Comanda din: 26-05-2018

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte
 • Porci mistreti, informatii

  Porcul mistret este este un mamifer salbatic si omnivor, in general nocturn. Durata de viata a porcului mistret este de aproximativ 20 de ani, insa, in iernile geroase sau doar foarte friguroase, o parte din purcei mor, din cauza bolilor sau a lipsei hranei. Clima mai aspra justifica oarecum sporul anual mai mic. Porcul mistret are neaparata nevoie de scaldatori formate din mlastini, mocirle, precum si de apa potabila.
 • Gandacii pupaciosi, Triatominae si boala Chagas

  Gandacii pupaciosi, Triatominae, vampiri in miniatura sunt aparent inofensiv, similar la infatisare cu gandacul vaca-domnului de pe meleagurile noastre, este insa un adevarat vampir ce suge sangele vertebratelor, indiferent de marime, si ucide zeci de mii de oameni anual.
 • Insecticide cu Fipronil, substanta activa

  Fipronil a fost descoperit in 1987 si a fost dezvoltat initial pentru utilizarea in combaterea daunatorilor in agricultura si sanatate publica. La caini si pisici, fipronil este disponibil sub forma de pulverizare cu volum mare sau cu un volum redus, cu activitate impotriva capuselor, puricilor si acarienilor. Parul cazut de pe caini timp de pana la 2 saptamani dupa tratamentul local pastreaza suficient fipronil pentru a ucide acarienii de praf (Dermatophagoides spp) care intra in contact. Exista, de asemenea, unele dovezi ca viteza de ucidere a capuselor poate fi suficienta pentru a reduce sau preveni transmiterea unui numar de agenti de boala, incluzand Ehrlichia canis, Borrelia burgdorferi si Anaplasma phagocytophilum.
 • TrapMe, capcana inteligenta de sobolani

  TrapMe este prima capcana inteligenta, va anunta cu 100% certitudine daca a prins daunatori sau daca este doar o alarma falsa. Acest lucru va salveaza de verificari inutile si servicii de mentenanta si poate, printre altele, sa contribuie la o planificare optimizata a zilei de lucru. Cu siguranta informatiilor despre capturi, precum si notificarile imediate, verificarile pot fi rapide, exacte si asigura astfel satisfactia clientilor.
 • OvoControl, solutii anti porumbei, pasari

  OvoControl se incadreaza in categoria de reducere prin reducerea reproducerii. Aceasta strategie impiedica pasarile sa repopuleze pur si simplu vidul creat din cauza cresterii mortalitatii. Populatia scade in mod natural, desi este aproape eliminata, un mic stol ramane pentru a impiedica alte stoluri sa repopuleze locul respectiv.
 • Informatii despre Tratarea si Dezinfectia apei potabile

  Scopurile tratarii apei sunt eliminarea componentelor nedorite si siguranta ca apa devine potabila sau este compatibila unui scop specific in industrie sau in aplicatii medicale.
 • Insecticide cu Extract de Piretru, Piretrina naturala

  Pyrethrum is found in the Chrysanthemum plant, Chrysanthemum cinerariaefolium. Pyrethrum is found at particularly high concentration within flower
 • Cum poti sa scapi de miros cu EarthCare Smell Removal

  EarthCare Smell Removal nu trebuie sa intre in contact cu obiectul care emana mirosurile neplacute; va trage mirosurile de pe covor si de sub podea. EarthCare Smell Removal trage mirosurile ca un magnet puternic. Mirosurile neplacute sunt absorbite si neutralizate fara sa fie acoperite cu alte parfumuri. EarthCare Smell Removal nu acopera mirosurile; curata literalmente aerul, lasand aerul proaspat si curat. EarthCare Smell Removal este un produs de indepartare a mirosurilor neplacute provocate de animalele de companie, facut din minerale naturale, nu este toxic, este biodegradabil si sigur pentru Planeta Pamant.
 • Babesioza (babesiosis), boala cauzata de Babesia

  Babesioza nu este cauzata de bacterii sau de virusi, ci este o boala provocata de un parazit microscopic, Babesia, care infecteaza si distruge celulele rosii din sange. O data ce intra in sangele unei persoane sau a unui animal, creaturile microscopice se plimba pana cand gasesc o celula rosie. Isi forteaza drumul inauntru, preiau controlul celulei si se multiplica pana la dezintegrarea celulei. Mecanism similar cu Malaria sau boala Lyme. Apoi sporozoarele cauta o prada noua si procesul reincepe.
 • Cum sa iti verifici de plosnite camera de hotel

  Inainte de a verifica mini-barul camerei dumneavoastra de hotel sau vederea la malul oceanului, faceti o inspectie riguroasa a plosnitelor de pat - si pana cand terminati inspectarea camerei, depozitati-va bagajele in baie.
 • Informatii despre Tugon, Prolong insecticide Bayer

  Atat Tugon cat si Prolong au fost insecticide de mare succes in lumea controlului daunatorilor, atat in Europa cat si in Statele Unite ale Americii. Amandoua au fost fabricate de Bayer, cu aceeasi formulare si concentratie de ciflutrin, dar cu o denumire comerciala diferita si intr-un ambalaj diferit, in functie de zona. Amandoua fac parte din categoria de insecticide 3A,
 • Cum sa eliberezi un soarece, sobolan, capturat intr-o capcana autoblocanta

  Capturarea unui soarece sau a unui sobolan viu intr-o capcana autoblocanta ne obliga sa luam o decizie. Fie il eliminam, fie il eliberam inapoi in natura, la mare departare de contactul cu asezarile umane.

1-12 of 307

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 26

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături