Comanda din: 22-06-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Ce inseamna ULV (Ultra Low Volume)?Ce este ULV? (Ultra Low Volume)

unternehmen_Industrieduese-Typ-BLEchipamentele ULV genereaza o ceata usoara formata din particole foarte fine, Ultra Low Volume (ULV), avand diametrul intre 5 - 50 microni (μm). Echipamentele de formare a cetii /  nebulizatoarele / termonebulizatoarele sunt folosite, in principal, pentru aplicarea de dezinfectanti, biocide, fungicide si pesticide.

Studiile au aratat ca picaturile cu aceasta dimensiune sunt ideale pentru a face fata agentilor patogeni si daunatorilor. In plus, formularile pot fi aplicate in concentratii de 10-90% si cu un debit de pana la 0.5 litri pe minut (30 litri/ora) care le face sa devina mai eficiente in spectrul Volum Median Diameter (VMD).

Principalele diferente intre echipamente

Traditionalele pulverizatoare sub presiune, atomizoarele sau pompele de spate impotriva insectelor sunt mai putin eficiente decat tehnologia ULV. Acest lucru se datoreaza faptului ca, pulverizarea se realizeaza prin picaturi de dimensiuni mai mari de apa intre 100-200 microni, iar la pulverizatoarele conventionale nu acopera in totalitate intreaga zona.

In afara de dimensiunea picaturilor pe care le produc, pulverizatoarele manuale pot fi solicitante, atat din punct de vedere fizic, deoarece se depunde o forta de munca intensa, cat si din punct de vedere al timpului. Desi, versiunile motorizate au o rata de pulverizare mai mare, acestea nu sunt potrivite pentru ultilizarea in interior, deoarece lasa suprafetele pulverizate umede si au o emisie de gaze de esapament. Pulverizatoarele manuale sunt ideale atunci cand aveti nevoie sa pulverizati de aproape iar efectul tratamentului sa fie cu remanenta.

Pulverizatoarele termice incalzesc pesticidele sau dezinfectantii care sunt amestecate cu ulei, producand o ceata densa si vizibil formata din picaturi de aproximativ 10 microni. Formarea cetii termice este ideala pentru exterior pentru a dezinfecta si a combate daunatorii. Aceasta metoda de formare a cetii nu este adecvata pentru aplicarea in spatii inchise datorita gazelor evacuate care se produc.

Foggerele ULV lucreaza prin comprimarea pesticidelor sau dezinfectantilor printr-o duza special conceputa, producand o ceata fina rece sau aerosoli. Versiunile electrice portabile sunt ideale pentru aplicati in interior, deoarece nu produc gaze si sunt mai putin zgomotoase. Aceste masini pot aplica ambele solutii atat pe baza de ulei, cat si pe baza de apa.

Produsele recomandate pentru generarea de ULV:

Domenii principale de utilizare ale Generatoarelor de Ceata

imagine cu tantarControlul daunatorlilor in domeniul igienii publice, al insectelor si daunatorilor, cum ar fi tantari, muste, purici, acarieni si gandaci de bucatarie sunt cauza celor mai comune boli transmisibile in lumea de astazi. Este general acceptat de catre profesionistii din industrie ca, formarea cetii este cea mai eficienta metoda de control, asa cum sunt folosite in proces numai cantitati mici de pesticide.

Insectele zburatoare precum tantarii, Aedes Aegypti, Black fly formeaza un grup. Acestea transmit un numar mare de boli infectioase la oameni, inclusiv malaria, febra Dengue, Febra galbena( Yellow fever) si tifos.

imagine cu o plosnitaInsectele zburatoare pot distruge recoltele care au un efect daunator asupra agriculturilor. Exemplele includ: tantarii, mustele blow, mustele de sticla, mustele stable, mustele de fructe, mustele de fasole si lygus. Formarea cetii termice este folosita pentru a controla populatia de insecte in orase si in ferme.

Controlul daunatorii gospodariilor si casei. Insectele sunt cea mai comuna problema a daunatorilor in gospodarii. Exista o problema tot mai mare de sanatate publica in municipii si orase, cu insectele daunatoare cum ar fi: plosnitele, puricii, furnicile, moliile si gandacii. Desi, nu toti acesti daunatori sunt purtatori de boli, ei se pot raspandi rapid, ceea ce duce la infestari mari, care pot fi greu de controlat. Unele dintre ele pot provoca, de asemenea, iritarea pielii si reactii alergice. Formarea cetii este folosita pentru a distruge daunatorii.

imagine cu o capusa

Parazitii animalelor si daunatorii pot sa impiedice cresterii si dezvoltarea animalelor din gospodarii. Pe masura ce cresterea animalelor a crescut, amenintarea cu o boala parazitara a crescut. Acesti paraziti variaza de la insectele zburatoare la paduchi si acarieni, acestea hranindu-se cu sangele, pielea si parul de la animale.

Paduchii de porc, de exemplu, pot transporta gripa porcina sau variola porcina, in timp ce acarienii rosii se hranesc din zona din jurul pieptului si al picioarelor de gaina, cauzand durere, iritatie si reducerea productiei de oua. Formarea cetii poate fi folosita pentru a combate parazitii care traiesc in grajdurile goale sau grajdurile inainte de a fi folosite. Dezinfectarea continua a acestora se face folosind un fogger.

Exemple de solutii folositi pentru realizarea dezinsectiei prin pulverizare ULV:

 • Piretroid sintetic: un compus organic similar cu piretrinele naturale. Piperonil butoxid este uneori adaugat la piretrin pentru a creste eficacitatea lor.
 • Echipamentul ideal: cold fogger(interior) / ulei pe baza de fogger termic (exterior).
 • Melathionul: un organofosfat pe baza de apa. Echipamentul ideal: Fogger rece ( interior) / Fogger pe baza de apa termica (exterior);

Ecoli-dezinfectieDezinfectarea. Microbii patogeni, cum ar fi virusi, ciupercile si bacteriile patogene sunt principala cauza a bolilor de contact aerian sau direct care afecteaza atat animalele cat si omul. Studiile arata ca aplicarea de dezinfectanti si de produse biocide prin aerosoli sau ceata reduc semnificativ numarul de agenti patogeni infectiosi. Foggerele produc picaturi micro care plutesc in aer pentru aproximativ 10 minute dupa aplicare, atingand astfel cele mai inaccesibile locuri unde curatarea sau pulverizarea nu poate sa ajunga.

dezinfectie impotriva virusilor

Bacteriile patogene contribuie la mai multe boli si infectii indiferent daca sunt pe produsele alimentare, in apa sau in aer. Acestea includ boli cum ar fi E-coli, MRSA, C. difficile, Campylobacter, Legionella si Salmonella. Prepararea alimentelor neigienice, depozitarea apei si sistemelor de aer conditionat pot fi daunatoare, precum si raspandirea acestor boli. Bacterii cum ar fi MRSA si C. difficile sunt deosebit de suparatoare in spitale, inchisori si casele de ingrijire medicala, in care pacientii cu rani deschise si sistemul imunitar slabit sunt predispusi la un risc mai mare de infectie.

Infectiile virale alatuiesc aproximativ o treime din cazurile de intoxicatii alimentare in tarile dezvoltate. Exemple de astfel de virusi includ Norovirus si Rotovirus. Alte infectii virale comune includ virusii reci si gripele sezoniere (gripa). O preocupare tot mai mare ca urmare a unei populatii globale aflata in crestere sunt animalele sau pasarile care transmit omului virusi precum H1N1 (gripa porcina) si tulpina H5N1 a gripei aviare. Dezinfectarea suprafetelor folosind un fogger este esentiala pentru a opri raspandirea acestor infectii.

dezinfectie impotriva mucegai

Ciupercile sunt paraziti ai plantelor, animalelor (inclusiv in cazul oamenilor). Unele ciuperci pot provoca boli grave la om, dintre care unele pot fi fatale daca nu sunt tratate. Acestea includ Aspergiloza, coccidioidomicoza si mycetomas. Mucegaiul este o componenta comuna de uz casnic si de praf la locul de munca. Cu toate acestea, mucegaiul este prezent in cantitati mari, acestea pot prezenta un pericol pentru sanatatea oamenilor, care pot provoca reactii alergice si probleme respiratorii. Unele forme de mucegai pot produce, de asemenea, microtoxine, care pot prezenta un risc mare pentru sanatatea oamenilor. Mucegaiul in casa poate fi de obicei gasit in zonele umede, intunecate sau acolo unde se formeaza aburi, de exemplu in baie sau bucatarie, in zonele de depozitare aglomerate, in zonele inundate recent, zonele de subsol, spatiile sanitare, zonele cu ventilaie slaba si in aer liber. Formarea cetii este folosita pentru a aplica fungicide in locurile tinta unde s-a format mucegaiul si anume in baie sau bucatarie, in spatele boilarelor, in zonele recent inundate, subsoluri si zonele cu ventilatie slaba.

Exemple de dezinfectanti folositi pentru realizarea dezinfectiei prin pulverizare ULV:

 • peroxidul de hidrogen cu solutii de nitrat de argint: folosit in spitale, un dezinfectant la nivel inalt. De obicei, se dilueaza cu apa demineralizata. Nitratatul de argint este mai putin sensibil la reactiile alergice.
 • Peroximonosulfat de potasiu ( denumirile comerciale include Virkon sau Trifectant) – este un dezinfectant multi-scop care poate fi folosit oriunde pentru a controla agentii patogeni.
 • Polyaminopropyl butadina: o toxicitate redusa la concentratii foarte mici ( 10mg/l);
 • hipoclorit – derivat clor – un dezinfectant frecvent utilizat in industria alimentare pentru a forma ceata in locurile greu accesibile. In general pentru salubritate, se foloseste o concentratie de 200 de parti per milion (ppm) de clor este folosit in general.
 • Formaldehida (formalina) – o solutie apoasa foarte toxica care ucide cele mai multe bacterii si ciuperci (inclusiv sporii lor).

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături