Comanda din: 23-04-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Advion Furnici Gel - insecticid impotriva furnicilor, Sygenta


Solutie perfecta pentru combaterea furnicilor. Advion® Furnici Gel, asigură rezultate inegalabile împotriva principalelor specii de furnici întâlnite, inclusiv de furaje dulci.

Beneficiile Advion® Furnici Gel - pentru combaterea furnicilor

Advion® Furnici Gel utilizează o nouă substanţă activă, indoxacarb, care se bio-activează la nivelul maxim de putere doar în timpul metabolismului furnicilor. Advion Furnici Gel combină performanţa consacrată a indoxacarbului cu o formulă de gel foarte atractivă pentru a garanta un efect puternic de combatere a spectrului larg al furnicilor.

 • Mod revoluţionar de acţiune
 • Foarte eficient împotriva tuturor speciilor cheie de furnici
 • Eradicarea totală a coloniei
 • Omologat pentru unităţile care manipulează alimente
 • Vâscozitate adecvată pentru toate soluţiile
 • Transparent, inodor, nu pătează
 • Pentru utilizare în spaţii interioare şi exterioare

Insecticide gel recomandate pentru combaterea furnicilor:

Este foarte importanta aplicarea gelului insecticid sub forma de puncte de marimea unui bob de mazare. Aceasta este dimensiunea perfecta pentru orice tip de furnici producand un efect in cascada, raspandindu-se la intreaga colonie. Va rugam sa nu aplicati insecticidul sub forma de benzi. Acesta nu va produce rezultatele asteptate.

Statii de intoxicare care protejeaza si pastreaza insecticidul gel:

Daca aveti copii mici sau animale de companie si doriti sa oferiti mai mult siguranta tratamentului de dezinsectie va recomandam sa aplicati insecticidele sub forma de gel in statiile de intoxicare. Acestea sunt special concepute pentru gandacii de bucatarie, de canalizare sau furnici. La unele modele partea inferioara a statiei de intoxicare este prevazuta cu o banda dubla adeziva care sa va permita amplasarea ei si pe suprafete verticale sau sa fie suspendate.

 

Insecticide concentrate recomandate pentru combaterea furnicilor:

A fost si inca sunt cele mai larg intalnite modalitati de tratare a spatiilor impotriva furnicilor. Insecticidele concentrate se dizolva in apa in dilutii intre 0.5% si 4%, in functie de produs. Va rugam nu mariti dozajul mai mult decat este indicat pe eticheta. Rezultatele nu vor fi mai bune. In caz de infestare masiva se recomanda dublarea dozei. Acest detaliu este scris pe eticheta.
Dezinsectia se face pe toate suprafetele ce se doresc a fi tratate, efectul insecticidului este de contact. Furnica trebuie sa treaca peste zona unde s-a facut pulverizarea ca sa moara. Insistati cand faceti pulverizara in crapaturile unde ar putea sa se ascunda furnicile.
Aceasta dezinsectie trebuie realizata inaintea celei cu insecticide sub forma de gel, aerosol sau insecticide pulbere.

Insecticide pulbere recomandate pentru combaterea furnicilor:

Este ideal pentru aplicarea in zonele unde insecticidele lichide nu se pot aplica, spre exemplu orificii sau instalatii electrice. Se aplica pe suprafete uscate, in forma in care se gaseste, nu trebuie dizolvat in apa. Este foarte importanta identificarea si tratarea zonelor cu cel mai mare potential in a gazdui cuiburile de furnici. Atentie la curentii de aer. 

Insecticide aerosol recomandate pentru combaterea furnicilor:

Aceste produse genereaza particole foarte fine de insecticid sub forma de aerosoli sau fum. Vor ocupa tot volumul incaperii si in functie de densitatea din aer vor irita furnicile sau, daca concentratie e suficient de mare, ii vor omora. Pentru un rezultat maxim, volumul incaperii trebuie sa fie redus si compact.
Particolele de insecticid sunt de dimensiune mica si vor irita furnicile ascunsi in zone greu accesibile. Exemplu lambriuri de lemn, crapaturi in perete, sub dusumea, etc. Recomandam utilizarea lor dupa ce se face tratamentul de pulverizare cu pompa de spate. Aerosolii vor genera un efect puternic de "flush out" fortand furnicile sa iasa din ascunzisuri si sa intre in contact cu insectidul pulverizat anterior. Se recomanda utilizarea lor doar aditional tratamentului de dezinsectie prin pulverizare  in combinatie.
Dupa aerosoli, spatiul trebuie sa ramana inchis pentru 2 - 3 ore iar apoi e necesara aerisirea pentru putin 2 - 3 ore. 

Pulverizatoare recomandate pentru combaterea furnicilor:

Aplicarea insecticidelor concentrate se face prin dizolvarea lor in apa. In functie gradul de dimensiunea zonei pe care doriti sa o tratati va recomandam sa alegeti pulverizatorul potrivit. Dupa utilizare este obligatorie cladirea cu apa. Pesticidele din solutiile de lucru distrug partile de plastic, cauciuc sau metal ale pulveriatoarelor. 

advion furnici gel - principiul functionareSubstanţă activă revoluţionară

Advion Furnici Gel conţine indoxacarb. Această substanţă activă este singurul membru actual al clasei chimice de oxadiazine. Acţionează diferit faţă de celelalte opţiuni de combatere a furnicilor şi elimină problemele legate de rezistenţă.

Avantajele bioactivării a indoxacarb

Bioactivarea reprezintă procesul metabolic fără precedent care se bazează pe propriul metabolism al furnicii pentru a modifica structura moleculară a substanţei indoxacarb, pentru eficienţa sporită a insecticidului. După ingestia substanţei Advion Furnici Gel, acest proces metabolic utilizează enzimele interne ale furnicii pentru a transforma molecula de indoxacarb în forma sa insecticidă. Molecula activă se fixează de locul vizat blocând canalele sodice ale insectei. Ulterior furnica paralizează şi apoi moare. Această activare metabolică permite indoxacarbului să facă o diferenţiere eficientă între insectele dăunătoare ţintă şi organismele non-ţintă, precum mamiferele. Deoarece transformarea sa în substanţă activă survine doar în interiorul organismului insectelor dăunătoare, profesioniștii în dezinsecţie pot fi mai bine echipaţi pentru a echilibra modul de combatere al insectelor dăunătoare şi impactul acestuia asupra mediului.

Eradicarea totală a coloniei de furnici

Advion Furnici gel afectează toate etapele vieţii în cazul speciilor cheie de furnici şi asigură eliminarea deplină a coloniilor acestora. Formula acestuia prezintă atractivitate ridicata cu efect rapid pentru furnici şi poate chiar depăşi surse de hrană existente. Rămâne activă pentru perioade lungi de timp, permiţând furnicilor să consume o cantitate cât mai mare de momeală. Întârzierea uşoară a mortalităţii încurajează furnicile să se întoarcă la cuib după ce au consumat momeala, contaminând astfel şi alte insecte prin transfer orizontal. Prin intermediul trofalaxiei, furnicile împart momeala cu membrii reproducători ai coloniei, ducând astfel la eradicarea reginei, și eliminarea completă a infestaţiei. Utilizarea Advion Furnici Gel ajuta la eradicarea furnicilor la câteva zile după aplicarea substanţei, în cazul în care instrucţiunile de folosire sunt respectate în mod corespunzător.

Actioneaza impotriva unei varietati largi de furnici, in interior dar si in spatii exterioare:

advion furnici gel - zonele de utilizareAdvion Furnici Gel este special formulat pentru a fi atractiv pentru o gamă largă de specii de furnici dăunătoare din care cele mai importante sunt:

 • Furnica neagră sau de grădină (Lasius niger)
 • Furnica-faraon (Monomorium pharaonis)
 • Furnica-argentiniană (Linepithema humile)
 • Furnica alb-transparentă (Tapinoma melanocephalum)

Alte specii afectate sunt: Paratrechina longicornis, Pheidole megacephala, Myrmica rubra, Crematogaster spp, Tetramorium spp & Camponotus spp. Ţinând cont de profilul sau ecologic, Advion Furnici Gel poate fi folosit atât in spaţiile interioare, cât şi cele exterioare, putând fi aplicat într-o gama largă de locaţii.

advion furnici gel - compozitie atractantAtractivitate foarte ridicata la furnici, adaptat

Majoritatea speciilor de furnici vor prezenta, la un anumit punct, o preferinţă de alimentare care implică substanţe dulci, care se găsesc pe frunzele plantelor, sau chiar alimente dulci. Cu toate acestea, unele prefera alte surse de hrană precum proteinele sau uleiurile. Deoarece preferinţele furnicilor în materie de hrană se pot schimba atât de uşor, folosirea unui gel care permite o flexibilitate superioară în lupta împotrivă acestora, este esenţial.
Formula Advion Furnici Gel ia în considerare acceptarea acestuia la nivel larg de către mai multe specii permiţând astfel o combatere mai sigură.

Vâscozitate optimă

Această formulă extrem de performantă este special concepută sub forma unui gel veritabil.
Asta înseamnă că poate fi aplicat cu uşurinţă în numeroase situaţii, precum pe partea inferioară a unei suprafeţe orizontale sau pe suprafeţe verticale, unde va rămâne fixat în zona aplicării. Mai mult, poate fi utilizat pe diverse tipuri de suprafeţe, inclusiv pe cele de tip poros, prezentând șanse mici de a fi absorbit, şi implicit, asigurând o disponibilitate prelungită pentru furnicile ţintă.

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături