Comanda din: 18-11-2017

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte
 • Informatii despre Taktic, insecticid pe baza de Amitraz

  Taktic este un concentrat emulsifiabil de uz extern pentru combaterea ectoparazitilor la bovine, suine, ovine si caprine. Acesta are substanta activa Amitraz 12.5%. Particularitati: este un insecticid lichid cu miros sesizabil, care poate fi aplicat prin pulverizare, ceata calda sau ceata rece. Se aplica in doza de 0.5 - 1 % (50 - 100 ml dizolvati in 10 litri apa)
 • Oferta Bayer City 2017: Pachet promotional dezinsectie urbana

  Incepând de luni, 2 iulie 2017 si pâna pe 15 septembrie 2017, divizia BAYER Environmental Science din cadrul BayerCropScience va pune la dispozitie, pentru segmentul de sanatate si igiena publica (dezinsectie), pentru al 5-lea an consecutiv, Pachetul promotional CITY pentru dezinsectie outdoor (de exterior) si deratizare - Aqua K-Othrine® EW 20 – 72 litri (ambele ambalaje 1 litru) - K-Othrine® PROFI EC 250 – 24 litri (ambalaj de 1 litru) - Solfac® EW 50 – 24 litri (ambalaj de 1 litru) - Racumin®FOAM – 6 PCE kg (ambalaj de 500 ml) - Racumin®Paste – 100 KG (ambalaj de 5 kg sau 50 kg, la alegere)
 • Advion Furnici Gel - insecticid impotriva furnicilor, Sygenta

  Advion® Furnici Gel utilizează o nouă substanţă activă, indoxacarb, care se bio-activează la nivelul maxim de putere doar în timpul metabolismului furnicilor. Advion Furnici Gel combină performanţa consacrată a indoxacarbului cu o formulă de gel foarte atractivă pentru a garanta un efect puternic de combatere a spectrului larg al furnicilor.
 • Klerat Block si Klerat Pellets - rodenticide Sygenta

  Klerat® este o substanţă extrem de eficientă și versatilă pentru deratizare, cu o singură administrare, destinată utilizării de către profesioniști. Încorporând eficacitatea substanţei active Brodifacoum într-o gamă de rodenticide de calitate superioară.
 • Dezinfectia sistemelor de aerisire

  Calitatea aerului este una dintre problemele ecologice majore in Europa. Intrucat fiecare persoana petrece intre 60 si 90% din timp in interiorul cladirilor (scoli, locuinte, birouri), calitatea aerului are un rol important in sanatatea populatiei, mai ales a tinerilor si a persoanelor inaintate in varsta. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatati, un numar considerabil de decesuri in Europa si in tarile cu standard de viata ridicat din afara Europei, au fost cauzate de poluarea aerului din incinta cladirilor si locuintelor.
 • Syngenta

  Syngenta este o companie elvetiana renumita mondial pentru contributia in agricultura, orientata spre dezvoltare prin inovatie si tehnologie. Infiintata in 2000, prin fuziunea a doua companii, Novartis si Zeneca, pana in 2014, Syngenta a ajuns cel mai mare producator de pesticide si seminte din Europa. Noul program Syngenta, Professional Pest Management (PPM), ofera solutii inovatoare venite in sprijinul profesionistilor din combaterea daunatorilor, in rezolvarea provocarilor zilnice cu care se confrunta.
 • BRC

  BRC, o companie franceza creata in 1943, cu sediul langa Nantes, produce si comercializeaza capcane fiabile pentru insecte, echipamente de igiena si confort a aerului si a dispozitivelor de control al aerului. Intr-un proces constant de imbunatatire a produselor si a serviciilor sale, BRC pune satisfactia clientului in centrul activitatii sale, si deja face asta de peste 70 de ani. Valorile companiei sunt bazate pe calitate, inovatie si respectarea angajamentelor. Intreaga gama de produse este fabricata in Franta, indeplinind standardele europene (marcajul CE) si recomandarile HACCP.
 • Inchiriere foggere, ULV-uri, pulverizatoare, echipamente dezinsectie

  Oferim serviciul de inchiriere echipamente profesionale de pulverizare pentru tratamentele de dezinsectie sau dezinfectie. Punem la dispozitia partenerilor nostri din toata tara foggere, ULV-uri, atomizoare si pulverizatoare de joasa presiune de mici si mari dimensiuni.
 • B. Braun

  B. Braun face parte din Organizatia Privata pentru Siguranta Pacientilor (POPS), cadru al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Scopul este ca, in domeniul medical, sa se reduca infectiile asociate prin imbunatatirea igienei mainilor. Aceasta se bazeaza pe programul WHO Clean Care is Safer Care. B. Braun este implicat in cresterea gradului de constientizare la nivel mondial cu privire la importanta igienei mainilor. De aceea, merge mai departe prin oferirea solutiilor in dezinfectia spatiilor medicale, instrumentelor si nu numai!
 • 24 - 25 iunie e concediu la PestControl Expert, voi discount 5%

  A venit vara, si s-a facut frumos afara. Vineri si sambata suntem intr-o scurta vacanta de relaxare. Ne bucuram impreuna cu colegii nostri de la Wintermag.ro si Summermag.ro de vremea calduroasa, de aerul curat si linistea muntilor.
 • FuturA

  FuturA este prima companie care a prevazut ca in viitor combaterea daunatorilor nu se va mai efectua cu momeli toxice sau daunatoare pentru mediu. Principiul de baza al companiei este: Stabilirea Standardului.
 • Oferta Bayer City 2016: Pachet promotional dezinsectie urbana

  Pachetul promotional CITY destinat dezinsectiilor outdoor (de exterior) are pretul de lista (ex-Bayer) al acestui pachet este de 23.900 RON (in varianta cu Aqua K-Othrine® - 1L ) ceea ce echivaleaza, din start, cu un discount de 10% fata de achizitia separata a cantitatilor de produse din pachet.

1-12 of 292

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 25

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături