Comanda din: 24-03-2017

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

Insecticide, raticide, dezinfectanti Insecticide, raticide, dezinfectanti

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Scapa de Gandaci de canalizare - Cum identifici si combati


Gandacii de canalizare sunt mai mari decat cei de bucatarie, au culoarea neagra si sunt atrasi de intuneric si umiditate. Ei urca pe tubulatura, venind din subsol sau canalizare si apar in special in apartamentele din blocurile vechi sau la casele cu guri de canalizare in curte.

Tipuri de gandaci de canalizare

Gandacii de canalizare denumiti si gandacii americani sunt cel mai des intalniti in canalizari sau medii cu umiditate ridicata. Sunt cea mai larga specie de gandaci comun intalnita si cresc pana la o lungime de 3 cm. Gandacii de canalizare se pot strecura in locuinte prin crapaturi, prin scurgerea de canalizare sau cavitati sau pe sub usi. Aceste insecte se hranesc cu materiale in putrefactie sau alterate, care produc bacterii si virusi. O data ce un gandac ajunge in casa dumneavoastra poate sa raspandeasca virusi printre locuitori.

Prevenirea infestarii cu gandaci de canalizare:

Preventiv, exista cateva metode de va micsora riscul sa fiti vizitati de aceste insecte. Pastrati curatenia punand accent cat mai mare pe baie si bucatarie. Pastrati alimentele in vase inchise bine sau in frigider - congelator.
Daca aveti posibilitatea folositi un dezumidificator pentru a reduce umiditatea din aer la o valoare cat mai mica. Aceasta ar putea reduce atractia gandacilor de canalizare, acestia sunt atrasi de medii umede.

Este recomandat sa blocati accesul gandacilor de canalizare in locuinte prin astuparea crapaturilor sau a oricaror alte puncte de acces - gauri in tevi, guri de vizitare, usi si ferestre.

Produse recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare, capcane adezive:

Tratamentul impotriva gandacii de canalizare cu capcane adezive:

Capcane adezive, gandaci canalizareAcest tratament se recomanda in cazul in care spatiul nu este cu grad ridicat de infestare, nu aveti cuiburi la dumneavoastra in spatiu si acestia deabia si-au facut aparitia accidental din alte locuri in cautare de hrana. Capcanele cu adeziv ii atrag, iar acestia raman lipiti pe placa adeziva. Sunt foarte eficiente in cazul in care aveti probleme cu gandacii de canalizare, care nu isi fac cuiburi in casa, ci vin de la subsolul blocului sau de la gurile de canalizare. In acest caz se plaseaza capcanele cat mai aproape de locurile prin care pot sa intre la dumneavoastra in spatiu.
Capcanele cu adeziv pentru gandaci nu contin substante putand fi folosite in orice conditii. Va recomandam capcanele Trap-a-Roach.

Produse recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare, insecticide gel:

Dezinsectia contra gandacilor de canalizare cu gel insecticid:

Gelul insecticid se foloseste acolo unde gradul de infestare este mediu sau suplimentar tratamentul prin pulverizare in caz de infestare masiva. Acesta atrage gandacii la consum, iar printr-un efect in cascada distruge si cuiburile formate.
Insecticid MaxForce ic gelGandacii vii, prin natura lor ii mananca pe cei morti, iar daca un daunator a consumat din gelul insecticid si a murit in cuib va afecta mai multi gandaci datorita acestui efect cascada. Avantajul acestui insecticid este ca se aplica foarte usor, nu miroase, nu este toxic pentru oameni si are remanta de pana la 4 luni. De asemenea foarte eficient in cazul gandacilor de canalizare, prin aplicare in zonele prin care pot patrunde daunatorii in casa, dar si impotriva gandacilor de bucatarie in cazul in care nu doriti sa faceti un tratament care sa necesite pregatirea spatiului inainte de aplicare (EX: strangerea tuturor obiectelor din spatiul care trebuie tratat).

Metode de aplicare: Se aplica direct din seringa in care este ambalat fara a mai fi dizolvat in apa sau in alti solventi, prin picaturi mici de marimea unui bob de orez, la distante de 1-2 metri distanta intre ele. Se aplica cu precadere in bucatarie si baie, deoarece de acolo porneste orice infestare cu gandaci, prin locurile in care tineti gunoiul, pe langa tevile de apa care intra in locuinta, in spatele electrocasnicelor, in interiorul dulapurilor pe la balamale sau in colturi, in spatele mobilierului, etc.

Insecticidul gel este foarte bun impotiva gandacilor in cazurile in care spatiul tratat nu permite intervenirea printr-un tratament prin pulverizare (ex: zone de birouri cu calculatoare, servere sau alte tipuri de aparatura). Va recomandam gelul insecticid MaxForce IC Gel, produs Bayer.

Produse recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare, insecticide:

Dezinsectia contra gandacilor canalizare prin pulverizare:

Subsol cu gandaciRecomandam acest tip de tratament doar pentru subsolul blocurilor sau pentru combaterea surselor de unde provine infestarea. Fiind vorba de insecte care traiesc in locuri cu grad ridicat de umiditate suntem siguri ca solutiile pulverizate nu pot sa ofere remanenta. Pulverizarea trebuie facuta se fac de obicei cu pompe de joasa presiune specifice actiunilor de dezinsectie iar insecticidele trebuie sa se dizolve in apa in concentratie mai ridicate efectul produs nu poate sa fie decat de shock (nu se poate oferi remanenta).

Luati in calcul tratamentele cu ULV (ceata rece) sau prin termonebulizare (ceata calda) daca zonele unde sunt gandacii sunt greu accesibile. Daca infestarea este masiva, adica gandacii sunt de mai multe generatii se recomanda repetarea tratamentului la 7- 14 zile. De asemenea se recomanda ca in cazul tratamentului prin pulverizare sa va protejati cu o masca (fie de unica folosinta, fie de gaze) si manusi pentru protectie.

Produse recomandate pentru combaterea gandacilor de canalizare, pulverizatoare:

8 Intrebari si Raspunsuri

 • Rosiu Vasile
  20/05/2016 at 11:39 pm

  Locuintai-a fost invadata de gandaci cred ca prin scurgerile de la baie si bucatarie.Care sunt produle cele mai eficiente si recomandate,in conditiile in care am o pisica.Aceasta a mai vanat si inghitit un gandac dupa ce am dat cu solutie anti-gandaci,fiind salvata cu greu de un medic veterinar.Va sa precizati si procedura de urmat pt.a evita o nouaa intoxicare a pisicii.
  Cu stima,

  • PestControl Expert
   25/05/2016 at 8:37 pm

   Pentru combaterea gandacilor se poate aplica un gel insecticid care are si atractant in compozitie cum ar fi MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html). Acesta se aplica sub forma unor bobite de orez in locurile ascunse (in spatele mobilei, la plinta, in spatele electrocasnicelor, la balamalele usilor etc). Datorita formularii si naturii gandacilor, gelul este cel mai indicat pentru eliminarea intregului cuib. Produsul nu este daunator pentru om sau animale, iar la interior isi pastreaza remanenta pentru o perioada de pana la 4 luni.

 • Paula
  10/06/2016 at 6:12 pm

  La 1 iunie ne-am mutat într-un alt apartament și cu doua zile înainte sa ne mutam, când am început sa ducem din lucruri, am găsit în casa vreo 10 gandaci de canalizare morti. Proprietarul a chemat firma pt dezinsecție și a deratizat apartamentul. Aceștia au spus ca nu e necesar sa mai dea și după 7-10 zile pt ca au fost putini însă azi am găsit 3 pui de gandaci (mici de tot) morti în baie și un altul puțin mai mare în chiuveta bucătăriei cat se poate de viu! De asemenea, de când s-a deratizat și pana acuma în holul blocului am văzut în total vreo 5-6 gandaci morti care au apărut în decurs de o săptămână. Am înțeles ca la sfârșitul lui mai au deratizat subsolul blocului pt ca nu-l mai deratizasera de multa vreme și deși stam la parter, vecina mea + o alta de la 1 m-au asigurat ca n-au avut probleme cu gândacii de ani de zile (lucruri care mi l-au spus și vechii proprietari). Luni va veni din nou firma de deratizare, dar eu nu vreau sa ma vad gandaci în casa mea! Cum sa fac (pe lângă sigilarea tronsonului și a scurgerii de la baie) sa nu-mi mai apara în urma deratizarea? Adică sa știu ca pot sta liniștită, vreau ceva preventiv, care totuși sa nu anuleze soluțiile cu care au dat ei? Mi s-a dat de la un magazin de pesticide Decis 50 Ew Mega însă, din cate citesc, acesta este pt plante, nu pt gândacii de canal.... Ce ma sfătuiți sa fac? Mulțumesc!

  • PestControl Expert
   14/06/2016 at 12:07 pm

   Intr-adevar, Decis Mega este un insecticid recomandat pentru tratamentele fitosanitare, in nici un caz nu se va aplica la interior pentru combaterea gandacilor.
   Pentru a evita ca gandacii sa nu mai apara in locuinta dumneavoastra, va fi necesar sa sigilati toate caile de acces. Dar faptul ca ii gasiti morti este un lucru bun.
   Puteti aplica un gel insecticid ca MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-white-5-g.html). Acesta atrage gandacii catre consum si ii va elimina pe cei ramasi.

 • Danut Slavu
  14/06/2016 at 9:27 am

  De unde pot cumpara o solutie eficienta si la un pret rezonabil , pentru gandacii de bucatarie si cei de canalizare ?. Se poate dilua ?.

  • PestControl Expert
   14/06/2016 at 12:16 pm

   Pentru combaterea gandacilor puteti aplica un insecticid prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html), un plic de 20 g diluat in 5 l de apa. Solutia se pulverizeaza pe toate zonele unde ati observat activitatea crescuta a gandacilor. Mai aveti posibilitatea de a aplica un gel insecticid cum ar fi Max Force (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html ), aplicand la distante de 1-2 m bobitele de 0,1g-0,2g, nefiind daunator pentru oameni sau animale si pastrand remanenta pana la 4 luni.

 • Daniela
  19/07/2016 at 4:35 am

  Acum vreo 2-3 saptamâni am gasit in baie un gândac mare si negru de canalizare. Acum o săptămana ne-am întors din concediu si am gasit un ou al acestuia. Azi noapte iar am dat de unul mare. Ce pot folosi pentru combaterea lor ținând cont ca am copii mici dintre care unul abia începe sa meargă de-a bușilea?

  • PestControl Expert
   20/07/2016 at 5:39 pm

   Daca au fost observati doar doi pana acum, atunci se pot monta capcane cu atractant ca Trap-a-Roach (http://www.pestcontrol-expert.ro/trap-a-roach.html). Acestea sunt cele mai indicate pentru monitorizarea gradului de infestare. Daca numarul de gandaci creste, atunci se va interveni cu insecticide sub forma de gel ca MaxForce (http://www.pestcontrol-expert.ro/max-force-ic-gel.html) ori prin pulverizare cum ar fi K-Othrine WG 250 (http://www.pestcontrol-expert.ro/k-othrine-wg-250.html).

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături