Nu ai niciun produs în coş.

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Igeba TF 35

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Dazer Repelent caini

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Cum scapam de gandaci?


Se incapataneaza sa ne ocupe spatiul personal. Omori unul, noaptea te trezesti in chiuveta cu inca zece. Scoti bluza preferata din dulap, dar dupa ea vezi ceva miscand. Este el, gandacul de bucatarie, insotit mereu de prieteni si descendenti ... Cum scapam de acesti vizitatori inopinati?

Exterminarea gandacilor de bucatarie cu solutii profesionale

Prietenii v-au povestit ca nu puteti scapa de gandaci decat cu RegentLuati-va gandul! Este interzis de ceva timp de Uniunea Europeana si daca nu cunoasteti pe cineva care isi permite sa va dea din stocul propriu, atunci la farmaciile veterinare nu il veti mai gasi. Daca totusi il mai gasiti acesta ar trebui sa fie expirat deoparece majoritatea insecticidelor lichide au un termen de valabilitate de 2 - 3 ani, iar regentul a fost interzis de mai bine de 4 ani. Aveti grija sa nu cumparati produse cu denumiri similare.

Cititi mai multe detalii despre Regent, ce contine, cum functiona si de ce nu se mai comercializeaza.

Inainte de tratament: Pentru inceput este foarte important sa identificati daca aveti cuiburi de gandaci in casa sau cei pe care ii aveti sunt doar in vizita de la vecini. De obicei gandacii isi fac cuiburi in locurile cu umiditate mai mare, in locurile izolate unde sa nu fie deranjati de nimeni si cu un grad de luminozitate redusa. Acest lucru il puteti face printr-o inspectie mai amanutita a spatiului care trebui tratat, pentru a gasi eventualele cuiburi existente (locuri in care sunt adunati mai multi gandaci, si se gasesc oua - bobite mici de culoare neagra).

1. Tratamentul cu Capcane cu adeziv pe baza de feromoni si atractanti alimentari:Capcane cu atracnat, pentru gandaci
Acest tratament se recomanda in cazul in care nu aveti cuiburi cu gandaci la dumneavoastra in spatiu, ci vin doar de la vecini sau din alte locuri in cautare de hrana. Capcanele cu adeziv ii atrag, iar acestia raman lipiti pe placa adeziva. Sunt foarte eficiente in cazul in care aveti probleme cu gandacii de canalizare, care nu isi fac cuiburi in casa, ci vin de la subsolul blocului sau de la gurile de canalizare.  In acest caz se plaseaza capcanele cat mai aproape de locurile prin care pot sa intre la dumneavoastra in spatiu.
Capcanele cu adeziv pentru gandaci nu contin substante putand fi folosite in orice conditii. Va recomandam capcanel Trap-a-Roach sau capcanele Cucaroach

2. Tratamentul cu gel insecticid
Gelul insecticid se foloseste acolo unde gradul de infestare este mediu sau suplimentar tratamentul prin pulverizare in caz de infestare masiva. Acesta atrage gandacii la consum, iar printr-un efect in cascada distruge si cuiburile formate.Bobita de insecticid gelGandacii vii, prin natura lor ii mananca pe cei morti, iar daca un daunator a consumat din gelul insecticid si a murit in cuib va afecta mai multi gandaci datorita acestui efect cascada. Avantajul acestui insecticid este ca se aplica foarte usor, nu miroase, nu este toxic pentru oameni si are remanta de pana la 4 luni. De asemenea foarte eficient in cazul gandacilor de canalizare, prin aplicare in zonele prin care pot patrunde daunatorii in casa, dar si impotriva gandacilor de bucatarie in cazul in care nu doriti sa faceti un tratament care sa necesite pregatirea spatiului inainte de aplicare (EX: strangerea tuturor obiectelor din spatiul care trebuie tratat).

Metode de aplicare: Se aplica direct din seringa in care este ambalat fara a mai fi dizolvat in apa sau in alti solventi, prin picaturi mici de marimea unui bob de orez, la distante de 1-2 metri distanta intre ele.

Foarte eficient in cazul infestarilor cu gandaci de bucatarie in apartamente , acolo unde nu este gradul de infeestare foarte mare. Se aplica cu precadere in bucatarie si baie, deoarece de acolo porneste orice infestare cu gandaci, prin locurile in care tineti gunoiul, pe langa tevile de apa care intra in locuinta, in spatele electrocasnicelor, in interiorul dulapurilor pe la balamale sau in colturi, in spatele mobilierului, etc.


Insecticidul gel este foarte bun impotiva gandacilor in cazurile in care spatiul tratat nu permite intervenirea printru-un tratament prin pulverizare (ex: zone de birouri cu calculatoare, servere sau alte tipuri de aparatura). Va recomandam gelul insecticid MaxForce IC, produs Bayer.

3. Tratamentul prin pulverizare cu insecticide ce se dizolva in apa
Tratamentele prin pulverizare se fac de obicei la spatiile cu un grad mare de infestare cu pompe de joasa presiune specifice actiunilor de DDD sau cu un pulverizator mic (clasicul pulverizator de geamuri) in cazul in care doriti sa il aplicati dumneavoastra si nu dispuneti de o pompa profesionala. Aceste insecticide se dizolva in apa in concentratii cuprinse intre 1 - 5 %. Aplicarea se face rezidual prin locurile in care se afla gandacii, prin pulverizare directa.Pulverizare reziduala

Insecticidele pentru pulverizare se pot grupa in doua categorii: de remanenta care omoara daunatorii pe perioade mai indelungate de timp (5-10 saptamani) sau de soc, doar efect imediat (pana la o saptamana). De obicei insecticidele de remanenta se folosesc cu precadere la interior acolo unde sa nu fie spalate de ploaie sau de roua, si au un miros destul de slab, iar insecticidele de soc au un miros puternic care sa irite gandacii pentru a-i scoate din ascunzisuri cu scopul de a intra in contact su substanta pulverizata pe suprafete. Pentru gandaci se trateaza spatiile pe la colturile incaperii, prin spatele obiectelor aflate in incapere (dupa dulapuri sau orice tip de mobilier), pe pereti, pe la tocurile usilor si a geamurilor si prin locurile prin care ii vedeti.

Daca infestarea este masiva, adica gandacii sunt de mai multe generatii se recomanda repetarea tratamentului la 7- 14 zile, sau realizarea unui tratament suplimentar cu gel insecticid.
Solutii impotriva gandacilor

Se recomanda ca dupa aplicarea insecticidului sa parasiti spatiul tratat aproximativ de 2-3 ore, timp in care puteti sa lasati geamurile deschise pentru a se aerisi. De asemenea se recomanda ca in cazul tratamentului prin pulverizare sa va protejati cu o masca (fie de unica folosinta, fie de gaze) si manusi pentru protectie.

In cazuri speciale, unde gandacii au apucat sa isi faca cuiburi prin locuri in care nu aveti acces ( EX: in spatele gresie, in spatelor plintelor din lemn, etc. ) trebuieca pe langa pulverizare sa se intervina si cu un tratament ULV sau prin termonebulizare. Aceste tratamente se fac cu aparate speciale domenilui DDD care creeaza o particula foarte fina de insecticid (un nor de ceata insecticida) care sa patrunda prin toate crapaturile. Daca nu doriti sa chemati un specialist puteti sa inlocuiti aceste tratamente din urma cu doze aerosol, care au aproximativ acelasi efect. Recomadam doza aerosol Solfac AF

Preventiv, recomandam pastrarea curateniei pentru evitarea infestarii.

Exterminarea gandacilor de apartament poate fi o operatiune ale carei rezultate te poate descuraja rapid, mai ales daca gradul de infestare este unul ridicat. Pe piata exista o multitudine de produse destinate combaterii gandacilor, fiecare cu avantajele si dezavantajele lui si din aceasta cauza am realizat acest ghid pentru cei care doresc sa-si faca singuri o lucrare de dezinsectie.
Aici veti gasi exemple de locuri unde puteti amplasa capcane adezive, gel insecticid, insecticid lichid sau praf.
Daca gradul de infestare este scazut, atunci puteti trata doar bucataria si baia si eventual sa pulverizati o cantitate mica de insecticid lichid in celelalte camere.
Un alt lucru foarte important este aplicarea gelului insecticid, adica mici puncte de marimea unui bob de orez sunt suficiente pentru orice tip de gandac, acest gel avand un eficacitate in cascada, raspandindu-se de la un gandac la intreaga colonie

Produsele folosite in combaterea gandacilor:

Produse pentru combaterea gandacilor

Gel insecticid            Capcana adeziva                 Insecticid lichid                    Insecticid praf

 

Tratamente dezinsectie in bucatarie:

Cum scapi de gandaci in bucatarie

Unde se monteaza capcane adezive:
- Frigider: Intre frigider si alte electrocasnice
- Chiuveta: Dealungul coloanei de apa acolo unde scurgerea intra in perete
- Dulapuri: Montate intr-un colt, de preferat in partea de sus a acestuia
- Electrocasnice: In spatele cuptorului cu microunde, prajitorului de paine, filtrului de cafea etc.
- Podea: Sub aragaz sau sub masina de spalat vase

Unde se aplica gel insecticid:
- Dulapuri: in interior pe marginea dulapului sau la imbinarea cu peretele
- Masa: Sub masa acolo unde este montata chiuveta
- Hota: In coltul din spatele hotei

 

Tratamente dezinsectie in baie:

baie

Unde se monteaza capcane adezive:

- Toaleta: In spatele rezervorului de apa
- Dulapior: Undeva intr-un colt in partea de sus a dulapului
- Chiuveta: Dealungul coloanei de apa acolo unde scurgerea intra in perete

Unde se aplica gel insecticid:
- Chiuveta: In interiorul orificului de refulare
- Suprafete cu risc de condens: Orice suprafata pe care se face condens adica dulapuri, cortine
de dus, oglinda etc.

 

Tratamente dezinsectie in dormitor:

Dezinsectie dormitor

Unde se monteaza capcane adezive:
- Dulapuri: in orice colt situat in partea de sus a dulapului
- Electronice: asezate in spate la televizor, boxe audio, monitor, acvariu, ceas de perete, comutatoare electrice, etc.
- Dulap de haine: In partea de sus de-a lungul imbinarilor

Cititi mai multe informatii despre gandaci pe pagina "informatii gandaci" si cum sa preveniti infestarea cu gandaci pe pagina "previne infestarea cu gandaci".

42 Intrebari si Raspunsuri

 • Trandafir Maria
  04/10/2012 at 4:39 am

  Buuun!
  Material bine structurat, cu imagini clare. In sfarsit, am inteles pe unde se ascund gandacii atunci cand ai "reusit" sa- i primesti in casa. Felicitari!

 • Gloria Nastasie
  31/12/2012 at 1:15 am

  Betoooon!
  Si cu desene... exceptional!
  Numai ca din atatea metode, nu mai stii pe care s-o alegi, care este de fapt cea mai eficienta?
  Oricum, sunteti cei mai tari, felicitari !!!

  • 22/04/2014 at 12:13 am

   in functie de suprafata si gradul de infestare puteti sa faceti urmatoarele alegeri:
   - grad ridicat de infestare - tratament clasic prin pulverizare si gel insecticid
   - grad normal de infestare - tratament gel insecticid si capcane adezive
   - grad redus de infestare - gel insecticid sau capcane adezive

   Acolo unde sunt copii sau animale de companie recomandam gelul insecticid si capcanele adezive. Daca nivelul de infestare este ridicat puteti sa utilizati si insecticidele ce se dizolva in apa si se pulverizeaza dar trebuie aerisit cel putin 3 - 4 ore.

 • Gabi
  10/04/2013 at 11:24 am

  Materialele prezentate sunt foarte utile! Mi-a fost foarte usor sa gasesc solutia ideala pentru problema mea si modul de utilizare, de asemenea, este foarte bine descris! Multumesc...

 • Fly
  05/05/2013 at 1:58 pm

  Buna ziua. Va spun doar atat, pe perioada de vara se inmultesc foarte repede acesti gandaci, oricat faci curatenie, chiar si la 20 minute gasesti iar in acelasi loc. Am dat cu fiole, regent vin si la bloc cu aceste solutii tip gel si totusi mai rau se inmultesc.
  Nu mai am incredere in nimic. Oricata curatenie faci, deratizare nu se intampla nimic

  • 22/04/2014 at 12:16 am

   Va recomandam sa incercati gelul insecticid MaxForce IC Gel http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html
   Acest produs nu se compara cu insecticidele ce se dizolva in apa si se pulverizeaza. Efectul lui poate ajunge pana la 3 luni de zile, fiind formulat ca gel cu atractant in compozitie.

 • PestControl-Expert.ro
  05/05/2013 at 2:36 pm

  Am updatat informatiile de pe site in urma solicitarilor primite de la clientii nostri. Va multumim!
  Referitor la intrebarea de mai sus - cel mai aplicat tratament casnic pe care-l intalnim este cel cu insecticidul gel (MaxForce IC http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html) pentru ca nu mai este nevoie de alte echipamente de aplicare si protectie.

 • Bogdan
  08/05/2013 at 12:57 pm

  Va rog sa-mi recomandati o solutie/tratament anti gandaci de bucatarie. Am incercat cu aparatele Pestmaster AG230 dar fara rezultat... gasesc in continuare atat gandaci adulti cat si pui. Va rog sa luati in calcul ca avem un copil de 10 luni. Astept solutia dvs. Va multumesc anticipat!

  • 22/04/2014 at 12:19 am

   pentru ca aveti copil va recomandam gelul insecticid si/sau capcanele adezive. Daca gradul de infestare este ridicat puteti sa aplicati picaturile la distante mai mici 0.3 - 0.5 metri. Daca insectele nu sunt in numar mare puteti utiliza capcanele adezive 1 - 2 pe incapere 20 mp sau gelul insecticid cu picaturile la distanta de 0.5 - 1 metru.

 • Spirache Costel
  27/05/2013 at 6:03 pm

  Ce produs imi recomandati pentru blathea germanica. Tin sa mentionez ca de anul trecut iulie 2012 am aceste insecte in casa si nu pot scapa de ele.eu locuiesc in italia. Am folosit sprayuri si solutii.

  • 22/04/2014 at 12:20 am

   Recomandam capcanele adezive http://www.pestcontrol-expert.ro/capcane-daunatori/trap-a-roach.html sau gelul insecticid http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html pentru combaterea acestui daunator.

 • Mihaela
  09/07/2013 at 1:59 pm

  Am vazut ca aveti f multe produse de aceea am zis ca mai bine va scriu.
  Sunt o mamica disperata, fetita mea are luni si da, am gandaci in apartament din aceea mari si negri. Stau la parter dar am site la geamuri am astupat toate gaurile pe care eu le-am dedectat si totusi ei continua sa vina si nu-mi pot explica pe unde?! Va rog din suflet sa-mi recomandati si mie un insecticide si o tehnica. In aceasta noapte de exemplu am gasit unul pe perna. Sunt terorizata si efectiv numai stiu ce sa fac. Nici nu pot da cu sprayuri pt ca miros si mi-e teama pt fetita. Astept un raspuns. Multumesc

  • PestControl-Expert.ro
   09/07/2013 at 2:53 pm

   Gandacii pe care ii aveti dumneavoastra sunt gandaci de canalizare si cel mai probabil vin din subsolul blocului prin spatiile care comunica cu el sau chiar si prin gura de scurgere de la chiuveta.
   Va recomandam sa folositi gelul insecticid MaxForce IC in combinatie cu capcanele cu adeziv Trap-a-roach si sa cititi pagina http://www.pestcontrol-expert.ro/cum-scap-de-gandaci-canalizare.html

 • Raluca Anastasescu
  01/10/2013 at 11:05 am

  As vrea daca se poate se imi spuneti care dintre solutiile impotriva gandacilor este cea mai eficienta. Am observat ca cele mai multe pareri pro sunt pentru K-othrine.
  Pana la ora actuala am mai facut 2 dezinsectii in apartament, una acum 2 luni cu K-othrine (sau cel putin asa mi-au spus cei de la firma DDD) si a doua oara s-a folosit doar nebulizator, insa nu stiu cu ce solutie s-a dat. Gradul de infestare initial a fost foarte mare, intre cele 2 dezinsectii insa a trecut aproximativ o luna iar gandacii au cam aparut in forta. Chiar si dupa a doua dezinsectie tot mai apare cate unul, doi. Stiu ca efectul nu e permanent, insa ma asteptam ca macar 3 luni sa stau linistita. As vrea totusi ca pentru ceva timp sa fac eu dezinsectie periodic.

  Ce imi puteti recomanda?

  • 22/04/2014 at 12:24 am

   insecticidele ce se aplica prin pulverizare dizolvate in apa nu pot oferi remanenta mai mult de 2 saptamani. Nu e din cauza ca nu sunt de calitate produsele ci din datorita suportului pe care se aplica. Remanenta produselor este conditionata de umiditate scazuta si curatenie. In bucatarie acest efect nu poate sa fie indelungat deoarece factorii externi deterioreaza produsul aplicat.
   Va recomandam sa utilizati gelul insecticide http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html Efectul poate sa dureze pana la 3 luni de zile, nu este la fel de puternic dar este constant si va rezolva problema in maxim 10 zile.

 • Cosmina
  13/11/2013 at 2:48 pm

  In urma cu 1 luna de zile am gasit in casa 2 gandaci de bucatarie. Azi dimineata din nou, in camera copilului. E posibil sa vina de la baie? Ce as putea folosi pentru eliminarea lor. Imi este teama sa nu se inmulteasca. Multumesc, Cosmina

  • PestControl-Expert.ro
   13/11/2013 at 2:57 pm

   Este posibil ca acestia sa vina din subsolul blocului, sa ajunga in bucatarie sau in baie. Pentru a preveni inmultirea lor va recomandam gelul insecticid Max Force IC http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html sau capcanele adezive cu atractant Trap A Roach http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html

 • pop daniela
  13/11/2013 at 7:30 pm

  Va rog sa-mi recomandati ceva pentru starpurea gandacilor de bucatarie (aceea galben-bruni)...am dat de doua ori cu insecticid lichid in interval de 7 zile dar ei continua sa apara. Va multumesc anticipat.

  • PestControl-Expert.ro
   13/11/2013 at 8:13 pm

   Va putem recomanda un gel insecticid Max Force IC Gel. Se aplica in locurile in care sunt gandacii (baie si bucatarie), picaturi de dimensiunea unui bob de grau sau orez, in asa fel incat atunci cand se face curatenie nu se sterge. Gelul atrage gandacii sa manance din el, iar acesti mor. Efectul gelului dureaza 3-4 luni din momentul in care a fost aplicat.

 • Gradinaru Sorina
  08/01/2014 at 2:30 pm

  Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Ce insecticid se poate folosi impotriva gandacilor de bucatarie, in conditiile in care avem in casa o pisica? Va multumesc anticipat.

  • 22/04/2014 at 12:27 am

   deoarece aveti animale de companie (la fel si in cazul copiilor mici) va recomandam sa utilizati insecticide gel http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html sau capcane adezive http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html
   nici unul din aceste doua produse nu dauneaza copiilor deoarece se aplica in zone izolate, unde accesul este redus.

 • Dan
  09/03/2014 at 4:10 pm

  Cautati Fluoro silicat de potasiu pulbere alba,, puneti pe varful unei lame de cutit rotund in "varf" si presarati in dosul plintelor de la parchet, in peretii interiori ai aragazului, in dublura metalica a usilor de aragaz, in zona instalatiei de canalizare, in locurile ascuns, acolo unde n-aveti accers usor. Intr-o saptamana deja, nu o sa-i mai vedeti. Cand faceti curatenie nu aspirati plintele, locurile unde ati presarat acest praf. Cam dupa sapte ani trebuie sa reinoiti aceasta operatiune. Atunci puteti aspira si locurile date cu praf de floro-silicat deoarece se acopera de puf de praf si nu mai au efect.

  • 11/03/2014 at 1:20 am

   Ne-am documentat si am aflat ca din punct de vedere chimic produsul recomandat de dumneavoastra este toxic motiv pentru care nu recomandam utilizarea lui si nici a acestui tip de tratament. Toate produsele pe care le recomandam in combaterea gandacilor nu au grad de toxicitate, sunt doar iritante.
   Scurt extras din technical data sheetul produsului:
   "Labeling according to Directive 1999/45/EC.

   Category ID Phrase
   Symbols
   Phrases R. 23/24/25 Toxic by inhalation, in contact with skin and if swallowed.
   Phrases S. 1/2 Keep locked up and out of the reach of children.
   26 In case of contact with eyes, rinse immediately with plenty of water and seek medical advice.
   45 In case of accident or if you feel unwell, seek medical advice immediately (show the label whenever possible)."

 • izabela
  20/03/2014 at 4:28 pm

  As avea si eu o intrebare. Acum aproximativ o sapt. am gasit in sufragerie un gandac mare verde. La vreo 2-3 zile am gasit altul, iar azi am gasit inca unul. De unde apar? Ce pot face sa aflu de unde vin si cum sa scap de ei? Multumesc

  • 24/03/2014 at 12:13 am

   trimiteti-ne o imagine cu gandacul pe vanzari@pc-e.ro pentru a-l identifica si apoi va ajutam sa scapati de el.

 • Alexandra
  24/03/2014 at 2:53 am

  Buna am o intrebare cum scap d gandci de bukatarie am o multime miau invadat toata casa va rog mult ajutatima am un copil d doar 9luni multumesc

  • 24/03/2014 at 10:26 am

   va recomandam sa aplicati tratamentele cu gelul insecticid MaxForce IC Gel www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html si capcane adezive Trap A Roach www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html

 • Anca
  27/04/2014 at 10:30 pm

  Va rog sa imi spuneti daca aveti ceva produse care combat gadacii de lemn.Avem casa din lemn si ne-am pricopsit in casa cu niste gandaci de culoare negru albastrui ce mananca lemn!!multumesc

 • Marius
  19/05/2014 at 1:02 am

  Vreau sa imi recomandati si mie ce pot face pentru a scapa de gandaci in bucatarie noaptea cand mai ma duc sa iau cate ceva cand intru sunt extrem de multi pe pereti pe jos prin dulapuri peste tot acum au aparut si in baie si prin camere noaptea gandaci sunt ori pui ori adulti sunt destul de mici sunt maroni.
  Sunt extrem de neplacuti am incercat orce spray din comert dar nici unul nu a avut efect am si aparat special dar nimic mentionez ca la fiecare 2 saptamani fac dezinsectie.

 • simona
  09/07/2014 at 12:05 pm

  Buna ce pot folosi ptr plijnitele de pat ce tratament va rog sa ini spuneti

 • Sava Maria
  15/07/2014 at 6:46 pm

  Am 2 aparate Pest Repeller 1 in apartament de 60 m si unul in garsoniera de 30m alaturate. Le-am cumparat pe data de 8 iulie si de atunci o data la 2 zile apar gandacii Periplaneta Americana ca pe bulevard la nici 1 m de aparat.In cat timp dispar total ptr,ca in mod normal n-ar trebui sa se mai apropie. Cat mai astept ptr.ca avem o situatie disperata cu ei.Am facut dezinsectie profesionala in bloc de la Primarie si...degeaba.Este ultima speranta. in mod normal suprafata nu este f.mare daca sunt atat de bune ca in reclama. Cu multumiri Sava Maria .Astept raspuns

  • 15/07/2014 at 6:53 pm

   Nu recomandam si nici nu comercializam produse generatoare de ultrasunete impotriva niciunui daunator. Pentru combaterea gandacilor de bucatarie si canalizare recomandam sa utilizati gelul insecticid Max Force IC Gel produs de Bayer - http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html Efectul produsului este pana la 3 luni de zile, suficient pentru a reduce si indeparta infestarea.

  • cornel
   17/01/2015 at 9:40 pm

   ARUNCATI-LE SAU PUNETI-LE IN POMUL DE CRACIUN .NU SUNT BUNE.S-A PACALIT SI MAMA MEA SI MERG GANDACII PE ELE CAND UN IN PRIZA

 • Diana
  30/07/2014 at 12:25 am

  Buna ziua,
  Am inchiriat de aproximativ o luna un nou apartament si inca din primele zile am simtit impregnat in mobila si parchet un miros de dezinfectant pentru bucatarie. La scurta vreme au inceput sa apara si gandacii. Cand am observat prezenta lor, am cumparat o multime de capcate de gandaci de la Mega Image (sunt diferite de produsul dvs.) sub forma unor cutiute albe cu spatii de intrare si iesire, gandacii se hranesc cu o substanta din interior si teoretic ar trebui sa moara. Dar efectul nu este chiar cel scontat, desi gasesc insecte moarte, vad aproape in fiecare zi pui de gandaci sau chiar mai maricei, in special prin bucatarie, dar azi am vazut si in baie.
  Anterior, am folosit acelasi produs intr-un alt apartament in care am locuit, dar problema nu a fost una majora iar dupa folosirea capcanelor, nu am mai avut probleme. Banuiesc ca aici unde locuiesc acum problema gandacilor este una sistematica si imi e teama sa nu ma trezesc cu o explozie a fenomenului. Repet, acum nu sunt multi gandaci, dar nici nu au disparut complet dupa 2-3 saptamani de la punerea capcanelor.
  Considerati ca folosirea gelului de la dvs. ar fi eficienta? E nevoie sa chem o echipa de deratizare? Multumesc mult. La revedere!

 • Dan
  10/08/2014 at 1:18 am

  Buna seara.
  In blocul unde locuiesc este o invazie de gandaci de bucatarie si de canalizare.Dupa folosirea, inutila de altfel, a tuturor spreyurilor posibile, in loc sa scap de gandaci, am constatat ca am si cuiburi.Mentionez ca am un caine de talie mare.
  Ce puteti sa imi recomandati sa scap de ei?Eu ma gandeam la un insecticid solubil(dar nu stiu in ce masura imi afecteaza cainele, desi are 35 kg) urmat apoi de acel gel pe care il recomandati(cat sau ce suprafata poate fi acoperita cu un tub de gel?).Credeti ca am sanse reale sa scap de ei atata timp cat este invazie in tot blocul?Va multumesc.

 • ODINA MARIA
  14/09/2014 at 2:00 pm

  buna ziua,stau de 45 de ani in aceasi casa ,prima data ca au aparut gongile de gaz stiam ca sunt doar la bloc,cum le mai spune gongi de canalizare.Spuneti sa facem curat,de ce pana acuma am facut curat acuma nu mai fac.Trebuie sa scapam de gongi,cu ce .Va rrrrrrog dati mi o solutie

 • Udrea
  15/09/2014 at 12:24 pm

  Cum pot scapă de gindacii de bucătărie fără aparatele la care le tot face reclama Ptr ca nu ajuta!!

  • 15/09/2014 at 12:32 pm

   va recomandam sa cititi informatiile de deasupra acestui comentariu. Recomandam utilizarea insecticidelor sub forma de gel dar si capcanele adezive.

 • Iulia
  22/09/2014 at 7:47 am

  Buna ziua! Am mai multe generatii de gandaci in casa (in ultimele zile vad mai multi pui doar), au venit din subsol in urma deratizarii si nu ma pot scapa de ei... Intentionez sa folosesc gelul si insecticidul diluant dar am pisici in casa, se pto folosi produsele intr-o casa cu animale? Vreau sa le scot din apartament pentru o zi, doua - dar ma voi intoarce ulterior sa fac curatenie, imi e teama doar sa nu le fac rau prin faptul ca se poate sa nu ajung chiar in toate colturile casei unde sa fac curat "luna". Va multumesc!

 • magda
  26/09/2014 at 2:25 am

  Bună ziua Cum fac sa comand și eu acel gel și benzile adezive sunt disperata și am copii mici și un cățeluș este ok sa folosesc aceste produse .Mulțumesc aștept răspuns urgent

 • Izabella
  01/12/2014 at 2:40 am

  Buna ziua,tocmai ce am comandat K-Othrine SC 25, fiole si as vrea sa stiu daca aceasta solutie poate afecta si animalele de casa am un caine si o pisica si imi este teama sa nu aibe ceva de suferit.Multumesc si astept un raspuns urgent

 • andra
  11/02/2015 at 12:57 am

  Sa ma ierte Dumnezeu daca ma cred in ceva! Am cumparat RAID si am dat 14 lei pe el si am dat peste tot; in prima zi gandacii erau mai adormiti, dar a doua zi nu aveau nicio treaba! nu sunt multi, dar au toti vecinii! cea mai eficienta metoda e sa-i calci pe cap! efect garantat!

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 3% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Daca sunteti abonat la newsletter si ati dat like si pe Facebook, puteti folosi ambele coduri de reducere pentru a genera un cod de discount cumulat de 5%. Codurile se introduc in campurile de mai jos si se apasa butonul de generare.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături