Comanda din: 18-09-2019

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte
 • Informatii despre Tigrul platanului


  Raspandire. Tigrul platanului este originar din America de Nord. In Europa, e descoperit pentru prima data in Italia, in 1964. In tara noastra, este clasificat ca un daunator nou aparut, insa care s-a adaptat relativ repede la mediul urban.

  Descriere. Specia apartine familiei plosnitelor. Este o insecta de dimensiuni mici, adultul are o lungime cuprinsa intre 4-6 mm si corpul transparent, ceea ce il face greu de observat. Cresterea numarului de indivizi este favorizata de umiditate atmosferica relativ ridicata (80%), dar si de perioade calduroase, cu temperaturi mai mari de 30°C.

  Atac. Tigrul platanului ataca, in special, frunzele platanului si ale frasinului, insa poate ataca si alti arbori. 

  Odata cu raspandirea in mediul urban, aceasta insecta a devenit daunatoare si pentru oameni. In acest caz, atacul se manifesta sub forma de intepaturi, care provoaca mici pete rosii pe piele, insotite de senzatie de mancarime si disconfort, dar care se vindeca in aproximativ 24 de ore. Persoanele sensibile si copii pot dezvolta alergii usore la aceste intepaturi, insa trec relativ repede, daca sunt tratate corespunzator.

  Metode de protectie. Se recomanda ca persoanele care locuiesc in zonele puternic infestate sa poarte haine usoare care sa acopere o suprafata cat mai mare de piele, in special zonele predispuse la intepaturi. De asemenea, este indicat sa se scuture hainele si parul inainte de intrarea intr-o incapere, pentru a evita accesul insectelor in interior.

  In caz de intepaturi se pot lua urmatoarele masuri:

  • Curatarea zonei afectate cu apa si sapun;
  • Aplicarea unei mixturi mentolate sau a unui cub de gheata pentru a calma senzatia de mancarime.

  Combatere. In cazul zonelor puternic infestate se recomanda efectuarea de tratamente cu insecticide cu spectru larg de actiune, precum K-Othrine, Solfac Trio, Ghilotina Cytrol.

 • Combaterea puricilor

  Combaterea puricilor se realizează printr-un procedeu de măsuri complexe aplicate simultan asupra animalelor și asupra locuitorilor. Deparazitarea animalelor infestate, fără distrugerea stadiilor de dezvoltare din mediu, asigură o menținere a infestațiilor ulterioare.
 • Alegeri alimentare pentru câinele dumneavoastră

  Alimentele comercializate pentru câinele dumneavoastră vin într-o mare varietate de forme. Cele mai frecvente tipuri sunt crochetele uscate, semiumede și conservele. Conținutul de umiditate al acestor alimente variază de la 6% la 10% pentru hrana uscată, de la 15% la 30% pentru hrana semiumedă, și 75% pentru conserve.
 • Dermatita de hipersensibilitate la înțepăturile de purici

  Dermatita datorată hipersensibilizării față de înțepăturile de purici este considerată a fi cea mai frecventă dermatită alergică a carnivorelor. Boala reprezintă o reacție alergică față de înțepăturile puricelui Ctenocephalides canis - câine și Ctenocephalides felis- pisică.
 • 4 obiective pentru o nutriție sănătoasă a animalelor de companie

  Conceptul de Nutriție Sănătoasă se bazează pe dezvoltarea, susținerea și furnizarea de energie organismului. Cele 4 obiective ale nutriției sănătoase: 1. Dezovoltarea corespunzătoare și întreținerea organismului animal, 2. Furnizarea de energie organismului, 3. Hrănire sănătoasă și prevenție, 4. Alimentație corespunzătoare și îngrijire
 • Idei utile în lupta împotriva puricilor

  Puricele este cel mai comun ectoparazit la animalele de companie, dependent de gazdă datorită modului de hrănire hematofag. Cele mai des întâlnite specii de purice la câine şi pisică atât în România cât şi pe plan mondial sunt: Ctenocephalides felis felis şi Ctenocephalides canis, exercitând un rol patogen direct, prin producerea unor dermatite iritative sau alergice, dar şi indirect prin transmiterea unor agenți patogeni la animalul gazdă.
 • Fixarea căpușelor în 6 regiuni corporale ale patrupezilor

  Suntem în plin sezon al căpușelor, iar acești hematofagi se găsesc peste tot. Prevenția acestora ar trebui luată în serios, ixodidele transmițând numeroși agenți patogeni atât la animale, cât și la oameni. În cele mai multe cazuri, fixarea căpușelor se realizează în zonele cu piele fină ale gazdelor. Zonele preferate sunt: urechile, mai ales la carnivore, regiunea axilară, laturile toracelui, regiunea perineală, precum și regiunea cervicală.
 • Ce trebuie să știm despre controlul țânțarilor din grădină?

  Recunoaștem cu toții cât de deranjant este zgomotul produs de țânțari în zborul acestora, iar mușcăturile reprezintă un adevărat pericol pentru sănătate. În cazul populațiilor mari de țânțari, va fi aproape imposibil să vă puteți bucura de spațiul și de activitățile în aer liber.
 • Canidele și Râia Sarcoptică

  Râia sarcoptică este o afecțiune contagioasă, răspândită la nivel mondial, produsă de parazitul Sarcoptes scabiei, transmiterea acestuia realizându-se prin contact direct. Netratată, boala poate deveni o adevarată problemă atât pentru blănoși cât și pentru proprietarii patrupezilor.
 • Sezonul căpușelor- măsuri de protecție

  Artropode hematofage parazite temporar, căpușele ixodide sunt organisme rezervor și vectori pentru numeroși agenți patogeni (bacterii, virusuri, protozoare). În România există o faună extrem de diversă de căpușe ixodide (peste 25 de specii) și astfel există riscuri pentru boli transmise de acestea, atât la om, cât și la animale. Printre cele mai frecvente boli transmise prin intermediul ixodidelor se numără: Anaplasmoza, Borelioza – boala Lyme, Ehrlichioza, Hepatozoonoza, Babesioza.
 • Dezinfectanti impotriva gripei

  Îngrijorat de prinderea gripei? Doriți să aflați câteva modalități de a preveni acest lucru? Ce este, cum se răspândește și cine prezintă cel mai mare risc pentru a obține acest lucru. Informarea este foarte importanta atunci când vine vorba de prevenirea gripei! Gripa este o boală respiratorie extrem de contagioasă cauzată de virusurile gripale A sau B. Gripa apare cel mai frecvent în timpul iernii și începutul primăverii. Virusul gripal atacă organismul prin răspândirea prin tractul respirator superior și / sau inferior.
 • Amplasarea strategica a capcanelor de insecte zburatoare

  plasarea capcanelor contra insectelor zburatoare functioneaza cel mai bine daca capcanele sunt montate la nivelul taliei sau cat mai aproape de podea, mai ales pentru capturarea insectelor de zi cu zi, cum ar fi mustele obisnuite. Este in natura lor sa zboare cat mai jos, chiar razuind podeala, iar atunci mustele devin mai usor de capturat. Deoarece mustele sunt o tinta primordiala si greu de prins;

1-12 of 324

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 27

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 300 și 600 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 600 și 1000 RON
  Cod: PCE3
 • Pentru cumpărături între 1000 și 1500 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE7
 • Pentru cumpărături între 2500 și 3500 RON
  Cod: PCE10
 • Pentru cumpărături între 3500 și 5000 RON
  Cod: PCE12
 • Pentru cumpărături peste 5000 RON
  Cod: PCE15


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături