Comanda din: 22-03-2018

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Cum să scapi de un șoarece sau un șobolan găsit mort în casă sau birou


Ce e mai rău decât să găsiți un gândac mort în casa sau în biroul dumneavoastră? Găsirea unui șoarece sau a unui șobolan mort.

Găsirea unui șobolan sau soarece mort este o priveliște îngrozitoare și dezgustătoare. Sperăm că nu va trebui să vă confruntați niciodată cu așa o întâmplare. Cu toate acestea, dacă se va întâmpla, este important să știți cum să faceți față situației.

Eliminarea șoarecilor sau a șobolanilor morti de la A la Z

Îndepărtarea carcasei rozatorelor v-ar putea pune în pericol de îmbolnăvire, aceste tipuri diferite de șobolani și alte rozătoare pot transmite numeroase boli, atât direct, cât și indirect - sindromul pulmonar (hantavirus), febră hemoragică, febra mușcăturii de șobolan, ciumă bubonică, salmonela și multe altele.., deci este mai bine să contactați un profesionist în controlul rozătoarelor pentru a rezolva aceste situații. Cu toate acestea, dacă insistați să faceți acest lucru singur, iată cum să eliminați în mod corespunzător un șobolan mort.

Veți avea nevoie de următoarele:

 • Mănuși și îmbrăcăminte de protecție
 • O mască de protecție respiratorie sau cel puțin un filtru de praf sau mască medicală din pânză
 • O pungă de plastic
 • Un sac de gunoi

După ce ați atașat masca și restul echipamentelor de protecție, plasați șoarecele sau șobolanul în punga de plastic și sigilați-o. Apoi, introduceți punga într-o altă pungă de gunoi separată și legați bine. Acest sfat poate părea o exagerare, dar este mai bine să fiți în siguranță decât să vă pară rău. Este posibilă aruncarea șobolanului în ghena de gunoi a orașului. Însă, foarte multe orașe au reguli destul de stricte în ceea ce privește eliminarea animalelor moarte. Prin urmare, este o idee bună să apelați la o companie de combatere a dăunătorilor sau la serviciul public de control al animalelor din orașul dumneavoastră pentru a vă asigura că este în regulă să aruncați un șobolan sau un șoarece mort într-o ghenă de gunoi publică.

Dar pentru că șobolanii nu sunt întotdeauna suficient de atenți pentru muri în zonele deschise, unde să îi puteți vedea cu ușurință, de multe ori este mult mai probabil să simțiți mirosul unui șobolan care se descompune în podul dvs. sau, mai rău, în pereți sau orificiile de aerisire. În acest caz, cel mai bun pariu este să sunați un specialist în controlul rozătoarelor care va fi mai în măsură să localizeze sursa mirosului - și să-l elimine.

Tipurile de șoareci sau șobolani cel mai probabil găsiți în calea dumneavoastră

Există patru tipuri de șoareci și șobolani care se găsesc cel mai frecvent în case sau în clădirile de birouri:

Șobolanul Norvegian (Rattus norvegicus)

Această rozătoare este cunoscută prin numeroase nume, printre care șobolanul stradal, șobolanul de canalizare, șobolanul brun. Șobolanul norvegian poate crește până la 25 centimetri lungime și cântărește aproape o jumătate de kilogram. Șobolanii norvegieni tind să-și facă casele oriunde trăiesc oamenii și adesea preferă zonele urbane.

Șobolanul de ambalaj (Neotoma)

Aceste tipuri de rozătoare sunt exact precum numele lor, deoarece le place să înșface obiecte lucioase și să le ia înapoi în cuiburile lor. Uneori chiar dau înapoi mâncarea pe care o poartă pentru a lua o comoară, de aceea se numesc și șobolani comerciali. Șobolanii de ambalaj ajung la aproximativ 20-21 de centimetri lungime (fără a include coada) și au culori diferite, de la scorțișoară sau de la maro la gri sau o culoare maro-aurie.

Șobolanul negru, de acoperiș (Rattus rattus)

De asemenea, cunoscut ca șobolanul negru, șobolanii de acoperiș pot crește până la 31 de centimetri în lungimea corpului (se adaugă încă 25 de centimetri pentru coadă) și pot cântări până la 1 kg. În afară de a fi negri, ei pot avea, de asemenea, nuanțe de maro și gri. Este posibil să aveți mai multe șanse să întâlniți șobolanul negru în timpul toamnei și în timpul iernii, când sursele naturale de alimente în aer liber se termină.

Soarecele de casă, șoarecele domestic (Mus Musculus, însemnând micul hoț)

Excelența auzului, văzului, a mirosului și a palpabilității au permis șoarecelui de casă să fie foarte adaptabil la casele și clădirile interioare. Au nevoie de o deschidere de 0.635 centimetri pentru a putea intra într-o clădire, astfel că adesea au acces la multe locuri de-a lungul perimetrului clădirii.

Previne aparitia altor sobolani - Pașii următori după eliminarea șobolanilor morți

Șobolanii și șoarecii sunt creaturi sociale, ceea ce înseamnă că, dacă găsiți un șobolan mort, există probabil mai mulți șobolani vii undeva în apropiere. Pentru a evita găsirea unui alt șobolan, fie mort, fie în viață, va trebui să luați următoarele măsuri preventive:

 • Țineți cont de repararea și întreținerea clădirilor pentru a elimina punctele de intrare.
 • Tăiați ramurile copacilor astfel încât acestea să nu atingă casa sau clădirea, oferind șobolanilor un mijloc de a urca în interior.
 • Blocați jgheaburile de ploaie cu sârmă sau cu plasă, astfel încât șobolanii să nu poată urca pe ele.
 • Anulați tunelele de acces care putea fi folosite de șobolani cu pietre sau cu o terasă în jurul casei dvs. și păstrați-vă curțile frumos cosite.
 • Investiți într-o coș gunoi de mare capacitate în care șobolanii nu pot intra.
 • Asigurați-vă că zonele de preparare și de alimentație sunt corect curățate și depozitați alimentele în recipiente etanșe.
 • Nu eliminați produsele alimentare în canalizare și nu le lăsați în apropierea scurgerilor.

Șobolanii sunt potențial infecțioși și pot provoca daune majore casei sau biroului dvs., indiferent dacă sunt morți sau nu. Dacă întâlniți un șobolan mort sau credeți că aveți o infestare, nu ezitați să contactați un profesionist pentru controlul rozătoarelor.

soarece in frunze de toamnaÎn cazul în care doriți să găsiți un șoarece sau un șobolan mort, dar într-un mod mai organizat, vă recomandăm capcanele Victor® ™, acestea vor înlătura în totalitate problema eliminării șoarecilor și/sau a șobolanilor morți și vor oferi o experiență de curățare foarte ușoară.

Iată de ce planul diabolic sugerat nu va suna chiar atât de rău în cele din urmă:

Frunzele se transformă în nuanțe frumoase de portocaliu, roșu și galben și cad la pământ. Ați scos puloverele din dulap și ați început să le purtați cu mândrie; cidru de mere abundă iar strugurii încep să se coacă. Dezavantajul este că șoarecii își fac bagajele pentru a se muta în casa dumneavoastră.

Previne aparitia altor șoareci - De ce șoarecii se vor muta în casa dumneavoastră în toamna?

Pe măsură ce temperaturile scad, rozătoarele sunt atrase de potențialele surse de căldură și alimente. Fără îndoială, acestea vor găsi modalități foarte creative pentru a intra în casă: prin crăpăturile din pereți, ferestre sau prin ușile deschise, orificii, țevi, dați un exemplu iar ele vor încerca! Din fericire, pce.ro vă îndrumă spre drumul cel bun - dacă faceți oricare din următoarele lucruri, trimiteți șoarecilor o invitație la cină, sau mic dejun, după preferințe.

soarece in frunze de toamna aurii

1. Nu ați ținut pasul cu munca peisagistică
Păstrarea plantelor foarte aproape de casa dvs., și amânarea greblatului frunzelor care înfundă fundația casei este o invitație deschisă adresată rozătoarelor mici. Se pot ascunde în vegetație în timp ce caută o oportunitate și nu le puteți observa niciodată. În schimb, păstrați plantele și frunzele acumulate la cel puțin 70 centimetri distanță de casa dumneavoastră, tăiați buruienile și nu permiteți niciodată să se colecteze resturi lângă casă.

2. Nu v-ați pregătit casa pentru vremea rece
Dacă nu ați inspectat casa pentru etanșeitate, crăpături și alte zone de slăbiciune, atunci v-ați deschis casa rozătoarelor. Asigurați-vă că sigilați orice fisură în jurul ferestrelor și a ușilor, verificând chiar și locul unde s-ar putea să fiți reparat sezonul trecut - se știe că deteriorarea materialelor pentru izolarea și căptușirea caselor sunt cauzate de fluctuații de temperatură.

3. Nu v-ați protejat exteriorul
Dacă nu verificați exteriorul casei împotriva slăbiciunilor de acces, atunci șoarecii pot fi capabili să se târască chiar în casa dumneavoastră. Ați avut reparații sau instalări la domiciliu? Verificați dacă găurile din jurul cablurilor sau a instalațiilor sanitare au fost bine sigilate. Este bine cunoscut faptul că rozătoarele pot să se târască prin țevi de canalizare și instalații sanitare, așa că sigilați cum se cuvine zonele în care aceste țevi intră în casa dumneavoastră. În plus, dacă aveți ventilatoare în aer liber sau intenționați să păstrați ferestrele deschise; instalați plase rezistente pentru a păstra șoarecii afară.

4. Nu ți-ai făcut casa neospitalieră la rozătoare
Dacă nu introduceți capcane în punctele potențial fierbinți ale rozătoarelor și nu folosiți agenți de îndepărtare (repelenți ), atunci oferiți șoarecilor șansa să se deplaseze liber. Încercați să utilizați capcanele pentru a monitoriza podeaua sau subsolul - deoarece aceste capcane vor prinde șoareci și insecte, vă vor spune dacă aveți o problemă. Asigurați-vă că le verificați în mod regulat. În plus, utilizați agenți de respingere a mirosurilor naturale în cuști sau sertare și repelenți cu ultrasunete în subsoluri, mansarde și în camerele cu animale fără rozătoare.

Intrebari si Raspunsuri

Nu exista comentarii inca. Adauga unul folosind formularul din partea dreapta.

Scrie parerea ta

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături