Comanda din: 24-09-2017

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Tratament de dezinsectie / dezinfectie termica


tratamente dezinsectie termicaTratament de dezinsectie - dezinfectie termica este o noua metoda dinamica si alternativa de dezinsectie. Aceasta inlocuieste toate metodele de dezinsectie toxice/chimice existente si este sigura, eficienta si cel mai importat non - chimica, non- toxica.

Tratamentele termice se adreseaza:

  • Insectelor care traiesc in depozitatele de alimente (toate etapele ciclului de viata al acestora) - Tribolium sp., Stegobium sp.,  Sitophilus sp., Lasioderma sp.
  • Plosnita de pat;
  • Gandacul Dermestidae ( gandacii de piele);
  • Gandacul de bucatarie (Blattella germanica);
  • Ciupercilor.
temperaturile dezinsectii termiceTratamentul de dezinsectia termica are urmatoarele principiile si specificatii iar efectul temperaturii asupra ciclului de viata al insectelor se poate vedea in imaginea graficului alaturata:

  • Expunerea insectelor la temperaturi de peste 50° C duce definitiv la moartea acestora;
  • Moartea poate sa apara in toate stadiile insectelor (adulti, larve, oua);
  • Moartea rezulta din deshidratarea insectelor, topirea membranelor celulare, schimbarea echilibrului de sare
temperatura dezinfectie termicaDeasemenea temperaturile ridicat pot distruge si virusi, bacterii si pot elimina si ciupercilor (fungus). In imaginea alaturata prezentam daunatorii vizati, temperaturile in grade Celsius si Fahrenheit, durata necesara pentru rezultate maxime, adica indepartarea in totalitate a infestarii.
Se observa ca in functie de tipul daunatorului temperatura variaza si la fel si durata necesara obtinerii rezultatelor.

Procesul de dezinsectie / dezinfectie termica are la baza o schita standard a proiectului. Aceasta trebuie sa cuprinda urmatorii pasi:

  • Pregatirea suprafetei ce se doreste a fi tratata iar in functie de temperaturile ce se vor folosi si ce contine spatiul aceasta trebuie eliberat sau nu;
  • Perioda de pre-incalzire dureaza intre 8 si 12 ore;
  • Perioada tratamentului termic este suprinsa intr 12 si 36 ore (difera in functie de volumul tratat);
  • Perioada de racire 8 si 12 ore trebuie si ea facuta treptat pentru a nu distruge obiectele aflate in spatiu.

Pregatirea suprafetei se face prin:

  • Oprirea oricarei operatiuni si deconectarea de la energia electrica si de la aerul sub presiune;
  • Oprirea oricarui echipament cu aer de stingere;
  • Indepartarea Produselor alimentare ( in special produsele alimentare vulnerabile la temperaturi ridicate); Rezervelor de gaz sub presiune; Materialelor inflamabile; Echipamentele sensibile; Extinctoarele.
  • Deconectarea senzorilor pentru incendii.
  • Etansarea.

pasii tratamentelor termiceProcesul tratamentului termic

Radiatoarele electrice sunt plasate in spatiul de lucru iar introducerea si recircularea aerului se face la o temperatura tinta ce nu trebuie sa depaseasca 60 °C. Temperaturile sunt monitorizate in timp real, folosind senzori wireless pentru a asigura temperaturi letale care sa fie atinse fara a afecta spatiul si continutul sau.

Ventilatoarele cu temperaturi ridicate circula aerul cald in spatiul vizat pentru a patrunde in crapaturi, fisuri si in zonele cu o infestare grava.

Avantajele tratamentului termic in defavoarea celor de dezinsectie / dezinfectie clasice:

  • Eficient, sigur si ecologic;
  • Omoara toate etapele ciclului de viata al insectelor – dela oua pana la adult;
  • Non-toxic, non-coroziv si non-rezidual;
  • Tratamentul termic permite inspectarea si detectarea zonelor de aparatie a insectelor pentru a se lua masuri corecte de tratament.
  • In timpul tratamentului termic, zonele adiacente non- tratate, cum ar fi birouri, transport, etc trebuie sa ramana operationale.
  • Toata structura sau o parte a instalatiei (tratament-stop) pot fi tratate termic;
  • Tratamentul termic poate fi efectuat in conditii de vreme calda si rece;

domeniile de aplicare ale tratamentelor termiceDomeniile de aplicare ale tratamentelor termice sunt vaste. Aceasta pot in principiu sa fie folosite peste tot. Enumeram in cele ce urmeaza cateva dintre locatiile unde se aplica aceste tratamente:

  • Morile de faina;
  • Morile de orez;
  • Morile de porumb;
  • Productia de hrana pentru animale;
  • Productia de produse de panificatie;
  • Productia de alimente;
  • Brutarie;
  • Depozite;
  • Mancare pentru copii;
  • Industria carnii de porc;
  • Industria tutunului;
  • Hoteluri/Spitale;
  • Prelucrarea si stocarea lemnului;
  • Organic!
  • Masinile de aplicatii.

Imagini de la un proiect de dezinsectie termica la o fabrica de produse de panificatie:

dezinsectie termica fabrica panificatie 1 dezinsectie termica fabrica panificatie 2 dezinsectie termica fabrica panificatie 3 dezinsectie termica fabrica panificatie 4 dezinsectie termica fabrica panificatie 5 dezinsectie termica fabrica panificatie 6 dezinsectie termica fabrica panificatie 7 dezinsectie termica fabrica panificatie 8 dezinsectie termica fabrica panificatie 9 dezinsectie termica fabrica panificatie 10 dezinsectie termica fabrica panificatie 11 dezinsectie termica fabrica panificatie 12 dezinsectie termica fabrica panificatie 13

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

  • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
  • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
  • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
  • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
  • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
  • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături