Comanda din: 11-05-2021

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Altorie, taieri, mastic, unelte, banda

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

ingrasaminte hauert

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Insecticid Avaunt 150 SC, 1 litru

Stoc terminat

Detalii livrare

 • Tarif Livrare

  Pentru livrare in tara apelam strict la serviciul de curierat al Fan Courier iar tariful este 14.26 lei pentru plicuri si 15,5 lei pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0,93 lei. Daca doriti sa se faca livrarea in afara localitatilor unde sunt sedii Fan Courier, indiferent de distanta, costul de transport va fi cu 14,88 lei (12 lei + TVA) mai mult.
  Pentru Bucuresti aveti optiunea de curieratul Fan Courier la costul de este de 10,54 lei pentru plicuri si 11,78 lei pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0,87 lei.

 • Termen livrare

  Prin Fan Courier - Serviciul Standard 24 livrarea se face in 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 14:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 14:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
  Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.

 • Alte informații

  Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

  Puteți alege o altă adresă de livrare, dacă nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Fan Courier

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier.

Livrarea se face doar pe teritoriul României.

021.311.14.22
Program: 10:00 - 18:00

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Dupont
Modalitate de ambalare 1 litru
Destinat Uz Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare SC - suspensie concentrata
Substanta activa insecticide agro Indoxacarb
Concentratie Substanta Activa 150 gr/litru
Efect asupra albinelor fara
Cultura afine, cais, cires, gutui, mar, par, piersic, porumb, prun, visin, vita de vie
Culturi bio nepotrivite
Modul de actiune contact, ingestie
Scapa de molia strugurelui, omizi, sfredelitorul tulpinilor, viermii fructelor
Dozaj 0.25-0.5 l/ha
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Miros usor iritant
Ai nevoie de servicii de
deratizare, dezinsectie sau dezinfectie ?
Ai nevoie de servicii de
deratizare, dezinsectie sau dezinfectie ?
CAUTĂ PE SPECIALISTII.RO
CAUTĂ PE SPECIALISTII.RO
CAUTĂ SPECIALIȘTI

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Detalii

Retras, deoarece valabilitatea certificatului de omologare a expirat la data de 22.06.2014

Avaunt 150 SC este un insecticid din grupul oxadiazine cu mod unic de actiune cu spectru larg de combatere asupra mai multor specii de daunatori

Substanta activa: Indixacarb 150 g/l

Caracteristici:

Avaunt 150 SC este un insecticid din grupul oxadiazine cu mod unic de actiune si spectru larg de combatere a mai multor specii de daunatori. Este bioactiv numai dupa metabolizarea substantei active, are o eficacitate ridicata in combaterea insectelor tinta si toxicitate redusa asupra entomofaunei utile.

Avaunt 150 SC are efect puternic asupra oualor si larvelor de lepidoptere in toate stadiile.  Este recomandat pentru folosirea in programele de combatere integrata (IPM - Integrated Pest Management) si programele de combatere a rezistentei daunatorilor (IRM – Insecticide Resistance Management) si nu este influentat de temperaturile ridicate din momentul aplicarii.

Mod de actiune:

Avaunt actioneaza prin contact si ingestie. Dupa ce patrunde in organism prin contact sau ingestie, substanta activa produce bioactivarea metabolitilor si efectul neurotoxic prin blocarea canalelor de sodiu din nervii organismelor tinta. Comportarea insectelor se schimba imediat dupa expunerea la doza recomandata de substanta activa. Dupa bioactivare, se intrerupe rapid hranirea ceea ce confera o excelenta protectie culturii tratate.

Avaunt 150 SC are un mod unic de actiune constand in blocarea canalelor de sodiu din celulele nervoase. Paralizia insectelor supuse la substanta activa survine dupa 2-12 ore si produce incetarea deplasarii si hranirii. Daunatorii sunt controlati in totalitate dupa 24-60 ore, iar larvele afectate cad de pe plante.

In conditii normale, Na+ patrunde in canalul nervului, unde este implicat in mecanismul de polarizare/depolarizare. Efectul insecticid nu este afectat de temperaturile ridicate din momentul aplicarii, asa cum se intampla la numeroase grupe de insecticide, in special la piretroizi. Temperatura mai ridicata de pana la 34 °C (optimul aplicarii 22-34°C) creste eficacitatea insecticidului prin bioactivarea rapida a substantei active patrunse in organism si in mod special in stomacul insectei.

Prin modul sau de actiune si utilizarea rationala a insecticidului riscul aparitiei insectelor rezistente este evitat.

Mod de utilizare:

Avant 150 SC se aplica foliar pentru controlul celor mai importante insecte defoliatoare si se utilizeaza ca insecticid pentru controlul lavelor de Lepidoptere (omizi/molii) si specii selective de Coleoptere (gandacul de Colorado, gargarita florilor de mar, gandacul lucios al rapitei, viermele vestic al radacinilor de porumb), in toate stadiile larvare. De asemenea, Avant are efect ovicid.

Persistenta biologica a insecticidului este de 10-14 zile. Folositi suficienta apa pentru a obtine o acoperire uniforma. Avaunt este rezistent la spalare.

Vita de vie - Avaunt 150 SC combate molia vitei de vie (Lobesia botrana) in toate generatiile. Momentul optim al tratamentului este la eclozarea oualor dar actiunea produsului permite administrarea de la depunerea oualor (ovicid) pana dupa eclozare. Se poate aplica de la formarea ciorchinilor pana la maturarea boabelor (BBCH 57-85) cu respectarea timpului de pauza recomandat.

Se recomanda aplicarea a 3 tratamente integrate in programul de control al daunatorilor, primul impotriva primei generatii si 2 impotriva celei de-a doua generatii. Intervalul intre aplicari este de 10-14 zile.

Mar - Se recomanda maximum 4 tratamente in functie de numarul de generatii ale insectei si nivelul infestarii. Tratamentele pot fi aplicate de la inflorit pana la inceputul maturarii fructelor (BBCH 70-87), inaintea aparitiei larvelor, cand ouale sunt depuse. Femelele expuse tratamentului cu Avaunt au o viteza scazuta de depunere a oualelor.

La speciile pomicole Avaunt combate omoda paroasa (Hyphantria cunea) cel mai bine cand larvele de varsta a doua si a treia sunt prezente. Se aplica 2-3 tratamente/sezon la interval de cel putin 10 zile in functie de evolutia  daunatorului.

Pe langa omida paroasa Avaunt mai combate molia pielitei (Adoxophyes orana), molia coacazelui (Pandemis ribeana), molia mugurilor si fructelor (Archips podana).

Tratamentele se repeta la interval de 10-14 zile daca se prelungeste perioada de atac, astfel incat sa se mentina daunatorii sub pragul economic de daunare. Pot exista situatii in care Avaunt trebuie aplicat la 7 zile interval, pentru mentinerea sub control a daunatorilor.

Avaunt 150 SC trebuie aplicat in programele de combatere alaturi de alte insecticde cu mod diferit dde actiune.

Porumb - Avaunt 150 SC combate eficient alaturi de sfredelitorul porumbului (Ostrinia nubilalis) si adultii de Diabrotica virgifera (viermele vestic al radacinilor).

Se aplica 1-2 tratamente, la 4-7 zile de la semnalarea adultului, in functie de numarul de generatii ale insectei, nivelul infestarii si conditiile de mediu. Tratamentele pot fi aplicate la 8-10 frunze, aparitia paniculului sau stadiul de lapte ceara, in functie de presiunea de atac a daunatorului.

Perioada de persistenta biologica este de 5-14 zile si depinde de starea de vegetatie, tehnica de aplicare, volumul de apa si conditiile climatice.

Volumul de apa: 200-2000 litri/ha in functie de cultura, momentul aplicarii si volumul masei vegetale. Daca intervine ploaia dupa uscarea solutiei pe foliaj, nu este necesara repetarea stropirii.

Porumb: 200-700 litri/ha
Vita de vie: 300-1000 litri/ha
Piersic, cais, cires, par: 500-1000 litri/ha
Mar: 500-2000 litri/ha

Interval minim de aplicare intre tratamente: 7 zile

Numar maxim de tratamente pe an: struguri de masa - 6, struguri de vin - 3, pomi fructiferi - 4, porumb - 2 tratamente.

Timp de pauza de la ultima aplicare si pana la recoltat trebuie sa treaca 10 zile la struguri pentru vin, 3 zile pentru strugurii de masa, 7 zile la pomii fructiferi.

Plante tratate: Vita de vie, Mar, Porumb, Pomi

Insecte combatute: Molia vitei de vie, Viermele merelor, Omida paroasa, Sfredelitorul tulpinilor

Cultura Agentul patogen Doza
Mar Viernele merelor (Cydia pomonella) 0.50 l/ha
Vita de vie Molia strugurilor (Lobesia botrana) 0.25 l/ha
Pomi fructiferi Omida paroasa (Hyphantria cunea) 0.50 l/ha
Porumb Sfredelitorul tulpinilor (Ostrinia nubilalis) 0.25 l/ha

 

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 1.0000
Producator Dupont
Modalitate de ambalare 1 litru
Destinat Uz Personal instruit, Populatie, Profesionisti
Valabilitate (ani) 2
Formulare SC - suspensie concentrata
Substanta activa insecticide agro Indoxacarb
Concentratie Substanta Activa 150 gr/litru
Efect asupra albinelor fara
Cultura afine, cais, cires, gutui, mar, par, piersic, porumb, prun, visin, vita de vie
Culturi bio nepotrivite
Modul de actiune contact, ingestie
Scapa de molia strugurelui, omizi, sfredelitorul tulpinilor, viermii fructelor
Dozaj 0.25-0.5 l/ha
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Miros usor iritant

Lista discounturi*

Review pe Google

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 1500 și 2500 RON
  Cod: PCE2
 • Pentru cumpărături între 2501 și 3500 RON
  Cod: PCE4
 • Pentru cumpărături între 3501 și 5000 RON
  Cod: PCE5
 • Pentru cumpărături peste 5001 RON
  Cod: PCE6


 • Totalurile sunt fara tva
 • La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD sau Echipamente protectie
 • Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături