Telefon: 021.311.14.22
LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00
4.7532

Erbicid Goal 4F

Goal 4 F este un erbicid eficient in combaterea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate din culturile de floarea soarelui, ceapa si vita de vie.

42,16 RON
este pretul unitar, TVA inclus (afiseaza pretul fara TVA)
Adauga in cos
Alege alta modalitate de ambalare:


* Câmpuri obligatorii

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Goal 4 F

Substanta activa: 480 g/l oxifluorfen

Caracteristici: Goal 4 F este un erbicid produs de Dow Agro Sciences, care in functie de cultura tratata se  utilizeaza preemergent sau postemergent pentru eliminarea buruienilor dicotiledonate si monocotiledonate din culturile de floarea soarelui, ceapa si vita de vie.

Mod de actiune si utilizare: La ceapa semanata direct se aplica cand plantele de ceapa au 2-3 frunze adevarate. Aplicarea erbicidului se face nu mai devreme de 3 zile dupa ultima ploaie sau irigare, pentru ca refacerea substantei ceroase de pe frunze protejeaza plantele. Nu se amesteca cu alte pesticide sau ingrasaminte cand se aplica postemergent la ceapa.

Plante tratate: Floarea Soarelui, Ceapa, Vita de vie

Buruieni combatute: buruieni dicotiledonate, buruieni monocotiledonate

Producator: Dow Agro Sciences

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Floarea soarelui Dicotiledonate anuale (exceptie cornuti) Preemergent 0.5 l/ha
Ceapa din arpagic, Ceapa semanata direct, Usturoi Dicotiledonate anuale si efect secundar asupra buruienilor monocotiledonate Postemergent 0.5 l/ha
Vita de vie Mono si dicotiledonate anuale si perene din samanta Postemergent  2.5 l/ha

Informaţii adiţionale

Destinat Uz Populatie, Profesional
Substanta activa Oxifluorfen
Concentratie Substanta Activa 480 gr/litru
Plante Tratate ceapa, floarea soarelui, vita de vie
Tipuri Aplicare Pompa de spate
Formulare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Expira la N/A
Valabilitate (ani) N/A
Producator Dow Agro Sciences
Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

SCRIE PAREREA TA DESPRE PRODUS

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:
Nota: