Comanda din: 24-03-2017

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

Insecticide, raticide, dezinfectanti Insecticide, raticide, dezinfectanti

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Furnici - Cum identifici, combati


Furncile intra in categoria agentilor suparatori. Daca una dintre lucratoare gaseste surse de hrana potrivite, precum alimente ce contin zahar, carne sau proteine sub alte forme, ea marcheaza olfactiv traseul, pentru ca si celelalte furnici din cuib sa ajunga la hrana. Astfel se formează un drum al furnicilor între cuib si sursa de hrana.

Prin comportamentul lor, furnicile nu provoaca de fapt pagube, dar devin foarte deranjante pentru oameni. Specia poate insa provoca pagube, daca furnicile isi construiesc cuibul in lemnul caselor. Indirect specia poate dauna plantelor de cultura, deoarece atrag paduchi ce se hranesc cu plante (paduchii de frunza), ele hranindu-se cu excrementele lor (un lichid dulce).

Produse recomandate pentru combaterea furnicilor:

Tratamentele impotriva furnicilor cu insecticide cu atractant:

Solutie pentru furnici, cum scapi de furnici

Varianta de tratament recomandata de noi, cea cu insecticide cu actiune prin ingestie. Insecticidele de acest fel au in compozitie atractanti pe baza de sucroza si proteine, dar si feromoni pentru cresterea atractivitatii in randul populatiilor de furnici. Acest tip de tratament pune foarte mult accent pe caracteristica biologica a speciei, de mutare a hranei in musuroiul comun, in felul asta facilitand in scurt timp contaminarea intregii populatii active care va scadea astfel cu circa 10 - 20% in fiecare zi, atingandu-se exterminarea completa a coloniei in 7 - 14 zile de la prima aplicare a insecticidului.

In functie de locul unde e infestarea si se face tratamentul se alege si formularea insecticidului. Daca aplicarea se face la interior se pot folosi insecticide sub forma de gel. Aceastea sunt ambalate sub forma de "capcana" sau de seringa.

Capcana cu insecticid gel impotriva furnicilor

sunt niste cutiute din plastic in interior carora este insecticidul sub forma de gel, gata preparat. Se foloseste acest tip de produs acolo unde spatiul nu permite aplicarea gelului direct - unde sunt copii mici, animale de companie. Insecticidul este capsulat si greu accesibil celor non-vizati - copii mici, animale de companie.  Capcana trebuie pregatita / deschisa inainte de a fi montata si apoi se pune cat mai aproape de traseul deja existent al furnicilor. Se va observa cum acestea vor intra si ulterior iesi din capcana carand in cuib particole de insecticid.

Seringa cu insecticid gel

are aceeasi compozitie ca si capcana dar are alt tip de aplicare. Se pun picaturi in zona traseului urmat de furnici dar cat mai protejate de animalele de companie, copii mici si toti cei non vizati.

Granulele de insecticid cu atractant impotriva furnicilor

se folosesc in special atunci cand infestarea cu furnici este la exterior. Aplicarea gelului nu este indicata in aceste conditii doarece din cauza prafului si umiditatii distrug si reduc atractivitatea gelului. Granulele au proprietati mult mai stabile la exterior si dau rezultate mult mai bune. Se aplica deaseamenea cat mai aproape de traseul furnicilor sau daca este posibil pe musuroi. Luati deasemenea in calcul protejarea zonei unde s-a facut aplicarea impotriva celor non vizati.

Pulverizarea insecticidelor de contact impotriva furnicilor:

Al doilea tip de tratament este cel prin contact, pulverizarea insecticidului se face pe toata suprafata ce se doreste a fi protejata. Efectele sunt soc, respectiv, se va observa moartea instantanee a insectelor ce trec pe suprafata respectiva. Dezavantajul acestui tratament este lipsa efectului in cascada. Efectul impotriva musuroiului nu va mai exista iar durata de actiune a insecticidului nu este la fel de lunga precum in cazul celor cu atractant, fiind data de proprietatile insecticidului 1 - 2 zile pana la 8 - 10 saptamani.

Acest tip de tratament se poate folosi si la interior dar si la exterior insa nu va avea efect in cascada precum aplicarea insecticidelor cu gel atractant. Recomandam pulverizarea doar in cazul in care doriti sa faceti dezinsectie in acelasi tip impotriva mai multor daunatori precum gandaci de bucatarie, paianjeni, etc.

24 Intrebari si Raspunsuri

 • VOINEA IOANA
  06/03/2015 at 3:36 pm

  APAR SPORADIC,IN BAIE SI DORMITOR,UNDE NU AU NIMIC DE MANCARE,CRED CA VIN PE COLOANA BLOCULUI,CUM SA LE ELIMIN?

 • Agheana
  12/05/2015 at 8:00 pm

  Furnicile mi-au invadat toata gradina,cum ar fi zmeura,capsunile,pomii,etc si nu gasesc nimic eficient pt combaterea lor,desi am incercat cu mai multe tipuri de insecticide cum este Novanol,Confedor Oil sau acid boric,dumneavostra ce imi sugerat pt a scapa de FURNICILE din gradina mea???

 • monica
  18/05/2015 at 10:48 pm

  furnicile de gradina....... nu mai stiu cum sa scap de ele, mi-au invadat gradina si au inceput sa manance capsunile cum pot scapa de ele ? au transee facute. SUNT FOARTE MULTE. ce ma sfatuiti sa fac?

  • PestControl Expert
   19/05/2015 at 9:24 am

   Pentru combaterea furnicilor va putem recomanda un insecticid pe baza de granule cum ar fi Max Force Ant Killer (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ln-ant-killer.html). Granulele de momeala au la baza zaharul, iar furnicile se vor hrani din ele si, in acelasi timp, il vor cara in musuroi, pentru hrana intregii populatii a coloniei. Astfel, furnicile vor muri si in musuroaiele lor. Va fi necesar sa evitati plasarea granulelor in zonele unde poate ajunge ploaia sau apa din abundenta.

 • Adrian
  13/05/2016 at 3:26 pm

  Sunt invadat de furnici în toată curtea,ies de sub casă și din toate crăpăturile pavajului de beton,chiar din pământ.Am și mai multe animale de companie(pisici),care ies în curte,stau oriunde.Capcanele cu gel sunt o soluție,ca să exterminare furnicile și să nu otrăvesc animalele de companie?

  • PestControl Expert
   13/05/2016 at 4:44 pm

   La exterior, pentru combaterea furnicilor, se pot aplica granule insecticide cu atractant in compozitie ca Max Force Ant Killer (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ln-ant-killer.html). Acestea sunt cele mai indicate pentru eliminarea cuiburilor in totalitate. Insa este necesar sa fie aplicate in locurile greu accesibilie pentru animalele de companie. De exemplu, se pot introduce direct in orificiile vizibile ale musuroaielor ori direct in crapaturile din beton.

 • Alex
  23/05/2016 at 5:15 am

  Mi-au intrat în camera furnici cu aripi...Avem în cameră și un bebeluș, ce putem sa facem sa le eliminam neafectand micuțul?

  • PestControl Expert
   27/05/2016 at 5:20 pm

   Se pot aplica insecticide prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), 20 grame diluate in 10 l de apa. Este necesar ca dupa aplicare camera sa stea inchisa pentru aproximativ 4 ore (nici copilul nu trebuie sa se afle in spatiul respectiv), apoi se va aerisi si se poate patrunde in incinta.

 • Iancu C
  23/05/2016 at 8:35 am

  Buna ziua,

  Ce insecticid as putea folosi pentru a scapa de furnici dar fara a afecta populatia de albine (au aparut in ultimul timp in zona stupilor)? Multumesc!

  • PestControl Expert
   27/05/2016 at 6:16 pm

   Se poate aplica un insecticid prietenos cu albinele direct pe musuroi cum ar fi Calypso (http://www.pestcontrol-expert.ro/bayer-garden-calypso-480-sc.html).

 • Sandru
  29/05/2016 at 9:10 am

  Buna ziua.cum as putea scapa de furnici la lubenite imi mananca planta in sol si la suprafata? Care ar fi bun ? Si sa nu afecteze planta multunesc.

  • PestControl Expert
   31/05/2016 at 6:05 pm

   Pentru combaterea furnicilor, se pot aplica in jurul pepenilor sau in apropierea musuroaielor granule insecticide cu atractant cum ar fi MaxForce AntKiller (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ln-ant-killer.html). Acestea sunt cele mai indicate pentru eliminarea in totalitate a cuibului, deoarece furnicile vor cara granulele si in musuroi pentru hrana intregii populatii. Astfel, furnicile vor muri si in musuroaie.
   Pe plante si fructe mai pot fi aplicate si insecticide sistemice ca Mospilan (http://www.pestcontrol-expert.ro/mospilan-20-sg.html), avand o perioada de pauza pana la recoltare de aproximativ 3-7 zile.

 • Doina Voicescu
  25/06/2016 at 11:48 pm

  Cum sa scap de un cuib de furnici( sau oua de furnici sau nu stiu sa va descriu, seamana cu cafeaua rasnita) care a aparut intr-o priza si intr-un intrerupator. Acest musuroi este intr-o cantitate f mare, o parte este ramasa in partea de jos a prizei si restul jos pe parchet. Nu stiu ce poate fi pt ca nu este nici o urma de furnica.
  Mentionez ca acest fenomen se petrece in piese prin care trece curent electric, deci sunt doua locuri periculoase. Ce sa dolosesc? Intrerupatorul s-a blocat, probabil datorita acstei "invadari"
  Multumesc de sfat!

  • PestControl Expert
   28/06/2016 at 9:56 am

   Va rugam sa postati cateva imagini cu situatia aparuta pe forumul nostru (http://www.pestcontrol-expert.ro/forum/pareri-despre/furnici/) pentru a observa mai exact cele precizate.

 • Cristina P
  29/07/2016 at 2:29 pm

  Buna ziua. Cum as putea sacapa de furnicile rosii care sunt atrase doar de carne, capcanele de furnici nu au nici un efect, la fel si celelalte metode de combatere, (non-toxice),

  • PestControl Expert
   29/07/2016 at 2:43 pm

   Mai exact, ce reprezinta spatiul unde se regasesc furnicile? S-a descoperit sursa infestarii?

 • Mihaela
  11/08/2016 at 1:21 pm

  care solutie este cea mai buna pentru a scapa de furnicile din casa, in conditiile in care avem si copil mic. Nu stiu exact unde au musuroiul, daca este undeva in casa (locuim in apartament, la etajul 4. Nu-mi dau seama pe unde pot intra). Apar in numar foarte mare doar o data cu venirea caldurii si toamna spre iarna dispar.

  • PestControl Expert
   12/08/2016 at 4:34 pm

   Va trebui sa urmariti traseele furnicilor pentru a depista musuroiul ori locul de acces in locuinta. Apoi acel spatiu se poatr sigila sau astupa. De asemenea, tot pe traseele furnicilor se poate aplica un gel insecticid cu atractant in compozitie cum este MaxForce Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html). Acesta este recomandat in eliminarea intregului musuroi.

 • Viorica Gubernat
  31/08/2016 at 7:33 pm

  Recomandati-mi ,va rog ,un produs eficient 100% pentru combaterea furnicilor care mi-au invadat camara . Nu depozitez alimente acolo,dar ocazional ,mai pun fructe , conserve(compoturi,dulceturi) si vasele mai mari din gospodarie . Am incercat cu otet , plante aromatice(menta,flori de soc) dar fara rezultate. Multumesc.

  • PestControl Expert
   02/09/2016 at 2:34 pm

   Pentru combaterea furnicilor din camara se poate aplica un gel insecticid cu atractant in compozitie cum este Max Force Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html sau http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile unde s-au observat traseele furnicilor. De asemenea, este cel mai indicat pentru eliminarea intregului musuroi.

 • serban
  02/01/2017 at 11:15 am

  Imi puteti oferi o solutie, va rog, pentru a scapa de furnicile rosii din apartament? Am observat ca sunt diferite ca si comportament fata de cele negre, asa ca nu stiu cat de eficient este un insecticid clasic. Multumesc!

  • PestControl Expert
   03/01/2017 at 6:18 pm

   Pentru combaterea furnicilor la interior, se poate aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html), o seringa de 4 grame fiind de ajuns pentru o suprafata de aproximativ 40-50 mp. Gelul se aplica sub forma de picaturi pe traseele observate ale furnicilor. Acesta are atractant in compozitie, determinand furnicile catre consum.

 • Ioana
  28/02/2017 at 12:53 am

  Buna seara!
  Furnicile, un cosmar.
  Baie,bucatarie, dormitor...sa nu te poti aseza pe fotolii,pat,scaune...pe tot locul furnici.
  Stam la casa, am tras tot de la loc. Nu musuroi,nu convoi..ele sunt pe tot locul...
  Va rog ajutati-ne!

  • PestControl Expert
   07/03/2017 at 6:05 pm

   Incercati sa urmariti traseele furnicilor pentru a depista si musuroiul. Pe trasee se poate aplica un gel insecticid ca Max Force Quantum (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-quantum-4-g.html).

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături