Comanda din: 21-04-2015

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Igeba TF 35

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Dazer Repelent caini

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

3% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Cum scap de soareci, otrava soareci, omoara soareci


soareci_banner

Prevenirea aparitiei soarecilor: Ce urasc soarecii cel mai mult este curatenia. De aceea un prim pas este pastrarea cat mai curata a spatiilor de depozitare a mancarii si containerele in care aceasta este depozitata sa fie inchise cat mai etans.

Fara adapost si mancare adecvata soarecii nu pot supravietui, de aceea daca elimini acesti doi factori previi mult mai usor o eventuala invazie de soareci. In interior este bine sa pastrezi cat mai curate zonele de sub aragaze, frigidere, pe suprafete unde exista de obicei mancare cum ar fi mesele.

Produse recomandate pentru combaterea soarecilor, capcane adezive:


Scapa de soareciNu lasa apa intr-un recipient necontrolat peste noapte, pastreaza mancarea folosita pentru animale cum ar fi caini, pisici sau pasari in recipiente sigilate. In afara locuintei daca folosesti lemne de foc, acestea este bine sa fie depozitate la o distanta cat mai mare de casa si de preferat la o inaltime de 50cm de sol.
Iarba sau gazonul trebuie taiate regulat, pana la o inaltime la care se poate vedea solul. Orice fel de moloz sau echipamente abandonate trebuie relocate deoarece pot face un adapost ideal pentru soareci.

Excremente soareciIdentificarea problemei: Un prim pas este gasirea urmelor de fecale pentru identificarea tipului de rozatoare din casa. Soarecii produc bobite mici cu o marime de 0.5 cm si capete ascutite, sobolanii bobite cu o marime de 1.5 cm si o forma mai iregulata. Cele proaspete, adica vechi de o zi sunt negre la culoare si au o textura moale, iar cele mai vechi de 3 zile isi pierd culoarea intensa de negru si devin mai solide. In functie de numarul de excremente se poate aproxima si numarul de soareci.

Produse recomandate pentru combaterea soarecilor, capcane mecanice:


Gaurile facute de soareci sunt si ele de mai multe tipuri in functie de cine te-a vizitat. Un soarece isi face o gaura de aproximativ 1.5 cm diametru atent finisata pe margini, de obicei in materiale cum ar fi plastic, lemn, cutii de carton, saci, cabluri etc. Un sobolan are o gaura de aproximativ 5 cm diametru cu marginile nefinisate, prezentand aschii sau alte imperfectiuni. Locurile sunt cam aceleasi ca si la soareci, dar pot fi extinse la colturi de perete, podele, mobila de perete etc.

O caracteristica importanta a rozatoarelor de casa este ca ele in cautarea de hrana vor folosi mereu acelasi drum pana cand sursa este epuizata. Aflarea acestui drum este foarte importanta pentru amplasarea capcanelor sau a altor solutii. Rozatoarele isi formeaza un drum liniar de-a lungul peretilor, grinzilor, ramuri de copaci, cabluri electrice, tubulaturii. Diferenta dintre soareci si sobolani este ca sobolanii merg la distante mult mai mari pentru a cauta hrana, soarecii fiind mai comozi si cautand doar in apropierea cuibului. Pentru a identifica aceste drumuri cei mai buni indicatori sunt urmele de fecale sau urmele de mizerie care pot aparea de-a lungul peretelui sau a oricarui reper pe care il are sobolanul in drumul sau catre sursa de hrana. Aceasta mizerie apare de exemplu datorita frecarii dintre sobolan si perete.

Daca locuinta sau spatiul este deja vizitat de rozatoare atunci trebuie sa trecem la treaba mai serioasa:

Soarece

Pentru combaterea rozatoarelor este necesara o pregatire si cunoastere buna a spatiului, dar si a modului de realizare a tratamentului. Cel mai important lucru este cunoasterea mediului inconjurator al animalului rozator:
- Unde au fost vazuti soarecii?
- Unde ar putea avea cuibul/ locuiesc?
- Unde sunt locurile lor de hranire?
- Unde este locul lor de apa?
- Unde sunt locurile pe care le foloseste pe post de toaleta?
- Unde se spala?
- Unde sunt traseele pe care alearga?

Produse recomandate pentru combaterea soarecilor, raticide, rodenticide:


Dupa aceasta verificare exacta de fapte, trebuie decis asupra numarului de statii de intoxicare. O singura statie nu ajunge de obicei. In toate locurile importante (dupa marimea si gradul de atacare al obiectului) trebuie plasata o statie de intoxicare. Locurile raticidului trebuie sa fie direct pe caile de alegare si in fata gaurilor de soareci, pentru a crea o bariera intre cuiburi si locurile de hrana. La grad ridicat de atac se recomanda micsorarea distantei intre locurile de nada, pana la 5 m. A nu se aplica in loc deschis, e obligatorie folosirea statiilor de intoxicare.

Tratamentele de deratizare la exterior se fac sub forma de "bariera" si se realizeaza perimetral de jur imprejurul cladiriil/suprafetei. Aceasta se face prin amplasarea statiilor de intoxicare la distanta de 5 - 10 metri si incarcarea in interior a raticidului cerat si/sau pasta.
Statiile de intoxicare trebuie monitorizate pentru a observa gradul de infestare - la o saptamana dupa primul tratament, iar dupa aceea in functie de analiza primei vizite, lunar, trimetrial sau semetrial.
Recomandam 2 tipuri de raticid pentru a avea siguranta rezultatelor. Raticidele recomandate Ratimor Pasta sub forma de pasta, Racumin Paste prezentata ca pasta solida usor cerata, sub forma de pliculete de 10 grame/bucata si Ratimor Cerat sub forma de cuburi parafinate.
Statii de intoxicare recomandate pentru soareci, dar care se pot folosi si la sobolani sunt Alpha sau
Ratatouille

Tratamentele de deratizare la interior: va recomandam sa le efectuati cu capcanele cu adeziv pe suport de cartonplastic sau lemn.
Alta varianta, dar este valabila doar pentru soareci ar fi capcanele autoblocante - soarecele intra si ramane blocat in interior. Se foloseste pentru atractivitate raticid si/sau momeala alimentara (o varianta ce nu se mai gaseste in zona respectiva.)

Masuri de igiena si protectia muncii: In timpul lucrului se poarta obligatoriu echipament de protectie. Mainile si/sau fata trebuie sa fie spalate inaintea pauzelor si la sfarsitul lucrului.

Informatii si observatii foarte importante, bine de stiut despre rozatoare:
- sunt transportatori de microbi;
- tratamentele preventive sunt indicate. Totusi, daca nu se fac este obligatorie interventia foarte rapida in cazul in care se observa un soarece/sobolan chiar si in trecere;
- ating maturitatea sexuala 1,5 - 3 luni si au pe­rioada de gestatie mica (16 - 24 de zile), realizeaza 2 - 8 gestatii pe an; fata câte 4 - 12 pui de fiecare data; traiesc circa 3 - 5 ani.
- o pereche de soareci pot da într-un an circa 800 - 1000 de descendenti.  << click pentru mai multe informatii despre soareci >>

Cititi mai multe informatii despre soareci pe pagina "informatii soareci" si cum sa preveniti infestarea cu soareci pe pagina "previne infestarea cu soareci".

Produse recomandate pentru combaterea rozatoarelor, statii intoxicare:

19 Intrebari si Raspunsuri

 • Adrian Halangau
  26/10/2012 at 1:58 pm

  Produse foarte eficiente. Am incercat doua tipuri de capcane adeziv pana acum, cu rezultate foarte bune.
  Unul s-a prins dupa maxim jumatate de ora de cand am pus adezivul si cel de-al doilea la vreo 12 ore.
  Cert e ca am rezolvat probblema rapid si fara bataie de cap.

  • florian muscalu
   02/12/2014 at 9:43 am

   si eu am pus de 10 zile si nu s-a prins am pus si cu strachina si nuca cu slanina si grausor si tot in casa este nu mai stiu ce sa ma fac

   • 04/12/2014 at 9:36 am

    va rog sa ne indicati care este produsul pe care l-ati utilizat. Referitor la atract, alimentele enumerate nu au efectul pe care il asteptati. Recomandam alt tip de atractanti pentru eficientizarea capturii.

    Va rog sa tineti cont ca adezivele pe care le comercializam noi au atractanti foarte puternici in continutul adezivului.

 • Mihai Constantinescu
  29/08/2013 at 1:41 am

  Produsele sunt ok; am folosit prima data o capcana mica pe suport de carton si soarecele a reusit sa scape (adezivul nereusind sa-l retina); a doua incercare am folosit una mai mare pe suport de plastic si cu strat adeziv mai gros si am scapat de intrus rapid si eficient.

 • ELENA
  15/10/2013 at 8:20 pm

  eu am prins multi soareci cu acel gel adeziv am casa mare si curata si tot apar soricei ii prind dar tot vin consider ca au facut cuib pe undeva am avut o perioada in care numai erau dar acum au reaparut am fost nevoita sa plec la parinti din cauza lor ca imi este sila si frica de ei spuneti.mi ce sa fac ca sunt foarte multi

  • PestControl-Expert.ro
   15/10/2013 at 8:33 pm

   Puteti sa amplasati de jur imprejurul casei statii de intoxicare cu raticid precum o bariera impotriva rozatoarelor ce vin din vecinatati. Cei pe care ii aveti acum in casa ii veti prinde cu capcane adezive si mecanice. Nu va recomandam sa folositi otrava in interiorul casei pentru ca nu puteti controla zonele unde mor daunatorii.

   Statii intoxicare http://www.pestcontrol-expert.ro/statii-de-intoxicare.html
   Raticide http://www.pestcontrol-expert.ro/raticide-rodenticide.html
   Capcane soareci http://www.pestcontrol-expert.ro/capcane-daunatori.html?combate_activitatea=110

   Daca mentineti raticidele proaspete in statiile de la exterior in casa nu ar mai trebui sa mai ajunga.

 • Marin
  21/11/2013 at 6:39 pm

  Va rog sa ma ajutati sa scap de soareci.Mereu pun capcane cu lipici,dar au invatat sa le ocoleasca.

 • Jitaru Radu
  21/11/2013 at 6:41 pm

  Fiți va rog amabili și recomandați-mi cea mai eficienta, rapida și sigura varianta de a scăpa de șoarecii din fabrica - E plin.
  Menționez ca am o fabrica de încălțăminte care se afla în imediata apropiere a câmpului.
  Suprafața totală este de 2.000 mp, iar perimetru este de cca 200 ml.
  De 2 luni decând i-am depistat am montat stații cu mâncare afara și am tot pus în fabrica și birouri pliculețe cu ceva albastru în ele, dar tot mulți sunt.
  Ce ma sfătuiți sa fac?

 • PestControl-Expert.ro
  21/11/2013 at 6:43 pm

  Pentru a scapa de soarecii din interior va recomandam sa folositi capcane mecanice, cu adeziv sau autoblocante care sa ii prinda pe loc, deoarece in cazul folosirii de raticide rozatoarele mor dupa 4-7 zile, deci efectul este destul de intarziat si exista si riscul ca soarecii sa ramana morti prin locuri din care sa nu ii mai puteti scoate.
  Daca gradul de infestare este mare va recomandam capcanele autoblocante TwinCat deoarece acestea pot prinde mai multi soareci deodata si le puteti folosi pe perioade mai lungi de timp. Ca si atractant in capcane puteti sa folositi - STV 163

  Daca acestia apar in interior dupa ce s-au pus statii de intoxicare cu raticid in ele pe exterior inseamna ca raticidul pe care il folositi nu ii atrage la consum sau ca numarul statiilor de intoxicare plasate este prea mic.
  Pe exterior este indicat daca sunteti in apropierea unui camp sa plasati statiile la distante de 5-10 metri intre ele, iar in acestea sa fie in permanenta raticid in ele. Pe timpul sezonului rece statiile se pot verifica la intervale de 2-4 saptamani si se completeaza/inlocuieste otrava din ele in functie de caz.

  Ca si statii va recomandam Alpha Long, RatPack iar ca si raticid, avand actractanti mai puternici si rezultate mai bune
  Racumin Paste sau STORM Pellet

 • alex
  02/12/2013 at 2:36 pm

  Va rog sa prezentati o solutie pentru a scapa de soarecii care circula prin pereti si tavane de rigips unde nu avem acces sa punem capcane. Va multumesc.

 • Cristian
  22/05/2014 at 11:28 pm

  Buna seara, am aceeași problema ca Alex. Locuiesc la casa, in încăperi am tavan fals, sobolani umbla pe rigips. Am pus ceva otrava, o parte au decedat si din cauza mirosului stau mai tot timpul cu geamul deschis. Imi puteți oferi un sfat va rog? Menționez ca nu pot pune stații de intoxicare, pentru ca sunt casa linga casa, singura variata este sa actionez doar eu in podul casei. Multumesc.

 • George
  21/07/2014 at 1:29 am

  luati-va fratilor un caine de vanatoare ;)

 • Liviu
  21/09/2014 at 10:51 am

  Am o casa de lemn. În fiecare toamnă, soarecii cauta sa gaseasca adapost, rozand peretele.
  În schimb toata vara nu am probleme.
  Va rog sa ma ajutati cu o solutie.
  Multumesc!

 • catalin
  23/11/2014 at 9:56 pm

  va rog sa ma ajutati si pe mine cu soarecii.am o casa de vacanta in care nu ma duc foarte des,am incercat otrava,aparatele acelea cu unde de la tele-shop si degeaba...am gasit multe cuiburi...

 • cosma emilian
  22/12/2014 at 3:43 pm

  buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu soarecii de camp.. am o livada de meri tineri plantata din toamna si au inceput sa roada radacina la pomi... este plin de gauri de-a lor !!! ce pot face? cu ce sa incep?

  • liv
   12/02/2015 at 6:17 am

   Planteaza MENTA care alunga soarecii, sobolanii

 • ionela iancu
  05/02/2015 at 11:13 am

  de vreo cateva luni am fost invadata de soareci . am folosit pest repeller(3) dar nu am avut rezultate . am trei pisici care isi fac treaba , dar fiindca am tavene false cu vata minerala la mijloc iar mansarda este in lemn , vata minerala si rigips s-au infitrat acola si aii aud cum alearga . Mi-au intrat in camere prin gaurile de la tevile de caldura , am astupat acolo dar nu reusesc sa scap de ei . Alearga pe tavan de parca au meci de fotbal . Ajutati-ma . In afara au intrat prin marginea rigipsului dat nu pot folosi nimic pentra ca am 5 caini(si ei vanatori buni)

 • emilia
  06/02/2015 at 1:29 am

  Si eu am aceeasi problema. ii aud noaptea cum umbla pe rigips, intre rigips si vata minerala. cateodata fac asa zgomot ca am impresia ca sunt șobolani. Cred ca s-au inmultit ca ii aud tot mai des si sunt tot mai zgomotosi. Va rog sa ma ajutați, care e cea mai buna solutie sa scap de ei?

 • Alex
  20/02/2015 at 12:49 am

  cum scap de soareci

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 3% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Daca sunteti abonat la newsletter si ati dat like si pe Facebook, puteti folosi ambele coduri de reducere pentru a genera un cod de discount cumulat de 5%. Codurile se introduc in campurile de mai jos si se apasa butonul de generare.

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături