Comanda din: 20-08-2018

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Fungicid Aliette WG 80, plic 20 g

Stoc terminat

8,72 Lei

Include TVA

 

Detalii livrare

 • Tarif Livrare

  Pentru livrare in tara apelam strict la serviciul de curierat al Fan Courier iar tariful este 14.26 lei pentru plicuri si 15,5 lei pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0,93 lei. Daca doriti sa se faca livrarea in afara localitatilor unde sunt sedii Fan Courier, indiferent de distanta, costul de transport va fi cu 14,88 lei (12 lei + TVA) mai mult.
  Pentru Bucuresti aveti optiunea de curieratul Fan Courier la costul de este de 10,54 lei pentru plicuri si 11,78 lei pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0,87 lei.

 • Termen livrare

  Prin Fan Courier - Serviciul Standard 24 livrarea se face in 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 14:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 14:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
  Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.

 • Alte informații

  Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

  Puteți alege o altă adresă de livrare, dacă nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Fan Courier

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier.

Livrarea se face doar pe teritoriul României.

021.311.14.22
Program: 10:00 - 18:00

Informaţii adiţionale

Destinat Uz Populatie, Profesional
Substanta activa fungicide Fosetil de aluminiu
Concentratie Substanta Activa 800 g/kg
Denumire planta Castraveti, Ceapa, Gutui, Mar, Par
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 1 Unitate
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.1000
Producator Bayer Garden

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Detalii

Fungicid cu actiune sistemica pentru combaterea focului bacterian la mar, par, gutui, a manei la hamei, castraveti si ceapa.
Formulare: granule dispersabile in apa (WG)
Continut in substanta activa:  800gr/kg (80%) fosetil de aluminiu
Omologat in Romania cu certificat de omologare nr. 1801/28.10.1997
® Proprietati fizico chimice: Aliette WG 80 este conditionat sub forma de granule fine, omogene ca dimensiune, fara tendinta de sfaramare, de culoare gri.
® Mod de actiune:  ALIETTE 80 WG este un fungicid sistemic cu o capacitate de penetrare in plante foarte buna. Odata patruns in planta, el se remarca printr-o mobilitate foarte mare in toate tesuturile si printr-o distributie descendenta si ascendenta, fapt care permite protejarea pe o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi.
Pentru mai multe detalii privind numarul de tratamente anuale, intervalul minim intre tratamente, perioada de pauza si intregul spectru de boli combatute, cititi cu atentie prospectul-eticheta atasat ambalajului care reprezinta eticheta omologata a produsului.

Proprietati fizico-chimice: ALIETTE 80 WG este conditionat sub forma de granule fine, omogene ca dimensiune, fara tendinta de sfaramare, de culoare gri.
® Mod de actiune: ALIETTE 80 WG este un fungicid sistemic cu o capacitate de penetrare in plante foarte buna. Odata patruns in planta, el se remarca printr-o mobilitate foarte mare in toate tesuturile si printr-o distributie descendenta si ascendenta, fapt care permite protejarea pe o lunga perioada de timp a organelor vegetative si fructifere, inclusiv a cresterilor noi. De asemenea, fosetilul de aluminiu prezinta o proprietate unica de stimulare a sistemelor de autoaparare a plantelor si nu se dezvolta fenomene de rezistenta. Aceste caracteristici confera produsului capacitatea de a combate ciupercile patogene in
® special din grupa Phycomycete (care produc mane) dar si focul bacterian al rozaceelor. ALIETTE 80 WG are actiune preventiva foarte buna prin inhibarea germinatiei sporilor si de blocare a dezvoltarii miceliului in planta.
Instructiuni de folosire:
 In Romania produsul este omologat pentru a fi utilizat in combaterea bolilor la urmatoarele culturi, doze, concentratii si conditii:

- mar, par, gutui: 0,3% pentru combaterea focului bacterian al rozaceelor (Erwinia amylovora). Se aplica un tratament din fenofaza de buton roz - inceputul infloritului pana la scuturarea petalelor pentru a preveni infectia care are loc prin stigmatul florii. Cantitatea de solutie variaza intre 1000-1500 l in functie de tipul, varsta plantatiilor si echipamentul de stropit.
- hamei: 0,2% (4,0 kg/ha in 2000 l apa) pentru combaterea manei (Pseudoperonospora humuli). Tratamentele se efectueaza intre fenofazele: aparitia primului lastar lateral pana la sfarsitul infloritului;

Se aplica preventiv 1 – 4 tratamente la interval de 14 zile, la avertizare.
- castraveti: 0,2% (2 kg/ha) pentru combaterea manei (Pseudoperonospora cubensis). Se efectueaza 1-3 tratamente preventive, la avertizare, la interval de 8 - 10 zile in intervalul: de la a 9 frunza normala pe tulpina principala pana la al 9-lea fruct de dimensiune tipica situat pe tulpina principala.
- ceapa: 0,2 % (2 kg/ha) pentru combaterea manei (Peronospora destructor). Se efectueaza 1 – 2 tratamente preventive la avertizare, la interval de 10 zile, de la inceputul formarii bulbului pana la 75% din diametrul final.
Timp de pauza: 21 zile pentru mar, par, gutui; 4 zile pentru castraveti; 7 zile pentru ceapa; 21 zile pentru hamei.
® Fitotoxicitate: ALIETTE 80 WG este bine suportat de plante la dozele recomandate si nu produce arsuri pe plante inclusiv pe organele florale.
® Compatibilitate: ALIETTE 80 WG este compatibil cu cea mai mare parte a insecticidelor si fungicidelor, cu exceptia produselor pe baza de dicofol si cupru. Produsul nu este compatibil cu ingrasaminte foliare pe baza de azot si cu solutii nutritive utilizate in horticultura. Pentru orice combinatii noi se face un test de compatibilitate fizico chimica.
® Masuri de igiena si protectia muncii: ALIETTE 80 WG este un produs cu toxicitate redusa. Pe durata lucrarii de stropit se va purta obligatoriu echipament de protectie standard de tip 5. Se vor purta, pe cat posibil, doua randuri de imbracaminte (o salpopeta din bumbac/poliester sub echipamentul de protectie chimica), manusi de protectie conform SR EN 374, din cauciuc nitrilic-NBR sau echivalent, cu grosime minima de 0,40 mm, ochelari de protectie conform SR EN 166 (categoria 5 sau echivalent), manusi de cauciuc, masca de protectie cu filtru pentru particule(factor de protectie 4) conform SR EN 149 FFP1 sau echivalent. In timpul lucrului nu se mananca, nu se bea si nu se fumeaza. La terminarea lucrului se spala bine fata cu apa si sapun, precum si echipamentul de protectie, dar separat de imbracamintea obisnuita. Produs iritant pentru ochi si mucoase. Risc de leziuni oculare grave. A se evita contactul cu ochii. in caz de intoxicare prin ingestie, inhalare, cutanat sau ocular se iau urmatoarele masuri:
• Se scoate accidentatul din mediul toxic; se scoate imbracamintea contaminata;
• Se spala tegumentele cu multa apa si sapun; daca se dispune de polietilenglicol se spala cu acesta si apoi se clateste cu apa;
• Se spala imediat ochii si sub pleoape cu multa apa cel putin timp de 15 minute; se va consulta imediat un medic specialist oftalmolog;
• in caz de inghitire nu se provoaca voma ci se clateste gura cu multa apa si se tine in repaus pana la interventia urgenta a medicului avand grija sa protejati prin invelire accidentatul impotriva pierderilor de caldura;
• in caz de inhalare se scoate accidentatul la aer curat si se mentine in repaus;
• Nu se foloseste laptele ca antidot; in toate situatiile de mai sus se consulta medicul sau se transporta accidentatul imediat la cea mai apropiata unitate sanitara. Aratati medicului eticheta sau ambalajul.

Informatii pentru medic: ALIETTE 80 WG nu are antidot specific. Tratamentul este simptomatic. In mod normal nu sunt necesare spalaturi gastrice. Totusi daca a fost ingerata o cantitate semnificativa de produs(mai mult de o inghititura), administrati carbune medicinal si sulfat de sodiu.
A nu se contamina apa, alimentele, furajele, semintele, precum si ambalajele acestora.
Masuri de protectia mediului:
A nu se aplica pe terenurile adiacente cursurilor de apa. A nu se imprastia produsul sau apa rezultata din spalarea pompelor in apropierea surselor de apa, in apele de suprafata, in canalizari sau in apele subterane.
Masuri de eliminare a resturilor de pesticid si a ambalajelor goale:
Ambalajele goale se vor colecta in vederea distrugerii. Nu refolositi ambalajele goale in alte scopuri.
Acestea vor fi colectate de catre personal specializat in acest scop.
® Masuri de prevenire si stingere a incendiilor: ALIETTE 80 WG nu este inflamabil. in caz de incendiu se pot degaja gaze formate din monoxid de carbon, monoxid de azot si oxizi de fosfor.Ca agenti de stingere se vor folosi: spume, pulberi chimice uscate si dioxid de carbon. Se va purta echipament de protectie complet si aparat de respiratie autonom.

Masuri in caz de varsari sau pierderi accidentale:
Produsul imprastiat accidental se va indeparta prin curatarea atenta a suprafetei contaminate cu ajutorul unui aspirator industrial cu vacuum si colectarea resturilor in containere specifice, care vor fi distruse de catre personal specializat. Se va purta echipament de protectie.
® Conditii de depozitare si transport: fiind un produs higroscopic, ALIETTE 80 WG se va pastra in ambalaje sigilate, originale, in incaperi racoroase destinate special pastrarii produselor de uz fitosanitar, la care are acces numai personalul autorizat. Pe durata transportului, produsul va fi ferit de intemperii. in timpul lucrarilor de manipulare si transport se vor respecta normele specifice de protectia muncii si PSI.

In atentia utilizatorului: Producatorul isi declina orice responsabilitate fata de prejudiciile datorate depozitarii, manipularii sau utilizarii neconforme cu recomandarile din aceasta eticheta.

Producator: Bayer

Cultura Agentul patogen Doza Doza per 20 g
Castraveti Mana (Pseudoperonospora cubensis) 2 kg/ha 10 l apa
Ceapa Mana (Peronospora destructor) 2 kg/ha 10 l apa
Hamei Mana (Pseudoperonospora humuli) 2 kg/ha 10 l apa
Mar, Par, Gutui Focul bacterian (Erwinia amylovora) 3 kg/ha (in timpul infloritului) 7 l apa

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.

Informaţii adiţionale

Destinat Uz Populatie, Profesional
Substanta activa fungicide Fosetil de aluminiu
Concentratie Substanta Activa 800 g/kg
Denumire planta Castraveti, Ceapa, Gutui, Mar, Par
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 1 Unitate
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.1000
Producator Bayer Garden

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături