Comanda din: 22-06-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Consultanta, sfaturi start-up firma deratizare, dezinsectie, dezinfectie


Pentru ca orice start-up, indiferent de domeniu, are nevoie de sustinere si de informatii, ne-am pus "pe hartie" cunostiintele si am realizat acest articol. Acesta contine detalii pe care orice prestator de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie trebuie sa le cunoasca.

Daunatorii cei mai des intalniti pe teritoriul Romaniei sunt gandacii si rozatoarele. Ambii isi fac prezenta pe tot parcursul anului dar insectele in special in sezonul cald (aprilie - septembrie) iar soarecii si sobolanii in cel rece (octombrie - martie).

Pentru aplicarea tratamentelor de dezinsectie va trebui sa faceti prima achizitie de aparatura, echipamentul de pulverizare - pompa de joasa presiune.  Pompele pe care noi le recomandam sunt fabricate de SOLO, Germania. Exista variante ce se pot purta in mana dar si de spate. Alegerea o veti face in functie de marimea suprafetei pe care o veti trata dar si a modului de lucru pe care preferati sa-l practicati. Recomandam modele SOLO 456 (5 litri) si SOLO 457 (7.5 litri) fata de cele din seria SOLO 461, 462 sau 463 deoarece au cilindrul de presiune mai mare si in plus sunt mai rezistente.
Pentru varianta de spate va recomandam SOLO 425. Daca doriti sa vizualizati gama completa de pulverizatoare SOLO, puteti accesa aceasta pagina.

Daca veti incepe tratamentele impotriva insectelor la exterior veti fi nevoit sa cumparati un echipament de pulverizare motorizat. Aceasta va va ajuta sa obtineti rezultate mult mai bune datorita pulverizarii mult mai puternice ce va strapunge vegetatia. Recomandam achizitionarea unui atomizor SOLO 444 la un pret mai mic, sau atomizorul SOLO 423, mai performant dar cu un pret mai mare. Nu neglizati in schimb si celelalte modele SOLO, fiind foarte fiabile si rezistente. Vizualizati toata gama de pulverizatoare motorizate SOLO accesand aceasta pagina. Avantajul aparaturii SOLO, Germania este usurinta cu care se gasesc piesele de schimb in caz de nevoie.
Concluzia: Aplicarea cu pompa de mana sau de spate se face in general la interior (apartamente, locuinte sau alte spatii). Atomizorul se foloseste cu precadere la exterior avand puterea de pulverizare mai mare, fiind mai eficient impotriva tantarilor, a capuselor sau a altor daunatori specifici vegetatiei. Puteti folosi totusi atomizorul si la interior dar acolo unde va permite spatiul - subsoluri de bloc, hale de depozitare, etc.

Ati ajuns la urmatorul nivel atunci cand atomizorul nu va mai satisface nevoia si trebuie sa va achizitionati un termonebulizator. Consideram ca deja aceasta pagina nu vi se mai adreseaza si probabil o sa trebuiasca sa ne sunati / trimiteti un email sa purtam o discutie ca intre profesionisti.

Pentru dezinfectie va recomandam sa NU utilizati pompa de joasa presiune decat daca nu aveti alta posibiltate. Dezinfectia se va face pe toata suprafata podelei, a peretilor - intregul spatiu. RECOMANDAM echipamentele ULV pentru ca acopera intregul spatiul, inclusiv obiectele in plus ceata rece generata va ocupa tot volumul de aer. Acest tratament se preteaza in spitale, scoli sau alte spatii care necesita o dezinfectie cu regim special, pentru virusi sau alti germeni. Gasiti echipamentele ULV accesand urmatorul link.

Informatiile ce trebuie sa le cunosteti despre serviciul de deratizare. Cel mai importanta aspect este sa utilizati manusi cand manipulati raticidele. Daca nu le veti folosi rozatoarele pot simti contactul cu raticidul si ar putea refuza sa consume. Atentie sporita cand folositi raticide la exterior, acestea trebuie puse in statie de intoxicare atunci cand in zona respectiva trec sau traiesc si alte animale. Raticidele au ca atractant produs alimentar deci daca acestea sunt nu sunt puse in statii exista pericolul sa fie consumate de animale nevizate. Ca si protectie au in componenta lor repelentul BITREX (cea mai amara substanta existenta) dar chiar si cu aceasta exista pericolul de ingerare accidentala. Pentru mai multe informatii despre cum se face deratizare si produsele pe care vi le recomandam cititi pagina "cum scap de soareci" sau "cum scap de sobolani". Cititi articolele acestea si pentru a va documenta despre cum se face deratizarea la interior, unde sunt pereti falsi.

Alegera solutiilor pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie:

-  Pentru dezisectia la interior va recomandam K-Othrine SC 25, K-Othrine WG 250, Solfac EW 50 sau Ghilotina Blattanex Delta SC fiind insecticide cu remanenta mare si fara miros, toate produse de Bayer Germania. Acestea se fac in dilutie de 1 - 2 % (100 - 200 ml in 10 litri apa), iar K-Othrine WG 250 se dizolva un plic de 20 gr in 5 - 10 litri de apa, in functie de gradul de infestare.

Tot pentru interior, dar cu un miros mai puternic va mai recomandam Cymina Ultra care se face in concentratie de 2 - 4 %. Acesta se foloseste in special la subsoluri, spatii de depozitare sau locuri in care mirosul nu deranjeaza. Acest insecticid este mai mult de soc, avand remanenta doar de 3 - 4 saptamani. Un alt insecticid cu efect de soc foarte bun, dar fara miros ar fi Fendona 15SC produsa de BASF, care se foloseste in concentratie de 3 - 4 %

Pentru o remanenta mai mare sau pentru spatiile interioare unde nu se poate aplica tratamentul prin pulverizare (spatii de birouri cu calculatoare sau aparatura) va recomandam gelul insecticid MaxForce IC Gel si capcane cu adeziv pentru gandaci Trap A Roach. Acestea pot fi aplicate in orice moment al zilei chiar daca spatiul tratat nu este eliberat.

Pentru exterior va recomandam K-Othrine EC 25 in cazul tantarilor sau a mustelor sau Solfac EW 50 in cazul capuselor, gandacilor, paienjenilor sau a puricilor.
Special pentru muste va recomandam insecticidul QuickBayt care actioneaza prin indigestie, atragand mustele sa manance din el. Avantajul acestui insecticid este faptul ca nu trebui tratata intreaga suprafata a spatiului, ci doar partial, el atragand mustele sa consume din el de la distante de pana la 3 - 4 metri. 40 mp de spatiu tratat cu QuickBayt portejeaza o suprafata de pana la 150 mp.

- Dezinfectantul Preventol CD 601 produs de Bayer sau GNLD 19A. Preventolul are un miros mai puternic dar are un spectru mai larg de activitate, fiind recomandat impotriva tuturor germenilor sau microbilor.

Ultima recomandare si cea mai importanta, vizionati si cititi toate informatiile din categoria meniului principal "Enciclopedie D.D.D."

13 Intrebari si Raspunsuri

 • Trofin iulian
  20/11/2016 at 8:57 am

  Daca sunt corect autorizat in jud neamt si doresc sa prestez servicii ddd in judetul suceava trebuie sa anunt dsv suceava sa ma ia in evidenta?banuiesc ca nu e logic sa-mi autorizez inca un punct de lucru pe teritoriul jud suceava.va rog sa ma indrumati ce trebuie facut?multumesc

  • PestControl Expert
   22/11/2016 at 2:48 pm

   Nu este necesar inca un punct de lucru in celalalt judet. Trebuie doar autorizatia de la primarie pentru a putea presta servicii in judetul respectiv.

 • Barac adrian
  03/04/2017 at 10:11 am

  Buna ziua,

  Sunt interesat de infiintarea unei firme in acest domeniu.
  Se pot accesa fonduri nerambursabile pentru acest domeniu de activitate?

  Multumesc!

  • PestControl Expert
   05/04/2017 at 1:36 pm

   In princiu, se pot accesa fondurile. Va fi necesar sa solicitati aceste informatii la autoritatile abilitate, mai exact Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

 • Cristina
  17/08/2017 at 3:19 pm

  Buna ziua, As fi interesata sa infiintez o firma in acest domeniu si din cate am vazut mi se cere un contract cu o firma care ofera echipamente si substante specifice. Ma puteti ajuta? Cum functioneaza mai exact acest lucru?
  Multumesc

  • PestControl Expert
   24/08/2017 at 6:11 pm

   Desigur, va rugam sa ne expediati un email cu datele necesare pe adresa vanzari@pce.ro .

 • Stefan Negutu
  30/01/2018 at 10:05 am

  Buna ziua,
  As dori sa înființez o firma in acest domeniu de activitate, am citit pe anumite site’uri ca am nevoie de un “Spatiu special” pentru depozitarea substanțelor, ma puteți lămuri de ce Spatiu am nevoie și cum trb sa arate acel Spatiu Pt a reuși să-mi scot toate Autorizațiile necesare Pt desfășurarea activități?
  Mulțumesc!

  • PestControl Expert
   05/02/2018 at 4:11 pm

   Acel spatiu este reprezentat de o camera de depozitare. Pentru a afla informatiile exacte, cel mai indicat este sa apelati la autoritatea respectiva.

 • petria
  13/02/2018 at 2:15 pm

  activitatea ddd

 • Robert
  02/11/2018 at 9:27 am

  Ce pot face cu un prieten că e plin de insecte?

  • PestControl Expert
   02/11/2018 at 12:06 pm

   Mai exact, ce insecte sunt prezente si unde?

 • STEFANESCU CAMELIA
  06/01/2020 at 6:32 pm

  ce autorizari suplimentare trebuie sa aibe firma de DDD in 2020? de unde stiu daca firma cu care colaborez este autorizata corect? Reprezint o institutie publica si as fi obligata sa dau banii din buzunar daca semnez si dau CFP la un contract neconform

  • PestControl Expert
   07/01/2020 at 9:46 am

   Buna ziua, pentru mai multe informatii referitoare la autorizatii, va fi necesar sa va adresati autoritatiilor competente.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături