Comanda din: 17-08-2018

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Gandaci de canalizare - Cum identifici si combati


Tipuri de gandaci de canalizareGandacii de canalizare sunt mai mari decat cei de bucatarie, au culoarea neagra si sunt atrasi de intuneric si umiditate. Ei urca pe tubulatura, venind din subsol sau canalizare si apar in special in apartamentele din blocurile vechi sau la casele cu guri de canalizare in curte.

Gandacii de canalizare denumiti si gandacii americani sunt cel mai des intalniti in canalizari sau medii cu umiditate ridicata. Sunt cea mai larga specie de gandaci comun intalnita si cresc pana la o lungime de 3 cm. Gandacii de canalizare se pot strecura in locuinte prin crapaturi, prin scurgerea de canalizare sau cavitati sau pe sub usi. Aceste insecte se hranesc cu materiale in putrefactie sau alterate, care produc bacterii si virusi. O data ce un gandac ajunge in casa dumneavoastra poate sa raspandeasca virusi printre locuitori.

Prevenirea infestarii cu gandaci de canalizare:

Preventiv, exista cateva metode de va micsora riscul sa fiti vizitati de aceste insecte. Pastrati curatenia punand accent cat mai mare pe baie si bucatarie. Pastrati alimentele in vase inchise bine sau in frigider - congelator.
Daca aveti posibilitatea folositi un dezumidificator pentru a reduce umiditatea din aer la o valoare cat mai mica. Aceasta ar putea reduce atractia gandacilor de canalizare, acestia sunt atrasi de medii umede.

Este recomandat sa blocati accesul gandacilor de canalizare in locuinte prin astuparea crapaturilor sau a oricaror alte puncte de acces - gauri in tevi, guri de vizitare, usi si ferestre.

Insecticide gel recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare:

Este foarte importanta aplicarea gelului insecticid sub forma de puncte de marimea unui bob de orez. Aceasta este dimensiunea perfecta pentru orice tip de gandac producand un efect in cascada, raspandindu-se de la un gandac la intreaga colonie. Va rugam sa nu aplicati insecticidul sub forma de benzi. Acesta nu va produce rezultatele asteptate.

Statii de intoxicare care protejeaza si pastreaza insecticidul gel:

Daca aveti copii mici sau animale de companie si doriti sa oferiti mai mult siguranta tratamentului de dezinsectie va recomandam sa aplicati insecticidele sub forma de gel in statiile de intoxicare. Acestea sunt special concepute pentru gandacii de canalizare, de canalizare sau furnici. La unele modele partea inferioara a statiei de intoxicare este prevazuta cu o banda dubla adeziva care sa va permita amplasarea ei si pe suprafete verticale sau sa fie suspendate.

Capcane adezive recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare:

Aceste produse sunt contin insecticide! Sunt, in special, folosite pentru monitorizarea gradului de infestare cu gandaci de canalizare sau canalizare. Daca acesta nu este ridicat puteti sa le utilizati pentru capturarea gandacilor si pastrarea infestarii sub control. In functie de tipul de capcana, atractantul este inclus in adeziv sau se aplica separat.

Insecticide concentrate recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare:

A fost si inca sunt cele mai larg intalnite modalitati de tratare a spatiilor impotriva gandacilor de canalizare. Insecticidele concentrate se dizolva in apa in dilutii intre 0.5% si 4%, in functie de produs. Va rugam nu mariti dozajul mai mult decat este indicat pe eticheta. Rezultatele nu vor fi mai bune. In caz de infestare masiva se recomanda dublarea dozei. Acest detaliu este scris pe eticheta.
Dezinsectia se face pe toate suprafetele ce se doresc a fi tratate, efectul insecticidului este de contact. Gandacul trebuie sa treaca pe zona unde s-a facut pulverizarea ca sa moara. Insistati cand faceti pulverizara in crapaturile unde ar putea sa se ascunda gandacii de canalizare.
Aceasta dezinsectie trebuie realizata inaintea celei cu insecticide sub forma de gel, aerosol sau insecticide pulbere si capcana adezive.

Insecticide pulbere recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare:

Este ideal pentru aplicarea in zonele unde insecticidele lichide nu se pot aplica, spre exemplu orificii sau instalatii electrice. Se aplica pe suprafete uscate, in forma in care se gaseste, nu trebuie dizolvat in apa. Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de gandaci de canalizare. Atentie la curentii de aer. 

Insecticide aerosol recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare:

Aceste produse genereaza particole foarte fine de insecticid sub forma de aerosoli sau fum. Vor ocupa tot volumul incaperii si in functie de densitatea din aer vor irita gandacii de canalizare sau, daca concentratie e suficient de mare, ii vor omora. Pentru un rezultat maxim, volumul incaperii trebuie sa fie redus si compact.
Particolele de insecticid sunt de dimensiune mica si vor irita gandacii de canalizare ascunsi in zone greu accesibile. Exemplu lambriuri de lemn, crapaturi in perete, sub dusumea, etc. Recomandam utilizarea lor dupa ce se face tratamentul de pulverizare cu pompa de spate. Aerosolii vor genera un efect puternic de "flush out" fortand gandacii sa iasa din ascunzisuri si sa intre in contact cu insectidul pulverizat anterior. Se recomanda utilizarea lor doar aditional tratamentului de dezinsectie prin pulverizare  in combinatie.
Dupa aerosoli, spatiul trebuie sa ramana inchis pentru 2 - 3 ore iar apoi e necesara aerisirea pentru putin 2 - 3 ore. 

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare:

Aplicarea insecticidelor concentrate se face prin dizolvarea lor in apa. In functie gradul de dimensiunea zonei pe care doriti sa o tratati va recomandam sa alegeti pulverizatorul potrivit. Dupa utilizare este obligatorie cladirea cu apa. Pesticidele din solutiile de lucru distrug partile de plastic, cauciuc sau metal ale pulveriatoarelor. 

Tratamentul impotriva gandacii de canalizare cu capcane adezive:

Capcane adezive, gandaci canalizareAcest tratament se recomanda in cazul in care spatiul nu este cu grad ridicat de infestare, nu aveti cuiburi la dumneavoastra in spatiu si acestia deabia si-au facut aparitia accidental din alte locuri in cautare de hrana. Capcanele cu adeziv ii atrag, iar acestia raman lipiti pe placa adeziva. Sunt foarte eficiente in cazul in care aveti probleme cu gandacii de canalizare, care nu isi fac cuiburi in casa, ci vin de la subsolul blocului sau de la gurile de canalizare. In acest caz se plaseaza capcanele cat mai aproape de locurile prin care pot sa intre la dumneavoastra in spatiu.
Capcanele cu adeziv pentru gandaci nu contin substante putand fi folosite in orice conditii. Va recomandam capcanele Trap-a-Roach.

Dezinsectia contra gandacilor de canalizare cu gel insecticid:

Gelul insecticid se foloseste acolo unde gradul de infestare este mediu sau suplimentar tratamentul prin pulverizare in caz de infestare masiva. Acesta atrage gandacii la consum, iar printr-un efect in cascada distruge si cuiburile formate.
Insecticid MaxForce ic gelGandacii vii, prin natura lor ii mananca pe cei morti, iar daca un daunator a consumat din gelul insecticid si a murit in cuib va afecta mai multi gandaci datorita acestui efect cascada. Avantajul acestui insecticid este ca se aplica foarte usor, nu miroase, nu este toxic pentru oameni si are remanta de pana la 4 luni. De asemenea foarte eficient in cazul gandacilor de canalizare, prin aplicare in zonele prin care pot patrunde daunatorii in casa, dar si impotriva gandacilor de bucatarie in cazul in care nu doriti sa faceti un tratament care sa necesite pregatirea spatiului inainte de aplicare (EX: strangerea tuturor obiectelor din spatiul care trebuie tratat).

Metode de aplicare: Se aplica direct din seringa in care este ambalat fara a mai fi dizolvat in apa sau in alti solventi, prin picaturi mici de marimea unui bob de orez, la distante de 1-2 metri distanta intre ele. Se aplica cu precadere in bucatarie si baie, deoarece de acolo porneste orice infestare cu gandaci, prin locurile in care tineti gunoiul, pe langa tevile de apa care intra in locuinta, in spatele electrocasnicelor, in interiorul dulapurilor pe la balamale sau in colturi, in spatele mobilierului, etc.

Insecticidul gel este foarte bun impotiva gandacilor in cazurile in care spatiul tratat nu permite intervenirea printr-un tratament prin pulverizare (ex: zone de birouri cu calculatoare, servere sau alte tipuri de aparatura). Va recomandam gelul insecticid MaxForce IC Gel, produs Bayer.

Dezinsectia contra gandacilor canalizare prin pulverizare:

Subsol cu gandaciRecomandam acest tip de tratament doar pentru subsolul blocurilor sau pentru combaterea surselor de unde provine infestarea. Fiind vorba de insecte care traiesc in locuri cu grad ridicat de umiditate suntem siguri ca solutiile pulverizate nu pot sa ofere remanenta. Pulverizarea trebuie facuta se fac de obicei cu pompe de joasa presiune specifice actiunilor de dezinsectie iar insecticidele trebuie sa se dizolve in apa in concentratie mai ridicate efectul produs nu poate sa fie decat de shock (nu se poate oferi remanenta).

Luati in calcul tratamentele cu ULV (ceata rece) sau prin termonebulizare (ceata calda) daca zonele unde sunt gandacii sunt greu accesibile. Daca infestarea este masiva, adica gandacii sunt de mai multe generatii se recomanda repetarea tratamentului la 7- 14 zile. De asemenea se recomanda ca in cazul tratamentului prin pulverizare sa va protejati cu o masca (fie de unica folosinta, fie de gaze) si manusi pentru protectie.

48 Intrebari si Raspunsuri

 • Rosiu Vasile
  20/05/2016 at 11:39 pm

  Locuintai-a fost invadata de gandaci cred ca prin scurgerile de la baie si bucatarie.Care sunt produle cele mai eficiente si recomandate,in conditiile in care am o pisica.Aceasta a mai vanat si inghitit un gandac dupa ce am dat cu solutie anti-gandaci,fiind salvata cu greu de un medic veterinar.Va sa precizati si procedura de urmat pt.a evita o nouaa intoxicare a pisicii.
  Cu stima,

  • PestControl Expert
   25/05/2016 at 8:37 pm

   Pentru combaterea gandacilor se poate aplica un gel insecticid care are si atractant in compozitie cum ar fi MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Datorita formularii si naturii gandacilor, gelul este cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. Produsul nu este daunator pentru om sau animale, iar la interior isi pastreaza remanenta pentru o perioada de pana la 4 luni.

 • Paula
  10/06/2016 at 6:12 pm

  La 1 iunie ne-am mutat într-un alt apartament și cu doua zile înainte sa ne mutam, când am început sa ducem din lucruri, am găsit în casa vreo 10 gandaci de canalizare morti. Proprietarul a chemat firma pt dezinsecție și a deratizat apartamentul. Aceștia au spus ca nu e necesar sa mai dea și după 7-10 zile pt ca au fost putini însă azi am găsit 3 pui de gandaci (mici de tot) morti în baie și un altul puțin mai mare în chiuveta bucătăriei cat se poate de viu! De asemenea, de când s-a deratizat și pana acuma în holul blocului am văzut în total vreo 5-6 gandaci morti care au apărut în decurs de o săptămână. Am înțeles ca la sfârșitul lui mai au deratizat subsolul blocului pt ca nu-l mai deratizasera de multa vreme și deși stam la parter, vecina mea + o alta de la 1 m-au asigurat ca n-au avut probleme cu gândacii de ani de zile (lucruri care mi l-au spus și vechii proprietari). Luni va veni din nou firma de deratizare, dar eu nu vreau sa ma vad gandaci în casa mea! Cum sa fac (pe lângă sigilarea tronsonului și a scurgerii de la baie) sa nu-mi mai apara în urma deratizarea? Adică sa știu ca pot sta liniștită, vreau ceva preventiv, care totuși sa nu anuleze soluțiile cu care au dat ei? Mi s-a dat de la un magazin de pesticide Decis 50 Ew Mega însă, din cate citesc, acesta este pt plante, nu pt gândacii de canal.... Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc!

  • PestControl Expert
   14/06/2016 at 12:07 pm

   Intr-adevar, Decis Mega este un insecticid recomandat pentru tratamentele fitosanitare, in nici un caz nu se va aplica la interior pentru combaterea gandacilor.
   Pentru a evita ca gandacii sa nu mai apara in locuinta dumneavoastra, va fi necesar sa sigilati toate caile de acces. Dar faptul ca ii gasiti morti este un lucru bun.
   Puteti aplica un gel insecticid ca MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-white-5-g.html). Acesta atrage gandacii catre consum si ii va elimina pe cei ramasi.

 • Danut Slavu
  14/06/2016 at 9:27 am

  De unde pot cumpara o solutie eficienta si la un pret rezonabil , pentru gandacii de bucatarie si cei de canalizare ?. Se poate dilua ?.

  • PestControl Expert
   14/06/2016 at 12:16 pm

   Pentru combaterea gandacilor puteti aplica un insecticid prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Solutia se pulverizeaza pe toate zonele unde ati observat activitatea crescuta a gandacilor. Mai aveti posibilitatea de a aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html ), aplicand la distante de 1-2 m bobitele de 0,1g-0,2g, nefiind daunator pentru oameni sau animale si pastrand remanenta pana la 4 luni.

 • Daniela
  19/07/2016 at 4:35 am

  Acum vreo 2-3 saptamâni am gasit in baie un gândac mare si negru de canalizare. Acum o săptămana ne-am întors din concediu si am gasit un ou al acestuia. Azi noapte iar am dat de unul mare. Ce pot folosi pentru combaterea lor ținând cont ca am copii mici dintre care unul abia începe sa meargă de-a bușilea?

  • PestControl Expert
   20/07/2016 at 5:39 pm

   Daca au fost observati doar doi pana acum, atunci se pot monta capcane cu atractant ca Trap-a-Roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html). Acestea sunt cele mai indicate pentru monitorizarea gradului de infestare. Daca numarul de gandaci creste, atunci se va interveni cu insecticide sub forma de gel ca MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html) ori prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html).

 • Paula
  06/04/2017 at 11:12 pm

  Sunt disperata! Dimineața am găsit un gândac mort tocmai în camera copiilor. (sunt aceeași Paula cu povestea de mai sus). Istoria e asa: în urma deratizarii apartamentului de către o firma specializata, în iunie, anul trecut, am pus prin casa max force ic gel, ca nu cumva sa mai apară vreunul. În perioada următoare deratizarii /dezinsectiei în fiecare dimineață găseam pui mici, minusculi de gandaci morți prin baie. N-am fost linistita și am dat și cu Regemi (cică ar fi un fel de regent) la începutul lunii august. Din momentul ala nu am mai văzut niciun pui mort nicăieri în apartament. În urma cu 3 săptămâni, pt ca urma sa plecam de acasă pt câteva zile și copiii erau deja la bunici plecați, am dat din nou cu Regemi prin tot apartamentul, preventiv; n-am găsit niciun gândac mort deși am lipsit de acasă mai bine de o săptămână. Luni s-a făcut dezinsecție în scara și azi dimineață am găsit gândacul mort jn camera copiilor. Ma dispera gândul ca de fapt ar putea fi mai multi și eu doar am trăit cu impresia atâtea luni de zile ca am scăpat de ei. Menționez ca gelul a fost neatins.... Acuma stau și ma întreb, oare nu cumva Regemi o fi anihilat soluția data la dezinsecția făcută de firma specializata și de fapt le-am deschis calea în casa, acesta fiind de fapt motivul pt care nu am mai văzut morți în apartament?
  Am văzut ca aveți capcane pt ei, ca sa putem monitoriza gradul de infestare, dar unii utilizatori menționat cum ca acestea atrag gândacii și de la vecini, ori eu nu am chef sa mai invit și alții....
  Totodată nu înțeleg cum de tocmai jn camera copiilor am găsit gândacul și nu în baie sau bucătărie? În ultima perioada am găsit pe marginea peretelui, sub pătuț în special, niște ganganii mici de tot,minuscule, negre, moarte sau ofilite, dar nu-mi dau seama dacă erau gandacei sau alte vietăți?
  Orice sfat specializat, părere, e binevenita. Mulțumesc!

  • PestControl Expert
   10/04/2017 at 3:38 pm

   Solutiile aplicate prin pulverizare au fost aplicate la un interval mai mare de timp, deci nu aveau cum sa se inactiveze. Este foarte bine ca s-a efectuat dezinsectia in scara, mai ales daca a fost aplicata si in subsol.
   Daca se efectueaza la nivel de bloc corect, sunt sanse minime sa mai apara gandacii.
   Acel gandac gasit se datoreaza tot insecticidelor aplicate, ceea ce inseamna ca au fost eficace. In cazul blocurilor, exista sanse sa mai apara la o anumita perioada. Insa nu inseamna ca este infestare masiva.
   Acum, daca nu au mai fost observati, se pot monta capcane adezive sa Trap a Roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html). Acestea atrag gandacii pe o raza de aproximativ 1-2 metri, fara a exista sanse sa ii atraga pe cei de la vecini.

 • Florina
  26/05/2017 at 7:42 am

  Buna ziua. Locuiesc la curte și in această perioadă avem probleme foarte mari cu gândacii de canalizare . Sunt mari și negrii și sunt foarte mulți. Ce soluție avem pentru a distruge in totalitate cuibul? Avem 4 câini care sunt închiși doar pe timp de noapte. Gelul se poate folosi și la exterior?

  • PestControl Expert
   26/05/2017 at 4:02 pm

   Din pacate, gelul nu poate fi folosit la exterior, deoarece este alterat de soare, ploi etc. Pentru a distruge cuibul, trebuie depistata sursa. Verificati in special canalizarile din apropiere. Se va aplica un insecticid cum ar fi Foval (http://www.pestcontrol-expert.ro/foval-ce.html), 400 ml dizolvati in 10 litri apa. Solutia se poate aplica si pe canale ori in interior.

 • Madalina
  28/05/2017 at 5:46 am

  Buna. De curand m-am mutat intr-o noua garsoniera, iar saptamana aceasta am vazut ca incep sa isi faca aparitia musafiri nepoftiti. Joi noaptea a aparut primul, iar sambata noaptea deja erau doi. Am o pisica, asa ca ea a fost prima care a dat de ei, eu auzind doar sunetele pe care le facea cand ii prindea. Mentionez ca i-am gasit in principal in camera si pe hol.
  Nu m-am mai confruntat pana acum cu asa ceva asa ca nu pot sa-mi dau seama cat de grava e situatia. Ma puteti ajuta cu o recomandare?
  Multumesc

  • PestControl Expert
   08/06/2017 at 1:39 pm

   In primul rand, se astupa toate caile de acces ale gandacilor in locuinta (scurgeri, instalatii sanitare, coloane de aerisire). Apoi se poate aplica un gel insecticid ca MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-white-5-g.html). O seringa de 5 grame este de ajuns pentru tratarea unei garsoniere.

 • MOROCANU
  03/06/2017 at 8:00 pm

  Aș dori un răspuns la următoarea problemă: Acești gândaci pot trece prin sistemele de sifoane, pline cu apă? Sau trec doar dacă găsesc sifonul gol, dintr-un oarecare motiv? Dacă da, odată trecuți de sifon, pot urca pe suprafețe extrem de lucioase (sticloase)? Adică vasul wc sau cada de baie?!? Rog răspundeți numai dacă știți cu certitudine răspunsul corect. Mulțumesc anticipat! PS - se pot achiziționa de la dvs. substanțele recomandate mai sus?

  • PestControl Expert
   08/06/2017 at 5:00 pm

   Raspunsul la toate intrebarile dumneavoastra este DA. Exista chiar filmulete online in care se arata cat de mult isi poate aplatiza corpul un gandac pentru a trece prin suprafete destul de inguste. Desigur, produsele recomandate pot fi achizitionate de la noi, la preturile afisate mai sus.

 • Brindusa
  06/06/2017 at 12:40 pm

  Buna ziua, azi am găsit un gândac mare și negru in baie. Nu știam ce este, pt niciodată nu am avut gândaci in casa, dar l-am găsit pe Google că fiind gândacul de canalizare. Am încremenit și de atunci numai am liniște.
  Va rog mult sa mă sfătuiți ce pot sa fac , să nu cumva sa mai apară. Menționez că stăm intr-o casa tip duplex,la etajul I, deci s-ar putea că carcalacii sa apară de la vecina de dedesupt?
  Va rog ca recomandarea dvs sa tina cont de faptul că am căței care umbla cu boturile prin toate colțurile casei, deci nu pot folosi substanțe periculoase pt animale. Ce mă sfătuiți? Sunt chiar panicată pt că în viața mea nu m-am lovit de o astfel de situație și habar nu am cum se procedează.

  • PestControl Expert
   23/06/2017 at 5:41 pm

   Gandacii pot apare ori de la vecini, ori din subsol. Daca acela este singurul gandac gasit, atunci se pot monta capcane cu atractant ca Trap-a-roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html). Acestea sunt pe baza de atractant alimentar, si nu sunt daunatoare pentru om sau alte animale.

 • 15 lei
  22/06/2017 at 2:14 am

  Si eu am o problema asemanatoare. Stau la casa, nu sunt proaspat mutat, locuiesc aici de 5ani. Dar cum a inceput iunie, am observat sears gandaci de canalizare pe langa baie si in bucatarie. Acestia par inofensivi, dar am auzit ca transmit boli dau virusi...urasc faptul ca se pot urca peste tot. Si mi-s frica sa nu se intample sa se urce in pat, e ce mai urata senzatie. Imi puteti recomanda orice remediu?

  • PestControl Expert
   27/06/2017 at 10:25 am

   Depinde de numarul acestora. Daca apar ocazional, atunci se pot monta capcane adezive cu atractant ca Victor M330 (http://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-victor-m330-adeziv-gandaci-set-2-capcane.html). Daca apar periodic, atunci se aplica un gel insecticid ca MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-white-5-g.html).

 • Dana
  14/07/2017 at 12:50 am

  Intr-o baie fără geam, doar cu acea gura de aerisire, cum procedam? Pe unde se mai evapora aburul dacă o închidem?

  • PestControl Expert
   18/07/2017 at 3:37 pm

   La ce tratament va referiti mai exact?

 • Chrystyan
  02/08/2017 at 1:30 am

  Buna seara, din pacate apar tot mai multi, orasul Tulcea este plin de acesti gandaci. Pe strazi in zonele mai intunecate si nu numai sunt foarte multi. Se pare ca este o invazie in oras, dar primaria nu vede.

 • Simona C.
  03/08/2017 at 8:21 am

  Buna ziua, de 2 ani stam intr-un ap intr-un bloc vechi la etajul 1 si pe hol prin gasa mai gasim gandaci foarte mici morti iar la baia mica din cand in cand cate unul putin peste 1cm in chiuveta viu. Nu stim daca acesta vine pe la chiuveta sau de la un sistem de ventilare al baii pozitionat deasupra ei insa de cele mai multe ori ii prindem acolo si ii omoram. Astazi insa, am gasit unul in chiuveta viu si inca 2 in camera din fata baii care incercau sa se ascunda dupa ce mai gasisem deja aseara unul in chiuveta. Cei din chiuveta au toti aceeasi marime si sunt vii. Ce imi recomandati sa achizitionez? Benzile acelea sau solutie gel si cum sa le pozitionez? Va multumesc!

  • PestControl Expert
   11/08/2017 at 5:15 pm

   Daca gandacii apar in numar mic, atunci se pot monta capcane adezive cum ar fi Victor M330 (http://www.pestcontrol-expert.ro/woodstream-victor-m330-adeziv-gandaci-set-2-capcane.html). Daca isi maresc numarul, atunci se intervine cu insecticide. Totusi, este de apreciat ca asociatia face dezinsectia, in alte zone nu se efectueaza. Da, este recomandat sa se aplice insecticid si in jurul blocului.

 • Simona C.
  03/08/2017 at 8:24 am

  Am uitat sa mentionez ca in spatele blocului si uneori pe scara la parter pe langa usa sunt foarte multi gandaci negri mari (cred ca fac parte din aceeasi categorie). Presedintele blocului a spus ca a facut dezinsectie in scara pe spatiile comune insa nu au dat si pe afara desi eu le-am spus ca sunt de parere ca ar trebui sa dea si pe acolo. Sa insist sa se mai faca o dezinsectie si pe langa bloc? Multumesc!

 • maria
  04/08/2017 at 11:54 pm

  Buna seara si eu locuiesc la tara cum fac sa scap fe ganndaci de canalizare ca sunt foarte multi a dat sotu cu regem sau Ceva de genu si degeaba in baie sunt foarte multi si mici pui cred am gasit si im dormitor la copii mari si pui mici se urca si in pat si ma tem ca ma un bebe ce trenuie sa facem sa scapam definitiv va multumesc astept raspus urgent.

  • PestControl Expert
   11/08/2017 at 5:24 pm

   Se poate aplica un gel insecticid care are si atractant in compozitie cum ar fi MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Datorita formularii si naturii gandacilor, gelul este cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. Produsul nu este daunator pentru om sau animale, iar la interior isi pastreaza remanenta pentru o perioada de pana la 4 luni.

 • Madalina
  28/08/2017 at 1:21 pm

  Buna ziua! Am folosit pentru combaterea gandacilor max force gel IC. Intr-adevar, dupa aplicare am gasit foarte multi gandaci morti, insa problema este ca ei tot apar. Trebuie sa mentionez ca am aplicat gelul acum 3 saptamani, iar aparitia acestora este predominant in bucatarie, dormitor si sufragerie, Ma puteti sfatui ceva?

  • PestControl Expert
   07/09/2017 at 6:00 pm

   Gandacii care apar in continuare au toate functiile in regula sau sunt incetiniti? Incercati sa depistati si care sunt locurile de acces in locuinta pentru a le astupa.

 • Madalina
  26/09/2017 at 3:25 am

  Buna ziua! Am o problema cu gandacii de canalizare care vin pe scurgere. In timpul noptii daca intru in baie sunt in jur de 10 gandaci mici in căutare de hrana. Nu am folosit deocamdată nimic (am un bebelus ce se taraste peste tot). Am informat administratorul care mi-a spus ca la subsol nu sunt gandaci. Astuparea scurgerii de la chiuveta, cabina de dus sau din baie o exclud... Cum as putea sa fac gandaceii sa nu mai intre la noi in apartament atata timp cat administratorul nu pare deschis către deratizare generala, iar eu in afara de dezinfectat suprafete nu găsesc o solutie. Gandacii nu au trecut si in casa încă (apartamentul este proaspăt renovat si nu mai au alte cai de acces decât cele din baie). Exista ceva ce pot turna pe scurgere care sa ii faca sa evite zona, dar care sa nu fie spălat de apa? Multumesc frumos!

  • PestControl Expert
   04/10/2017 at 10:48 am

   Din pacate nu exista solutii cu efect repelent, care sa tina gandacii la distanta. Urmatoarele variante sunt: blocarea cailor de acces, ori montarea de capcane adezive ca Ghilotina t225 (http://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t225-adeziv-gandaci.html). Acestea atrag gandacii pe o raza scurta, iar cei care patrund in locuinta sunt direct capturati.

 • Tiberiu Hunyadi
  23/10/2017 at 3:38 pm

  Buna ziua.Am o intrebare.Am pus bobite de maxforce in apartament,dupa ce in urma cu cateva zile am dat prin apartament cu Aroxol.Are ceva?

  • PestControl Expert
   26/10/2017 at 5:58 pm

   Atat timp cat nu ati pulverizati solutie direct pe gelul Max Force, nu este nici o problema.

 • Anda
  24/04/2018 at 12:08 am

  Buna seara! M-am mutat de curand intr-o garsoniera si din pacate ma confrunt cu acesti gandaci oribili. Ba pe hol, ba in camera, ba la gunoi si iar pe hol. Am gasit cam 4-5 in decurs a doua saptamani, dar sunt terorizata! Ce imi recomandati ca sa pot scapa de ei? Acum 2 zile am folosit un Spray special, dar azi am gasit alt gandac. Deci nu a fost suficient de puternic...Multumesc!

  • PestControl Expert
   11/05/2018 at 1:57 pm

   Puteti aplica un insecticid cu atractant special pentru gandaci ca Advion (http://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-gandaci-gel-30g.html). Acesta este un produs de ultima generatie, fara a fi daunator pentru om sau animale de companie.

 • Ana
  09/05/2018 at 3:38 am

  Buna seara,

  Locuiesc intr-un bloc de mai bine de 5 ani. Primii ani la etajul 7 acum la et 3( de 3 ani)
  Acum este pt prima data cand gasesc gandaci negri mari. La inceput cate unu, iar in noaptea asta chiar 5. Am sigilat tot in baie. Am vazut si la usa de la intrare dar si la bucatarie.
  Intrebarile mele sunt urmatoarele:
  1. Care este cea mai eficienta metoda de deratizare in apartament avand in vedere ca am un bebe de 1 an care merge peste tot?
  2. Care este motivul aparitiei acestor gandaci ( bebe face firmituri tot timpul)
  3. Cu ce virusi/ bacterii/ boli ne putem alege dupa urma gandacilor.

  Multumesc anticipat!

  • PestControl Expert
   23/05/2018 at 4:25 pm

   Daca sunt prezenti in numar mic, atunci puteti opta pentru capcane adezive cu atractant special pentru gandaci ca Ghilotina T225 (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-t225-adeziv-gandaci.html). Aceasta nu are substante toxice in compozitie.
   Nu exista un motiv anume pentru prezenta gandacilor. Poate sa fie cea mai mare curatenie in locuinta, si tot pot aparea.
   Sunt numerosi patogeni care pot fi captati de la gandaci, avand in vedere suprafetele si locurile pe unde circula. La adulti sansele sunt mai mici, pentru ca sistemul imunitar este mai bine dezvoltat, insa la copii sansele sunt mai mari.

 • Rebeca
  11/05/2018 at 5:28 am

  Buna ziua. De cateva zile tot apar la 2 noaptea cate 2, 3 gandaci negri mari de 3 cm si vreo 2 mai mici in dormitor. Nu s-a mai intamplat in apartamentul nostru sa avem gandaci de canal. Acum cateva luni, a dat vecina de sub noi (de la etajul 1, noi fiind la etajul 2) cu otrava si ne-am mai trezit cuca unul pe prag afara si unul in baie. Nimic de atunci, deci am considerat ca ala a fost. Acum am dat de doua seri cu insecticid pe la geam si pe la aerisirea din baie, dar nu vad sa se fi schimbat ceva si mie teama sa nu faca cuib. Cumva, ii vad numai in dormitor si uneori mai gasesc prin bucatarie cate unul, dar nu in fiecare seara. Am multe hartii si suluri de la diverse proiecte si inainte ii gaseam pe acolo. De cand am dat si pe langa biroul cu solutie, m-am trezit in seara asta cu un gandac mare in pat. Stiti daca mai sunt si alte modalitatil prin csre pot intra in c

  • PestControl Expert
   18/06/2018 at 2:29 pm

   Daca apar in numar mic, atunci se pot monta capcane cu atracant ca Trap-a-roach (https://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html). In cazul in care numarul creste, atunci se intervine cu insecticide.

 • Adina S.
  14/05/2018 at 2:05 am

  Buna seara, am fost plecati in vacanta si când ne-am întors, in a doua noapte am descoperit ca erau vreo 10 gândaci de canalizare mari, care alergau pe hol, debara, bucătărie, pe sub plinte. Am stat si am urmărit, aparea cate unul când era liniste. Ce imi recomandati, tinand cont ca am doi copii mici, dintre care unul merge de-a busilea. Multumesc!

  • PestControl Expert
   18/06/2018 at 3:05 pm

   Se poate aplica un gel insecticid ca Advion (https://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-gandaci-gel-30g.html). Se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Produsul nu este daunator pentru om sau animale.

 • Eugen
  16/05/2018 at 2:10 am

  Buna ziua. Locuiesc la ultimul etaj, iar gandacii negrii de canalizare imi intra uneori seara sau noaptea pe geam daca las geamul deschis, i-am surprins de cateva ori.
  Cu ce solutie pot pulveriza in exteriorul ferestrelor, pe pervaz si pe balcon, o solutie care sa reziste la ploaie sau macar la soare? Daca nu rezista la ploaie, pulverizez din nou dupa fiecare ploaie, nu e problema.
  Multumesc!

  • PestControl Expert
   18/06/2018 at 3:11 pm

   Unul dintre insecticidele care rezista destul de mult la factorii de mediu este Effect (https://www.pestcontrol-expert.ro/unichem-insecticid-effect-microtech-cs-500-ml.html). Avand in vedere ca este microincapsulat, are o remanenta mai ridicata.

 • Marczika Mihaela
  03/06/2018 at 5:43 pm

  Am o problema am gândaci in baie bucătărie si câteva am observat si in camera tit dau cu spray ce as putea sa fac sa scap de ei

  • PestControl Expert
   26/06/2018 at 1:52 pm

   Se poate aplica un gel insecticid cu atractant in compozitie ca Advion Gel (https://www.pestcontrol-expert.ro/syngenta-advion-gandaci-gel-30g.html).

 • Monica Gheorghe
  19/07/2018 at 11:10 am

  Buna ziua, blocul in care stau e invadat de gandaci negri mari. Am renovat apartamentul si pana la astuparea sparturilor au inceput sa intre si in casa. Gasesc cate doi in fiecare seara in zona tevilor de scurgere, bucatarie. Precizez ca am un copil mic de 3 ani care e foarte curios si nu doresc vreun risc pentru el. Am doua intrebari: 1) ce pot sa folosesc pentru apartament pana la astuparea sparturilor si 2) cu ce solutie se poate da in bloc ca sa ii elimine sau cat ar costa o dezinsectie de catre echipa Dvs?

  Va multumesc anticipat,
  Monica

  • PestControl Expert
   08/08/2018 at 11:35 am

   Pentru astuparea orificiilor se pot utiliza materiale de tip silicon. Pentru dezinsectie la nivel de bloc se pot aplica insecticide cum ar fi Ghilotina Cytrol (https://www.pestcontrol-expert.ro/ghilotina-insecticid-i14-cytrol-500-ml.html), 150 ml dizolvati in 10 litri apa, sau Microtech Cs (https://www.pestcontrol-expert.ro/unichem-insecticid-effect-microtech-cs-500-ml.html) in doza de 250 ml dizolvati in 10 litri apa.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături