul in care este imposibila indepartarea vegetatiei, exista si varianta tratamentului prin nebulizare la rece, aparatele de nebulizare urmând a fi indreptate la 45° catre sol si setate pe puterea maxima pentru pentrarea barajului de vegetatie;
 • Este de retinut faptul ca orice tratament cu insecticid in exterior dureaza pâna la prima ploaie; de asemenea, si roua in exces poate afecta eficacitatea tratamentului, mai ales daca vegetatia este abundenta si inalta.

Informatii utile despre capuse:

Informatii despre capuse

 • Se hranesc exclusiv cu sânge cald – sunt distruse doar prin contact direct, prin strivire sau aplicarea unei substante insecticide direct pe corpul sau;
 • Transmit boli extrem de periculoase (borelioza - boala Lyme, tularemie, diferite tipuri de febre infectioase si/sau hemoragice – pâna la 12-15% mortale);
 • O data cu muscatura are loc si depunerea oualelor, deoarece imperecherea are loc numai pe gazda;
 • Traiesc in zone umede cu iarba inalta si se agata de orice vietuitoare cu sânge cald ;
 • Se deplaseaza greu si isi schimba rar habitatul;
 • Identifica gazdele dupa caldura corporala si, ridicându-se pe firul lung de iarba/vegetatie sau pe garduri, se agata de gazde (mamifere cu sânge cald);
 • Incalzirea brusca a vremii si marirea zilei-lumina sunt semne clare ca urmeaza atac de capusa;
 • Sfâsie epiderma cu mandibulele si isi infig un dinte cheratinos – hipostom – in fluxul sanguin pentru hrana si inmultire;
 • Se hranesc de câteva ori pe zi, timp in care isi depun si oualele in organismul parazitat si, dupa aproximativ o saptamâna isi parasesc gazda.

Ce va recomandam sa stiti pentru a scapa mai usor de capuse:

 • Paianjenii si scorpionii sunt inruditi cu capusele, acestea fiind arahnide, nu cu insectele cum spune intelepciunea populara.
 • Capusele sunt o problema mai mare pentru caini decat pentru pisici.
 • Capusele nu se nasc fiind infectate cu diverse boli (cum ar fi boala Lyme), de obicei se imbolnavesc in timpul hranirii si apoi raspandesc boala schimband gazda.
 • Nu incercati sa indepartati o capusa cu mainile goale, in schimb folositi o penseta pentru a indeparta capusa de piele, trebuie indepartata total pentru a elimina riscul de imbolnavire.
 • Pentru majoritatea bolilor transmise de capuse, aveti 24 de ore sa gasiti capusa si s-o indepartati, inainte ca aceasta sa poata infecta gazda.
 • Capusele pot fi active si in timpul iernii.

Despre insecticidele utilizate impotriva capuselor:

 • Insecticid piretroid cu spectru extrem de larg de actiune asupra insectelor artropode.
 • Nu este periculos in aplicare si nici nu genereaza pericole ulterioare aplicarii pentru vietuitoarele non-vizate (animale de casa, oameni, etc) sau vegetatie;
 • Poate fi aplicat atât rezidual, cu pompa de spate, specifica activitatii de DDD, la o presiune scazuta (1 atm) pentru perimetrele mici (curti de case, vile, gradini, peluze, parcuri), dar si prin pulverizare cu atomizoare, pentru zonele extrem de intinse, cu conditia ca directia pulverizarii sa sa fie la 45° catre sol – jetul sa fie cât mai perpendicular posibil pe vegetatie;

Doze de aplicare si concentratiile insecticidelor impotriva capuselor:

Recomandam utilizarea atomizoarelor pentru rezultate optime, dar tratamentul poate fi aplicat si cu ajutorul pompelor de joasa presiune (tratament rezidual) accordand mai multa atentie modului de lucru:

 • Pentru infestare minora/preventiva - concentratie de 1%:
  50ml Solfac EW50 ........ 5 litri apa ........ pentru suprafata tratata de 120 mp
  1000ml Solfac EW50 ........ 100 litri apa ........ pentru suprafata tratata de 2400 mp
 • Pentru zone cu grad mare de infestare - concentratie de 2% - doza recomandata pentru aplicare cu pompa de joasa presiune:
  100ml Solfac EW50 ........ 5 litri apa ........ pentru suprafata tratata de 120 mp
  1000ml Solfac EW50 ........ 50 litri apa ........ pentru suprafata tratata de 1200 mp

Solfac solutie capuse

Insecticide concentrate recomandate pentru combaterea capuselor:

A fost si inca sunt cele mai larg intalnite modalitati de tratare a spatiilor impotriva capuselor. Insecticidele concentrate se dizolva in apa in dilutii intre 0.5% si 4%, in functie de produs. Va rugam nu mariti dozajul mai mult decat este indicat pe eticheta. Rezultatele nu vor fi mai bune. In caz de infestare masiva se recomanda dublarea dozei. Acest detaliu este scris pe eticheta.
Dezinsectia se face pe toate suprafetele ce se doresc a fi tratate, pana la inaltime de 1 metru, inclusiv vegetatia, efectul insecticidului este de contact. Capuse trebuie sa treaca pe zona unde s-a facut pulverizarea ca sa moara. Insistati cand faceti pulverizara in zona tufelor sau unde vegetatia este mult mai deasa si ar putea sa se ascunda capusele.
Aceasta dezinsectie se face cu pulverizatoare de joasa presiune sau cu atomizoare

Insecticide concentrate recomandate pentru imbaierea animalelor:

In caz de infestare a animalelor, insecticidele pentru tratarea suprafetelor nu vor fi aplicat direct pe animal – vor fi folosite produse specifice, sub indrumarea unui doctor veterinar. Imbaierea animalelor de companie impotriva capuselor trebuie sa folositi doar insecticide pentru uz veterinar. Cateva produse pe care le recomandam

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea capuselor:

Aplicarea insecticidelor concentrate se face prin dizolvarea lor in apa. In functie de dimensiunea zonei si cantitatea de solutie de lucru pe care de care aveti nevoie sa o aplicati la dezinsectie va recomandam sa alegeti pulverizatorul potrivit. Dupa utilizare este obligatorie cladirea cu apa. Pesticidele din solutiile de lucru distrug partile de plastic, cauciuc sau metal ale pulveriatoarelor. 

Atomizoare recomandate pentru combaterea capuselor:

Insecticidele se aplica rezidual pe suprafata ce se doreste a fi tratata, curti de case, vile, gradini, peluze, parcuri, chiar si pe vegetatie. Cand dimensiunea acestora este mai mare sau cand vegetatia este deasa se recomanda utilizarea atomizoarelor - pulverizatoare cu jet puternic de aer. Cand faceti dezinsectia impotriva capuselor pe un teren cu iarba, jetul generat de atomizor trebuie sa fie indreptat catre sol la 45° pentru ca solutia sa ajunga la baza ierbii.

58 Intrebari si Raspunsuri

 • elisabeta
  20/05/2012 at 11:49 am

  cit costa 1l de solfacEW50?

  • PestControl-Expert.ro
   20/05/2012 at 2:22 pm

   pretul unui litru de solfac ew50 este de 227 lei + TVA, adica 281.5 lei. in acest pret nu este inclus transportul.

 • ioana si atat
  21/05/2012 at 4:55 pm

  imi place mult siteul~!!! mie frica de capuse:( la pui poate actiona?

 • madalin
  09/04/2013 at 12:58 pm

  capusa asta este rara? ca mi-e frica :(

 • Anna
  26/04/2013 at 1:36 pm

  DOAMNE!!! la asa un pret nu ma mir ca nu mai dau cu anticapuse cei de la parcuri.... Ceva mai ieftin nu aveti? Eu tin in curte un maidanez si nu as da atatia bani pentru deparazitare si zgarda nu poarta ca plange si se zbate pana si-o scoate sau I-o scot eu de atata schelalait.....

 • sabrina
  17/05/2013 at 4:02 am

  pisica mea a avut 2 capuse una ca H si una ca B si leam scos cu penseta. daca incercati nu o trageti de corp o luati de cap.

 • Lucian
  18/06/2013 at 2:03 pm

  cantitati mai mici de 1 l nu comercializati ? deoarece am o suprafata mai mica de teren

 • Draki
  13/07/2013 at 6:46 am

  Pentru ca imi era teama de capuse, am vrut sa le studiez. Am recoltat si introdus intr-o cutie un exemplar micut, aproape negru ,cu 8 picioare si un exemplar gri, cu corp mare. Dupa o zi ,in cutie am gasit langa orificiul bucal al celui mare aplatizat,o gramada de oua,ca niste icre. Operatia de expulzare de oua era inca in curs. Am tras concluzia ca daca, femela , in timpul hranirii," este apucata de durerile facerii" poate injecta ouale in pielea victimei si din acest motiv apar uneori niste umflaturi mai mari .La fel se poate intampla ca atunci cand se recolteaza ,neatent, capusa,chiar victima strangand-o de "ooteca",sa injecteze ouale in propriul corp. Nu pot, sunt in schimb curios daca in excrescentele operate se vad la microscop oua.

 • Diana
  24/07/2013 at 6:02 am

  Cainele meu a avut 5 pana acum si urmeaza sa-l mai caut 4 au fost ca imaginea B si una mai mik nush care ar fi din imagine dar e cumplit....mam speriat foarte tare si inca sunt foarte speriata.

 • roxana
  14/04/2014 at 11:39 pm

  sper din tot sufletul sa nu pice pe mine o capusa a picat una pe cainele meu si noroc ca a scoso tati

 • maria
  25/07/2014 at 5:44 pm

  De unde putem cumpara Solfac EW50?

 • Iorgovan
  21/04/2016 at 11:37 am

  Cit costa 1000 ml de solfac EW 50 si transportul pina la Eforie Nord.

  • PestControl Expert
   27/04/2016 at 6:29 pm

   Costul recipientului poate fi gasit accesand link-ul produsului (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html), iar costurile transportului pot fi gasite accesand http://www.pestcontrol-expert.ro/blog/cum-cumpar-livrarea/ .

 • Iorgovan
  21/04/2016 at 11:45 am

  Care dintre solutii este mai buma pentru invazia de capuse?,solfac EW50, sau ficam ?
  Pentru o suprafata de cca.800 mp,ce cantitate de solfac,sau ficam trebuie sa procur de la dumneavoastra?

  • PestControl Expert
   27/04/2016 at 6:32 pm

   Cel mai indicat pentru combaterea capuselor este Solfac EW 50 (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html). Se prepara o solutie de 50 ml diluati in 5 l de apa pentru o suprafata de 100 mp. Astfel, pentru suprafata mentionata sunt necesari aproximativ 400 ml insecticid.

 • MARIA
  05/05/2016 at 7:46 pm

  Am gazduit si eu o capusa si pana sa ajung la medic, am citit pe internet si am aplicat untura pe locul unde se stabilise, asa incat am sufocat-o si a iesit foarte usor. Am mers si la medic, fiindca acea pata rosie ma speria si mi s-a spus ca am procedat corect. Nu este de glumit cu capusile!!!

 • Elena Stolojan
  20/05/2016 at 8:47 am

  Produsul Solfac este dăunător pentru păsări? In curte este o filiera cu porumbei

  • PestControl Expert
   25/05/2016 at 8:32 pm

   Este necesar sa pasarile sa nu se afle in zona respectiva pentru o perioada de aproximativ 4 ore de la aplicare. Dupa aceea nu va mai fi nici o problema.

 • sandu
  28/05/2016 at 1:40 pm

  Salut.stau la curte si mi am gasit cainele din spatele casei plin de capuse.pe fata pe ochi pe gat etc,si nu stiu ce sa faca.si zona unde sta cred ca e plina de capuse.poate cineva sa ma ajute?

  • PestControl Expert
   31/05/2016 at 5:51 pm

   Cainele poate fi imbaiat intr-o solutie de Neostomosan (http://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan.html). De asemenea, insecticidul poate fi pulverizat si pe toata vegetatia din jur pentru eliminarea parazitilor.

 • Bogdan
  06/06/2016 at 2:14 pm

  Buna ziua. Am inteles ca boala lyme se poate lua doar de la capusele de caprioara. Au cum sa migreze acestea in parcurile din Bucuresti ?

  • PestControl Expert
   10/06/2016 at 4:38 pm

   Se poate migra si catre orasele mari, deoarece si animalele pot fi purtatoare ale acestei boli. Spre exemplu, un caine infestat este intepat de o capusa, apoi capusa cade de pe animal si poate intepa alte animale sau oameni.

 • Carmen
  12/06/2016 at 5:21 pm

  Bună! Avem un bebe de 1 a n și o fetiță de 3 ani. Pot aplica Solfac în curte/gradina? Ce pericol e pt copii având în vedere ca sunt mereu în iarba ? Cea mare a fost deja muscata de o capusa deci terenul e infectat. Parcela vecina nu e locuita și plina de bălării. Mulțumesc anticipat

  • PestControl Expert
   14/06/2016 at 12:15 pm

   Se poate aplica insecticidul Solfac EW 50 (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html) pentru combatera capuselor. Este necesar sa in momentul aplicarii solutiei copii sa nu se afle in spatiul respectiv. Dupa o perioada de 4-6 ore (timp in care insecticidul se usuca) poate fi accesata zona tratata.

 • Gabi
  20/06/2016 at 7:17 am

  Buna ziua,Ce ami recomandati sa fac,avind pasarile puternic infestate cu capusi,Aveti ceva cu care sa dau direct pe pasari,fiindca adapostul l-am stropit cu diverse substante,dar pasarile sint pilne de capusi.

  • PestControl Expert
   23/06/2016 at 1:52 pm

   Astfel de solutii nu fac parte din catalogul nostru de produse, insa pot fi achizitionate de la o farmacie veterinara. In schimb, adaposturile pasarilor pot fi tratate cu insecticide cum ar fi Neostomosan (http://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan.html).

 • Sandu
  06/07/2016 at 4:45 pm

  Pentru pasari,care au capuse dati cu ulei comestibil ,pe la gat spate ,etc vedeti pe unde sunt si capusele mor datorita uleiului.sm patit-o si eu cu puii de gaini,daca nu verificam imi mureau toti.asa i-am scapat cu ulei.bafta.

 • giorgiosanduleanu
  04/09/2016 at 6:06 pm

  Buna ziua.Va rog frumos sa-mi recomandati ceva pt purici si capuse ,pt.un catel de 3 luni (6kg.)am pierdut un catel din cauza unei capuse,si nu vreau sa mai trec inca o data prin durerea care am avut.o.Va multumesc.

  • PestControl Expert
   07/09/2016 at 11:02 am

   Pentru eliminarea parazitilor la caini se poate aplica Neostomosan (http://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan-fiole.html). In caz de infestatie cu purici sau paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda, Neostomosan nefiind toxic pentru animale. Daunatorii cad singuri dupa cateva ore de la tratament. Daca este necesar se poate repeta tratamentul dupa o saptamana. O fiola de 5 ml se dilueaza in 2 l de apa si se imbaiaza animalul.

 • Eduard
  17/09/2016 at 3:25 pm

  Buna ziua.
  Am gasit in casa 2-3 capuse aduse cu un buchet de flori de camp. Una a fost gasita in urechea catelului, celalalte 2 pe gresie. Am curatat prin casa si nu am mai gasit niciuna. Am tuns inclusiv cainele si e curat. Ele se pot inmulti in apartament? Si, preventiv, unde si cu ce solutie as putea da prin toata casa si cat timp nu trebuie sa stea persoanele in interior dupa aplicare? am 2 copii, dintre care unul de 2 ani si jumatate iar noi stam la bloc. Multumesc, Eduard

  • PestControl Expert
   19/09/2016 at 5:44 pm

   Capusele se inmultesc doar daca se ofera conditiile optime, mai exact spatiile umede unde isi pot depune ouale, si hrana. Daca nu se hranesc, inmultirea este minima sau inexistenta. In interior, se poate aplica un insecticid ca Solfac (http://www.pestcontrol-expert.ro/bayer-garden-solfac-ew-50-100ml.html), 100 ml diluati in 5 l de apa. Dupa aplicarea insecticidului, locuinta trebuie sa ramana inchisa pentru o perioada de 4-6 ore. Apoi se acceseaza, se aspira si se aeriseste foarte bine.

 • Eduard
  20/09/2016 at 7:33 am

  Multumesc pentru raspuns. In apartament nu avem spatii umede (gen vaze cu flori, jardiniere, ghiveci cu flori) cu exceptia prosopului din baie care se mai uda dupa ce iesim din dus. Avem doar un catel, deparazitat la zi, tuns scurt, verificat zilnic. Asa cum v-am precizat, dupa ce am gasit capusele din acel buchet de flroi, am aspirat foarte bine prin casa si am mutat toata mobila. Ca si recomandare de specialist, sa aplic preventiv sau nu solutia indicata de dvs? Neostomosan-ul recomandat mai sus la alte persoane nu ne-ar putea ajuta si pe noi?
  Multumesc, Eduard

  • PestControl Expert
   20/09/2016 at 4:19 pm

   Spatiile umede se refera mai mult la cele cum ar fi gazonul, ori alta vegetatie inalta. Deci la interior nu prea au cum sa se inmulteasca. Solutia se poate aplica preventiv, pentru eliminarea celor care nu au fost depistate deja sau sunt ascunse. Poate fi aplicat si Neostomosan (http://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan-fiole.html), insa acesta este mult mai mirositor decat Solfac, chiar iritant atunci cand este aplicat la interior.

 • Titus
  02/12/2016 at 8:37 pm

  Mai poate fi consumata o pasare de tara (gaina) care a avut capuse sau paduchi? Daca "se mai poate", in ce conditii sau ce restrictii sunt in aceasta situatie? Multumesc pentru amabilitate.

  • PestControl Expert
   05/12/2016 at 12:11 pm

   Intrucat insectele mentionate pot fi transportatoare de virusi ori agenti patogeni, cel mai indicat este ca pasarile sa fie testate de un medic veterinar ori de un laborator inainte de consum.

 • Camelia
  12/01/2017 at 10:49 pm

  Am scris și eu ce ma doare, Spune-ți-mi , o sa primesc un răspuns? Cum sa procur un antidot Ptr căpușe??? Care este cel bun, îmi trebuie O mică cantitate! Aștept răspuns, mulțumesc! Sunteți minunați!

  • PestControl Expert
   17/01/2017 at 11:03 am

   Daca solutia este necesara pentru animalul de companie, atunci va fi necesar sa apelati la un medic veterinar.

 • Andreea
  29/01/2017 at 7:43 pm

  Buna ziua, acest produs poate fi folosit si ptr tantari? As vrea sa cumpar un singur produs care sa functioneze si ptr capuse si ptr tantari sau muste. Daca nu se poate, ce imi recomandati si pentru invazia de tantari? Multumesc

  • PestControl Expert
   01/02/2017 at 10:07 am

   Daca va referiti la insecticidul Solfac EW 50 (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html), mentionam ce acesta este eficient in combaterea unui spectru foarte larg de daunatori, inclusiv capuse, tantari si muste. Se prepara o solutie de 100 ml diluati in 6-8 l apa.

 • Laura
  05/04/2017 at 5:58 pm

  Buna ziua , pot sa folosesc Taktic 12.5 pe gazon pt combaterea capuselor ?

  • PestControl Expert
   06/04/2017 at 6:07 pm

   Poate fi aplicat, insa nu este destinat pentru astfel de tratamente. Cel mai indicat este sa se aplice un insecticid cum ar fi Solfac (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50-100ml.html).

 • Ana-Maria
  29/05/2017 at 9:13 pm

  Buna seara! Pot folosi regent in casa pentru capuse? Am un cățel care este deparazitat si mereu cand il aduc de afara gasesc capuse in camera unde doarme

  • PestControl Expert
   08/06/2017 at 1:54 pm

   Cel mai bine ar fi sa verificati eticheta produsului, pentru a observa daca este recomandat in combaterea capuselor.
   In schimb, puteti aplica Solfac (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50-100ml.html), fiind extrem de eficient in combaterea capuselor.

 • Florin
  15/07/2017 at 11:27 am

  Bună ziua.
  Comercializați vreun repellent pentru căpușe pentru uz uman? Mă interesează atât cele cu aplicare pe piele cât și cele pentru haine/echipament.
  Mulțumesc.

  • PestControl Expert
   18/07/2017 at 3:37 pm

   Astfel de solutii pot fi gasite doar la farmacii.

 • Simona
  27/08/2017 at 2:56 pm

  Buna ziua, am o mare problema. Locuiesc la apartament si gasesc in casa capuse. Nu stiu de unde ar putea fi. Cu ce pot da in casa in conditiile in care am si un bebelus de 6 luni? Multumesc!

  • PestControl Expert
   28/08/2017 at 1:04 pm

   Aveti vreun animal de companie sau vecini cu animale de companie? La ce etaj locuiti? Acum cat timp v-ti mutat in locatia respectiva?

 • Simona
  29/08/2017 at 9:35 pm

  Am avut un bichon pana acum 2 luni si am si vecini cu catei. Locuiesc la etajul 2 in acest apartament de 3 ani.

 • radu mihaela
  24/03/2018 at 8:22 am

  buna ziua, am adus gunoi de capra ptr gradina pot stropi si peste locurile insamantate? Este asimilat de plante? Multumesc! O zi buna!

  • PestControl Expert
   28/03/2018 at 2:55 pm

   Dar gunoiul de capra este fermentat sau este proaspat?

 • crina fuiorea
  11/04/2018 at 4:25 pm

  Buna ziua,
  Ne puteti ajuta sa veniti dvs. sa dati cu otrava impotriva capuselor? suntem in Bucuresti, sector 1, teren 500mp cu tot cu casa 100MP. Multumiri!

  • PestControl Expert
   19/04/2018 at 4:04 pm

   Din pacate, noi nu ne ocupam cu prestarea de servicii. Va putem oferi informatiile si solutiile necesare pentru efectuarea acestor operatiuni in regim propriu.
   Pentru combaterea capuselor se pot aplica insecticide prin pulverizare cum ar fi Solfac (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html) 150 ml diluati in 10 l de apa, Foval (http://www.pestcontrol-expert.ro/foval-ce.html), 400 ml diluati in 10 l de apa, sau K-Othrine Profi (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-profi-ec-250.html), 150 ml diluati in 10 l de apa.

 • Vasile
  03/05/2018 at 7:57 am

  Buna ziua.
  Am o suprafață de 2000 mp, unde cresc si 20 de stupi de albine.
  Pot sa folosesc produsele dumneavoastră?

  • PestControl Expert
   23/05/2018 at 4:09 pm

   Se pot folosi produsele, insa este indicat ca stupii sa fie inchisi in timpul aplicarii si in urmatoarele minim 12 ore.

 • popa marci
  07/05/2018 at 10:25 pm

  ce pastile exista impotriva capuselor la catei ???

  • PestControl Expert
   11/05/2018 at 2:25 pm

   Din pacate nu avem cunostinta legate de astfel de pastile. Puteti solicita aceste informatii unui magazin veterinar.

 • Iurii Gratii
  31/01/2019 at 4:42 pm

  sunt reprezentantul a unei întreprinderii din r. Moldova si dorim să achiziționam 300 sprei împotrivă căpușelor . Ce puteți să-mi recomandați?

  Multumesc

  • PestControl Expert
   15/02/2019 at 6:08 pm

   Nu comercializam produse sub forma de spray impotriva capuselor. Pentru combaterea acestora, se poate aplica prin pulverizare un insecticid precum Solfac (https://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html), 40-60 ml, diluat in 2-5 l apa pentru 100 mp. Este important ca iarba sa fie tunsa la 2-3 cm, in caz contrar actiunea produsului este mult diminuata.
   Dupa aplicare este recomandat, pe cat posibil, limitarea accesului animalelor de casa si a copiilor pe suprafata tratata pentru cca. 48 ore.
   De asemenea, este indicat ca tratamentul sa fie repetat o data pe luna, sau dupa fiecare ploaie, pentru o eficacitate cat mai buna.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 300 și 600 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 600 și 1000 RON
  Cod: PCE3
 • Pentru cumpărături între 1000 și 1500 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE7
 • Pentru cumpărături între 2500 și 3500 RON
  Cod: PCE10
 • Pentru cumpărături între 3500 și 5000 RON
  Cod: PCE12
 • Pentru cumpărături peste 5000 RON
  Cod: PCE15


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături