Comanda din: 22-04-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Tantari - Cum identifici si combati


Inainte de a va apuca de treaba sunt cateva observatii pe care trebuie sa le stiti pentru a avea certitudinea ca rezultatele tratamentului vor fie optime. Prevenirea sau reducerea gradului de infestare. Pentru a reduce sau preveni riscul infestarii, fara tratament chimic, trebuie gasita si oprita sursa inmultirii tantarilor, adica eliminarea zonelor cu apa statuta (fantani neacoperite, puturi, balti, apa statuta sub diferite forme).

Produse recomandate pentru combaterea tantarilor, capcane:

Recomandam curatarea zonei pe o suprafata cat mai mare, eliminarea pe cat posibil a vegetatiei ce pastreaza umbra si umiditate sau a altor obiecte ce ar putea incuraja inmultirea tantarilor:
Dupa ce ati terminat de pregatit zona pentru tratament puteti incepe treaba. Ar fi bine sa verificati prognoza meteo si pe cat posibil 3 - 4 zile dupa aceea sa nu ploua. In acest fel sansele sa obtineti un rezultat optim se maresc.

Produse recomandate pentru combaterea tantarilor, insecticide:


Alegerea insecticidului pentru tratament se face in functie de suprafata pe care doriti sa o protejati si in functie de echipamentul pe care il detineti. Cateva idei care sa va ajute:

• Ambalajele de 1 litru se utilizeaza in general pentru suprafete de peste 1000 mp sau pentru mai multe tratamente, pe suprafete mai mici.
• Solutiile dizolvate in apa isi pierd din proprietati. Trebuie sa dizolvati doar cat folositi
• Un insecticid ambalat la plic de 20 grame poate acoperi o suprafata de 200 mp
• Tratamentele suprafetelor se fac prin aplicarea reziduala a insecticidelor cu remanenta cat mai indelungata
• Razele soarelui, roua, praful, umiditatea, ploaia distrug substanta activa si insecticidul isi pierde din proprietati. Utilizati substantele in locuri cat mai bine izolate si umbrite.

 Pentru ca rezultatele tratamentelor impotriva tantarilor sa fie optime, fie ca e vorba de zona cu vegetatie, terase, curti, gradini sau spatii comune, va recomandam ca operatiunile sa le realizati cu insecticidele prezentate mai sus.

• Tantarii se deplaseaza pe distante mari si pot atinge zone fara acces la apa, alegand sa se ascunda in vegetatie bogata (tufisuri, copaci poduri de case, zone umede de pe langa case). Din acest motiv tratamentele se vor aplica pe o suprafata mai mare decat cea care se doreste a fi protejata.
• Tratamentele trebuie facute cu rabdare si repetitiv, frecventa fiind de 2 ori in prima saptamana iar apoi lunar sau poate chiar mai rar. La prima aplicare de insectid facuta potrivit, toate insectele mature sau o foarte mare parte din ele vor muri, ramanand totusi cele in stadiu de ou sau larva. Daca se completeaza tratamentul cu un larvicid, rezultatul imediat va fi mult mai bun.

Dezinsectia impotriva tantarilor noi recomandam sa se faca prin pulverizarea cu atomizorul sau cu pompa de joasa presiune asupra vegetatiei iar apoi imediat sa se completeaza cu tratamentul prin termonebulizare. Aici puteti vedea detalii despre cum functioneaza cel de-al doilea.

Produse recomandate pentru combaterea tantarilor, capcane si fly-killere:

Termonebulizarea insecticidelor ajuta foarte mult la penetrarea vegetatiei si obtinrea unui efect de soc foarte puternic. Totusi nu recomandam doar utilizarea cetei calde in tratamentele impotriva tantarilor ci doar completarea celor clasice cu acest procedeu.

Pentru tratamentele prin pulverizare:
  • Rezidual, adica pe suprafete (ziduri, stalpi, corpuri de iluminta) dar si pe vegetatie K-othrine SC25 si K-othrine WG250
  • Pe vegetatie Aqua K-othrine EW20 (miros foarte puternic, strict pentru uz profesional)

Stropirea se va face incepand cu zona interioara casei (ziduri, tavane, podele) si apoi se va continua cu spatiile de langa casa (pridvor, sub acoperis, sub streasina casei , la colturile ferestrei, vizand-se zonele umbroase). In spatiul curtii se va stropii vegetatia, trunchiurile copacilor, arbustii, boschetii de la radacina in sus, vizandu-se partea inferioara s frunzelor, loc unde deobicei se ascund tantarii.

Produse recomandate pentru combaterea tantarilor, pulverizatoare:


Zona lacurilor si a baltilor se va trata cu substanta de jur imprejur vegetatia de la margine, asta doar in cazul in care lacul nu este populat cu peste. In cazul in care totusi exista peste, puteti scapa de tantari mentinand suprafata lacului curata.

Completarea dezinsectiei prin pulverizare cu insecticid se poate face si prin utilizarea larvicidelor. Larvicidele sunt insecticide care vizeaza in mod specific impotriva stadiul larvar viata a unei insecte. Larvicidele pot avea actiunea prin contact, prin ingestie ingestie, sau functioneaza ca regulatori ce impiedica  cresterea, sau agenti de control biologic.

Larvicidele sunt utilizate in tratamente ce combat ouale si larvele impotriva carora se face dezinsectia, actiune ce nu permite formarea tesuturilor protective exterioare in timpul evolutiei larvelor, blocand completa dezvoltare a acestora si cauzand implicit moartea lor.

Oua de tantariLarva de tantariLarva de tantarCum privin infestarea cu tantariCum sa previi infestarea cu tantariPreventie tantari

33 Intrebari si Raspunsuri

 • Lavinia
  27/05/2013 at 12:29 pm

  Ce produs imi recomandati pentru tantari, in spatiu deschis (gradina de vara - foisor). Suprafata nu este foarte mare, si nici bugetul. Va multumesc.

  • PestControl-Expert.ro
   27/05/2013 at 1:00 pm

   Pentru tratamentul impotriva tantarilor la exterior va recomandam Aqua K-Othirne EW 20 folosit in concentratie de 1,5-2 % (150 ml -200 ml solutie in 10 litri de apa) sau K-Othrine WG 250, un plic la 6-7 litri apa. Primul v-ar ajunge pentru o suprafata de apoximativ 1500 mp, sau pentru mai multe repetari pe o suprafata mai mica, iar K-Othrine WG 250 v-ar ajunge pentru aproximativ 150-200 mp.

 • Viorel Zaharia
  06/08/2013 at 6:05 pm

  Va multumesc pentru detalii/sfaturi. Am gasit in aceasta pagina toate informatiile de care aveam nevoie.

 • Gabi
  12/05/2014 at 2:07 pm

  Buna ziua,
  am o curte langa padure cu suprafata de 4000 mp. Deoarece ma aflu langa padure, am probleme cu tantarii si cu mustele. De asemenea am si o gradina de legume care este plina de gandaci mici negrii si de greieri. Curtea este gazonata in proportie de 70%, restul fiind cu plante decorative si gradina de legume.Doresc sa-mi recomandati solutii (care se pot da cu atomizorul) pentru o deratizare exterioara a casei, teraselor impotriva paianjenilor, mustelor si tantarilor, dar si a curtii si padurii, pentru tantari muste, capuse, gandaci, etc. De asemenea as dori si instructiuni de utilizare vis-a-vis de dozaj, momentul imprastierii si ce solutii merg impreuna (amestecate).
  Multumesc.

  • 20/05/2014 at 12:14 am

   Va recomandam pentru tratamentul impotriva insectelor daunatoare descrise mai sus sa faceti tratamente cu insecticidul Aqua K-othrine EW20 http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-aqua-ew-20.html . Acesta este recomandat a se aplica prin pulverizare ULV sau cu atomizorul. Din pacate acest produs nu se poate utiliza impotriva capuselor. Daca doriti sa faceti dezinsectie impotriva capuselor va recomandam Solfac EW50 ambalat la 1 litru http://www.pestcontrol-expert.ro/solfac-ew-50.html pentru 2000 - 3000 mp.

  • andrei
   14/08/2014 at 8:55 am

   Tratamentele va pot proteja interiorul suprafetei nu si importul de tantari din padure.

 • carmen salahoru
  20/05/2014 at 8:41 pm

  ce solutie ptr. exterior impotriva tantarilor sa folosesc care sa nu dauneze animalelor(caini).

 • Gabi
  22/05/2014 at 4:05 pm

  Va multumesc pentru lamuriri.

 • adrian
  08/06/2014 at 10:10 pm

  Buna ziua!
  De curand am amenajat un iaz de gradina, mai bine zis anul trecut. Toate bune si frumoase pana am plantat gazonul anul acesta.
  Proboema e ca de cand a iesit gazonul abea mai putem sta in curte din cauza tintarilor.
  Ce solutie imi recomandati?
  Va multumesc!

 • Florin
  12/06/2014 at 4:48 pm

  ce solutie imi puteti da pentru Delta Dunarii unde in acest moment tantarii fac ravagii 24 de ore din 24, mai ales ca Dunarea a iesit din matca in multe balti

  tantarii fac ravagii si ziua si noaptea in roiuri

 • Mihai
  16/06/2014 at 2:08 pm

  Buna ziua,
  Va rog frumos sa imi indicati de unde pot procura solutie contra tintarilor(utilizare externa in curte 300 mp) si aparatul pentru imprastiat solutia.
  Va multumesc,
  Mihai Stirbulescu

 • Edi
  17/06/2014 at 12:21 pm

  Si eu sunt interesat de un insecticit pentru tantarii de la dunare.

 • Tocoian Liviu
  19/06/2014 at 8:28 am

  Va rog sa-mi spuneti daca insecticidele folosite in tratamentul impotriva afecteaza albinele.
  Va multumesc.

  • 24/06/2014 at 11:12 am

   Toate insecticidele afecteaza albinele. Recomandat este ca in timpul tratamentului si chiar dupa sa tineti albinele inchise. Perioada ulterioara tratamentului variaza in functie de insecticidul folosit si tipul de aplicare: pulverizare cu pompa de spate, atomizorul, termonebulizare, ULV sau avio tratament.

   Particulele de insecticid pulverizate de echipamente plutesc in aer diferit in functie de echipamentul utilizat. Daca particulele sunt de ordinul zecilor de microni atunci durata poate sa fie de ordinul orelor. Daca pulverizarea a fost facuta cu pompa de spate remanenta poate sa ajunga la cateva zile.

   In toate cazurile albinele NU se recomanda a fi libere!

 • DORIN DRAGAN
  24/06/2014 at 11:03 am

  UN RASPUNS PENTRU APICULTORI AVETI ?????? AFECTEAZA ALBINELE ?????

 • Mihai
  01/07/2014 at 12:01 pm

  Buna ziua,

  Ce solutie recomandati in conditiile in care am un catel in curte lasat liber.

  Multumesc

 • cris
  20/07/2014 at 10:04 pm

  buna.am si eu o problema legata de tantari.prima data sa intamplat anul acesta sa fiu invadat de tantari si sa nu mai pot scapa de ei.sursa lor fiind sahtul WC din curte.am incercat fel de fel de metode,dar fara rezultat.daca cineva ma poate ajuta ii multumesc anticipat

 • Angel
  22/07/2014 at 11:14 am

  Buna ziua,
  Am 2 intrebari: 1.De ce dupa ploi abundente se ingalbeneste apa din fantana la zona semimontana?
  2.Ce imi recomandati sa fac pentru combaterea larvelor de tantari si a limaxului din fantana?

 • Andreea
  23/07/2014 at 12:15 pm

  Buna ziua,
  In ce masura aceste substante sunt daunatoare pentru un bebelus de 14 luni si 10 kg?

  Va multumesc anticipat,
  AM

  • andrei
   14/08/2014 at 8:53 am

   Orice chimical e daunator. Mai mult sau mai putin. Cu atat mai mult pt copii.

 • Adda
  20/08/2014 at 12:07 pm

  Buna ziua. Imi puteti da un sfat cum as putea scapa de tantarii sau mustele de pe langa casa?? Numai cu ajutorul insecticidelor dumneavoastra sau ar mai fi ceva lucruri pe langa casa care ar putea sa ma ajute??
  Multumesc!

 • Tudyprotect
  12/09/2015 at 9:59 pm

  Sunt interesat de un produs pentru eradicarea tantarilor, pe o proprietate mare, cu un lac. Evident locul de inmultire al tantarilor este lacul, iar acesta este plin de pesti.  Ccu respect.

  • PestControl Expert
   14/09/2015 at 5:33 pm

   Pentru combaterea tantarilor se poate aplica prin pulverizare un insecticid special creat pentru insectele zburatoare cum ar fi Aqua K-Othrine (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-aqua-ew-20.html). Insecticidul nu se aplica in apa, intrucat va dauna faunei acvatice. In schimb, se va pulveriza pe toata vegetatia din acea zona.

 • radu daniel
  11/04/2016 at 6:20 pm

  am un lac de 11 ari, ce pot folosi sa nu afectez pestii, este populat cu sturion si crap

  • PestControl Expert
   19/04/2016 at 6:40 pm

   Se pot efectua tratamente cu insecticide cum ar fi Aqua K-othrine (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-aqua-ew-20.html). Formularea speciala a acestuia permite particulei de insecticid sa pluteasca mai mult timp in aer, astfel marind sansele ca tantarii sa intre in contact cu insecticidul. De asemenea, acesta poate fi aplicat impreuna cu un larvicid ca Baycidal (http://www.pestcontrol-expert.ro/baycidal-wp-25.html). Intrucat tantarii sunt capabili sa zboare de la distante foarte mari, tratamentele se efectueaza periodic pentru o protectie crescuta.

 • Laurentiu
  08/05/2016 at 2:29 pm

  Buna ziua .as vrea sa va întreb ce solutie imi recomandati pentru exterior in spatele curți mele este un saivan de oi si alte animale iar eu nu mai stiu ce sa fac pentru a scăpa de muste..va multumesc si astept un raspuns.

  • PestControl Expert
   11/05/2016 at 6:02 pm

   Se poate aplica in apropierea casei un insecticid special pentru muste cum ar fi Quick Bayt (http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-2extra-wg10.html). Acesta contine atractant alimentar si pe baza de feromoni, care atrage mustele la consum, astfel vor fi eliminate instantaneu.

 • Gabriel
  22/03/2017 at 3:01 pm

  Buna ziua
  Am o curte mica , de doar 45 mp, unde am si un caine . Cu ce pot stropi impotriva tanatrilor si a mustelor , fara sa imi fie afectat cainele ?
  Va multumesc frumos !

  • PestControl Expert
   29/03/2017 at 3:19 pm

   Cel mai indicat este ca in momentul tratamentul animalul de companie sa nu se afle in spatiul respectiv, cat si in urmatoarele 4-6 ore de la tratament. Se pot aplica insecticide cum ar fi K-Othrine Profi (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-profi-ec-250.html), 200 ml diluati in 10 l de apa pentru aplicare cu pompa manuala, sau Foval (http://www.pestcontrol-expert.ro/foval-ce.html), 400 ml diluati in 10 l de apa.

 • Marius
  09/07/2017 at 9:47 pm

  Buna ziua, am observat ca la un capat al burlanului se aduna o gramada de tantari (presupun ca mai ramane apa in burlan pe undeva). Ce solultie as putea folosi impotriva lor? presupun ca ar trebui sa o adaug si in burlan. Multumesc!

  • PestControl Expert
   18/07/2017 at 3:36 pm

   Se poate aplica un insecticid cum ar fi Aqua K-Othrine (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-aqua-ew-20.html). Se aplica in doza de 150-200 ml insecticid dizolvati in 10 litri apa. Insecticidul combate un spectru larg de insecte zburatoare, inclusiv tantari.

 • Oana
  06/04/2018 at 2:44 pm

  Buna ziua. Ce imi recomandati pentru tantarii din curte in conditiile in care am si copii si un caine? Curtea are 300 mp. In curte sunt pomi fructiferi, capsuni, flori si legume pe o suprafata mica.

  • PestControl Expert
   19/04/2018 at 4:02 pm

   Pentru combaterea tantarilor se poate aplica un insecticid cum ar fi Aqua K-Othrine (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-aqua-ew-20.html). Acesta este special creat pentru combaterea insectelor zburatoare, datorita formulei care permite ca particula de insecticid sa ramana mai mult timp in aer, astfel marind sansele de contact cu insectele.
   Totusi, referitor la combaterea tantarilor, tratamentele aplicate au o remanenta scurta, avand in vedere ca tantarii pot zbura pe distante extrem de mari. De aceea, astfel de tratamente se efectueaza la nivel de oras ori localitate.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături