Telefon: 021.311.14.22
LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00
4.7532

Insecticid Proteus OD 110

Proteus este un produs cu activitate multipla, sistemica si de contact. Proteus combina actiunea sistemica de lunga durata a tiaclopridului cu actiunea de soc a deltametrinului. Modul complex de actiune confera un spectru larg de activitate si permite combaterea inclusiv a formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice.

97,65 RON
este pretul unitar, TVA inclus (afiseaza pretul fara TVA)
Adauga in cos
Alege alta modalitate de ambalare:


* Câmpuri obligatorii

 
 
Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Proteus OD 110

Substanta activa: 100 gr/litru tiacloprid + 10 gr/litru deltametrin

Modalitate de ambalare:  500 ml

Caracteristici: Proteus este un produs cu activitate multipla, sistemica si de contact. La circa o ora dupa tratament, tiacloprid patrunde in plante si este distribuit spre varfurile de crestere, iar deltametrin ramane pe suprafata organelor tratate. Ambele componente actioneaza prin contact si ingestie asupra daunatorilor care inteapa sau rod partile vegetative ale plantelor. Proteus combina actiunea sistemica de lunga durata a tiaclopridului cu actiunea de soc a deltametrinului. Modul complex de actiune confera un spectru larg de activitate si permite combaterea inclusiv a formelor rezistente la insecticide din alte grupe chimice. Formularea de ultima generatie, dispersie in ulei, conduce la o aderenta si o patrundere in planta superioare celorlalte formulari.

Mod de actiune si utilizare:

Grau: asigura combaterea eficienta a plosnitei cerealelor. Tratamentul (0,4 l/ha) se efectueaza la avertizare, in functie de ciclul biologic al insectei. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.

Cartof de samanta si consum: se efectueaza 1-2 tratamente cand larvele sunt de varsta 1-2 si daunatorul este mai sensibil la tratament. Doza: 0,4 l/ha. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.

Mar: tratamentele se efectueaza la avertizare, in concentratie de 0,05% (0,75 l/ha) pentru combaterea viermelui merelor, cate un tratament pe generatie. Cantitatea de solutie este de 1000-1500 l/ha in functie de tipul plantatiei si dimensiunea pomilor. Perioada de protectie este de 14 zile. Spectrul larg de actiune elimina necesitatea adaugarii altor insecticide pentru complexare.

Sfecla de zahar: se utilizeaza pentru combaterea in vegetatie a daunatorilor (gargarita sfeclei, ratisoarea porumbului, puricele sfeclei). Tratamentul (0,4 l/ha) este complementar tratamentului semintei. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.

Rapita: se efectueaza 1-2 tratamente la avertizare. Doza: 0,45 l/ha - gandacul lucios; 0,35 l/ha - viespea rapitei. Cantitatea de solutie: 200-400 l/ha.

Plante tratate: Grau, Cartof, Mar, Sfecla de zahar, Rapita

Insecte combatute: Plosnita cerealelor, Gandacul de Colorado, Viermele merelor, Gargarita sfeclei, Ratisoara porumbului, Puricele sfeclei, Viespea rapitei

Producator: Bayer

Informaţii adiţionale

Destinat Uz Populatie, Profesional
Substanta activa Deltametrin, Tiacloprid
Concentratie Substanta Activa 10 gr/litru, 100 gr/litru
Plante Tratate grau, mar, rapita
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Formulare OD - dispersie in ulei
Expira la Nu
Valabilitate (ani) Nu
Producator Bayer
Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.
 • 2 PARERI:

  PestControl-Expert.ro:
  Proteus OD 110 nu este recomandat pentru utilizarea lui la porumbul zaharat. Nu stiu exact ce anume probleme aveti cu porumbul, daca puteti sa-mi dati mai multe detalii sa va pot recomanda un insecticid sau un fungicid.
  vadai:
  proteus OD 110 se poate folosi la porumbul zaharat?, cat timp trebuie pentru absortie?daca nu se poate ce alternative sunt?
 • SCRIE PAREREA TA DESPRE PRODUS

    1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
  Stele acordate:
  Nota: