Telefon: 021.311.14.22
LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00
4.7527

Seizer 10 EC, 10 ml

Seizer 10 EC este formulat sub forma de concentrat emulsionabil si contine 100 g/l bifentrin si se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare maronie, cu miros caracteristic.

Disponibilitate: Stoc terminat

0,00 RON
Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.
ALTERNATIVE RECOMANDATE:

Detalii

Insecto - Acaricid Seizer 10 EC

Substanta activa: 100 g/l bifentrin

Caracteristici: Seizer 10 EC este formulat sub forma de concentrat emulsionabil si contine 100 g/l bifentrin si se prezinta sub forma de lichid limpede, omogen, mobil, de culoare maronie, cu miros caracteristic. Nu este coroziv si nici explozibil.

Mod de actiune si utilizare: Seizer 10EC actioneaza prin contact si ingestie. Se aplica foliar prin stropire la avertizare, conform dozelor recomandate si in conditii normale de clima, nu produce fenomene de fitotoxicitate, are actiune preventiva si curativa, asigura persistenta pe frunze.Daca tarziu, in timpul vegetatiei, densitatea de paianjeni creste, se va face un tratament cu un acaricid. La aplicare se folosesc volume normale de apa. Dupa aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare, trebuie sa treaca minim 7 zile.

Produsul Seizer 10EC este compatibil cu majoritatea insecto-fungicidelor folosite in mod curent in Romania, cu exceptia polisulfurilor de calciu si bariu, a zemei bordoleze sau a altor produse alcaline. Pentru o folosire corecta, consultati tabelele de compatibilitate.

Plante tratate: Mar, Castraveti, Ceapa, Varza, Vita de vie, Piersic, Prun

Insecte si acarieni combatuti: Musculita alba de sera, Tripsul tutunului, Fluturele alb al verzei, Molia strugurilor, Paduchele verde al piersicului, Paduchele din San Jose, Viespea semintelor de prun, Acarieni (Panonichus  ulmi)

Producator: Makhteshim Agan

Informaţii adiţionale

Producator Makhteshim Agan Industries
Formulare Nu
Combate activitatea Acarienilor, Acarienilor rosii ai pomilor, Fluturelui alb al verzei, Moliei strugurelui, Musculitelor albe de sera, Paduchelui verde al piersicului, Paduchilor de San Jose, Tripsii tutunului, Viespilor semintelor de prun
Plante Tratate Nu
Modalitate de ambalare 10ml
Expira la N/A
Valabilitate (ani) N/A
Greutate (Kg) 0.0100
Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

SCRIE PAREREA TA DESPRE PRODUS

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:
Nota: