Comanda din: 29-08-2015

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

bool(false)

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Igeba TF 35

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Dazer Repelent caini

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Cum previi, identifici, inspectezi si scapi de infestarea cu sobolani


Prevenirea vizitei sobolanilor: Sunt recomandate aceleaşi măsuri preventive ca la şoarecele de casă. Trebuie, fireşte, luat în considerare faptul că şobolanii cenuşii sunt mai inteligenţi şi mai capabili de a învăţa din experienţă decât sobolanii de casă, de aceea ei învaţă rapid cum să evite obiectele folosite în combaterea lor. Astfel după scurt timp, ei ştiu cum să evite capcanele. Din cauza aceasta, combaterea şobolanilor cenuşii ar trebui efectuată de către o firmă profesionistă de deratizare.

Excremente sobolanFii atent la semne ale prezentei sobolanilor Incearca sa identifici prezenta sobolanilor cat mai curand posibil. Cauta in bucatarie, unde e cel mai probabil sa gasesti urme ale acestora. Cel mai probabil vei gasi urme ale acestora in spatele frigiderului, o sursa pretioasa de apa pentru sobolani. Verifica si cablurile, care daca vor avea urme de dinti pe ele inseamna ca ai o problema.
Asigura-te ca nu ai gauri in pereti: Chiar inainte de instalarea iernii ar trebui sa te asiguri ca nu ai gauri in peretii casei sau fisuri pe unde ar putea sa intre apa. Asigura-te ca nu ai nici macar gauri mici pentru ca un sobolan adult are nevoie de o gaura de 20 milimetri ca sa intre, iar un pui de o gaura de doar 12 milimetri.
Pastreaza-ti gradina curata:  Curata copacii si taie crengile care ajung la burlane si jgheaburi - acestea reprezinta o alta intrare pentru sobolani. Totodata, daca ai lemne depozitate in curte esti in mare pericol sa iti apara musafiri nepoftiti in casa, pentru ca acesta este locul lor preferat.
Nu lasa firmituri pe jos sobolanii au nevoie doar de 10 grame de mancare pe zi, asa ca daca lasi doar cateva firimituri de paine pe jos le asiguri un trai imbelsugat. Fa curat in mod regulat sub cuptor si in spatele aparatelor electrocasnice unde ramn cel mai adesea resturi de mancare. De asemenea, incearca sa cureti si portiunea de sub dulapurile din bucatarie.

Produse recomandate pentru combaterea sobolanilor, capcane adezive:

Daca locuinta sau spatiul este deja vizitat de rozatoare atunci trebuie sa trecem la treaba mai serioasa:

Pentru combaterea rozatoarelor este necesara o pregatire si cunoastere buna a spatiului dar si a modului de realizare a tratamentului. Cel mai important lucru este cunoasterea mediului inconjurator al animalului rozator:
- Unde au fost vazuti sobolanii?
- Unde ar putea avea cuibul/ locuiesc?
- Unde sunt locurile lor de hranire?
- Unde este locul lor de apa?
- Unde sunt locurile de excremente?
- Unde se spala?
- Unde sunt traseele pe care alearga?

Dupa aceasta verificare exacta de fapte, trebuie decis asupra numarului de statii de intoxicare. O singura statie nu ajunge deobicei. In toate locurile importante (dupa marimea si gradul de atacare al obiectului) trebuie plasata o statie de intoxicare. Locurile raticidului trebuie sa fie direct pe caile de alegare si in fata gaurilor de sobolani, pentru a crea o bariera intre cuiburi si locurile de hrana. La grad ridicat de atac se recomanda micsorarea distantei intre locurile de nada, pana la 5 m. A nu se aplica in loc deschis, e obligatorie folosirea statiilor de intoxicare.

Produse recomandate pentru combaterea sobolanilor, capcane mecanice:

Sobolan

Tratamentele de deratizare la exterior se fac sub forma de "bariera" si se realizeaza perimetral de jur imprejurul cladiriil/suprafetei. Aceasta se face prin amplasarea statiilor de intoxicare la distanta de 5 - 10 metri si incarcarea in interior a raticidului cerat si/sau pasta.
Statiile de intoxicare trebuie monitorizate pentru a observa gradul de infestare - la o saptamana dupa primul tratament iar dupa aceea, in functie de analiza primei vizite, lunar, trimetrial sau semetrial.
Recomandam 2 tipuri de raticid pentru a avea siguranta rezultatelor. Raticidele recomandate Racumin Paste prezentata ca pasta solida usor cerata, sub forma de pliculete de 10 grame/bucata si Ratimor Cerat sub forma de cuburi parafinate.
Statii de intoxicare recomandate pentru sobolanilor dar care se pot folosi si la soareci sunt Alpha sau
Ratatouille

Produse recomandate pentru combaterea sobolanilor, raticide, rodenticide:

Tratamentele de deratizare la interior: va recomandam sa le efectuati cu capcanele cu adeziv pe suport de cartonplastic sau lemn.
Alta varianta dar este valabila doar pentru soareci ar fi capcanele autoblocante - sobolanii intra si ramane blocati in interior. Se foloseste pentru atractivitate raticid si/sau momeala alimentara - o varianta ce nu se mai gaseste in zona respectiva si i-ar putea fi pe plac (peste, carne, branza, paine).

Masuri de igiena si protectia muncii: In timpul lucrului se poarta obligatoriu echipament de protectie. Mainile si/sau fata trebuie sa fie spalate inaintea pauzelor si la sfarsitul lucrului.

Informatii si observatii foarte importante, bine de stiut despre rozatoare:
- sunt transportatori de microbi,
- tratamentele preventive sunt indicate. Totusi, daca nu se fac este obligatorie interventia foarte rapida in cazul in care se observa un soarece/sobolan chiar si in trecere,
- ating maturitatea sexuala 1,5 - 3 luni si au pe­rioada de gestatie mica (16 - 24 de zile), realizeaza 2 - 8 gestatii pe an; fata câte 4 - 12 pui de fiecare data; traiesc circa 3 - 5 ani.
- o pereche de sobolani pot da într-un an circa 800-1000 de descendenti.  << click pentru mai multe informatii despre sobolani >>

Produse recomandate pentru combaterea sobolanilor, statii intoxicare:

10 Intrebari si Raspunsuri

 • Alexandru Chis
  16/10/2013 at 1:51 pm

  Problema rozatoarelor este foarte grava si total neglijata de catre toate autoritatile,atat centrale cat si locale.Este inadmisibil faptul ca nu se iau nici un fel de masuri pentru combaterea organizata a invaziei acestor daunatori.Consider ca este normal sa se demareze atat masuri de de prevenire cat si de reducere a numarului acesora.

 • Marian Dumitru
  26/11/2013 at 9:27 pm

  Am probleme cu sobolanii in compartimentul motor al masinii. Am gasit mai multe urme de excremeten. Masina sta in spatele blocului. Ce imi puteti recomanda?

  • 22/04/2014 at 12:53 pm

   Va recomandam pentru combaterea sobolanilor, dar si soarecilor, sa utilizati raticide cerate, pe care sa le puneti sub capota masinii legate cu sarma de o parte fixa. Raticidele cerate/parafinate, in comparatie cu pasta, au atractivitatea mai indelungata, fiind rezistente la factorii externi – umezeala, praf.

 • marian
  21/06/2014 at 10:40 am

  buna ziua ! am nevoie de otrava pt sobolani care stau in jurul blocului ce imi recomandati??

 • Carmen
  07/08/2014 at 9:17 pm

  Am sobolani in podul casei, chiar pe coama, care nu au cu se hrani acolo.As dori sa-mi recomandati o firma specializata de deratizare care se deplaseaza in judetul Galati .Multumesc

 • Andrei
  07/09/2014 at 10:01 pm

  In cazul in care am catei in curte, se poate folosi pasta cu care se da in jurul casei ?

 • alexandra
  04/10/2014 at 8:31 am

  Buna,stau la parter,am un bebe de 1 an care mwrge dea busilea si sotul e plecat,am o groaza pt sobolani, dar din pacate nu stiu pe unde imi intra in bucatarie,va rog frumos ce imi recomandati. ..nu stiu pe unde vine,aseara am lasat plasa cu pane agatata de usa la masca si am auzit cum tragea si rodea de ea,am chemat un vecin dar cand a auzit pasi sa facut disparut nu stie nimeni unde sa ascuns

 • Razvan Niculae
  17/10/2014 at 10:50 am

  Ma intereseaza cum pot scapa de un soarece care s-a instalat in compartimentul motor la masina si mi-a deteriorat unele plastice .

 • marian nica
  07/06/2015 at 5:45 pm

  doresc o solutie de combatere a sobolanilor,invazie ridicata,in contextul prezentei cainilor

  • PestControl Expert
   09/06/2015 at 5:25 pm

   Pentru combaterea sobolanilor puteti utiliza o capcana mecanica Big Cheese STV 115(http://www.pestcontrol-expert.ro/igiena-publica/capcane-daunatori/big-cheese-stv115-capcana-sobolani.html) sau o capcana adeziva CatchMaster 48R(http://www.pestcontrol-expert.ro/igiena-publica/capcane-daunatori/adeziv-sobolani-catchmaster-48r.html) care contine un adeziv foarte puternic si poate prinde mai multi sobolani simultan. De asemenea, in exterior puteti aplica o statie de intoxicare cum ar fi Catz Pro Box (http://www.pestcontrol-expert.ro/catz-pro-box.html) in care se introduce radicid (http://www.pestcontrol-expert.ro/pelgar-rodex-pasta-bait-300g.html).

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 3% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Daca sunteti abonat la newsletter si ati dat like si pe Facebook, puteti folosi ambele coduri de reducere pentru a genera un cod de discount cumulat de 5%. Codurile se introduc in campurile de mai jos si se apasa butonul de generare.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături