Comanda din: 11-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Gandaci de bucatarie - Cum previi, identifici, combati


Prietenii v-au povestit ca nu puteti scapa de gandaci decat cu RegentLuati-va gandul! Este interzis de ceva timp de Uniunea Europeana si daca nu cunoasteti pe cineva care isi permite sa va dea din stocul propriu, atunci la farmaciile veterinare nu il veti mai gasi. Daca totusi il mai gasiti acesta ar trebui sa fie expirat deoparece majoritatea insecticidelor lichide au un termen de valabilitate de 2 - 3 ani, iar Regent a fost interzis din 2010. Aveti grija sa nu cumparati produse cu denumiri similare. Cititi mai multe detalii despre Regent, ce contine, cum functiona si de ce nu se mai comercializeaza.

Inainte de tratament: Pentru inceput este foarte important sa identificati daca aveti cuiburi de gandaci in casa sau cei pe care ii aveti sunt doar in vizita de la vecini. De obicei gandacii isi fac cuiburi in locurile cu umiditate mai mare, in locurile izolate unde sa nu fie deranjati de nimeni si cu un grad de luminozitate redusa. Acest lucru il puteti face printr-o inspectie mai amanutita a spatiului care trebui tratat, pentru a gasi eventualele cuiburi existente (locuri in care sunt adunati mai multi gandaci, si se gasesc oua - bobite mici de culoare neagra).

Insecticide concentrate recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Pulverizare insecticid concentratSunt insecticidele care se folosesc la tratamentul prin pulverizare cu solutii dizolvate in apa. Tratamentele prin pulverizare se fac de obicei la spatiile cu un grad mare de infestare cu pompe de joasa presiune specifice actiunilor de DDD sau cu un pulverizator mic (clasicul pulverizator de geamuri) in cazul in care doriti sa il aplicati dumneavoastra si nu dispuneti de o pompa profesionala. Aceste insecticide se dizolva in apa in concentratii cuprinse intre 0.5% - 5 %. Aplicarea se face rezidual prin locurile in care se afla gandacii, prin pulverizare directa.
Insecticidele pentru pulverizare se pot grupa in doua categorii: de remanenta care omoara daunatorii pe perioade mai indelungate de timp (5-10 saptamani) sau de soc, doar efect imediat (pana la o saptamana). De obicei insecticidele de remanenta se folosesc cu precadere la interior acolo unde sa nu fie spalate de ploaie sau de roua, si au un miros destul de slab, iar insecticidele de soc au un miros puternic care sa irite gandacii pentru a-i scoate din ascunzisuri cu scopul de a intra in contact su substanta pulverizata pe suprafete. Pentru gandaci se trateaza spatiile pe la colturile incaperii, prin spatele obiectelor aflate in incapere (dupa dulapuri sau orice tip de mobilier), pe pereti, pe la tocurile usilor si a geamurilor si prin locurile prin care ii vedeti.

Insecticide pulbere recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Este ideal pentru aplicarea in zonele unde insecticidele lichide nu se pot aplica, spre exemplu orificii sau instalatii electrice. Se aplica pe suprafete uscate, in forma in care se gaseste, nu trebuie dizolvat in apa. Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de gandaci de bucatarie. Atentie la curentii de aer. 

Insecticide aerosol recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Aceste produse genereaza particole foarte fine de insecticid sub forma de aerosoli sau fum. Vor ocupa tot volumul incaperii si in functie de densitatea din aer vor irita gandacii de bucatarie sau, daca concentratie e suficient de mare, ii vor omora. Pentru un rezultat maxim, volumul incaperii trebuie sa fie redus si compact.
Particolele de insecticid sunt de dimensiune mica si vor irita gandacii de bucatarie ascunsi in zone greu accesibile. Exemplu lambriuri de lemn, crapaturi in perete, sub dusumea, etc. Recomandam utilizarea lor dupa ce se face tratamentul de pulverizare cu pompa de spate. Aerosolii vor genera un efect puternic de "flush out" fortand gandacii sa iasa din ascunzisuri si sa intre in contact cu insectidul pulverizat anterior. Se recomanda utilizarea lor doar aditional tratamentului de dezinsectie prin pulverizare  in combinatie.
Dupa aerosoli, spatiul trebuie sa ramana inchis pentru 2 - 3 ore iar apoi e necesara aerisirea pentru putin 2 - 3 ore.

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Aplicarea insecticidelor concentrate se face prin dizolvarea lor in apa. In functie gradul de dimensiunea zonei pe care doriti sa o tratati va recomandam sa alegeti pulverizatorul potrivit. Dupa utilizare este obligatorie cladirea cu apa. Pesticidele din solutiile de lucru distrug partile de plastic, cauciuc sau metal ale pulveriatoarelor.

Capcane adezive recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Capcane cu atractant, pentru gandaci

Tratamentul cu Capcane cu adeziv pe baza de feromoni si atractanti alimentari. Acest tratament se recomanda in cazul in care nu aveti cuiburi cu gandaci la dumneavoastra in spatiu, ci vin doar de la vecini sau din alte locuri in cautare de hrana. Capcanele cu adeziv ii atrag, iar acestia raman lipiti pe placa adeziva. Sunt foarte eficiente in cazul in care aveti probleme cu gandacii de canalizare, care nu isi fac cuiburi in casa, ci vin de la subsolul blocului sau de la gurile de canalizare.  In acest caz se plaseaza capcanele cat mai aproape de locurile prin care pot sa intre la dumneavoastra in spatiu.
Capcanele cu adeziv pentru gandaci nu contin substante putand fi folosite in orice conditii.

Insecticide gel recomandate pentru combaterea gandacilor de bucatarie:

Gelul insecticid se foloseste acolo unde gradul de infestare este mediu sau suplimentar tratamentul prin pulverizare in caz de infestare masiva. Acesta atrage gandacii la consum, iar printr-un efect in cascada distruge si cuiburile formate.Bobita de insecticid gelGandacii vii, prin natura lor ii mananca pe cei morti, iar daca un daunator a consumat din gelul insecticid si a murit in cuib va afecta mai multi gandaci datorita acestui efect cascada. Avantajul acestui insecticid este ca se aplica foarte usor, nu miroase, nu este toxic pentru oameni si are remanta de pana la 4 luni. De asemenea foarte eficient in cazul gandacilor de canalizare, prin aplicare in zonele prin care pot patrunde daunatorii in casa, dar si impotriva gandacilor de bucatarie in cazul in care nu doriti sa faceti un tratament care sa necesite pregatirea spatiului inainte de aplicare (Exemplu: strangerea tuturor obiectelor din spatiul care trebuie tratat).


Metode de aplicare: Se aplica direct din seringa in care este ambalat fara a mai fi dizolvat in apa sau in alti solventi, prin picaturi mici de marimea unui bob de orez, la distante de 1-2 metri distanta intre ele.
Foarte eficient in cazul infestarilor cu gandaci de bucatarie in apartamente , acolo unde nu este gradul de infeestare foarte mare. Se aplica cu precadere in bucatarie si baie, deoarece de acolo porneste orice infestare cu gandaci, prin locurile in care tineti gunoiul, pe langa tevile de apa care intra in locuinta, in spatele electrocasnicelor, in interiorul dulapurilor pe la balamale sau in colturi, in spatele mobilierului, etc.
Insecticidul gel este foarte bun impotiva gandacilor in cazurile in care spatiul tratat nu permite intervenirea prin pulverizare (ex: zone de birouri cu calculatoare, servere sau alte tipuri de aparatura).

Statii de intoxicare care protejeaza si pastreaza insecticidul gel:

Daca aveti copii mici sau animale de companie si doriti sa oferiti mai mult siguranta tratamentului de dezinsectie va recomandam sa aplicati insecticidele sub forma de gel in statiile de intoxicare. Acestea sunt special concepute pentru gandacii de bucatarie, de canalizare sau furnici. La unele modele partea inferioara a statiei de intoxicare este prevazuta cu o banda dubla adeziva care sa va permita amplasarea ei si pe suprafete verticale sau sa fie suspendate.

Informatii aditionale pentru dezinsectia impotriva gandacilor de bucatarie:

Solutii impotriva gandacilorDaca infestarea este masiva, adica gandacii sunt de mai multe generatii se recomanda repetarea tratamentului la 7- 14 zile, sau realizarea unui tratament suplimentar cu gel insecticid.
Se recomanda ca dupa aplicarea insecticidului sa parasiti spatiul tratat aproximativ de 2-3 ore, timp in care puteti sa lasati geamurile deschise pentru a se aerisi. De asemenea se recomanda ca in cazul tratamentului prin pulverizare sa va protejati cu o masca (fie de unica folosinta, fie de gaze) si manusi pentru protectie.

In cazuri speciale, unde gandacii au apucat sa isi faca cuiburi prin locuri in care nu aveti acces ( EX: in spatele gresie, in spatelor plintelor din lemn, etc. ) trebuieca pe langa pulverizare sa se intervina si cu un tratament ULV sau prin termonebulizare. Aceste tratamente se fac cu aparate speciale domenilui DDD care creeaza o particula foarte fina de insecticid (un nor de ceata insecticida) care sa patrunda prin toate crapaturile. Daca nu doriti sa chemati un specialist puteti sa inlocuiti aceste tratamente din urma cu doze aerosol, care au aproximativ acelasi efect. Recomadam insecticidele sub forma de aerosol.

Preventiv, recomandam pastrarea curateniei pentru evitarea infestarii.

Exterminarea gandacilor de apartament poate fi o operatiune ale carei rezultate te poate descuraja rapid, mai ales daca gradul de infestare este unul ridicat. Pe piata exista o multitudine de produse destinate combaterii gandacilor, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui si din aceasta cauza am realizat acest ghid pentru cei care doresc sa-si faca singuri o lucrare de dezinsectie.
Aici veti gasi exemple de locuri unde puteti amplasa capcane adezive, gel insecticid, insecticid lichid sau praf.
Daca gradul de infestare este scazut, atunci puteti trata doar bucataria si baia si eventual sa pulverizati o cantitate mica de insecticid lichid in celelalte camere.
Un alt lucru foarte important este aplicarea gelului insecticid, adica mici puncte de marimea unui bob de orez sunt suficiente pentru orice tip de gandac, acest gel avand un eficacitate in cascada, raspandindu-se de la un gandac la intreaga colonie.

Tratamente de dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie, in bucatarie:

Cum scapi de gandaci in bucatarieUnde se monteaza capcane adezive:
- Frigider: Intre frigider si alte electrocasnice
- Chiuveta: Dealungul coloanei de apa acolo unde scurgerea intra in perete
- Dulapuri: Montate intr-un colt, de preferat in partea de sus a acestuia
- Electrocasnice: In spatele cuptorului cu microunde, prajitorului de paine, filtrului de cafea etc.
- Podea: Sub aragaz sau sub masina de spalat vase

Unde se aplica gel insecticid:
- Dulapuri: in interior pe marginea dulapului sau la imbinarea cu peretele
- Masa: Sub masa acolo unde este montata chiuveta
- Hota: In coltul din spatele hotei

Tratamente dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie, in baie:

baieCapcane adezive se monteaza in:
- Toaleta: In spatele rezervorului de apa
- Dulapior: Undeva intr-un colt in partea de sus a dulapului
- Chiuveta: Dealungul coloanei de apa acolo unde scurgerea intra in peret

Insecticidul gel se aplica:
- Sub chiuveta: In zona orificului de refulare,
- Suprafete cu risc de redus de condens si unde produsul poate sa ramana neatins si protejat pentru perioade mai lungi (interiorul dulapurilor, sub cada, etc.)

Tratamente dezinsectie impotriva gandacilor de bucatarie, in dormitor:

Dezinsectie dormitor

Unde se monteaza capcane adezive:
- Dulapuri: in orice colt situat in partea de sus a dulapului
- Electronice: asezate in spate la televizor, boxe audio, monitor, acvariu, ceas de perete, comutatoare electrice, etc.
- Dulap de haine: In partea de sus de-a lungul imbinarilor

Cititi mai multe informatii despre gandaci pe pagina "informatii gandaci" si cum sa preveniti infestarea cu gandaci pe pagina "previne infestarea cu gandaci".

129 Intrebari si Raspunsuri

 • Trandafir Maria
  04/10/2012 at 4:39 am

  Buuun!
  Material bine structurat, cu imagini clare. In sfarsit, am inteles pe unde se ascund gandacii atunci cand ai "reusit" sa- i primesti in casa. Felicitari!

 • Gloria Nastasie
  31/12/2012 at 12:15 am

  Betoooon!
  Si cu desene... exceptional!
  Numai ca din atatea metode, nu mai stii pe care s-o alegi, care este de fapt cea mai eficienta?
  Oricum, sunteti cei mai tari, felicitari !!!

  • 22/04/2014 at 12:13 am

   in functie de suprafata si gradul de infestare puteti sa faceti urmatoarele alegeri:
   - grad ridicat de infestare - tratament clasic prin pulverizare si gel insecticid
   - grad normal de infestare - tratament gel insecticid si capcane adezive
   - grad redus de infestare - gel insecticid sau capcane adezive

   Acolo unde sunt copii sau animale de companie recomandam gelul insecticid si capcanele adezive. Daca nivelul de infestare este ridicat puteti sa utilizati si insecticidele ce se dizolva in apa si se pulverizeaza dar trebuie aerisit cel putin 3 - 4 ore.

 • Gabi
  10/04/2013 at 11:24 am

  Materialele prezentate sunt foarte utile! Mi-a fost foarte usor sa gasesc solutia ideala pentru problema mea si modul de utilizare, de asemenea, este foarte bine descris! Multumesc...

 • Fly
  05/05/2013 at 1:58 pm

  Buna ziua. Va spun doar atat, pe perioada de vara se inmultesc foarte repede acesti gandaci, oricat faci curatenie, chiar si la 20 minute gasesti iar in acelasi loc. Am dat cu fiole, regent vin si la bloc cu aceste solutii tip gel si totusi mai rau se inmultesc.
  Nu mai am incredere in nimic. Oricata curatenie faci, deratizare nu se intampla nimic

  • 22/04/2014 at 12:16 am

   Va recomandam sa incercati gelul insecticid MaxForce IC Gel http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html
   Acest produs nu se compara cu insecticidele ce se dizolva in apa si se pulverizeaza. Efectul lui poate ajunge pana la 3 luni de zile, fiind formulat ca gel cu atractant in compozitie.

 • PestControl-Expert.ro
  05/05/2013 at 2:36 pm

  Am updatat informatiile de pe site in urma solicitarilor primite de la clientii nostri. Va multumim!
  Referitor la intrebarea de mai sus - cel mai aplicat tratament casnic pe care-l intalnim este cel cu insecticidul gel (MaxForce IC http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html) pentru ca nu mai este nevoie de alte echipamente de aplicare si protectie.

 • Bogdan
  08/05/2013 at 12:57 pm

  Va rog sa-mi recomandati o solutie/tratament anti gandaci de bucatarie. Am incercat cu aparatele Pestmaster AG230 dar fara rezultat... gasesc in continuare atat gandaci adulti cat si pui. Va rog sa luati in calcul ca avem un copil de 10 luni. Astept solutia dvs. Va multumesc anticipat!

  • 22/04/2014 at 12:19 am

   pentru ca aveti copil va recomandam gelul insecticid si/sau capcanele adezive. Daca gradul de infestare este ridicat puteti sa aplicati picaturile la distante mai mici 0.3 - 0.5 metri. Daca insectele nu sunt in numar mare puteti utiliza capcanele adezive 1 - 2 pe incapere 20 mp sau gelul insecticid cu picaturile la distanta de 0.5 - 1 metru.

 • Spirache Costel
  27/05/2013 at 6:03 pm

  Ce produs imi recomandati pentru blathea germanica. Tin sa mentionez ca de anul trecut iulie 2012 am aceste insecte in casa si nu pot scapa de ele.eu locuiesc in italia. Am folosit sprayuri si solutii.

  • 22/04/2014 at 12:20 am

   Recomandam capcanele adezive http://www.pestcontrol-expert.ro/capcane-daunatori/trap-a-roach.html sau gelul insecticid http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html pentru combaterea acestui daunator.

 • Mihaela
  09/07/2013 at 1:59 pm

  Am vazut ca aveti f multe produse de aceea am zis ca mai bine va scriu.
  Sunt o mamica disperata, fetita mea are luni si da, am gandaci in apartament din aceea mari si negri. Stau la parter dar am site la geamuri am astupat toate gaurile pe care eu le-am dedectat si totusi ei continua sa vina si nu-mi pot explica pe unde?! Va rog din suflet sa-mi recomandati si mie un insecticide si o tehnica. In aceasta noapte de exemplu am gasit unul pe perna. Sunt terorizata si efectiv numai stiu ce sa fac. Nici nu pot da cu sprayuri pt ca miros si mi-e teama pt fetita. Astept un raspuns. Multumesc

  • PestControl-Expert.ro
   09/07/2013 at 2:53 pm

   Gandacii pe care ii aveti dumneavoastra sunt gandaci de canalizare si cel mai probabil vin din subsolul blocului prin spatiile care comunica cu el sau chiar si prin gura de scurgere de la chiuveta.
   Va recomandam sa folositi gelul insecticid MaxForce IC in combinatie cu capcanele cu adeziv Trap-a-roach si sa cititi pagina http://www.pestcontrol-expert.ro/cum-scap-de-gandaci-canalizare.html

 • Raluca Anastasescu
  01/10/2013 at 11:05 am

  As vrea daca se poate se imi spuneti care dintre solutiile impotriva gandacilor este cea mai eficienta. Am observat ca cele mai multe pareri pro sunt pentru K-othrine.
  Pana la ora actuala am mai facut 2 dezinsectii in apartament, una acum 2 luni cu K-othrine (sau cel putin asa mi-au spus cei de la firma DDD) si a doua oara s-a folosit doar nebulizator, insa nu stiu cu ce solutie s-a dat. Gradul de infestare initial a fost foarte mare, intre cele 2 dezinsectii insa a trecut aproximativ o luna iar gandacii au cam aparut in forta. Chiar si dupa a doua dezinsectie tot mai apare cate unul, doi. Stiu ca efectul nu e permanent, insa ma asteptam ca macar 3 luni sa stau linistita. As vrea totusi ca pentru ceva timp sa fac eu dezinsectie periodic.

  Ce imi puteti recomanda?

  • 22/04/2014 at 12:24 am

   insecticidele ce se aplica prin pulverizare dizolvate in apa nu pot oferi remanenta mai mult de 2 saptamani. Nu e din cauza ca nu sunt de calitate produsele ci din datorita suportului pe care se aplica. Remanenta produselor este conditionata de umiditate scazuta si curatenie. In bucatarie acest efect nu poate sa fie indelungat deoarece factorii externi deterioreaza produsul aplicat.
   Va recomandam sa utilizati gelul insecticide http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html Efectul poate sa dureze pana la 3 luni de zile, nu este la fel de puternic dar este constant si va rezolva problema in maxim 10 zile.

 • Cosmina
  13/11/2013 at 1:48 pm

  In urma cu 1 luna de zile am gasit in casa 2 gandaci de bucatarie. Azi dimineata din nou, in camera copilului. E posibil sa vina de la baie? Ce as putea folosi pentru eliminarea lor. Imi este teama sa nu se inmulteasca. Multumesc, Cosmina

  • PestControl-Expert.ro
   13/11/2013 at 1:57 pm

   Este posibil ca acestia sa vina din subsolul blocului, sa ajunga in bucatarie sau in baie. Pentru a preveni inmultirea lor va recomandam gelul insecticid Max Force IC http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html sau capcanele adezive cu atractant Trap A Roach http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html

 • pop daniela
  13/11/2013 at 6:30 pm

  Va rog sa-mi recomandati ceva pentru starpurea gandacilor de bucatarie (aceea galben-bruni)...am dat de doua ori cu insecticid lichid in interval de 7 zile dar ei continua sa apara. Va multumesc anticipat.

  • PestControl-Expert.ro
   13/11/2013 at 7:13 pm

   Va putem recomanda un gel insecticid Max Force IC Gel. Se aplica in locurile in care sunt gandacii (baie si bucatarie), picaturi de dimensiunea unui bob de grau sau orez, in asa fel incat atunci cand se face curatenie nu se sterge. Gelul atrage gandacii sa manance din el, iar acesti mor. Efectul gelului dureaza 3-4 luni din momentul in care a fost aplicat.

 • Gradinaru Sorina
  08/01/2014 at 1:30 pm

  Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Ce insecticid se poate folosi impotriva gandacilor de bucatarie, in conditiile in care avem in casa o pisica? Va multumesc anticipat.

  • 22/04/2014 at 12:27 am

   deoarece aveti animale de companie (la fel si in cazul copiilor mici) va recomandam sa utilizati insecticide gel http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html sau capcane adezive http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html
   nici unul din aceste doua produse nu dauneaza copiilor deoarece se aplica in zone izolate, unde accesul este redus.

 • Dan
  09/03/2014 at 3:10 pm

  Cautati Fluoro silicat de potasiu pulbere alba,, puneti pe varful unei lame de cutit rotund in "varf" si presarati in dosul plintelor de la parchet, in peretii interiori ai aragazului, in dublura metalica a usilor de aragaz, in zona instalatiei de canalizare, in locurile ascuns, acolo unde n-aveti accers usor. Intr-o saptamana deja, nu o sa-i mai vedeti. Cand faceti curatenie nu aspirati plintele, locurile unde ati presarat acest praf. Cam dupa sapte ani trebuie sa reinoiti aceasta operatiune. Atunci puteti aspira si locurile date cu praf de floro-silicat deoarece se acopera de puf de praf si nu mai au efect.

  • 11/03/2014 at 12:20 am

   Ne-am documentat si am aflat ca din punct de vedere chimic produsul recomandat de dumneavoastra este toxic motiv pentru care nu recomandam utilizarea lui si nici a acestui tip de tratament. Toate produsele pe care le recomandam in combaterea gandacilor nu au grad de toxicitate, sunt doar iritante.
   Scurt extras din technical data sheetul produsului:
   "Labeling according to Directive 1999/45/EC.

   Category ID Phrase
   Symbols
   Phrases R. 23/24/25 Toxic by inhalation, in contact with skin and if swallowed.
   Phrases S. 1/2 Keep locked up and out of the reach of children.
   26 In case of contact with eyes, rinse immediately with plenty of water and seek medical advice.
   45 In case of accident or if you feel unwell, seek medical advice immediately (show the label whenever possible)."

 • izabela
  20/03/2014 at 3:28 pm

  As avea si eu o intrebare. Acum aproximativ o sapt. am gasit in sufragerie un gandac mare verde. La vreo 2-3 zile am gasit altul, iar azi am gasit inca unul. De unde apar? Ce pot face sa aflu de unde vin si cum sa scap de ei? Multumesc

  • 23/03/2014 at 11:13 pm

   trimiteti-ne o imagine cu gandacul pe vanzari@pc-e.ro pentru a-l identifica si apoi va ajutam sa scapati de el.

 • Alexandra
  24/03/2014 at 1:53 am

  Buna am o intrebare cum scap d gandci de bukatarie am o multime miau invadat toata casa va rog mult ajutatima am un copil d doar 9luni multumesc

  • 24/03/2014 at 9:26 am

   va recomandam sa aplicati tratamentele cu gelul insecticid MaxForce IC Gel www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html si capcane adezive Trap A Roach www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html

 • Anca
  27/04/2014 at 10:30 pm

  Va rog sa imi spuneti daca aveti ceva produse care combat gadacii de lemn.Avem casa din lemn si ne-am pricopsit in casa cu niste gandaci de culoare negru albastrui ce mananca lemn!!multumesc

 • Marius
  19/05/2014 at 1:02 am

  Vreau sa imi recomandati si mie ce pot face pentru a scapa de gandaci in bucatarie noaptea cand mai ma duc sa iau cate ceva cand intru sunt extrem de multi pe pereti pe jos prin dulapuri peste tot acum au aparut si in baie si prin camere noaptea gandaci sunt ori pui ori adulti sunt destul de mici sunt maroni.
  Sunt extrem de neplacuti am incercat orce spray din comert dar nici unul nu a avut efect am si aparat special dar nimic mentionez ca la fiecare 2 saptamani fac dezinsectie.

 • simona
  09/07/2014 at 12:05 pm

  Buna ce pot folosi ptr plijnitele de pat ce tratament va rog sa ini spuneti

 • Sava Maria
  15/07/2014 at 6:46 pm

  Am 2 aparate Pest Repeller 1 in apartament de 60 m si unul in garsoniera de 30m alaturate. Le-am cumparat pe data de 8 iulie si de atunci o data la 2 zile apar gandacii Periplaneta Americana ca pe bulevard la nici 1 m de aparat.In cat timp dispar total ptr,ca in mod normal n-ar trebui sa se mai apropie. Cat mai astept ptr.ca avem o situatie disperata cu ei.Am facut dezinsectie profesionala in bloc de la Primarie si...degeaba.Este ultima speranta. in mod normal suprafata nu este f.mare daca sunt atat de bune ca in reclama. Cu multumiri Sava Maria .Astept raspuns

  • 15/07/2014 at 6:53 pm

   Nu recomandam si nici nu comercializam produse generatoare de ultrasunete impotriva niciunui daunator. Pentru combaterea gandacilor de bucatarie si canalizare recomandam sa utilizati gelul insecticid Max Force IC Gel produs de Bayer - http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html Efectul produsului este pana la 3 luni de zile, suficient pentru a reduce si indeparta infestarea.

  • cornel
   17/01/2015 at 8:40 pm

   ARUNCATI-LE SAU PUNETI-LE IN POMUL DE CRACIUN .NU SUNT BUNE.S-A PACALIT SI MAMA MEA SI MERG GANDACII PE ELE CAND UN IN PRIZA

 • Diana
  30/07/2014 at 12:25 am

  Buna ziua,
  Am inchiriat de aproximativ o luna un nou apartament si inca din primele zile am simtit impregnat in mobila si parchet un miros de dezinfectant pentru bucatarie. La scurta vreme au inceput sa apara si gandacii. Cand am observat prezenta lor, am cumparat o multime de capcate de gandaci de la Mega Image (sunt diferite de produsul dvs.) sub forma unor cutiute albe cu spatii de intrare si iesire, gandacii se hranesc cu o substanta din interior si teoretic ar trebui sa moara. Dar efectul nu este chiar cel scontat, desi gasesc insecte moarte, vad aproape in fiecare zi pui de gandaci sau chiar mai maricei, in special prin bucatarie, dar azi am vazut si in baie.
  Anterior, am folosit acelasi produs intr-un alt apartament in care am locuit, dar problema nu a fost una majora iar dupa folosirea capcanelor, nu am mai avut probleme. Banuiesc ca aici unde locuiesc acum problema gandacilor este una sistematica si imi e teama sa nu ma trezesc cu o explozie a fenomenului. Repet, acum nu sunt multi gandaci, dar nici nu au disparut complet dupa 2-3 saptamani de la punerea capcanelor.
  Considerati ca folosirea gelului de la dvs. ar fi eficienta? E nevoie sa chem o echipa de deratizare? Multumesc mult. La revedere!

 • Dan
  10/08/2014 at 1:18 am

  Buna seara.
  In blocul unde locuiesc este o invazie de gandaci de bucatarie si de canalizare.Dupa folosirea, inutila de altfel, a tuturor spreyurilor posibile, in loc sa scap de gandaci, am constatat ca am si cuiburi.Mentionez ca am un caine de talie mare.
  Ce puteti sa imi recomandati sa scap de ei?Eu ma gandeam la un insecticid solubil(dar nu stiu in ce masura imi afecteaza cainele, desi are 35 kg) urmat apoi de acel gel pe care il recomandati(cat sau ce suprafata poate fi acoperita cu un tub de gel?).Credeti ca am sanse reale sa scap de ei atata timp cat este invazie in tot blocul?Va multumesc.

 • ODINA MARIA
  14/09/2014 at 2:00 pm

  buna ziua,stau de 45 de ani in aceasi casa ,prima data ca au aparut gongile de gaz stiam ca sunt doar la bloc,cum le mai spune gongi de canalizare.Spuneti sa facem curat,de ce pana acuma am facut curat acuma nu mai fac.Trebuie sa scapam de gongi,cu ce .Va rrrrrrog dati mi o solutie

 • Udrea
  15/09/2014 at 12:24 pm

  Cum pot scapă de gindacii de bucătărie fără aparatele la care le tot face reclama Ptr ca nu ajuta!!

  • 15/09/2014 at 12:32 pm

   va recomandam sa cititi informatiile de deasupra acestui comentariu. Recomandam utilizarea insecticidelor sub forma de gel dar si capcanele adezive.

 • Iulia
  22/09/2014 at 7:47 am

  Buna ziua! Am mai multe generatii de gandaci in casa (in ultimele zile vad mai multi pui doar), au venit din subsol in urma deratizarii si nu ma pot scapa de ei... Intentionez sa folosesc gelul si insecticidul diluant dar am pisici in casa, se pto folosi produsele intr-o casa cu animale? Vreau sa le scot din apartament pentru o zi, doua - dar ma voi intoarce ulterior sa fac curatenie, imi e teama doar sa nu le fac rau prin faptul ca se poate sa nu ajung chiar in toate colturile casei unde sa fac curat "luna". Va multumesc!

 • magda
  26/09/2014 at 2:25 am

  Bună ziua Cum fac sa comand și eu acel gel și benzile adezive sunt disperata și am copii mici și un cățeluș este ok sa folosesc aceste produse .Mulțumesc aștept răspuns urgent

 • Izabella
  01/12/2014 at 1:40 am

  Buna ziua,tocmai ce am comandat K-Othrine SC 25, fiole si as vrea sa stiu daca aceasta solutie poate afecta si animalele de casa am un caine si o pisica si imi este teama sa nu aibe ceva de suferit.Multumesc si astept un raspuns urgent

 • andra
  10/02/2015 at 11:57 pm

  Sa ma ierte Dumnezeu daca ma cred in ceva! Am cumparat RAID si am dat 14 lei pe el si am dat peste tot; in prima zi gandacii erau mai adormiti, dar a doua zi nu aveau nicio treaba! nu sunt multi, dar au toti vecinii! cea mai eficienta metoda e sa-i calci pe cap! efect garantat!

 • Daniela Dancu
  01/04/2015 at 7:47 am

  Buna ziua! Acum un an m-am trezit noaptea sa ma duc la toaleta,am inlemnit..pe toata gresia se plimbau niste gandaci negri,mari si fiorosi...brrrr..mi-am dat seama de unde vin imediat..de la baie,sunt de canalizare...am astupat tot nu am mai vazut timp de un an..acum,de 3 zile ne-au invadat iar..chiar nu am idee pe unde mai vin....am o fetita de 7 ani care e oripilata sarmana de ei..aseara am dat cu Raid spuma dar nu cred ca le face fata...sunt masinute credeti-ma :))))....am ridicat paturile si surprizaa....stateau linistiti se odihneau ca noaptea sa iasa la plimbare pe bulevard...nu ii mai suport...ajutati-ma dati-mi idei ca deja am capatat fobie...simt ca merg pe mine si ziua...

  • PestControl Expert
   01/04/2015 at 11:03 am

   Va putem recomanda un gel insecticid Max Force IC Gel. Se aplica in locurile in care sunt gandacii (baie si bucatarie), picaturi de dimensiunea unui bob de grau sau orez, in asa fel incat atunci cand se face curatenie nu se sterge. Gelul atrage gandacii sa manance din el, iar acesti mor. Efectul gelului dureaza 3-4 luni din momentul in care a fost aplicat.

 • Narin
  12/06/2015 at 2:07 am

  Va rog din suflet sa ma ajutati!m-am mutat dintr-un apartament pt ca era plin de gandaci,si surpriza la o saptamana dupa mutare am vazut si aici,va rog din suflet ajutati-ma este ora 2:05 iar eu stau si caut solutii sa scap,am si o fetita de 9 luni si a inceput sa umble,cum pot comanda produse in cazul in care imi recomandati cv anume,va rog nu ignorati mesajul meu

  • PestControl Expert
   17/06/2015 at 6:45 pm

   Pentru combaterea gandacilor puteti utiliza capcane cu atractant alimentar cum ar fi Trap-a-Roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html). Mai puteti utiliza un gel insecticid cum ar fi Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez la distanta de 1 metru intre ele in zonele unde ati observat activitate crescuta. Gelul are efect de ''cascada'': 8 - 10 boabe de gel omoara in 48 de ore circa 200 de gandaci prin contact direct si, in 5-7 zile, peste 1000 de gandaci.

 • ema
  21/06/2015 at 10:13 pm

  Am capatat si eu acesti gandaci nenorociti si inca cum cumparand o masina de spalat la mana a doua si iam avut bonus incercase toate prostiile si se inmulteau cu acest gel am scapat este fffff bun dar nu va asteptati intro zi cam in 2 luni au disparut toti nici urma si atentie la ce cumparati la mana a doua

 • roxana
  26/07/2015 at 11:47 pm

  nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de ele
  oricat de multa curatenie fac ele apar gasesc oua, pui si gandaci.am nevoie de ajutor.

  • PestControl Expert
   31/07/2015 at 11:19 am

   Pentru combaterea gandacilor puteti aplica un insecticid prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Solutia se pulverizeaza pe toate zonele unde ati observat activitatea crescuta a gandacilor. Mai aveti posibilitatea de a aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html ), aplicand la distante de 1-2 m bobitele de 0,1g-0,2g, nefiind daunator pentru oameni sau animale si pastrand remanenta pana la 4 luni.

 • doru dan
  30/07/2015 at 1:43 am

  Am in toata casa gandaci mari si negri . acum la ora aceasta (01,38 h ) am vazut ca mai au si pui. tinand cont ca am in casa un Labrador negru de 15 ani si locuiesc la ultimul etaj, ce este de facut, in afara de "incendierea " locuintei???? va multumesc si astept raspuns urgent!!!!!!!!

  • PestControl Expert
   30/07/2015 at 6:50 pm

   Pentru combaterea gandacilor puteti aplica un insecticid prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Solutia se pulverizeaza pe toate zonele unde ati observat activitatea crescuta a gandacilor. Mai aveti posibilitatea de a aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html ), aplicand la distante de 1-2 m bobitele de 0,1g-0,2g, nefiind daunator pentru oameni sau animale si pastrand remanenta pana la 4 luni.

 • Adrian
  06/08/2015 at 5:09 am

  Va rog sa imi spuneti cum as putea sa scap de gandacii de bucatarie, locuiesc la parterul unui bloc si pur si simplu m-au disperat. Am incercat capcane Raid, pulverizare cu Sano K-universal, bilute de paine inmuiate in acid boric...etc si degeaba. Tot misuna scarboseniile!!!

  • 13/08/2015 at 5:06 pm

   Impotriva gandacilor de bucatarie va recomandam sa folositi un gel insecticid Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html), care se aplica din loc in loc, la distanta de 1 m sub forma de picaturi.
   De asemenea va recomanda sa aplicati si capcane Trap-a-roach (http://www.botanistii.ro/trap-a-roach.html)sau Ghilotina (http://www.botanistii.ro/russell-ipm-ghilotina-f-15.html). Mai multe informatii despre tratamentul impotriva gandacilor gasiti aici (http://www.pestcontrol-expert.ro/blog/cum-sa-scapi-de-gandaci-apartament/).

 • Cristina
  08/08/2015 at 8:57 pm

  As dori sa cumpar un Max Force IC gel, vecinul meu are infestare cu gandaci de bucatarie. De cateva zile am observat ca sunt si in bucataria mea

  • 13/08/2015 at 5:09 pm

   Pentru insecticid se poate face o comanda pe www.pestcontrol-expert.ro sau se poate ridica personal din Bucuresti de la sediul nostru (http://www.pestcontrol-expert.ro/contact.html). Mai multe informatii despre livrare gasiti aici (http://www.pestcontrol-expert.ro/blog/cum-cumpar-livrarea/).

 • ionut
  17/08/2015 at 9:35 pm

  Am observat ca aveti o gama foarte larga impotriva daunatorilor. Am si eu o problema cu gandacii care imi tot apar in bucatarie si incep unii din ei sa apara si in celelalte camere.Ce mi-ati putea recomanda sa folosesc pentru a mai scapa de ei..

  • PestControl Expert
   18/08/2015 at 5:11 pm

   Pentru combaterea gandacilor puteti aplica un insecticid prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Solutia se pulverizeaza pe toate zonele unde ati observat activitatea crescuta a gandacilor. Mai aveti posibilitatea de a aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html ), aplicand la distante de 1-2 m bobitele de 0,1g-0,2g, nefiind daunator pentru oameni sau animale si pastrand remanenta pana la 4 luni.

 • Adelina
  19/08/2015 at 10:31 pm

  Am cumparat Max Force ic white, seringa de 5 g, mi-a ajuns sa dau in toata garsoniera incat la un moment dat nu mai stiam pe unde sa pun. Pe el scrie ca daca ai suprafata de 10 m2 sa pui 10 bobite, eu am uitat de lucrul acesta cand m-am apucat de pus gelul seara. Rezultat rapid: a doua zi de dimineata, 5 gandaci morti (dintre care 2 femele cu oua), iar pe 5 ametiti (sa zic asa) i-am vanat. vin de la lucru, in aceasi zi, pe holul din fata usii de la intrare (in scara) 5 gandaci cu picioarele in sus (am pus vreo 4 bobite si in afara usii, am vazut 2-3 gandaci cu o zi in urma si vroiam sa ma asigur). intru in casa din nou 5 gandaci morti. ( nu stiu daca numarul 5 are vreo legatura, dar si daca nu ii vedeam morti pt mine tot insemna ca avea efect). Concluzia: daca in 24 de ore am aproape 20 de gandaci morti gelul e foarte bun. Multumesc site-ul pt indrumari, de un an de zile ne chinuim...

 • Neacsu mihaela
  13/09/2015 at 4:33 pm

  Buna ziua am si eu o intrebare am folosit gelul pt gândaci cei drept am gasit gândaci morti dar am mai gasit si vi atat adulti cat si pui intrebarea mea este la cat timp pot sa repet gelul in conditiile in care acesta încă mai existA unde lan aplicat si daca pot sa mai pun si benzi adezive in combinatie cu felul(tin sa specific ca am 2copii1an respectiv5ani astept un raspuns de la dumneavoastra multumesc frumos

  • PestControl Expert
   16/09/2015 at 9:58 am

   Daca ati aplicat deja pe toate zonele ascunse, iar gelul nu a fost consumat inca, va fi necesar sa asteptati pana isi va face efectul la maxim. Dureaza o anumita perioada de timp pentru a elimina tot cuibul. Puteti sa amplasati si capcane adezive ca Trap a Roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html) insa doar pentru a-i captura. Aceste capcane nu sunt indicate pentru eliminarea cuibului.

 • Chiriac Adina
  17/09/2015 at 10:42 am

  De unde pot cumpara gelul si capcanele
  Mentionez ca nu sunt din Bucuresti

  • PestControl Expert
   18/09/2015 at 4:17 pm

   Produsele disponibile pe site pot fi trimise oriunde in tara iar expeditia se va efectua printr-o firma de curierat rapid. Pentru orice comanda plasata pe site zilnic (de luni pana vineri) pana in ora 16, ziua urmatoare produsele dorite ajung la dumneavoastra.

 • Ion
  29/09/2015 at 8:27 am

  Felicitari!!! Un articol foarte bun si bine explicat. Multumesc.

 • Nicoleta-Mirela Pahontu
  29/10/2015 at 3:53 pm

  Buna ziua. Ajutatima si pe mine am probleme cu gandaci nu stiu de unde au aparut . ii am in dormitor am gasit cuiburi. Nu stiu cum sa scap de ei. Vreau o solutie buna sa nu mai am treba cu ei. Precizez ca am un bebe de 3 luni sa nu fie toxic. Multumesc

  • 29/10/2015 at 5:17 pm

   Impotriva gandacilor va recomandam gel insecticid Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html ). Este mult mai indicat pentru combaterea gandacilor intrucat contine atractant inclus, elimina intreg cuibul si are remanenta de 4 luni. De asemenea, nu este daunator pentru om. Gelul se aplica in zonele ascunse (in spatele electrocasnicelor, in spatele mobilei de bucatarie, la plinta, in coltul sertarelor etc.)

 • Ana
  08/11/2015 at 8:30 am

  Buna ziua! Din conversatiile de pe acest site si din prezentarile facute, sunt hotarata sa utilizez acel gel, care elimina ganacii in cascada, insa nu sunt hotarata din cauza faptului ca locuiesc intr-un apartament, probabil o sa elimine gandacii, iar intrebrea mea este o sa vina din noi la mine din apartamentele vecinilor? pentru ca toti vecinii zic ca nu au asa ceva, nu cred este imposibil, as fi apela la serviciile de DDD dar nu vor fi de acord din momentul in care zic nu au, iar sa fac doar la mine in apartament ar fi inutil

  • 11/11/2015 at 10:20 am

   Inainte de aplicarea gelului trebuie sa va asigurati ca nu aveti gauri sau spatii pe unde ar putea sa intre de la vecini. Cel mai bine este sa izolati toate aceste spatii si apoi sa aplicati gelul. Acesta atrage gandacii de la o distanta de minim 1 metru fata de picaturile pe care le puneti, nu de la vecini sau din exterior.

 • Pop Valerica
  12/11/2015 at 10:50 am

  Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa rezolv aceasta problema deranjanta a prezentei gindacilor de bucatorie;mama locuieste intr-o zona in care de ani de zile nu se reuseste stirpirea lor,este suparator si cum este in virsta nu reuseste sa se calmeze;de unde pot procura ,de ce am nevoie si care sint costurile;ultima data am incercat cu regent,dar nu s-a rezolvat si acid boric nu gasesc.

  • 12/11/2015 at 4:59 pm

   Pentru combaterea gandacilor puteti aplica un insecticid prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Solutia se pulverizeaza pe toate zonele unde ati observat activitatea crescuta a gandacilor. Mai aveti posibilitatea de a aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html ), aplicand la distante de 1-2 m bobitele de 0,1g-0,2g, nefiind daunator pentru oameni sau animale si pastrand remanenta pana la 4 luni.

 • Elena
  13/12/2015 at 7:43 am

  Am cumpărat de la dvs. gelul Gel Max Force ic cu ceva timp în urma.L am folosit conform instrucțiunilor, ba chiar am micșorat distanță la 20 de cm,însă n am văzut niciun gândac mort și nici n am scăpat de ei. Aș dori să mă ajutați în rezolvarea problemei. Menționez ca am copii mici și de aceea am mizat pe eficacitatea acestui produs.

  • 15/12/2015 at 4:53 pm

   Daca inca mai apar gandaci este posibil sa vina din alta parte, poate de la vecini. De aceea este indicat sa astupati toate gaurile pe unde ar putea sa vina, pe la tevile de apa calda si rece de la bucatarie si baie, tavile de caldura, etc. De asemenea puteti sa aplicati capcane cu atractant Ghilotrap T225 (http://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t225-adeziv-gandaci.html) pentru a monitoriza gradul de infestare si a localiza cuiburile.

 • Elena
  01/01/2016 at 9:31 pm

  Buna seara!eu m-am mutat de curand curte cu chirie.este o mansarda si este totul din lemn.si tot gasesc gandaci din aia mari.sunt galbui si imensi.am luat si aparate de la top shop.vrajeala.nu sunt bune de nimic.as vrea sa comand aici dar nu stiu ce ar fi mai bun.va rog sa imi recomandati dumneavoasta ceva eficient.

  • 05/01/2016 at 5:12 pm

   Pentru combaterea gandacilor puteti aplica un insecticid prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Solutia se pulverizeaza pe toate zonele unde ati observat activitatea crescuta a gandacilor. Mai aveti posibilitatea de a aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html ), aplicand la distante de 1-2 m bobitele de 0,1g-0,2g, nefiind daunator pentru oameni sau animale si pastrand remanenta pana la 4 luni.

 • Schimba ion eliodor
  09/03/2016 at 9:58 am

  Au apărut niște gândaci care la atingere se strâng și păr ca niște bilute rotunde.Ce gândaci sunt și ce pot să cumpăr pentru a scăpa de ei

  • PestControl Expert
   09/03/2016 at 4:12 pm

   Va rugam sa postati cateva imagini cu gandacii respectivi pe forumul nostru (http://www.pestcontrol-expert.ro/forum/pareri-despre/gandaci/) pentru a observa mai exact la ce va referiti.

 • anda
  20/03/2016 at 10:33 pm

  M-am mutat,de un an,intr-o casa amenajata rustic(f mult lemn),problema este ca am f multi gandaci.sunt mici cu multe picioare si cu niste antene lungi.nu stiu ce sa fac sa scap de ei.la inceput erau f mici,dar au crescut.va rog ce produse imi recomandati.specific ca ii gasesc si pe pereti.

  • PestControl Expert
   21/03/2016 at 4:37 pm

   Sunt gandaci de bucatarie sau miriapode? Daca aveti posibilitatea, va rugam sa postati cateva imagini cu daunatorii pe forumul nostru (http://www.pestcontrol-expert.ro/forum/pareri-despre/gandaci/) astfel va putem indica produsul ideal pentru combaterea lor.

 • anda
  21/03/2016 at 1:02 pm

  Am descoperit,dupa o cercetare pe internet,ca am casa infestata de gandaci numiti "pestisorul de argint".ce solutii pot gasii sa scap de ei.

  • PestControl Expert
   21/03/2016 at 4:49 pm

   Acesti daunatori prefera umiditatea si temperaturile ridicate (de exemplu subsoluri sau spalatorii). In primul rand, pentru combaterea lor la interior se poate aplica un insecticid ca Solfac EW 50 (http://www.pestcontrol-expert.ro/bayer-garden-solfac-ew-50-100ml.html), 100 ml diluati in 5 l de apa. In al doilea rand, ca si metoda de prevenire, va trebui sa eliminati spatiile care le ofera confort in locuinta dumneavoastra. Eliminati si potentialele surse de hrana : pestisorul de argint se hraneste cu alimente bogate in zahar, faina, lipiciul din carti sau tapet, textile din bumbac sau matase. Sigilati toate orificiile care pot reprezenta accesul lor in casa.

 • anda
  28/03/2016 at 12:04 am

  Am cumparat solfac 100ml,l-am folosit,dar mi-a mai ramas solutie(2 litri).as vrea sa stiu daca o mai pot folosi si dupa 7 zile.mentionez ca inca nu am scapat definitiv de gandaci.am lasat sa actioneze o zi,apoi am spalat.

  • PestControl Expert
   28/03/2016 at 5:10 pm

   In momentul in care s-a creat solutia, aceasta trebuie aplicata maxim in ziua respectiva, deoarece se pierde efectul substantei active. Pentru combaterea gandacilor, puteti opta pentru un gel insecticid ca Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html). Acesta contine atractant special pentru gandaci, iar la interior ofera o remanenta de pana la 4 luni.

 • Alina
  04/05/2016 at 3:12 am

  As doti sa cumpar acel gel deoarece am copil de 1 an si as dori sa va intreb daca poate sa vina cineva acasa sa vada daca sunt cuiburi de gandaci sau nu? pe undear putra intra? stau la casa si am gandaci negri, mari. nu m-ar fi deranjat daca nu ar fi inceput sa se urce in pat si sa ma trezeasca noaptea :(. va multumesc.

  • PestControl Expert
   04/05/2016 at 2:32 pm

   Noi nu ne ocupam cu prestarea de servicii, insa va putem oferi informatiile si produsele necesare pentru a elimina acesti daunatori in regim propriu. Daca locuiti la casa, daunatorii pot patrunde chiar si pe sub usa, ori pe ferestre. Insa, principalele locuri de acces sunt sifoanele de la chiuveta/cada, scurgerile din podele, aerisirile, orificiile de pe langa intrarea tevilor in casa etc. Este necesar sa sigilati toate spatiile de acces posibile, iar apoi sa aplicati gelul insecticid MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Datorita formularii si naturii gandacilor, gelul este cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. Produsul nu este daunator pentru om sau animale, iar la interior isi pastreaza remanenta pentru o perioada de pana la 4 luni.

 • Naomi
  18/05/2016 at 9:34 am

  Anul trecut am văzut 2 vi și după ce am dat cu spray-uri în urma curățeniei am găsit 2-3 morți. Nu am mai avut probleme. Ieri am văzut un pui minuscul. Astăzi fetita mea ma trezit spunându-mi ca e ce va pe jos. Era un gândac imens foarte lung și scârbos. Presupunând ca e femela și mai are oua. Ce pot sa fac? Am făcut o fobie și cea mai marea teama a mea este ca o sa ma trezesc cu ei în pat. Cum ii pot alunga de tot din casa mea?

  • PestControl Expert
   19/05/2016 at 10:22 am

   Acum va fi necesar sa monitorizati spatiul respectiv, prin aplicarea de capcane cu atractant ca Trap-a-Roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html). Acestea au atractant inclus, iar gandacii care vin la acestea raman prinsi in adeziv. Astfel, veti putea afla gradul de infestare, iar daca sunt in numar mare, se va interveni cu un insecticid ca MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html).

 • Monica
  21/06/2016 at 11:28 pm

  Buna seara, dvs oferiti servicii de dezinsectie? La noi in casa e f curat, zilnic, aspir si dau cu mopul. Vara vin niste oratanii de gandaci, erau negri si maricei, acum sunt maro si gigantici. Avem si un copil mic de 1 an si imi e tare teama sa nu o prind jucandu-se cu ei. Am dat acum cativa ani cu o fiola care se dizolva in apa si se pulveriza, nu mai retin cum se numea. 2 ani nu am avut probleme. Sunt disperata, fac orice sa scap de gandacii astia. Simt ca nu e copil in siguranta acum. Desi gandacii apar noaptea, si sotul cu pisica, mereu ii prind....pana acum. Cat ne-ar costa sa ne oferiti consiliere si sa ne faceti dezinsectie constant. Ma intereseaza sa nu fie nici toxic, pt ca avem un copil care umbla peste tot si baga tot in gura, plus o pisica.

  • PestControl Expert
   23/06/2016 at 1:56 pm

   Noi nu ne ocupam cu prestarea de servicii, insa va putem oferi informatiile si produsele necesare pentru a efectua aceste operatiuni in regim propriu.
   Pentru combaterea gandacilor se poate aplica un gel insecticid care are si atractant in compozitie cum ar fi MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Datorita formularii si naturii gandacilor, gelul este cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. Produsul nu este daunator pentru om sau animale, iar la interior isi pastreaza remanenta pentru o perioada de pana la 4 luni.

 • Monica
  23/06/2016 at 11:41 pm

  Va multumesc frumos. Vom comanda gelul.

 • Silviu
  31/07/2016 at 3:04 pm

  pot pulveriza K-Othrine SC 25 in aragaz?....

  • PestControl Expert
   03/08/2016 at 2:23 pm

   Poate fi pulverizat insecticidul K-Othrine SC 25 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-sc-25-5-ml.html) si in interiorul aragazului, insa doar la baza acestuia, pe suprafete care nu se incalzesc extrem, insa nu se va aplica pe piesele acestuia.

 • tamasan irina
  14/08/2016 at 12:03 am

  Va rog sa ma edificati ce sesizare pot face autritatilor DSP, Primarie intrucit conditiile igienice ale colocatarilor sunt infecte (tevi sparte, pereti umezi, coscoviti, vase nespalate, ciini, pisici si eu "beneficiez" de gindaci de bucatarie. Vecinii recunosc ca exiata problema dar spun despre celalalt ca ar fi sursa. Eu insist sa facem dezinsectie dar ei raspund ca dau cu spray si ca nu lasa sa intre pe nimeni de la firma sa faca dezonsectie. exista cadru legis;ativ care sa-i oblige. merci!

  • PestControl Expert
   29/08/2016 at 6:41 pm

   Cel mai indicat este ca dezinsectia sa se efectueze la nivel de bloc sau asociatie, incepand cu subsolul. Nu este necesara neaparat o firma prestatoare. Se pot aplica de catre cei din asociatie insecticide cum ar fi Foval (http://www.pestcontrol-expert.ro/foval-ce.html) ori K-Othrine Profi (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-profi-ec-250.html).

 • Razvan
  22/08/2016 at 2:30 am

  Buna seara . Am si eu o mare problema cu gandacii de bucatarie . Am tot cumparat diverse solutii , insa degeaba , gandacii reapar de la vecini . Curatenia nu este o problema . Seara tot gasesc gandacii in bucatarie( cred ca au si cuib) dar mai apar cateodata chiar si in camera . M-am gandit sa cumpar cateva capcane , dar pe langa vreau sa imi recomandati ceva sa moara atunci cand vin sa numai apuce sa se inmulteasca, o solutie care sa ii omoare chiar si dupa mai mult timp dupa ce a fost pusa pentru ca nu pot sa dau chiar mereu . Problema cea mare e ca vin mereu pe la tevi sau de pe scara pe la usa de la intrare pt ca nu este usa metalica.
  Multumesc frumos !

  • PestControl Expert
   25/08/2016 at 3:42 pm

   Pentru combaterea gandacilor puteti aplica un insecticid prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Solutia se pulverizeaza pe toate zonele unde ati observat activitatea crescuta a gandacilor. Mai aveti posibilitatea de a aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html ), aplicand la distante de 1-2 m bobitele de 0,1g-0,2g, nefiind daunator pentru oameni sau animale si pastrand remanenta pana la 4 luni. De asemenea pentru monitorizare va recomandam sa amplasati si capcane Ghilotina T225 (http://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t225-adeziv-gandaci.html) sau Trap-a-roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html).

 • Nicoleta
  07/11/2016 at 6:18 am

  Ce imi recomandati pt gandacii mari ,tocmai ce iubitul meu a vazut unul de dimensiuni f mari ,gen jumatate de deget.Nu stiu daca are cuib sau nu dar presupun ca sunt mai multi.Am si un catel bichon ,nu stiu ce sa fac .va rog sa ma sfatuiti ce as putea sa comand

  • PestControl Expert
   07/11/2016 at 2:41 pm

   Daca a fost observat doar unul pana acum, se pot monta capcane adezive cu atractant ca Trap-a-roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html). Daca numarul gandacilor capturati creste, atunci se poate aplica un gel insecticid ca Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-white-5-g.html). Solutiile recomandate nu sunt daunatoare pentru animalele de companie.

 • Pinzariu Adina
  27/11/2016 at 1:54 pm

  Va rog să.mi recomandați un produs pentru combaterea gândacilor de canalizare (la baie s.au instalat și se răspândesc în restul casei), ținând cont de faptul că avem un copil mic de 2saptamani. Mulțumesc

  • PestControl Expert
   28/11/2016 at 3:23 pm

   Daca singurul loc de acces al gandacilor este prin baie, atunci se vor astupa absolut toate caile. Se mai pot monta capcane adezive cum ar fi Ghilotina T225 (http://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t225-adeziv-gandaci.html) sau Trap-a-roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html. In cazul unei infestari mai mari, se poate aplica si gelul insecticid Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-white-5-g.html).

 • Gabriela
  28/12/2016 at 12:44 am

  Buna. De ceva timp am gândaci in casa. Am dat cu multe soluții și parca apar din ce în ce mai mulți nu știu ce sa fac.. ce îmi puteți recomanda ca sa scap detot de ei. Nu suport Insectele și nu vreau sa mai văd nici una .. ceva bun Mi-ar prinde bine..
  Si sa îmi Spune-ți cam in cât timp ar ajunge produsul !

  • PestControl Expert
   03/01/2017 at 6:39 pm

   Pentru combaterea gandacilor de bucatarie se poate aplica un gel insecticid cum ar fi Advion (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-gandaci-gel-30g.html). Acesta este cel mai indicat pentru eliminarea completa a cuibului, in plus nu este daunator pentru om sau animale de companie. Produsul este pe stoc, iar pentru fiecare comanda plasata si confirmata pana in ora 16, produsul ajunge la dumneavoastra in mod normal in termen de 24 de ore.

 • Kostyn
  07/02/2017 at 5:10 pm

  Bună ziua! De câteva zile gasesc în fiecare dimineață gandaci de diferite dimensiuni (inclusiv pui) în bucătărie. Doar in bucatarie pana acum! Va rog sa îmi recomandați o soluție, având în vedere ca am o fetita de 2 ani! Mulțumesc anticipat!

  • PestControl Expert
   08/02/2017 at 10:28 am

   Se poate aplica un gel insecticid cu atractant in compozitie ca Advion (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-gandaci-gel-30g.html). Acesta pezinta efectul cascada rezultand eliminarea intregului cuib, si este inofensiv pentru oameni sau animale de companie.

 • Ioana Raducu
  04/04/2017 at 4:59 pm

  Bună ziua,
  De curând m-am mutat într-un loc nou. Am făcut o dezinsecție prin firma cu o săptămâna înainte sa mă mut. In momentul in care m-am mutat am găsit un gândac mort doar, dar am văzut si pe scara blocului si in fata blocului gândaci, morți într-adevăr. Problema e ca sunt destul de multe cai de acces, in baie pe lângă chiuveta si wc, in Bucătărie pe lângă chiuveta la fel si hota care nu pot sa le blochez. De asemena, sunt spații si in camera pe lângă parchet, geamuri si instalația de încălzire/ țevi. Eu am pus capcane de la raid si am mai dat cu spray dar as vrea o metoda sigura si definitiva prin care sa nu am probleme cu ei. Ziua nu am văzut niciunul dar noaptea aud parca in Bucătărie. Clădirea e destul de veche, probabil si din aceasta cauza. Va rog sa îmi transmiteți care sunt cele mai eficiente metode pentru a preveni apariția lor. Mulțumesc

  • PestControl Expert
   05/04/2017 at 1:56 pm

   Ca metode care pot fi efectuate de dumneavoastra, va fi necesar sa sigilati toate caile de acces in locuinta.
   O alta varianta ar fi masurile luate de asociatia de proprietari, si anume dezinsectia la nivel de bloc, inclusiv subsol. Daca se efectueaza aceasta dezinsectie corect, nu vor mai aparea.

 • Iulia
  30/05/2017 at 9:30 am

  Buna ziua,
  Tocmai am gasit in baie un gandac negru si mare! Va rog sa imi recomandati o solutie pe care o pot folosi impotriva lor. Am citit despre acele capcane, dar cat de eficiente sunt ptr acesti gandaci mari? Multumesc!

 • Dan
  12/06/2017 at 9:32 pm

  Un numar de telefon vreu. Multumesc

 • grosu elena
  25/07/2017 at 2:17 pm

  Sunt asistent de igiena intr-un spital de stat si intrucat am in atributii monitorizarea activitatilor DDD, ma confrunt cu o problema stringenta respectiv, combaterea fara nici-un rezultat a gandacilor de bucatarie aparuti imediat cum s-a incalzit vremea ( aprilie-mai) in unitate. Pot sa va spun ca am folosit mai multe insecticide: Solfac EW 050,Permex 22 E, Forttox CPE, K-Othrine SC 25(Flow), dar fara nici-un efect.
  Intrebarea este: ce insecticit eficient pot sa folosesc in spital?
  Va rog din suflet sa-mi trimiteti raspuns imediat!!

  • PestControl Expert
   27/07/2017 at 5:02 pm

   In acest caz, puteti opta pentru un insecticid sub forma de gel care are si atractant in compozitie cum ar fi Advion Gandaci (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-gandaci-gel-30g.html). Insecticidul este un produs nou, produs de o companie de top - Syngenta. Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse. Datorita formularii si naturii gandacilor, gelul este cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. Produsul nu este daunator pentru om, iar la interior isi pastreaza remanenta pentru o perioada de pana la 4 luni.

 • dan
  31/07/2017 at 11:18 am

  faceti un clasament intre solutii,geluri,adezivi, din punct de vedere al eficientei fara a tine cont de pret.

 • Andrei Balan
  15/10/2017 at 1:25 pm

  Solutiile mentionate in comentarii intr-adevar va vor scapa de gandaci, dar numai pe o perioada determinata de timp.

  Pentru cei care locuiti la blocuri, problema vine de la vecini sau de la subsol, iar recomandat ar fi sa vorbiti cu presedintele de bloc, sa strangeti un fond si platiti o firma specializata de deratizare care sa va scape pentru totdeauna de aceasta amenintare.

  Dupa luni de zile in care am amanat solutionarea problemei pana la urma am vorbit cu administratorul blocului in care locuiam si am sunat la o firma ddd. Baietii au reusit sa ne scape de gandaci dupa doua tratamente aplicate pe toata scara blocului si in subsol.

  Va spun sincer, mai bine dati niste bani, dar macar stiti ca scapati de ei odata pentru totdeauna. Daca va zgarciti atunci veti avea mai mult de suferit.

 • melinte gabita
  16/04/2018 at 12:43 pm

  Va rog sa-mi recomandati ceva pentru a scapa de gandaci mici si negri.Prima data au aparut la o floare de apartament,am aruncat acea floare dar dupa ceva timp au aparut acei gandaci si nu mai pot scapa de ei.Multumesc!

  • PestControl Expert
   25/04/2018 at 6:21 pm

   Sunt gandaci de bucatarie sau canalizare? Ori ataca plantele?

 • Aneta Amza
  21/06/2018 at 12:36 pm

  Buna ziua.Cum pot scapa de gindacii de bucatarie ca sunt peste tot degeaba spal si dezinfectez ca tot apar si parca din ce in ce mai multi am luat aparate cu ultrasunete am dat cu regent dar parca pe zi ce trece se inmultesc.Va rog frumas sa- mi recomandati ceva sa pot scapa de scarbosenii ca nu mai stiu cum pot scapa de ei.

  • PestControl Expert
   31/07/2018 at 4:44 pm

   Pentru combaterea gandacilor se poate aplica un gel insecticid care are si atractant in compozitie cum ar fi Advion (https://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-gandaci-gel-30g.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Datorita formularii si naturii gandacilor, gelul este cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. Produsul nu este daunator pentru om sau animale, iar la interior isi pastreaza remanenta pentru o perioada de pana la 4 luni.

 • Luisa
  26/06/2018 at 2:26 am

  Am o fobie! Nu mai rezist... bucătăria e full de gongi de bucătărie, evident.
  Am dat cu tot felul de soluții, mor dar nu toți .
  Acum mi-au ajuns si in dormitor.
  Pe astia nici bombă atomică nu-i omoară!

  Parca spuneați despre un aparat cu arisoli pt gongi. De unde l cumpăr?
  Am gasit ouăle de gongi. Sub plinta intre rosturile de la gresie, faianță .
  Clar am descoperit fobia mea, cu toate astea am început sa omor gongi cu ce apuc. Chiar si cu mâna. Am copil si cățel.
  Gândacii merg peste tot. Daca mănânc gongi e grav?! :)

  Ajutati-ma sa scap de monstrii astia! Pls..

  Parca simt ca umbla si pe mine....


  Cu stimă,
  L

  • PestControl Expert
   31/07/2018 at 4:50 pm

   Daca infestarea este masiva, prima oara se va aplica un insecticid prin pulverizare cum este Microtech CS (https://www.pestcontrol-expert.ro/unichem-insecticid-effect-microtech-cs-500-ml.html) pe toate sprafetele. Este indicat sa nu se afle copii in spatiul respectiv in timpul aplicarii si in urmatoarele 4-6 ore. Apoi se patrunde si se aeriseste.

 • Alina
  09/07/2018 at 5:51 pm

  Buna ziua! Am observat in fiecare noapte de o saptamana încoace cate un gandac de bucatarie prin casa. Stau in chirie intr-un apartament micuț (baie buctarie si dormitor) si nu am posibilitatea sa trag mobila de bucatarie de langa perete ca sa dau cu insecticid pe acolo. Am cumparat din oras o sticluta de insecticid dar nu stiu cum sa procedez in bucătărie. Ma gandeam sa scot tot de prin dulapuri sa pulverizez pe interior sa las totul deschis cateva ore si sa plec de acasa (sunt si insarcinata si mi-e frica sa stau inauntru). Ce parere aveti? Ar trebui sa clatesc apoi cu apa a doua zi si sa pun lucrurile inapoi sau le pun direct? Nu stiu de unde vin nu am cum sa trag mobila sa vad eventualele gauri.

  • PestControl Expert
   31/07/2018 at 5:37 pm

   Mult mai indicat ar fi sa montati capcane adezive cu atractant special pentru gandaci ca Trap a Roach (https://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html). Acesta nu contine produse daunatoare pentru om. Se monteaza si se aplica in locurile ascunse: sub mobila, in spatele electrocasnicelor, in sertare sau dulapuri etc.

 • Alina teodorescu
  19/08/2018 at 5:28 pm

  Buna ziua,
  De o saptamana am inceput sa gasesc gandaci in bucatarie doar seara. Mentionez ca pana acum o saptamana nu am avut gandaci de niciun fel chiar daca in bloc, pe la vecini exista. Am folosit maxforce acum 5-6 zile in toata casa si am pus picaturi la mai putin de 1 m. Am descoperit si cuibul lor, si anume in crapaturile din spatele unui dulap si in expresorul de cafea (acolo am observat si puncte mici negre ca de cafea). Am pus chiar langa expresor, pe unde ii vedeam ca se plimbau, picaturi de maxforce pe o hartie si chiar au mancat din el pt ca se vedeau dare langa picaturi. Dar nu am gasit decat un gandac mic ametit si in rest vedeam din ce in ce mai multi. Nu inteleg de ce daca au mancat nu au murit. Ce altceva as putea face?
  Multumesc

  • PestControl Expert
   27/08/2018 at 11:40 am

   Daca ati aplicat deja gelul insecticid MaxForce, atunci va fi necesar sa asteptati. Efectul maxim se observa in termen de mai multe zile. In cazul in care s-a observat consumul, este foarte bine. Nu este o regula ca gandacii sa fie gasiti pe loc, ci poate dura o perioada pana sunt eliminati, astfel incat sa poata ajunge in cuib.

 • Adriana
  29/08/2018 at 1:47 pm

  Buna ziua am in apartament gandaci ,nu stiu cum sa scap de ei sunt cei de bucatatie dar sunt si unii foarte mici negri am dat cu regent dar nimik ,am un baietel de 2 ani jumatate ..ajutati-ma va rog cu ceva bun

  • PestControl Expert
   17/09/2018 at 11:08 am

   Se poate aplica un insecticid ca Advion (https://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-gandaci-gel-30g.html), fiind cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. Produsul nu este daunator pentru om sau animale.

 • Mechi serdal
  12/10/2018 at 9:28 am

  Caut soluție pe găndaci sun

 • Stefan viorel
  15/10/2018 at 1:58 pm

  Buna ziua .imi cer scuze dar din gresala sa sters mesajul primit de la dumneavoastra in legatura cu gelul pentru gindacii de bucatarie .Va m spus ca am in bucatarie lambriuri de lemn .Ma ajuta sa mi dati si o solutie mai puternica sa ma scap de ei .Va multumesc

  • PestControl Expert
   30/10/2018 at 9:15 am

   Cel mai indicat produs, in special daca se afla cuiburi in spatii inaccesibile, este Ghilotina Premise (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-i21-5-premise-gel.html). Acesta va elimina si cuiburile.

 • STANCU IONEL
  28/11/2018 at 11:41 am

  Buna ziua , ma numesc Ionel si as vrea sa-mi spuneti cu ce imi recomandati sa dau impotriva gandacilor rosii de bucatarie . Infestarea este mica dar as vrea ceva care sa fie eficient pe o perioada mare .am citit despre produsele dvs si nu ma pot hotara ce sa iau .

  • PestControl Expert
   31/12/2018 at 10:54 am

   Pentru combaterea gandacilor se poate aplica un gel insecticid care are si atractant in compozitie cum ar fi Ghilotina Premise (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-i21-5-premise-gel.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Datorita formularii si naturii gandacilor, gelul este cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. Produsul nu este daunator pentru om sau animale, iar la interior isi pastreaza remanenta pentru o perioada de pana la 4 luni.

 • Loredana
  21/06/2019 at 11:53 pm

  Am descoperit in urma cu 2-3 luni niste gandacei mici de tot, asemănătoare cu furnicile, dar mult mai mici. Cate 2-3 pe zi. O perioada nu i-am mai vazut, acum insa au apărut. Cred ca este gandacul orezului,caci acolo am gasit 2 gandacei. Am aruncat tot din rafturi, dar tot mai găsesc zilnic 2-3.Ce pot folosi avand in vedere ca avem un bebe de 9 luni care mișună prin toata casa?

  • PestControl Expert
   09/07/2019 at 5:01 pm

   Inspectati cu atentie alimentele pe care le mai aveti si eliminati-le pe cele la care sesizati prezenta daunatorilor. Cele neinfestate se sigilieaza. Pentru combatere, se aplica pe toate suprafetele un insecticid precum K-Obiol (https://www.pestcontrol-expert.ro/bayer-insecticid-k-obiol-ec-25-10-ml.html), 10 ml diluati in 1 litru apa. Apoi incinta se inchide pentru 4 ore. Se patrunde, se aeriseste si aspira. Suprafetele sensibile (blaturi, sertare etc.) care iau contact direct cu alimentele se sterg cu o laveta umeda. De asemenea, stergeti cu o laveta umeda si suprafetele pe care ati pulverizat solutia si cu care ar putea intra in contact bebelusul.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături