Telefon: 021.311.14.22
LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00
4.7527

Insecticid Neostomosan, fiole

Neostomosan este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte active impotriva ectoparazitilor (purici, paduchi si capuse) care afecteaza cainii si pisicile.

Disponibilitate: Stoc terminat

3,72 RON
 
 
Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Descriere produs:

Neostomosan este o solutie concentrata cu efect antiparazitar care contine doua piretroide, foarte active impotriva ectoparazitilor care afecteaza cainii si pisicile.

Indicatii: ideal pentru prevenirea si tratamentul infestatiilor cu paduchi, purici si capuse, tratamentul demodecinei si al raiei sarcoptice otodectice, la caini si pisici.

Concentratie: se va folosi dilutia de 1/200 pentru imbaieri, spalari si aspersari.

Mod de aplicare:

In caz de infestatie cu purici si paduchi, se va trata toata suprafata corporala a animalului cat si zgarda, Neostomosan nefiind toxic pentru animale. Daunatorii cad singuri dupa cateva ore de la tratament. Daca este necesar se poate repeta tratamentul dupa o saptamana

Se poate folosi si prin pulverizare cu pompa de joasa presiune sau atomizorul, pentru prevenire sau in cazul infestarii spatiului cu purici, paduchi sau capuse.

Mod de ambalare: 5 x fiola de 5ml si 10 x fiola de 10ml.

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricatiei.

Informaţii adiţionale

Expira la Nu
Valabilitate (ani) Nu
Destinat Uz Populatie, Profesional
Producator Ceva
Tipuri Aplicare Pompa de spate, ULV
Substanta Activa Piperonilbutoxid , Tetrametrin, Transmix
Concentratie Substanta Activa 5gr./Litru; 50 gr./Litru
Concentratie de utilizare sub 1%
Combate activitatea Capuselor, Paduchilor, Puricilor
Formulare/stare Lichid
Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.
 • 14 PARERI:

  Alna:
  @Carmen: citeste cu atentie, mai jos spune sa nu fie prin preajma copilul, ca raspuns la intrebarea lui "dumitru" :) damn woman!
  vladimir:
  foarte bun, numai cu acesta am scapat de purici... Am dat 10 zile la rand, cu solutie superconcentrata, deoarece la 1o zile eclozeaza si trebuie acoperita aceasta perioada...
  Carmen:
  Eu nu mai inteleg nimic:in prospect scrie ca nu e toxic pentru animale.Apoi spune ca trebuie pulverizata pe toata suprafata animalului,iar mai jos la un raspuns ca e bine ca animalul sa nu fie prin preajma cand se pulverizeaza in casa.Atunci cum sa/l dau pe blana daca nici in casa nu poate sta ?
  Dan:
  am folosit concentratia de 1/200 de neostomosan la cei trei caini si la pisici(pisica cu pui de 3 luni),daca pisoii sau pisica ce-i alapteaza au probleme dupa imbaiere cu aceasta solutie ce trebuie sa fac? am observat ca se ling de zor...
  o seara buna!
  ela:
  va rog frumos sa-mi raspundeti si mie: daca prepar solutia azi cu apa ,este valabila si a doua zi, si a treia zi?? o pot folosi mai multe zile sau doar imediat cand o amestec cu apa??

  andrei :
  daca diluez cu apa o fiola pot da cu subst pe iarba impotriva capuselor?
  Ce substanta mai pot da contra capuselor pe iarba?
  marian:
  am o problema in casa. il pot dilua in apa si pulveriza in casa. se pare ca de cateva zile nu pot sa scap de ei din casa.
  PestControl-Expert.ro:
  Dupa ce se usuca insecticidul nu mai este nici un pericol. Este bine in momentul in care se pulverizeaza sa nu fie prin preajma.
  dumitru:
  daca dau cu aceasta solutie in zona in care umbla si se joaca copilul este periculos pentru copil si dupa ce se usuca?
 • SCRIE PAREREA TA DESPRE PRODUS

    1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
  Stele acordate:
  Nota:
  Paul Iatzica:
  Am dat pe catea si pui in cateva minute au murit toti purecii. Repet peste o saptamana.
  danciu simona:
  este toxic pentru om?
  BIANCA:
  daca punem in 1,5 litri de apa ?
  PestControl-Expert.ro:
  Pentru imbaieri, spalari sau pulverizari neostomosanul se foloseste in raportul de 1:200 ceea ce inseamna ca o fiola de 5 ml se dizolva intr-un litru de apa. Daca infestarea este masiva dublati doza.
  arpas crina:
  cata apa se pune la o fiola de 5ml de neostomosan?