Comanda din: 20-03-2018

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Deratizare sobolani si soareci, infestare in pereti si tavan fals


banner_deratizare_rigips

Deratizarea pentru soarecii si sobolanii din peretii de rigips si tavanul fals:

Deratizarea reprezinta trantamentul de combatere a rozatoarelor (soareci si sobolani), aceasta se face cu ajutorul anumitor produse si prin tehnici specifice. Alegerea celor mai potrivite tehnici si produse garanteaza reusita rapida, fara efecte secundare nedorite.

Produse recomandate pentru combaterea soarecilor, capcane adezive:


sobolani_in_tavanOrice constructie cu pereti din rigips poate oferi o casa buna soarecilor si sobolanilor. Vata minerala folosita pentru izolatia termica poate oferi conditii extraordinar de prielnice pentru un culcus, cuclus protejat cu rigips. Soarecii si sobolanii cauta hrana constant, astfel pot intra in locuinta, iar apoi vazand conditiile prielnice pot decide sa-si "faca casa", o casa bine izolata si protejata. Dincolo de rigips isi pot face un culcus linistit, calduros, pufos si mai ales protejat, un loc unde nu sunt deranjati pentru ca prezenta lor este insesizabila (exceptand zgomotele pe care le pot face).

Produse recomandate pentru combaterea sobolanilor, capcane adezive:


Majoritatea soarecilor si sobolanilor chiar se nasc in interiorul unei case, de cele mai multe ori in podul casei. Cat timp sunt in interiorul peretilor, acestia pot roade firele de electricitate (pericol de incendiu) si cablurile de internet, iar daca aceste lucruri nu erau destul de rele sobolanilor le place sa-si insemneze teritoriul, iar acest lucru este facut cu ajutorul urinei si excementelor (fapt ce in primul rand nu-i igienic, dar pe deasupra atrage si alti sobolani din zona). Acestia raspandesc boli si se inmultesc foarte repede.

Raticide, rodenticide, otrava pentru rozatoare:

Folosirea raticidelor si rodenticidelor este cea mai intalnita metoda de control pentru rozatoare si este metoda pe care toata lumea o stie si o foloseste. Aceasta insa nu se adreseaza problemei sobolanilor si soarecilor ce-ar putea sa se afle in interiorul peretilor sau ascunsi in tavanele false. Daunatorii vor fi combaturi, dar apoi vor aparea alte dureri de cap: lesurile rozatoarelor vor intra in putrefactie in pereti si tavane false, iar mirosul emanat de aceste lesuri nu va fi unul placut, sa nu vorbim despre problemele pentru sanatate.

Produse recomandate pentru combaterea soarecilor, raticide, rodenticide:

solutia_pentru_sobolanii_din_peretiIndiferent indiferet de forma de raticide folosita: plicuri cu pasta, cuburi parafinate, peleti, grau otravit, in majoritatea cazurilor rezultatul nedorit va aparea.

In sezoanele reci ale anului: toamna - iarna, mirosurile nu se simt (atat de puternic), dar atunci cand temperaturile incep sa creasca, martie - aprilie, lesurile pot produce mirosuri insuportabile si in plus sunt surse periculoase de infectie. Singura cale pentru a le indeparta este sa faceti gauri in peretele sau tavanul fals. Pozitionarea si numarul rozatoarele moarte s-ar putea sa nu fie identificata de la prima incercare de indepartare, iar acest lucru sa rezulte in repetarea procesului.

Costurile pentru aceste procese sunt enorme in comparatie cu cele ale tratamentului de deratizare potrivit, iar in majoritatea cazurilor pot fi evitate daca este aleasa procedura corespunzatoare. Nu exista spray-uri, dezinfectanti sau alte solutii care sa va ajute sa indepartati mirosul lesurilor de rozatoare, sa nu vorbim de cadavrele de soareci sau sobolani din pereti.

Capcane mecanice sau adezive, cu atractant alimentar:

Utilizarea capcanelor este solutia recomandata in cazul tratamentelor impotriva rozatoarelor, atunci cand sunt pereti sau tavane false. Puteti sa optati pentru capcane mecanice cu mai multe utilizari sau pentru cele adezive ce trebuie aruncate dupa ce sunt capturati daunatorii.

Produse recomandate pentru combaterea soarecilor, capcane mecanice:

Amplasarea capcanelor se poate face in perete daca exista o gura de vizitare sau in zona oricarei gauri pe unde ar putea iesi daunatorii din perete. Folosind tipul aceasta de combatere evitati alte probleme cu mai multa bataie. Exista varianta capcanelor care nu ranesc rozatoarele ci doar le blocheaza in interior. Acestea se cheama "non - back". Rozatoarele intra si se blocheaza in interior in functie de cum e conceputa capcana. Cealalta varianta, tipul cleste - "dinti de rechin" care face altceva. In functie de cat de "animal friendly" sunteti alegeti optiunea care vi se potriveste.

Produse recomandate pentru combaterea sobolanilor, capcane mecanice:

Prevenirea infestarii cu rozatoare la interior:

In cazul tratamentelor de deratizare se aplica regula mult prea cunoscuta - "Mai bine previi decat combati!"

De jur imprejurul casei sau zonei pe care doriti sa o protejati puteti utiliza otrava pentru rozatoare, raticide, rodenticide. Aceasta trebuie pusa in statii de intoxicare, cutii de plastic sau metalice, dotate cu cheie de siguranta. Nu exista pericolul descris mai sus in aceasta situatie. Rozatoarele nu au apucat sa-si faca culcus la dumnevoastra in pereti, ci vin din imprejurimi in cautarea de hrana. Nici in zona protejata nu au intrat inca. Cauta intrarea in dar gasesc statiile de intoxicare cu mancarea otravita, raticidul din statii, mananca si se intorc.

Mor in afara locuintei si ati scapat de vizita lor. Insa daca trece unul curios ce se intreaba ce-ati putea avea prin casa, atunci ar fi bine sa intalneasca o capcana mecanica sau adeziva. Pentru mai multe detalii despre combaterea soarecilor si sobolanilor vizitati paginile -> "cum scapam de soareci" si "cum scapam de sobolani"

Produse recomandate pentru combaterea rozatoarelor, statii intoxicare:

4 Intrebari si Raspunsuri

 • Chesar Liviu Dan
  12/07/2017 at 10:44 am

  Pe canalul liftului am gasit 3 sobolani morti in stare de putrefactie. Cum pot anihila mirosul pestilential de hoit ? Va sunt recunoscator anticipat pentru un eventual raspuns. Cu stima.

  • PestControl Expert
   13/07/2017 at 4:36 pm

   Ca si modalitate de stopare a mirosului, se poate introduce in incinta saculetul Odor Remover Bag (http://www.pestcontrol-expert.ro/odor-remover-bag-oz-elimina-mirosurile-neplacute.html). Acesta este chiar recomandat in cazul animalelor la care nu exista acces pentru indepartare, iar eficacitatea produsului dureaza pentru aproximativ 3-4 luni.

 • Nik
  02/01/2018 at 3:06 pm

  Bună ziua , eu am placă de beton la etaj, dar sub placa sa izolat cu spuma ,iar șoareci au intrat intre placă și spuma !
  Cum pot rezolva aceasta problema ?
  Mulțumesc

  • PestControl Expert
   29/01/2018 at 12:32 pm

   Soarecii nu stau doar in acea spuma, deoarece pleaca in cautarea hranei. Trebuie sa depistati traseele soarecilor si sa se monteze capcane mecanice cum ar fi Gorilla (http://www.pestcontrol-expert.ro/gorilla-mouse-trap-capcana-soareci.html). Dupa eliminarea completa a soarecilor, orificiile create se astupa cu un repelent ca MouseStop (http://www.pestcontrol-expert.ro/ipestcontrol-mouse-stop-repelent-rozatoare.html).

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături