Comanda din: 24-03-2017

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

Insecticide, raticide, dezinfectanti Insecticide, raticide, dezinfectanti

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte
 • Dezinfectia sistemelor de aerisire

  Calitatea aerului este una dintre problemele ecologice majore in Europa. Intrucat fiecare persoana petrece intre 60 si 90% din timp in interiorul cladirilor (scoli, locuinte, birouri), calitatea aerului are un rol important in sanatatea populatiei, mai ales a tinerilor si a persoanelor inaintate in varsta. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatati, un numar considerabil de decesuri in Europa si in tarile cu standard de viata ridicat din afara Europei, au fost cauzate de poluarea aerului din incinta cladirilor si locuintelor.
 • Syngenta

  Syngenta este o companie elvetiana renumita mondial pentru contributia in agricultura, orientata spre dezvoltare prin inovatie si tehnologie. Infiintata in 2000, prin fuziunea a doua companii, Novartis si Zeneca, pana in 2014, Syngenta a ajuns cel mai mare producator de pesticide si seminte din Europa. Noul program Syngenta, Professional Pest Management (PPM), ofera solutii inovatoare venite in sprijinul profesionistilor din combaterea daunatorilor, in rezolvarea provocarilor zilnice cu care se confrunta.
 • BRC

  BRC, o companie franceza creata in 1943, cu sediul langa Nantes, produce si comercializeaza capcane fiabile pentru insecte, echipamente de igiena si confort a aerului si a dispozitivelor de control al aerului. Intr-un proces constant de imbunatatire a produselor si a serviciilor sale, BRC pune satisfactia clientului in centrul activitatii sale, si deja face asta de peste 70 de ani. Valorile companiei sunt bazate pe calitate, inovatie si respectarea angajamentelor. Intreaga gama de produse este fabricata in Franta, indeplinind standardele europene (marcajul CE) si recomandarile HACCP.
 • Inchiriere foggere, ULV-uri, pulverizatoare, echipamente dezinsectie

  Oferim serviciul de inchiriere echipamente profesionale de pulverizare pentru tratamentele de dezinsectie sau dezinfectie. Punem la dispozitia partenerilor nostri din toata tara foggere, ULV-uri, atomizoare si pulverizatoare de joasa presiune de mici si mari dimensiuni.
 • B. Braun

  B. Braun face parte din Organizatia Privata pentru Siguranta Pacientilor (POPS), cadru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Scopul este ca, in domeniul medical, sa se reduca infectiile asociate prin imbunatatirea igienei mainilor. Aceasta se bazeaza pe programul WHO Clean Care is Safer Care. B. Braun este implicat in cresterea gradului de constientizare la nivel mondial cu privire la importanta igienei mainilor. De aceea, merge mai departe prin oferirea solutiilor in dezinfectia spatiilor medicale, instrumentelor si nu numai!
 • 24 - 25 iunie e concediu la PestControl Expert, voi discount 5%

  A venit vara, si s-a facut frumos afara. Vineri si sambata suntem intr-o scurta vacanta de relaxare. Ne bucuram impreuna cu colegii nostri de la Wintermag.ro si Summermag.ro de vremea calduroasa, de aerul curat si linistea muntilor.
 • FuturA

  FuturA este prima companie care a prevazut ca in viitor combaterea daunatorilor nu se va mai efectua cu momeli toxice sau daunatoare pentru mediu. Principiul de baza al companiei este: Stabilirea Standardului.
 • Oferta Bayer City 2016: Pachet promotional dezinsectie urbana

  Pachetul promotional CITY destinat dezinsectiilor outdoor (de exterior) are pretul de lista (ex-Bayer) al acestui pachet este de 23.900 RON (in varianta cu Aqua K-Othrine® - 1L ) ceea ce echivaleaza, din start, cu un discount de 10% fata de achizitia separata a cantitatilor de produse din pachet.
 • MouseStop - repelent soareci, sobolani dar si alti daunatori

  MouseStop este o pastă pentru combaterea dăunătorilor şi etanşare, inofensivă pentru animale, destinată combaterii rozătoarelor şi altor dăunători. MouseStop este folosit de industria internaţională de combatere a dăunătorilor din 1990.
 • Cum scapi de peștișorul de argint? Cum identifici și combați?

  Înainte de a scăpa de infestarea cu peștișorul de argint, este important să vă asigurați că insectele pe care le vreți exterminate cu orice preț din locuința dumneavoastră sunt peștișori de argint, și nu alte insecte cu care acestea seamănă fizic și comportamental foarte mult, precum unele specii de miriapode sau peștișorul de sobă.
 • Cum previi infestarea cu peștișorul de argint?

  Peștișorul de argint este o insectă de mici dimesiuni, fără aripi, ce face parte din ordinul Thysanura. Denumirea acestei insecte derivă din aspectul fizic al acestora dat de culoarea gri metalic a solzilor de pe corp, combinat cu mișcările onduitoare asemănătoare cu cele ale peștilor.
 • Informații despre peștișorul de argint


  Peștișorul de argint este o insectă de mici dimesiuni, fără aripi, ce face parte din ordinul Thysanura. Denumirea acestei insecte derivă din aspectul fizic al acestora dat de culoarea gri metalic a solzilor de pe corp combinat cu mișcările onduitoare asemănătoare cu cele ale peștilor. Pe de altă denumirea științifică a acestei insecte ( Lepisma saccharina ) care în latină înseamnă „ consumator de zahăr” face referire la dieta peștișorul de argint care este compusă din carbohidrați , cum ar fi zahăr sau amidon.

  informatii-despre-pestisorul-de-argint-1024x673

  Caracteristicile Peștișorului de argint
  Este o insectă nocturnă de dimensiuni cuprinse între 13-25 mm. Partea toracică este lată în partea superioară și se subțiază trepat spre partea inferioară, într-un fel de “coadă” ce le conferă un aspect asemănător cu cel al peștilor. Aceste insecte prezintă 3 perechi de picioare la nivelul abdomenului și o pereche în partea din spate a corpului. De asemenea, au doi ochi compuși mici și prezintă o pereche de antene mari. Sunt insecte care se pot feri de prădătorii lor naturali (păianjenii sau miriapodele) datorită ablității și vitezei în deplasare. Acest lucru este valabil pe suprafețe orizontale, fără obstacole și nu pentru cele verticale, fiindu-le destul de dificil să se deplaseze pe pereți de exemplu.

  Răspândirea peștișorului de argint
  Este o insectă cosmopolită, fiind răspândită peste tot în lume, întâlninu-se pe aproape toate continentele. Cu toate că se adaptează în orice mediu, putând supraviețui o perioadă mare de timp chiar și fără hrană, totuși peștișorul de argint preferă mediile cu umiditate și temperaturi ridicate. În mediul urban, aceste condiții favorabile de trai  se găsesc în baie, toaletă, spălătorie, subsoluri şi în bucătărie. Întrucât evită lumina, pe timpul zilei ele se ascunde în găuri, crăpături întunecoase, după maşini de spălat sau tapet dezlipit. Fiind atrase și de materiale celulozice sau de îmbrăcăminte umedă le puteți găsi și în dulapuri sau cutii de depozitare, iar datorită preferințelor culinare le puteți găsi și în cutiile și pachetele cu alimente lăsate neînchise.

  Reproducere și ciclul de viață
  Ritualul de împerechere a peștișorilor de argint este unul destul de complex și presupune 3 faze care pot dura până la jumătate de oră. Astfel, în prima faza masculul și femela se apropie unul de celălalt și își ating antenele, în ce-a dea doua fază masculul se îndepărtează de femelă care se angajează într-o acțiune de urmărire a acestuia, iar în faza a treia are loc din nou o apropiere a masculului de femelă. Este faza în care corpurile celor doi parteneri se ating iar masculul începe să își vibreze coada la atingerea femelei, moment în care eliberează un spermatofor ( o capsulă ce conține sperma ) pe care femela o introduce in corpul ei , prin intermediul unui ovipozitor urmând ca aceasta să fertilizeze ovulele.

  Femela poate depune o singură dată până la 60 de ouă, depozitate în crevase mici. Ouăle sunt de formă ovală, albicioase, de aproximativ 0,8 milimetri și durează între două săptămâni și două luni până eclozează. Femela peștișorului de argint depune în timpul vieții aproximativ 100 de ouă. Durata de viață a peștișorului de argint este între 2 și 8 ani Larvele de peștișor argintiu sunt albe, însă pe măsură ce se dezvoltă și devin adulți aceste insecte dobândesc o nuanță de gri cu străluciri metalice. Larvele seamănă în aparență cu adulții, sigurele diferențe fiind de culoare și dimensiune. Peștișorii de argint năpârlesc de multe ori pe parcursul procesului de evoluție, între 17 și 66 de năpârliri în timpul vieții, uneori chiar și 30 de năpârliri într-un an. Peștișorul de argint se numără printre cele câteva tipuri de insecte care continuă să năpârlească și după ce ating maturitatea.

  informatii-utile-despre-pestisorul-de-argint-1024x676

  Dăunător
  Aceste insecte sunt consumatori de hrană bogată carbohidraţi și polizaharide, cum ar fi zahăr, făină, clei de la coperţile de carte sau de la tapeturi. Insectele mănâncă însă şi hrană bogată în proteine, cum sunt de exemplu insecte moarte, resturi de piele năpârlită provenită de la indivizii din specia sa şi textile confercționate din bumbac sau mătase, astfel că ținta acestor insecte pot fi covoarele, păturile, hainele etc. În condiții de foamete peștișorul argintiu poate să consume chiar și obiecte de marochinărie sau țesături sintetice, putând chiar să supraviețuiască fără hrană și un an de zile sau mai mult.

  Însă pentru a fi considerați adevărați dăunători aceștia trebuie să fie prezență în număr mare, dar întotdeauna apariția unui peștișor de argint în casa dumneavoastră indică faptul că mai sunt și alții undeva bine ascunși.

1-12 of 288

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 24

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături