Comanda din: 07-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Capuse - Cum identifici si combati


combaterea-capuselor-insecticid

Dezinsectia pentru combaterea capuselor se poate face din martie - aprilie, daca temperaturile in timpul zilei depasesc 15 - 20°C si pana la finalul lunii septembrie sau chiar octombrie. In functie de factorii de mediu si gradul de infestare se recomanda repetarea tratamentului la un intreval intre 3 saptamani pana la 2 luni. Exista si cazuri unde, in functie de gradul de infestare, este necesara repetarea tratamentelor la un interval mai scurt de timp.

Pentru obtinerea rezultatelor maxime se recomanda ca impreuna cu tratarea spatiului sa fie tratate si animalele. Pentru tratamentul animalelor se vor utiliza produse specifice, de uz veterinar. Nu se vor utiliza insecticide de suprafete pentru imbaierea animalelor (caini, pisici etc.).

Cum pot ajunge capusele in gazonul din curte?

In principiu, exista doua cai prin care capusele pot infesta gazonul/iarba din curte:

 1. prin intermediul animalelor (aproximativ 80-90% dintre cazuri - caini, pisici, dar si rozatoare, pasari). De aceea, ca metoda de preventie, se recomanda tratarea sau protejarea animalelor de companie cu produse specifice. Acestea vor fi aplicate in mod regulat la recomandarea medicului veterinar (insecticide de uz veterinar, curea tip zgarda insecticida etc.). In lipsa acestora, capusele se pot atasa de animal, se hranesc (si pot transmite boli specifice), apoi se desprind, ascunzandu-se in iarba;
 2. prin intermediul vantului (aproximativ 10-20% dintre cazuri). Capusele nu prezinta mecanisme de detectie a mediului foarte dezvoltate (sunt oarbe), insa pot detecta foarte usor vietuitoarele cu sange cald din jur, pe baza caldurii corporale degajate de acestea. Capusele se ataseaza de gazda urcandu-se pe firele de iarba, pe care le folosesc pe post de trambulina pentru a sari pe victima. Sau se pot urca direct pe ea cand aceasta sta pe iarba, in zonele lor de activitate.

Informatii utile despre capuse:

combaterea-capuselor

 • Se hranesc exclusiv cu sange cald. Sunt distruse doar prin contact direct, prin strivire sau aplicarea unei substante insecticide direct pe corpul lor.
 • Transmit boli extrem de periculoase (borelioza - boala Lyme, tularemie, diferite tipuri de febre infectioase si/sau hemoragice – pana la 12-15% mortale).
 • Traiesc in zone umede cu iarba inalta si se agata de orice vietuitoare cu sange cald.
 • Se deplaseaza greu si isi schimba rar habitatul.
 • Sfasie epiderma cu mandibulele si isi infig un dinte cheratinos – hipostom – in fluxul sanguin pentru hrana si inmultire.
 • Se hranesc de cateva ori pe zi, timp in care isi depun si oualele in organismul parazitat. Dupa aproximativ o saptamana isi parasesc gazda,
 • Capusele pot fi active si in timpul iernii,
De retinut! Nu incercati sa indepartati o capusa cu mainile goale. Este indicat sa folositi o penseta pentru a indeparta capusa de pe piele. Trebuie indepartata total pentru a elimina riscul de imbolnavire.

 

Dezinsectia spatiului pentru combaterea capuselor

Este indicat ca tratamentele pentru combaterea capuselor la exterior sa aiba doar rol curativ, nu si de preventie. Mai exact, se recomanda ca tratamentele sa fie efectuate cand se constata prezenta acestor daunatori in spatiul respectiv. In caz contrar, se vor aplica substante chimice fara a fi necesar, deoarece efectul acestora dispare dupa prima ploaie sau urmatoarea udare a gazonului.

Pentru combaterea capuselor, un aspect foarte important este reprezentat de calitatea aplicarii solutiei. De asemenea, pentru ca tratamentul sa prezinte un grad cat mai ridicat de eficienta, este indicat sa fie luate in considerare anumite aspecte, precum:

 • In general, capusele se ascund la baza firului de iarba. Pentru a fi eliminate trebuie ca produsul aplicat sa intre in contact direct cu acestea. Mai exact, solutia trebuie sa atinga insecta, in caz contrar, capusa nu este afectata de tratament.
 • Este indicat ca in momentul aplicarii, iarba sa fie tunsa foarte scurt (la 2-3 cm). Iar aplicarea sa se realizeze cat mai aproape de sol, pentru ca solutia insecticida sa ajunga in zona unde stau ascunse capusele (lancea echipamentului de stropire sa fie la maxim 10 cm de sol). In acest mod se va produce un efect de semi-baltire la baza firului de iarba, ceea ce va face ca produsul sa intre in contact direct cu daunatorii.
 • Ideal este ca aplicarea sa fie facuta cu un echipament de mare putere (de exemplu, atomizor sau pulverizator de spate).

In acest caz, lancea echipamentului trebuie sa fie tinuta perpendicular pe sol, astfel incat sa deranjeze daunatorii ascunsi. Aplicarea cu ajutorul generatoarelor de ceata calda sau ceata rece nu ofera aceleasi rezultate. In acest caz, particulele pulverizate sunt de dimensiuni mai mici si nu au tendinta de a se depune pe sol.

 • Se recomanda ca insecticidul sa fie aplicat si pe gardurile invecinate zonei de vegetatie, pana la inaltimea de aproximativ 1 m fata de sol.
 • In cazul in care este imposibila indepartarea vegetatiei, exista si varianta tratamentului prin nebulizare la rece. Aparatele de nebulizare este indicat sa fie indreptate la 45° catre sol si setate pe puterea maxima pentru pentrarea barajului de vegetatie.
 • Este de retinut faptul ca orice tratament cu insecticid in exterior dureaza pana la prima ploaie. De asemenea, roua in exces poate afecta eficacitatea tratamentului, mai ales daca vegetatia este abundenta si inalta.
 • Dupa aplicare, produsul insecticid trebuie lasat o anumita perioada de timp sa-si produca efectul insecticid (24-72 ore). Mai exact, sa ramana acolo unde este aplicat si sa omoare orice daunator intra in contact cu el. In aceasta perioada, este interzis accesul pe perimetrul tratat a oricaror altor vietuitoare non-vizate. Accesul va fi repermis, numai dupa ce, dupa perioada sus-mentionata, suprafata tratata este udata din belsug cu apa (minim 30 minute). In acest mod, produsul este spalat si se elimina riscul unor contacte ulterioare nedorite.

Cum se aplica tratamentul pentru combaterea capuselor?

Se recomanda ca aceste tratamente sa fie efectuate de operatorii DDD specializati, pentru ca riscurile aferente sa fie minimalizate. De asemenea, este indicat ca inainte de utilizare sa fie citita eticheta produsului utilizat. Pe eticheta produsului sunt mentionate frazele de risc si pericol care trebuie luate in calcul si respectate, precum si instructiunile si dozele de utilizare.

Aplicarea substantei de lucru (produs insecticid concentrat + apa) pe unitatea de suprafata depinde de ritmul de aplicare, precum si de echipamentul folosit. Practica de specialitate recomanda o aplicare de 5 l substanta de lucru / 100 mp. Insa, pentru a afla necesarul si ritmul propriu de aplicare se pot avea in vedere urmatorii pasi:

 • se pun in echipamentul de stropit 2 litri apa (simpla, fara produs insecticid);
 • se incepe aplicarea in ritm normal, ca si cum s-ar aplica produs insecticid;
 • dupa terminarea celor doi litri se masoara suprafata acoperita, astfel se va afla ritmul propriu de aplicare;
 • daca, de exemplu, cei 2 litri au acoperit 40 mp, atunci ritmul este cel descris anterior, anume 5 l substanta de lucru/ 100 mp;
 • daca aplicati mai incet sau diuza echipamentului este mai mare si suprafata acoperita este mai mica (de exemplu, 25 mp) luati in calcul acest detaliu la dilutia produsului, care va trebui sa fie mai mare;
 • daca aplicati mai repede (de exemplu, 50 mp cu 2 litri), dilutia trebuie sa fie mai mica.
Ceea ce este important este ca pe suprafata acoperita de tratament sa ajunga exact cantitatea de produs concentrat indicata de producator.

Volumul de apa este variabil si neimportant, ca activitate biocida, acesta servind ca parametru de suport in determinarea ritmului de aplicare.

Referitor la produsele utilizate in combaterea capuselor, in urma unor studii complexe si testari practice, si-au dovedit eficacitatea insecticidele care au la baza, ca substanta activa,  deltamethrine-ul.

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea capuselor:

Atomizoare recomandate pentru combaterea capuselor:

58 Intrebari si Raspunsuri

 • elisabeta
  20/05/2012 at 11:49 am

  cit costa 1l de solfacEW50?

  • PestControl-Expert.ro
   20/05/2012 at 2:22 pm

   pretul unui litru de solfac ew50 este de 227 lei + TVA, adica 281.5 lei. in acest pret nu este inclus transportul.

 • ioana si atat
  21/05/2012 at 4:55 pm

  imi place mult siteul~!!! mie frica de capuse:( la pui poate actiona?

 • madalin
  09/04/2013 at 12:58 pm

  capusa asta este rara? ca mi-e frica :(

 • Anna
  26/04/2013 at 1:36 pm

  DOAMNE!!! la asa un pret nu ma mir ca nu mai dau cu anticapuse cei de la parcuri.... Ceva mai ieftin nu aveti? Eu tin in curte un maidanez si nu as da atatia bani pentru deparazitare si zgarda nu poarta ca plange si se zbate pana si-o scoate sau I-o scot eu de atata schelalait.....

 • sabrina
  17/05/2013 at 4:02 am

  pisica mea a avut 2 capuse una ca H si una ca B si leam scos cu penseta. daca incercati nu o trageti de corp o luati de cap.

 • Lucian
  18/06/2013 at 2:03 pm

  cantitati mai mici de 1 l nu comercializati ? deoarece am o suprafata mai mica de teren

 • Draki
  13/07/2013 at 6:46 am

  Pentru ca imi era teama de capuse, am vrut sa le studiez. Am recoltat si introdus intr-o cutie un exemplar micut, aproape negru ,cu 8 picioare si un exemplar gri, cu corp mare. Dupa o zi ,in cutie am gasit langa orificiul bucal al celui mare aplatizat,o gramada de oua,ca niste icre. Operatia de expulzare de oua era inca in curs. Am tras concluzia ca daca, femela , in timpul hranirii," este apucata de durerile facerii" poate injecta ouale in pielea victimei si din acest motiv apar uneori niste umflaturi mai mari .La fel se poate intampla ca atunci cand se recolteaza ,neatent, capusa,chiar victima strangand-o de "ooteca",sa injecteze ouale in propriul corp. Nu pot, sunt in schimb curios daca in excrescentele operate se vad la microscop oua.

 • Diana
  24/07/2013 at 6:02 am

  Cainele meu a avut 5 pana acum si urmeaza sa-l mai caut 4 au fost ca imaginea B si una mai mik nush care ar fi din imagine dar e cumplit....mam speriat foarte tare si inca sunt foarte speriata.

 • roxana
  14/04/2014 at 11:39 pm

  sper din tot sufletul sa nu pice pe mine o capusa a picat una pe cainele meu si noroc ca a scoso tati

 • maria
  25/07/2014 at 5:44 pm

  De unde putem cumpara Solfac EW50?

 • Iorgovan
  21/04/2016 at 11:37 am

  Cit costa 1000 ml de solfac EW 50 si transportul pina la Eforie Nord.

  • PestControl Expert
   27/04/2016 at 6:29 pm

   Costul recipientului poate fi gasit accesand link-ul produsului (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html), iar costurile transportului pot fi gasite accesand http://www.pestcontrol-expert.ro/blog/cum-cumpar-livrarea/ .

 • Iorgovan
  21/04/2016 at 11:45 am

  Care dintre solutii este mai buma pentru invazia de capuse?,solfac EW50, sau ficam ?
  Pentru o suprafata de cca.800 mp,ce cantitate de solfac,sau ficam trebuie sa procur de la dumneavoastra?

  • PestControl Expert
   27/04/2016 at 6:32 pm

   Cel mai indicat pentru combaterea capuselor este Solfac EW 50 (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html). Se prepara o solutie de 50 ml diluati in 5 l de apa pentru o suprafata de 100 mp. Astfel, pentru suprafata mentionata sunt necesari aproximativ 400 ml insecticid.

 • MARIA
  05/05/2016 at 7:46 pm

  Am gazduit si eu o capusa si pana sa ajung la medic, am citit pe internet si am aplicat untura pe locul unde se stabilise, asa incat am sufocat-o si a iesit foarte usor. Am mers si la medic, fiindca acea pata rosie ma speria si mi s-a spus ca am procedat corect. Nu este de glumit cu capusile!!!

 • Elena Stolojan
  20/05/2016 at 8:47 am

  Produsul Solfac este dăunător pentru păsări? In curte este o filiera cu porumbei

  • PestControl Expert
   25/05/2016 at 8:32 pm

   Este necesar sa pasarile sa nu se afle in zona respectiva pentru o perioada de aproximativ 4 ore de la aplicare. Dupa aceea nu va mai fi nici o problema.

 • sandu
  28/05/2016 at 1:40 pm

  Salut.stau la curte si mi am gasit cainele din spatele casei plin de capuse.pe fata pe ochi pe gat etc,si nu stiu ce sa faca.si zona unde sta cred ca e plina de capuse.poate cineva sa ma ajute?

  • PestControl Expert
   31/05/2016 at 5:51 pm

   Cainele poate fi imbaiat intr-o solutie de Neostomosan (http://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan.html). De asemenea, insecticidul poate fi pulverizat si pe toata vegetatia din jur pentru eliminarea parazitilor.

 • Bogdan
  06/06/2016 at 2:14 pm

  Buna ziua. Am inteles ca boala lyme se poate lua doar de la capusele de caprioara. Au cum sa migreze acestea in parcurile din Bucuresti ?

  • PestControl Expert
   10/06/2016 at 4:38 pm

   Se poate migra si catre orasele mari, deoarece si animalele pot fi purtatoare ale acestei boli. Spre exemplu, un caine infestat este intepat de o capusa, apoi capusa cade de pe animal si poate intepa alte animale sau oameni.

 • Carmen
  12/06/2016 at 5:21 pm

  Bună! Avem un bebe de 1 a n și o fetiță de 3 ani. Pot aplica Solfac în curte/gradina? Ce pericol e pt copii având în vedere ca sunt mereu în iarba ? Cea mare a fost deja muscata de o capusa deci terenul e infectat. Parcela vecina nu e locuita și plina de bălării. Mulțumesc anticipat

  • PestControl Expert
   14/06/2016 at 12:15 pm

   Se poate aplica insecticidul Solfac EW 50 (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html) pentru combatera capuselor. Este necesar sa in momentul aplicarii solutiei copii sa nu se afle in spatiul respectiv. Dupa o perioada de 4-6 ore (timp in care insecticidul se usuca) poate fi accesata zona tratata.

 • Gabi
  20/06/2016 at 7:17 am

  Buna ziua,Ce ami recomandati sa fac,avind pasarile puternic infestate cu capusi,Aveti ceva cu care sa dau direct pe pasari,fiindca adapostul l-am stropit cu diverse substante,dar pasarile sint pilne de capusi.

  • PestControl Expert
   23/06/2016 at 1:52 pm

   Astfel de solutii nu fac parte din catalogul nostru de produse, insa pot fi achizitionate de la o farmacie veterinara. In schimb, adaposturile pasarilor pot fi tratate cu insecticide cum ar fi Neostomosan (http://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan.html).

 • Sandu
  06/07/2016 at 4:45 pm

  Pentru pasari,care au capuse dati cu ulei comestibil ,pe la gat spate ,etc vedeti pe unde sunt si capusele mor datorita uleiului.sm patit-o si eu cu puii de gaini,daca nu verificam imi mureau toti.asa i-am scapat cu ulei.bafta.

 • giorgiosanduleanu
  04/09/2016 at 6:06 pm

  Buna ziua.Va rog frumos sa-mi recomandati ceva pt purici si capuse ,pt.un catel de 3 luni (6kg.)am pierdut un catel din cauza unei capuse,si nu vreau sa mai trec inca o data prin durerea care am avut.o.Va multumesc.

  • PestControl Expert
   07/09/2016 at 11:02 am

   Pentru eliminarea parazitilor la caini se poate aplica Neostomosan (http://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan-fiole.html). In caz de infestatie cu purici sau paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda, Neostomosan nefiind toxic pentru animale. Daunatorii cad singuri dupa cateva ore de la tratament. Daca este necesar se poate repeta tratamentul dupa o saptamana. O fiola de 5 ml se dilueaza in 2 l de apa si se imbaiaza animalul.

 • Eduard
  17/09/2016 at 3:25 pm

  Buna ziua.
  Am gasit in casa 2-3 capuse aduse cu un buchet de flori de camp. Una a fost gasita in urechea catelului, celalalte 2 pe gresie. Am curatat prin casa si nu am mai gasit niciuna. Am tuns inclusiv cainele si e curat. Ele se pot inmulti in apartament? Si, preventiv, unde si cu ce solutie as putea da prin toata casa si cat timp nu trebuie sa stea persoanele in interior dupa aplicare? am 2 copii, dintre care unul de 2 ani si jumatate iar noi stam la bloc. Multumesc, Eduard

  • PestControl Expert
   19/09/2016 at 5:44 pm

   Capusele se inmultesc doar daca se ofera conditiile optime, mai exact spatiile umede unde isi pot depune ouale, si hrana. Daca nu se hranesc, inmultirea este minima sau inexistenta. In interior, se poate aplica un insecticid ca Solfac (http://www.pestcontrol-expert.ro/bayer-garden-solfac-ew-50-100ml.html), 100 ml diluati in 5 l de apa. Dupa aplicarea insecticidului, locuinta trebuie sa ramana inchisa pentru o perioada de 4-6 ore. Apoi se acceseaza, se aspira si se aeriseste foarte bine.

 • Eduard
  20/09/2016 at 7:33 am

  Multumesc pentru raspuns. In apartament nu avem spatii umede (gen vaze cu flori, jardiniere, ghiveci cu flori) cu exceptia prosopului din baie care se mai uda dupa ce iesim din dus. Avem doar un catel, deparazitat la zi, tuns scurt, verificat zilnic. Asa cum v-am precizat, dupa ce am gasit capusele din acel buchet de flroi, am aspirat foarte bine prin casa si am mutat toata mobila. Ca si recomandare de specialist, sa aplic preventiv sau nu solutia indicata de dvs? Neostomosan-ul recomandat mai sus la alte persoane nu ne-ar putea ajuta si pe noi?
  Multumesc, Eduard

  • PestControl Expert
   20/09/2016 at 4:19 pm

   Spatiile umede se refera mai mult la cele cum ar fi gazonul, ori alta vegetatie inalta. Deci la interior nu prea au cum sa se inmulteasca. Solutia se poate aplica preventiv, pentru eliminarea celor care nu au fost depistate deja sau sunt ascunse. Poate fi aplicat si Neostomosan (http://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan-fiole.html), insa acesta este mult mai mirositor decat Solfac, chiar iritant atunci cand este aplicat la interior.

 • Titus
  02/12/2016 at 8:37 pm

  Mai poate fi consumata o pasare de tara (gaina) care a avut capuse sau paduchi? Daca "se mai poate", in ce conditii sau ce restrictii sunt in aceasta situatie? Multumesc pentru amabilitate.

  • PestControl Expert
   05/12/2016 at 12:11 pm

   Intrucat insectele mentionate pot fi transportatoare de virusi ori agenti patogeni, cel mai indicat este ca pasarile sa fie testate de un medic veterinar ori de un laborator inainte de consum.

 • Camelia
  12/01/2017 at 10:49 pm

  Am scris și eu ce ma doare, Spune-ți-mi , o sa primesc un răspuns? Cum sa procur un antidot Ptr căpușe??? Care este cel bun, îmi trebuie O mică cantitate! Aștept răspuns, mulțumesc! Sunteți minunați!

  • PestControl Expert
   17/01/2017 at 11:03 am

   Daca solutia este necesara pentru animalul de companie, atunci va fi necesar sa apelati la un medic veterinar.

 • Andreea
  29/01/2017 at 7:43 pm

  Buna ziua, acest produs poate fi folosit si ptr tantari? As vrea sa cumpar un singur produs care sa functioneze si ptr capuse si ptr tantari sau muste. Daca nu se poate, ce imi recomandati si pentru invazia de tantari? Multumesc

  • PestControl Expert
   01/02/2017 at 10:07 am

   Daca va referiti la insecticidul Solfac EW 50 (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html), mentionam ce acesta este eficient in combaterea unui spectru foarte larg de daunatori, inclusiv capuse, tantari si muste. Se prepara o solutie de 100 ml diluati in 6-8 l apa.

 • Laura
  05/04/2017 at 5:58 pm

  Buna ziua , pot sa folosesc Taktic 12.5 pe gazon pt combaterea capuselor ?

  • PestControl Expert
   06/04/2017 at 6:07 pm

   Poate fi aplicat, insa nu este destinat pentru astfel de tratamente. Cel mai indicat este sa se aplice un insecticid cum ar fi Solfac (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50-100ml.html).

 • Ana-Maria
  29/05/2017 at 9:13 pm

  Buna seara! Pot folosi regent in casa pentru capuse? Am un cățel care este deparazitat si mereu cand il aduc de afara gasesc capuse in camera unde doarme

  • PestControl Expert
   08/06/2017 at 1:54 pm

   Cel mai bine ar fi sa verificati eticheta produsului, pentru a observa daca este recomandat in combaterea capuselor.
   In schimb, puteti aplica Solfac (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50-100ml.html), fiind extrem de eficient in combaterea capuselor.

 • Florin
  15/07/2017 at 11:27 am

  Bună ziua.
  Comercializați vreun repellent pentru căpușe pentru uz uman? Mă interesează atât cele cu aplicare pe piele cât și cele pentru haine/echipament.
  Mulțumesc.

  • PestControl Expert
   18/07/2017 at 3:37 pm

   Astfel de solutii pot fi gasite doar la farmacii.

 • Simona
  27/08/2017 at 2:56 pm

  Buna ziua, am o mare problema. Locuiesc la apartament si gasesc in casa capuse. Nu stiu de unde ar putea fi. Cu ce pot da in casa in conditiile in care am si un bebelus de 6 luni? Multumesc!

  • PestControl Expert
   28/08/2017 at 1:04 pm

   Aveti vreun animal de companie sau vecini cu animale de companie? La ce etaj locuiti? Acum cat timp v-ti mutat in locatia respectiva?

 • Simona
  29/08/2017 at 9:35 pm

  Am avut un bichon pana acum 2 luni si am si vecini cu catei. Locuiesc la etajul 2 in acest apartament de 3 ani.

 • radu mihaela
  24/03/2018 at 8:22 am

  buna ziua, am adus gunoi de capra ptr gradina pot stropi si peste locurile insamantate? Este asimilat de plante? Multumesc! O zi buna!

  • PestControl Expert
   28/03/2018 at 2:55 pm

   Dar gunoiul de capra este fermentat sau este proaspat?

 • crina fuiorea
  11/04/2018 at 4:25 pm

  Buna ziua,
  Ne puteti ajuta sa veniti dvs. sa dati cu otrava impotriva capuselor? suntem in Bucuresti, sector 1, teren 500mp cu tot cu casa 100MP. Multumiri!

  • PestControl Expert
   19/04/2018 at 4:04 pm

   Din pacate, noi nu ne ocupam cu prestarea de servicii. Va putem oferi informatiile si solutiile necesare pentru efectuarea acestor operatiuni in regim propriu.
   Pentru combaterea capuselor se pot aplica insecticide prin pulverizare cum ar fi Solfac (http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html) 150 ml diluati in 10 l de apa, Foval (http://www.pestcontrol-expert.ro/foval-ce.html), 400 ml diluati in 10 l de apa, sau K-Othrine Profi (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-profi-ec-250.html), 150 ml diluati in 10 l de apa.

 • Vasile
  03/05/2018 at 7:57 am

  Buna ziua.
  Am o suprafață de 2000 mp, unde cresc si 20 de stupi de albine.
  Pot sa folosesc produsele dumneavoastră?

  • PestControl Expert
   23/05/2018 at 4:09 pm

   Se pot folosi produsele, insa este indicat ca stupii sa fie inchisi in timpul aplicarii si in urmatoarele minim 12 ore.

 • popa marci
  07/05/2018 at 10:25 pm

  ce pastile exista impotriva capuselor la catei ???

  • PestControl Expert
   11/05/2018 at 2:25 pm

   Din pacate nu avem cunostinta legate de astfel de pastile. Puteti solicita aceste informatii unui magazin veterinar.

 • Iurii Gratii
  31/01/2019 at 4:42 pm

  sunt reprezentantul a unei întreprinderii din r. Moldova si dorim să achiziționam 300 sprei împotrivă căpușelor . Ce puteți să-mi recomandați?

  Multumesc

  • PestControl Expert
   15/02/2019 at 6:08 pm

   Nu comercializam produse sub forma de spray impotriva capuselor. Pentru combaterea acestora, se poate aplica prin pulverizare un insecticid precum Solfac (https://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html), 40-60 ml, diluat in 2-5 l apa pentru 100 mp. Este important ca iarba sa fie tunsa la 2-3 cm, in caz contrar actiunea produsului este mult diminuata.
   Dupa aplicare este recomandat, pe cat posibil, limitarea accesului animalelor de casa si a copiilor pe suprafata tratata pentru cca. 48 ore.
   De asemenea, este indicat ca tratamentul sa fie repetat o data pe luna, sau dupa fiecare ploaie, pentru o eficacitate cat mai buna.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături