Intre 23.12.2014 - 04.01.2015 SARBATORIM langa brad, dar pe 29.12 onoram comenzile.
Telefon: 021.311.14.22
LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00
4.7469

Cambio EC, 10 litri

Cambio este un erbicid cu aplicare in posemergenta la porumb in fenofaza de 3-5 frunze.Buruienile dicotiledonate anuale trebuie sa fie in faza de 2-4 frunze,maxim 6 frunze,iar perenele in maxim 10 cm inaltime.In conditii optime(vreme insorita,calda,cu suficienta umiditate) buruienile sunt distruse total in circa 2 saptamani de la aplicarea erbicidului.In cazul in care in timpul tratamentului si in intervalul de timp de dupa aplicare sunt conditii de seceta pronuntata si temperaturi ridicate,este posibil diminuarea efectului.

533,20 RON
este pretul unitar, TVA inclus (afiseaza pretul fara TVA)
Adauga in cos
Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Cambio

Substanta activa: Bentazon si Dicamba

Caracteristici: Cambio este un erbicid ce ofera protectie totala si sigura impotriva buruienilor dicotiledonate.Erbicid pentru porumb. Elimina concurenta buruienilor de timpuriu. Este eficient impotriva dicotilelor problema din cultura porumbului. Ofera o complementaritate buna a celor doua substante active. Are o selectivitate foarte buna pentru cultura si nu afecteaza dezvoltarea radacinilor adventive aeriene. 

Mod de utilizare: Prin modificarea spectrului imburuienarii, creste din ce in ce mai mult importanta combaterii buruienilor problema, cum sunt Datura (Ciumafaia), Ambrosia(Ambrozia), Xanthium (Cornuti), Amaranthus sp.(Stir), Chenopodium (Spanac salbatic), Solanum, (Zarna), Polygonum (Hrisca). Avem putine erbicide la dispozitie impotriva unor buruieni cum ar fi Solanum nigrum (Zarna) si Hibiscus trionum (Zamosita). 

Produsul Cambio este un erbicid al firmei BASF pentru cultura porumbului si corespunde pretentiilor utilizatorilor si greutatilor ivite in combaterea buruienilor problema. Produsul este rezultatul combinarii a doua substante active cunoscute (Bentazon si Dicamba), cu mod de actiune diferit. 

BENTAZON: 
- Efect de contact, absorbit rapid prin organele verzi ale plantei, blocheaza fotosinteza. 
- Selectivitate foarte buna pentru porumb. 
- Efect deosebit de bun impotiva Chenopodium sp. (Spanac salbatic), Datura stramonium (Ciumafaia), Abutilon teophrasti (Teisor), greu de combatut. 

DICAMBA: 
- Efect sistemic lent, migreaza in toate partile plantei. 
- Efect hormonal asupra diviziunii celulare. 
- Substanta activa este translocata atat acro cat si basipetal, acumulandu-se la nivelul punctelor de crestere. 
- Efect deosebit de bun impotriva buruienilor dicotiledonate anuale si perene. 

Producator: Basf

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Dicotiledonate anuale si perene (buruieni 2-4 frunze), porumb maxim 6 frunze  Postemergent 2-2.5 l/ha Informaţii adiţionale

Producator Basf
Formulare Nu
Combate activitatea Buruienilor Dicotiledonate
Plante Tratate Nu
Modalitate de ambalare 1 litru
Expira la N/A
Valabilitate (ani) N/A
Greutate (Kg) 1.0000
Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

SCRIE PAREREA TA DESPRE PRODUS

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:
Nota: