Comanda din: 11-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Muste de casa - Cum identifici si combati


Prevenirea mustelor: Gunoiul biodegradabil trebuie aruncat cât mai repede şi în mod regulat. Alimentele ce se pot strica, să nu fie lăsate afară şi neacoperite. Litierele pisicilor să fie mereu curăţate. Potenţialele locuri de clocire, precum grămezile de bălegar să fie aşezate departe de casă. Să se împiedice pătrunderea muştelor în casă, prin instalarea plaselor de muşte la ferestre şi la uşile de la balcon. Cititi mai multe informatii despre combaterea mustelor pe pagina "previne infestare cu muste"

Daca totusi prevenirea nu a fost facuta si zona este deja infestata atunci incepem combaterea lor: Muştele ce apar izolat, pot fi omorâte cu clasicul plici de muşte. Alte metode ce au succes în combaterea muştelor sunt hârtia de muşte, plasele de muşte, insecticidele si lampile UV (grilaj electric sau banda adeziva). In restaurante, hoteluri şi intreprinderi din industria alimentară este recomandabilă folosirea lampilor UV cu placa adeziva, în locul aplicării celorlalte metode, din motive estetice. Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre muste gasiti pe pagina "informatii muste"

Cum puteti sa scapati de muste, cateva variante de produse:

 1. Insecticidele de contact se aplica pe toata suprafata tratata pe orice fel de suport: iarba, vegetatie, pereti. Modul de actiune este prin contact. Cand musca atinge suprafata tratata, substanta activa isi face efectul, paralizand instantaneu insecta si omorand-o in maximum 10 - 15 minute. Acest tip de aplicare nu are remanenta indelungata, 2-5 saptamani sau pana la prima ploaie mai puternica.
 2. Tratamentele impotriva mustelor cu insecticide cu atractant: exista cateva variante de insecticide care contin atractant sexual si alimentar ce se folosesc in tratamentele impotriva mustelor. Aplicarea acestor tratamente nu se face pe toata suprafata precum in cazul insecticidelor clasice ci doar zonal. Principiul de functionare se bazeaza pe nevoia de consum sau atractia sexuala a mustelor. Pentru aplicarea la exterior sau interior se foloseste sau o pensula iar tratamentul se face sub forma de spoturi sau varianta cu pompa de joasa presiune cand se aplica sub forma de benzi. La prima metoda substanta se dizolva ca o pasta, iar la a doua precum un insecticid clasic. Remanenta substantei, adica durata de atractivitate/rezultat este mai indelungata in cazul aplicarii sub forma de spoturi (cercuri) datorita cantatii mult mai mare de insecticid dar si consumul este proportional.
  Pentru o eficienta indelungata a ambelor tratamente prezentate mai sus se recomanda tratarea zonelor unde nu bate soarele direct si unde nu ploua. Insecticidul pentru muste este biodegradabil si se spala cu apa.
 3. Capcanele cu lumina UV (ultraviolete), cu grilaj electric sau cu benzi adeziva, pot fi considerate si tratamente ecologice, nechimice. Functionarea aparatului se bazeaza pe atractia mustelor cu ajutorul luminii ultraviolete. Cu cat intensitatea produsa de tuburile actinice este mai mare fata de lumina din zona cu atat rezultatele obtinute sunt mai multumitoare. Musca zburand in zona electroinsecticidul sau ramane lipita pe banda adeziva sau este electrocutata de grilajul electric. In ambele cazuri rezultate mai bune se obtin noaptea cand nu exista alte surse alternative de lumina.
  Pentru industria alimentara este obligatorie utilizarea lampilor cu benzi adezive deoarece cele cu grilaj electric nu ofera controlul asupra insectelor electrocutate care ar putea accidental ajunge intr-o ciorba.

Insecticide cu atractant recomandate pentru combaterea mustelor:

Cateva din variantele de insecticide ce se folosesc in tratamentele impotriva mustelor, disponibile pe piata au atractanti sexual si alimentari in compozitie. Aplicarea acestor tratamente nu se face pe toata suprafata precum in cazul insecticidelor clasice ci sub forma de spoturi. Chiar si asa rezultatele obtinute sunt mult mai bune decat in cazul insectidelor cu spectru larg de actiune, cu efect de contact. Principiul de functionare se bazeaza pe nevoia de consum sau atractia sexuala a mustelor. Pentru aplicarea se foloseste o pensula sau un pulverizator cu duza fina. Pulverizarea se face sub forma de spoturi sau benzi de 5 - 30 cm. Daca pensulati insecticidul, va recomandam sa utilizati o concentratie mai mica de apa, incat sa obtineti o pasta. Remanenta substantei, durata de atractivitate, este mai indelungata in acest caz. Pentru a pastra eficienta ridicata, evitati aplicarea pe suprafete unde bate soarele direct sau unde este umiditate ridicata - ploua.

Insecticide de contact recomandate pentru combaterea mustelor:

Insecticidele de contact sunt cu spectru larg de actiune. Aplicarea lor la exterior se face impotriva tuturor insectelor zburatoare si taratoare. Atunci cand faceti aplicare impotriva mustelor tineti cont de zonele in care aceasta insecta se aseaza - pereti, bare transversale, tavane, zona geamurilor, etc. Aplicati insecticidul dizolvat in apa in concentratia recomandata de producator prin pulverizare cu duza cat mai fina. Imediat dupa ce musca se va asezat pe suprafata tratatata se vor vedea rezultatele. Pentru a pastra eficienta ridicata a insecticidului, evitati aplicarea pe suprafete unde bate soarele direct sau unde este umiditate ridicata - ploua.

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea mustelor:

Aplicarea insecticidelor concentrate se face prin dizolvarea lor in apa. In functie de dimensiunea zonei, alegeti pulverizatorul cu dimensiunea rezervorului potrivita. Trebuie sa pregatiti solutia de lucru doar pentru tratamentul din acea zi. Solutia ramasa isi pierde din proprietati. Insecticidele cu atractanti se recomanda a se aplica cu pulverizatoare de dimensiune mai mica, pana in 2 litri, pentru ca suprafetele acoperite sunt reduse. Pesticidele din solutiile de lucru distrug partile de plastic, cauciuc sau metal ale pulveriatoarelor. Dupa utilizare este obligatorie cladirea cu apa.

Capcane recomandate pentru combaterea mustelor la exterior:

Capcanele captureaza mustele din apropierea lor datorita atractantului puternic. Insectele intra in capcana si nu mai gasesc iesirea, dupa cateva minute mor inecate. Capcana se utilizeaza doar in exterior din cauza mirosului care devine deplacut dupa mai multe zile in care s-au capturat multe muste. Nu sunt daunatoare copiilor, animalelor de companie sau mediului, fiind ideale pentru utilizarea in jurul casei sau a fermelor de animale. La unele modele de capcane se poate achizitiona separat atractantul astfel incat aceasta devine reutilizabila.

Capcane recomandate pentru combaterea mustelor la interior:

Aceste modele de capcana se utilizeaza doar la interior deoarece sunt dotate cu placi adezive. Mustele dar si alte insecte daunatoare sunt atrase de lumina UV generata de lampi iar apoi raman lipite de placa adeziva. Cu cat intensitatea produsa de tuburile actinice este mai mare fata de lumina din zona cu atat rezultatele obtinute sunt mai multumitoare. Suprafata protejata este determinata de puterea lampilor UV. Sunt recomandate pentru industria alimentara in special pentru ca indepartarea insectelor se face intr-un mod controlat. In functie de gradul de infestare si factorii de mediu, umiditate si praf, adezivul trebuie schimbat cu frecventa intre 1 luna si 3 luni.

45 Intrebari si Raspunsuri

 • Dan Mariana
  24/07/2012 at 6:08 am

  Buna ziua,
  ma intereseaza un produs pentru muste si tantari pentru interior si deasemenea pentru exterior( terasa descoperita cu brazi )
  Va multumesc
  0722569864

 • adriana ungureanu
  08/07/2013 at 6:42 pm

  Va rog sa-mi recomandati un aparat foarte bun si eficient ca sa nu mai am muste intr o cofetarie in sala vinzare care intra cind este usa deschisa vara . multumesc

  • PestControl-Expert.ro
   08/07/2013 at 7:45 pm

   Va recomandam pentru tratamentul impotriva mustelor insecticidele cu atractant Quick Bayt sau Agita. Primul tratament se recomanda a se face cu doza dubla, al doilea merge cu doza normala. Remanenta substantelor e intre 3 si 5 saptamani in functii de conditiile de mediu.

 • Tanasie Gabriel
  23/07/2013 at 6:08 am

  As dori sa știu ce trebuie sa fac la o terasa de restaurant sa scap de muște. Vă mulțumesc anticipat.

  • 17/03/2014 at 6:15 pm

   Va recomandam sa utilizati insecticidul cu atractant Quick Bayt – http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-spray-wg10.html . Acesta se aplica pe doar 30% din suprafata ce se doreste a fi protejata. Are in compozitia sa feromoni ce atrag mustele la consum. Aplicarea se face sub forma de benzi longitudinale de 30 - 40 cm la inaltimea la care zboara, 1.5 metri de sol.

 • costel
  28/07/2013 at 5:20 pm

  nu pot sa scap de muste ,stau la casa si vecinii mei au o microferma de vaci,peretii exterior ai casei sunt plini non-stop de muste si pisca rau de tot.....solutii?

  • 17/03/2014 at 6:18 pm

   recomandam sa faceti o aplicare de insecticid cu atractant http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-spray-wg10.html intre zona in care casa dumneavoastra si vecini. Peretii casei unde locuiti va recomandam sa-i tratati cu insecticide fara atractanti. In felul acesta mustele nu vor mai ajunge la dumnevoastra pentru ca vor fi atrasi de feromonii insecticidului Quick Bayt dar daca vor ajunge vor fi indepartate datorita tratamentului cu K-othrine WG 250 – http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html .

 • Adrian
  15/03/2014 at 8:09 am

  Locuiesc la tara (Ciulnita, jud. Ialomita). Mi-am construit o casa in perioada 2011-2013 in care m-am mutat in iulie 2013. Casa este mansardata, mansarda fiind locuibila (open space). Are un tavan din rigips, iar intre tavan si acoperis este izolatie specifica (vata sticla, polistiren 10 cm, etc). Incepand din octombrie, in pod apar zilnic sute de muste si alte zburatoare. Caut ceva, o solutie sa scap de ele. Ma puteti ajuta cu o solutie/substanta pe care sa o pulverizez, etc ? Mentionez ca am 2 copii extrem de jucausi ! Multumesc.

  • 17/03/2014 at 6:11 pm

   Impotriva insectelor zburatoare puteti sa faceti un tratament de pulverizare cu insecticidul de contact K-Othrine WG250 aplicat pe toti peretii - http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html .
   Mai puteti incerca insecticidul cu atractant Quick Bayt - http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-spray-wg10.html aplicat prin zonele prin care intra mustele in incapere (tocul usilor si a geamurilor). Solutia poate fi pulverizata si pe pereti dar nu necesita tratarea intregii suprafeti ci doar 30% din aceasta. Musta este atrasa la consum datorita feromonilor sexuali si atractantilor alimentari.

 • Camelia
  19/05/2014 at 9:51 pm

  Va rog sa îmi spuneau daca Pest reppeler este eficient impotriva mustelor si tanarilor. Multumesc

  • 19/05/2014 at 11:57 pm

   nu comercializam si nici nu recomandam aparatele cu ultrasunete.

 • ionut
  08/06/2014 at 6:34 pm

  buna ziua! asdaplica pori sa scap de muste si din cate am auzit este un insecticid care se aplica pe tocul usilor si geamurilor si actioneaza ca si o bariera mustele neputand intra in casa. astept un raspuns urgent! multumesc!

 • elena maria
  23/06/2014 at 12:58 pm

  buna ziua cum putem scapa de muste stam la tara iar in camera si terasa din curte ii plin de muste. va rugam sa ne dati un sfat

 • Elena
  14/07/2014 at 9:26 pm

  Buna ziua, as dori sa incerc produsul dar am in apropiere, in curte, cativa stupi. Afecteaza albinele? Multumesc

  • 15/07/2014 at 6:52 pm

   Toate insecticidele afecteaza albinele. Trebuie sa le tineti inchise pe toata durata tratamentului dar si pana ce efectul insecticidului dispare.

   Pentru tratamentele impotriva mustelor va recomandam sa utilizati insecticide cu atractant ce nu necesita pulverizare pe toata suprafata ce se doreste protejata ci doar local:
   Insecticidul Quick Bayt - www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-2extra-wg10.html

 • Marcus
  10/09/2014 at 9:04 pm

  Buna ziua! Locuiesc la tara si scurgerea de la toaleta din baie a fost băgată in haznaua toaletei de afara (groapa betonata). Mă confrunt cu o problema: in vasul de la toaleta apar niște larve cu codiță ( zici ca sunt mormoloci) si acestea se transforma in muste care ies in baie. Aveți cumva vreo soluție pentru această problemă?

  • 10/09/2014 at 9:06 pm

   Va recomandam in aceasta situatie sa folositi larvicidul Baycidal sub marca BAYER. Gasiti detaliile despre produs si cum se utilizeaza pe aceasta pagina - http://www.pestcontrol-expert.ro/baycidal-wp-25.html

 • Angela
  30/11/2014 at 9:19 am

  Caut o solute pentru a scapa de mustele din casa. Am o casa la tara, cu etajul si mansarda din lemn si nu locuiesc permanent in ea. De cate ori ajung gases sute,mii de muste moarte. In toata casa. Am incercat spray urile clasice dar nu au avut niciunul efect. Imi puteti recomanda o solutie?
  Va multumesc

  • 04/12/2014 at 8:40 am

   Va recomandam sa utilizati produsul Quick Bayt 2 Extra WG10 http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-2extra-wg10.html Gasiti informatii despre cum se aplica in pagina produsului si in filmul de prezentare.

 • Tudor Sevan
  28/06/2015 at 11:14 am

  Buna ziua. Caut o solutie pentru a scapa de mustele dintr-o ferma de vaci si porci.

  • PestControl Expert
   02/07/2015 at 5:22 pm

   Pentru combaterea mustelor din grajdul de animale puteti aplica insecticide cum ar fi Agita (http://www.pestcontrol-expert.ro/agita-10-wg.html) sau Quick Bayt (http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-spray-wg10.html). Remanenta acestora este de aproximativ 2-3 luni.

 • Alexandru Milcoveanu
  01/07/2015 at 3:33 pm

  am in pod un dihor! cum pot scapa de el?
  am pus un aparat generator de ultrasunete american, pentru rozatoare (?) cu doua emitatoare dar nu are efect! miroase! se zbenguie noaptea in pod! (il vad pe camera de supraveghere cand pleaca la plimbare)

  • PestControl Expert
   07/07/2015 at 6:02 pm

   In acest caz, puteti opta pentru o capcana cum ar fi Big Cheese 075 (http://www.pestcontrol-expert.ro/big-cheese-stv-075-capcana-sobolani.html). Ca si atractant puteti folosi alimente preferate de dihori, de exemplu carne de pui.

 • Robert
  03/07/2015 at 5:04 pm

  Buna ziua. Detin o hala cu chinchile si folosesc un sistem cu rumegus care vine schimbat o data la 2 saptamani. In aceste 2 saptamani, mustele depun ouale in rumegus. Hala este de 35mp, folosesc multe benzi lipicioase pentru muste care isi fac treaba, dar nu pe cat imi doresc eu. Nu vreau sa stropesc pe pereti cu nici o solutie din cauza ca chinchilele sunt destul de sensibile la orice. As vrea sa stiu ce solutii as mai putea avea, m-am gandit la o substanta care sa o pun recipiente (5-6 recipiente) si sa le raspandesc prin hala cu respectiva otrava pentru muste. Ce imi recomandati?
  Va multumesc!

  • PestControl Expert
   08/07/2015 at 10:14 am

   Puteti opta pentru un insecticid cum ar fi Agita (http://www.pestcontrol-expert.ro/agita-10-wg.html), care contine un atractant alimentar cat si sexual. Acesta il puteti aplica in recipiente ( de exemplu farfurii de unica folosinta), care se pozitioneaza la inaltimea pe unde circula mustele (1.5-2 metri).

 • Mara
  05/07/2015 at 10:06 am

  Buna ziua.Avem o casa de vara la tara si ne petrecem mult timp intr-un foisor de lemn afara. Si in casa si in foisor se aduna muste.Ce solutii avem in situatia in care avem 2 copii de 3 ani si 6 luni ce isi petrec timpul cu noi afara?
  Va multumesc

  • PestControl Expert
   07/07/2015 at 6:05 pm

   Puteti opta pentru insecticide special create pentru combaterea mustelor cum ar fi Agita (http://www.pestcontrol-expert.ro/agita-10-wg.html) sau Quick Bayt (http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-2extra-wg10.html), acestea avand o remanenta de pana la 3 luni. Puteti folosi, de asemenea, o capcana cu atractant pentru muste cum ar fi Victor Fly Trap (http://www.pestcontrol-expert.ro/victor-fly-trap-capcana-muste.html). Aceasta este folosita pentru reducerea populatiei adulte de muste, si se amplaseaza la o distanta de aproximativ 10 m de activitatile omului.

 • David
  20/03/2016 at 1:46 pm

  Buna ziua, doresc sa-mi recomandati o solutie impotriva mustelor ce se inmultesc in acoperisul casei situata in delta. Este o specie de muste de mici dimensiuni, cu aripi lunguiete si pestrite. Perioada de inmultire este toamna, atunci cand gasesc in casa, zilnic, mii de muste.

  • PestControl Expert
   21/03/2016 at 5:04 pm

   Pentru combaterea mustelor, puteti aplica insecticide cum ar fi Agita (http://www.pestcontrol-expert.ro/agita-10-wg.html) sau Quick Bayt (http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-2extra-wg10.html), acestea avand o remanenta de pana la 3 luni. Insecticidele functioneaza pe principiul urmator: contin atractant alimentar si sexual, atrag mustele, acestea le vor consuma, iar apoi vor fi eliminate. Puteti opta si pentru o capcana cu atractant pentru muste cum ar fi Victor Fly Trap (http://www.pestcontrol-expert.ro/victor-fly-trap-capcana-muste.html). Insa, va trebui sa depistati si sursa de infestare iar apoi sa o eliminati pentru un rezultat maxim.

 • Alex
  05/04/2016 at 10:05 pm

  Buna ziua,
  cu ce anume pot distruge cuiburile de Bthroom Fly (Drain Fly) care de cativa ani mi-au aparut in baie si apoi in bucatarie? Cuiburile acestei molii/muste se afla foarte probabil in sifoanele/scurgerile chiuvetelor/cazii.
  Multumesc!

  • PestControl Expert
   07/04/2016 at 12:33 pm

   Pentru combaterea acestor daunatori se poate aplica prin pulverizare un insecticid cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html). La interior, acesta are o remanenta de pana la 3 luni. In plus, pentru scurgerile mentionate, puteti achizitiona anumite site cu orificii mici care se gasesc in magazinele de specialitate. Astfel, mustele nu vor mai putea trece prin scurgere.

 • Adolf Hauer
  24/07/2016 at 11:27 am

  Am o casa la tara si m-au napadit mustele. Doresc un insecticid puternic pe care sa il stropesc cu o pompa pe peretii interiori si exteriori si care sa nu fie foarte scump, dar sa fie eficient. Ce imi recomandati?

  • PestControl Expert
   26/07/2016 at 5:32 pm

   Pentru combaterea mustelor, se pot aplica insecticide cu atractant inclus ca Agita (http://www.pestcontrol-expert.ro/agita-10-wg.html) sau Quick Bayt (http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-2extra-wg10.html), acestea avand o remanenta de pana la 3 luni.

 • Darasteanu Mihaela
  29/05/2017 at 9:42 pm

  Buna ziua!Am o terasa cu gratar undeva la tara si in fiecare an ma invdeaza mustele.Anul trecut am apli at pe pereti o solutie care se reactiva cu apa( nu mai tin minte cum se numeste).Problema este ca sol. respectiva le atrage si incep sa cada peste tot .Doresc ceva care sa tina la distanta mustele .Multumesc.

  • PestControl Expert
   08/06/2017 at 2:00 pm

   In acest caz, pentru a nu se apropia mustele, la o distanta de 10-15 metri de terasa se pot monta capcane cu atractant ca Fly Bag (http://www.pestcontrol-expert.ro/capcana-muste-catchmaster-flybag.html), Fly Magnet (http://www.pestcontrol-expert.ro/victor-fly-magnet.html) sau Fly Trap (http://www.pestcontrol-expert.ro/victor-fly-trap-capcana-muste.html).

 • Toma Constanta
  12/06/2017 at 12:19 pm

  Am lipsit 5 zile de acasa ,am inchis geamul la baie,dar cand am venit toata baia era plina de zeci de muste mari negre,la fel si la geamul din bucatarie ! M-am speriat si nu stiu ce sa fac di cum au aparut! Va multumesc anticipat pt AJUTOR !

  • PestControl Expert
   27/06/2017 at 10:07 am

   Pentru combaterea mustelor, la interior se pot aplica insecticide cu atractant special ca Agita (http://www.pestcontrol-expert.ro/agita-10-wg.html) sau Ghilotina i10 Quick Bayt (http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-2extra-wg10.html), acestea avand o remanenta de pana la 3 luni.

 • Diana
  02/07/2017 at 10:50 pm

  Buna ziua,
  Ne am mutat recent intr un bloc vechi, la parter, exact langa intrarea la subsol. Este invazie de musculite negre-maronii, micute, de scurgere. Peretii din scara sunt negri si intra si in casa. Sunt si foarte multi copaci in zona. Cum putem scapa de ele?

  • PestControl Expert
   11/07/2017 at 3:08 pm

   Se poate aplica pe suprafete respective un insecticid cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Acesta are o remanenta mai ridicata. De asemenea este recomandat sa se efectueze si o dezinsectie in subsol, de catre asociatie.

 • Abel Mihai
  04/06/2018 at 4:00 pm

  Bună ziua , stau la curte și mă confrunt cu mii de muște.Caut o soluție pentru a scăpa de mustele din curte , terasă Într-o curte relativ mică există un grajd cu porci și un spațiu cu găini.Asi dori să îmi recomandati un insecticid pentru muște în exterior respectiv curte , în spațiul gainilor și în grajdul cu porci (principalul focar cred ) . Mulțumesc

  • PestControl Expert
   26/06/2018 at 1:53 pm

   Pentru combaterea mustelor, la interior (sau spatii acoperite) se pot aplica insecticide cu atractant special ca Agita (http://www.pestcontrol-expert.ro/agita-10-wg.html) sau Ghilotina i10 Quick Bayt (http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-2extra-wg10.html), acestea avand o remanenta de pana la 3 luni.
   De asemenea, la exterior se poate aplica prin pulverizare un insecticid cum ar fi Aqua K-Othrine (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-aqua-ew-20.html). Acesta este special creat pentru combaterea insectelor zburatoare, datorita formulei care permite ca particula de insecticid sa ramana mai mult timp in aer, astfel marind sansele de contact cu insectele.

 • FLORIN Anghel
  20/06/2018 at 7:58 pm

  Folosesc pentru echitatie cativa cai. Ce solutie de aplicarr pe pielea cailor recomandati pentru îndepărtarea mustelor si taunilor in conditiile in care acestia transpira iar substanta activa este indepartata in scurt timp.

  • PestControl Expert
   29/06/2018 at 10:59 am

   Singura varianta este Neostomosan (https://www.pestcontrol-expert.ro/neostomosan-fiole.html), insa acesta este o solutie doar de contact. Pentru solutii cu o remanenta mai ridicata va fi necesar sa apelati la un magazin cu specific veterinar.

 • Marzac ioan
  15/10/2018 at 11:03 am

  Caut o solutie pentru a scapa de mustele din casa. Am o casa la tara in care nu locuiesc permanent, la mansarda tavanul este din lemn. De cate ori merg in perioada septembrie noiembrie gasesc mii de muste. Va rog sa-mi recomandati o solutie cu remanenta mare pentru a scapa de acest calvar. Multumesc,

  • PestControl Expert
   07/11/2018 at 11:16 am

   Ca solutii speciale pentru combaterea mustelor se pot aplica insecticide cu atractant in compozitie cum ar fi Agita (http://www.pestcontrol-expert.ro/agita-10-wg.html) sau Ghilotina i10 Quick Bayt (http://www.pestcontrol-expert.ro/quick-bayt-2extra-wg10.html). Acestea au cea mai ridicata remanenta la interior.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături