Comanda din: 21-01-2018

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte
 • utilizare K-othrine SC 25

Insecticid K-Othrine SC 25, 1 litru

347,48 Lei

Include TVA

 

Detalii livrare

 • Tarif Livrare

  Pentru livrare in tara apelam strict la serviciul de curierat al Fan Courier iar tariful este 14.26 lei pentru plicuri si 15,5 lei pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0,93 lei. Daca doriti sa se faca livrarea in afara localitatilor unde sunt sedii Fan Courier, indiferent de distanta, costul de transport va fi cu 14,88 lei (12 lei + TVA) mai mult.
  Pentru Bucuresti aveti optiunea de curieratul Fan Courier la costul de este de 10,54 lei pentru plicuri si 11,78 lei pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0,87 lei.

 • Termen livrare

  Prin Fan Courier - Serviciul Standard 24 livrarea se face in 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 14:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 14:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
  Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.

 • Alte informații

  Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

  Puteți alege o altă adresă de livrare, dacă nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Fan Courier

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier.

Livrarea se face doar pe teritoriul României.

021.311.14.22
Program: 10:00 - 18:00

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) 2
Greutate (Kg) 1.0000
Destinat Uz Populatie, Profesional
Miros sesizabil
Zona Utilizare interior
Producator Bayer
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Substanta activa biocide Deltametrin
Concentratie Substanta Activa 25 gr./Litru
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Carabusilor, Furnicilor, Gandacilor bucatarie, Gandacilor canalizare, Gargaritelor, Moliilor de alimente, Moliilor de textile, Mustelor, Paianjenilor, Plosnitelor de pat, Puricilor, Tantarilor, Viespilor
Modalitate de ambalare 1 litru
Formulare/Stare Lichid

24 Intrebari si Raspunsuri

In cazul tratamentului cu insecticidul K-Othrine SC 25 este recomandat ca in timpul aplicarii si in urmatoarele 4-6 ore animalele de companie sa nu se afle in spatiul respectiv. Apoi poate fi accesat.
Buna ziua,
Este daunator pentru catei sau alte animale de companie?
Buna ziua! Deci dau cu solutia in locul respectiv, dupa cat timp curat? Ex la bucatarie...dupa cat timp o folosesc...?
MULTUMESC
este daunator pentru gaini
Buna ziua cum pot obtine si eu aceasta soluție pentru plosnite locuiesc la londra multumesc astept răspuns
Dupa cat timp se poate dormi in camera/patul care a fost tratat cu K-Othrine? Specific si faptul ce este vorba de copii.
buna ziua, as dori sa stiu daca are efecte negative asupra animalelor de companie, in special pisici. Multumesc
Pt comanda facuta la dvs va rog sa fiti atenti la data expirarii -sa fie mai mare de 6 luni
Multumesc
as vrea sa stiu dupa cat timp se poate aerisi incaperea in care s-a dat cu aceasta solutie si daca este risc de intoxicare si dupa ce se aeriseste 2 ore.
Buna ziua as dori sa știu dacă K-othrine 25 este bun împotriva ploșnițelor și dacă ar fi unul mai bun sa îmi spuneti
Buna ziua, va rog sa imi recomandati cel mai bun produs pentru combaterea cariilor de lemn din grinzile casei (Solfac, K-Othrine SC 25, etc) . Ce perioda trebuie sa astept ca insecticidul sa isi faca efectul si sa pot aplica si un grud de lemn anti carii? Multumesc
Buna ziua , am un copil de 9 luni in casa , daca dau cu k-othrine pulverizat intr-o camera in asternuturi pe mocheta sub pat etc toata camera , dupa cat timp pot aduce bebelusul in camera respectiva ?
Se poate da aceasta solutie si pe asternuturi, in pat (pt purici)??
Multumesc
Am cumparat o fiola de 5ml-K-OTHRINE SC 25 si o fiola de 5ml de eMERITE ENERGY -insecticid cu imidacloprid 240g/l + deltametrin 32g/l. Stiu ca trebuie amestecate ,dar am uitat cantitatea de apa necesara !? ...0,5 L sau...1L ? Vreau sa stropesc florile din balcon(muscatele...) pentru ca au paduchi albi-gen vata alba!!!

Va multumesc, cu stima, Dana Maria
@Mihai: Dupa stiinta noastra, acest produs nu este folosit in orasul Dvs. impotriva capuselor, principalul produs recomandat de producator – in acest caz, Bayer SAS Environmental Science – pentru acest tip de daunator fiind Solfac EW 50, care, nici el, nu este utilizat pe domeniul public in orasul Cluj-Napoca.

Va recomandam a va adresa primariei, care coordoneaza procesul de dezinsectie pentru a solicita aceasta informatie.

Tratamentul impotriva viespilor este recomandat a se face NUMAI pe cuib, prin aplicarea directa a produsului insecticid direct pe populatia de viespi din cuib, in perioada lor de odihna (seara); aplicarea corecta a tratamentului anti-viespe micsoreaza enorm pericolul de contact al produsului insecticid cu alte insecte non-vizate.
O fiola de K-Othrine SC 25 este recomandat sa se dizolve in 0,3 - 0,4 litri de apa pentru rezultate optime.
buna as dori sa stiu in catio litri de apa se foloseste o fiola de K-Othrine SC 25?
Dacă viespile sunt vizate, mă gândesc că şi albinele sunt victime colaterale. Dar mămăruţele? Şi restul insectelor benefice? A fost studiat efectul asupra păsărilor care mănâncă aceste insecte? Sunteţi siguri unde se află graniţa dintre cele bune şi cele dăunătoare? Chiar dacă ar exista substanţa minune care ar ucide DOAR insectele considerate de om ca fiind dăunători, oare nu producem un dezechilibru în natură? Şi nu în ultimul rând, pe mamifere, pe oameni s-a studiat efectul pe TERMEN LUNG?
Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsuri.
Am impresia că acest produs, alternat cu altele, se foloseşte pentru pulverizare în întreg cartierul nostru din cluj-napoca. Vă rog să mă lămuriţi de ce s-au înmulţit căpuşele în ultimii ani, într-un ritm exponenţial aş putea spune, cu toate aceste tratamente.
Este eficient si impotriva capuselor?
@T R Cezar: K-othrine SC 25 are un singur importator in Romania din totdeauna. Remanenta solutiei a fost tot timpul cuprinsa intre 6 si 9 saptamani deoarece formularea este SC (suspensie concentratata) si concentratia de substanta activa a fost si este de 25 gr. deltametrin pe litru. Efectul se poate observa dupa 10 - 15 minute de la contactul cu insecta. Siguranta este de 100%, corect!
@Mario Bellamy: recomandam dublarea dozei adica 1 fiola la 250 ml apa - http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-sc-25-5-ml.html
asi vrea sa stiu in cata cantitate de apa diluez o fiola de K-Othrine sc25 de 5 ml????
Cel mai bun produs pe care l-am folosit. Actualmente s-a umblat la formula si nu mai este asa de eficient ca in primul lot, adus direct din West. In primele loturi, perioada remanenta era de 2 ANI. Mai sint si alte substante cu actiune similara dar se gasesc greu sau deloc,cel putin in ROMANIA(sic). Perioada pina i-si face efectul este 3 saptamini, nu imediat, dar siguranta este 100/100.

Scrie parerea ta

Tutorial video

Detalii

K-Othrine SC 25 (Deltamethrin 25% w/w) este un insecticid piretroid, având ca substanta activa deltamethrin-ul, un izomer cu o eficacitate dovedita in distrugerea sistemului imunitar al insectelor daunatoare.
Este conditionat sub forma de suspensie concentrate, conditionare ce ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare, atât pentru operator, cât si pentru beneficiar.
Este biodegradabil, are o fotostabilitate mare, nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare si nu este inflamabil.
Manifesta o eficacitate deosebita impotriva intregului spectru de insecte daunatoare: Dictyoptera - gândaci, Diptera - muste si tântari, Siphonoptera - purici, paduchi, Hemiptera - plosnite, Lepidoptera - molii, Coleoptera - carabusi; Dermapthera - urechelnite, Psocoptera - paduchi de carte, Hymenoptera - furnici.
Este clasificat in U.E. ca un insecticid cu o toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate (in special, mamiferele), efectele sale adverse asupra acestora fiind absolute intâmplatoare si neimportante ca gravitate.
Este un insecticid care actioneaza prin contact si ingestie, penetrând extrem de rapid stratul de chitina al insectelor, paralizându-le sistemul nervos si provocâdu-le moartea.
Aplicarea K-Othrine SC 25 se face rezidual cu echipamente specifice activitatii de dezinsectie - pompa de presiune scazuta; formularea de suspensie concentrata favorizeaza formarea unor depozite microscopice de substanta activa dupa tratament, care nu pot fi absorbite repede de suprafata tratata, generând o remanenta crescuta.

Utilizarea insecticidului K-othrine SC25: Se recomanda a fi utilizat in interior, indiferent ca e vorba de incinte industriale, comerciale, spatii casnice sau spatii de maxima igiena protejata (scoli, spitale, industria alimentara, industria farmaceutica).
K-othrine SC 25 are o remanenta de 60 pana la 90 de zile, in functie de tipul suprafetei pe care se aplica si de curatenia acesteia.

Daunatori vizati: gandaci de bucatarie, purici, capuse, plosnite, furnici, omizi, muste, tantari, viespi.

Mod de ambalare: bidoane de 1 L.

Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) 2
Greutate (Kg) 1.0000
Destinat Uz Populatie, Profesional
Miros sesizabil
Zona Utilizare interior
Producator Bayer
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Substanta activa biocide Deltametrin
Concentratie Substanta Activa 25 gr./Litru
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Carabusilor, Furnicilor, Gandacilor bucatarie, Gandacilor canalizare, Gargaritelor, Moliilor de alimente, Moliilor de textile, Mustelor, Paianjenilor, Plosnitelor de pat, Puricilor, Tantarilor, Viespilor
Modalitate de ambalare 1 litru
Formulare/Stare Lichid

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături