Comanda din: 29-05-2017

S.C. PestControl Expert S.R.L.

Punct de lucru pentru ridicare produse:
Str. Costache Marinescu nr. 1, sector 1, Bucuresti, cod postal 011285

Reg. com.: J40/14657/12.12.2012

CUI: RO 31008225

Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti, cod postal 010965

Cont: Banca RO57 INGB 0001 0082 1365 8910, deschis la ING Bank, sucursala Unirii

 

Nu ai niciun produs în coş.

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

pulverizatoare mesto

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

capcane catch master

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

dezinfectanti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

detergenti profesionali

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

echipamente protectie

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Flykiller, electroinsecticide, capcane insecte

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Infectia virala Zika, boala Zika.jpg

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

larvicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Racumin Foam

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

repelent rozatoare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

racumin paste in statie intoxicare

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Raticid Rodicum Pasta

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

erbicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

fungicide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

Bayer Garden

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

insecticide plante

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

moluscocide

2% reducere pentru orice abonat la newsletter

tratamente seminte

Amalgerol, 1 litru

56,68 Lei

Include TVA

 

Detalii livrare

 • Tarif Livrare

  Pentru livrare in tara apelam strict la serviciul de curierat al Fan Courier iar tariful este 14.26 lei pentru plicuri si 15,5 lei pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0,93 lei. Daca doriti sa se faca livrarea in afara localitatilor unde sunt sedii Fan Courier, indiferent de distanta, costul de transport va fi cu 14,88 lei (12 lei + TVA) mai mult.
  Pentru Bucuresti aveti optiunea de curieratul Fan Courier la costul de este de 10,54 lei pentru plicuri si 11,78 lei pentru colete. Kilogramele aditionale se taxeaza cu 0,87 lei.

 • Termen livrare

  Prin Fan Courier - Serviciul Standard 24 livrarea se face in 24 ore de la primirea comenzii, daca aceasta a fost plasata pana in ora 14:00 de luni pana vineri. In cazul in care comanda a fost facuta dupa ora 14:00, sambata sau duminica ne angajam sa trimitem comanda in prima zi lucratoare.
  Exista totusi posibilitatea, destul de rar, sa nu reusim sa va trimitem produsul nici a doua zi daca nu il avem in stoc propriu si nici unul din partenerii nostrii nu-l au. Veti fi instiintati si vi se va oferi un produs ca alternativa sau un termen aproximativ de livrare, in functie de urgenta dumneavoastra.

 • Alte informații

  Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

  Puteți alege o altă adresă de livrare, dacă nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Fan Courier

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier.

Livrarea se face doar pe teritoriul României.

021.311.14.22
Program: 10:00 - 18:00

Informaţii adiţionale

Denumire planta Ardei, Cartofi, Gazon, Struguri, Tomate
Formulare/Stare Lichid
Producator Hechenbichler
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000

8 Intrebari si Raspunsuri

Radu: Daca a fost aplicat in doza mentionata, stimulatorul Amalgerol nu afecteaza plantele. Doar la radacina nu este indicat sa se aplice foarte mult in concentratie mare, deoarece are solvent in compozite si poate afecta radacinile.
buna ziua, daca am facut solutia cu 100 ml la 10 l apa, si am dat acum si pe frunzele legumelor si la radacina, am stricat cu ceva?va multumesc
FOLIARUL ESTE BUN SI PT.PEPENI VERZI SI GALBENI . MULTUMESC .
Depinde de stadiul in care se afla vita de vie. In ce zona a tarii este localizata?
Acum, daca nu a fost afectata grav, se poate administra Amalgerol, pentru a o ajuta in depasirea acestui factor de stres.
Sunt sanse de refacere a vitei de vie dupa cele 2 episoade de bruma din ultimele 3 zile?
In cazul tratamentului cu Amalgerol (http://www.botanistii.ro/amalgerol-100-ml.html) la flori, pentru aplicare foliare se prepara o solutie de 100 ml ingrasamant diluati in 10 l de apa.
Daca se aplica la radacina, se prepara o solutie de 20 ml diluati in 10 l de apa.
La 100 ml cata apa sa pun la amalgerol pun la flori
doresc aceasta substanta pt vita de vie ?

Scrie parerea ta

Detalii

Amalgerol este un produs natural ce ajuta la accelerarea cresterii culturilor, inclusiv a sistemului radicular. Aplicarea indelungata amelioreaza structura solului, imbunatatind astfel fertilitatea solului si stabilitatea productiei.

Amalgerol are in compozitie mai mult de 40 de uleiuri esentiale, minerale si vegetale cu un continut de plante acvatice, ulei de parafina distilat, uleiuri vegetale si extracte din plante medicinale din Muntii Alpi. Toate elementele ce compun Amalgerol se descompune 100% in mediul conjurator si nu este catalogat ca fiind periculos.

Avantajele acesti produs natural pe baza de plante si uleiuri este ca stimuleaza cresterea plantelor, sporind cantitatea si calitatea productiei la cerealele paioase, culturile uleioase, viticulutura, horticultura si pomicultura. Creste rezistenta plantelor la seceta, amelioreaza conditia culturilor dupa bruma, grindina, daune din erbicide sau surplus de umiditate si ajuta in depasirea efectului negativ produs de acesta. 

Sporeste asimiliarea azotului, fosforului, potasiului si a microelementelor din sol, fara a mai fi necesara suplimentarea de ingrasaminte NPK.

Avantaje asupra solului si a plantelor:

- este bogat in hidrocarburi si hormoni vegetali naturali ce ajuta la crestere;

- Stimuleaza cresterea viguroasa a plantelor;

- Ajuta la retinerea mai buna a apei in sol si o mai buna dezvoltare a sistemului radicular;

- Asigura o mai buna umplere a bobului la culturile de cereale, iar la struguri creste cantitatea de zahar in bob cu 2-4% la tratarea de 2-3 ori a vitei de vie;

- Imbunatateste recolta din punct de vedere calitati si cantitativ;

 Creste activitatea microbiana a solului si in special micoriza;

- Diminueaza cheltuielile cu fertilizarea;

- Accelereaza descompunerea resturilor vegetale in sol si creste activitatea microbiana;

- Absorbtia de calciu este mai mare cu aproximativ 43%, ceea ce conduce la o mai buna pastrare a recoltei.

Mod de aplicare:

CULTURI CEREALIERE

 2 l/ha in toamna, in faza inceputului infratrii; 3 - 5 l/ha in primavara, in faza inceputului formarii clasei si/sau inceputul inspicarii pana la umplerea bobului.

PENTRU MIRISTII

 Combinatie din AMALGEROL® (3 l/ha) + glifosat acid 360 g/l (5 l/ha) pentru accelerarea descompunerii paielor si resturilor vegetale in sol.

PORUMB

3 -5 l/ha in faza de 4-6 frunze; este posibila aplicarea repetata inaintea inceputului prelungirii tulpinii. 3 - 5 l/ha la tratarea resturilor vegetale dupa colectarea porumbului.

LEGUME

3 l/ha pentru o aplicare unica; prima aplicare se va efectua la 14 zile dupa plantare; 3-5 aplicari repetate – la intervale de 10 zile. AMALGEROL® imbunateste rezistenta legumelor impotriva bolilor, ceea ce presupune mai putine tratari cu fungicide. Sporeste nu numai cantitatea, dar si calitatea productiei (legume mai bine calibrate). Scade numarul legumelor marunte pe seama celor de marime mijlocie si celor mari. Este un produs recomandat pentru cresterea ecologica a legumelor si culturile bio.

RAPITA

2 - 3 l/ha in toamna, in faza de 4-6 frunze a rapitei. Ajuta la dezvoltarea unui sistem de radacini sanatos si puternic. 3 - 5 l/ha de doua ori in primavara, in timpul tratarii cu insecticid sau fungicid.

FLOAREA SOARELUI

3 - 5 l/ha in combinatie cu erbicid in faza de 2-6 perechi de frunze.

VITA DE VIE

3 l/ha pentru o aplicare; 4-5 aplicari in perioada dintre aparitia florilor si parguirea boabelor. Radacinile vitelor de vie tinere se pun in solutie de 5 % inainte de plantare, in vederea asigurarii unei dezvoltari bune a sistemului de radacini. Vite de vie, la care se observa ingalbenirea frunzelor, culoarea lor verde se reface în 4-6 zile dupa stropirea cu AMALGEROL®.

POMI FRUCTIFERI

Volum mic: 3 - 5 l/ha intr-o solutie de lucru de 350 - 500 l apa/ha. Volum mare: 5 - 10 l/ha intr-o solutie de lucru de 1000 - 1500 l apa/ha. Timpul aplicarii: Se stropeste la intervale de 10 zile, de la faza de boboc roz pana la sfarsitul cresterii mugurilor, mai ales inaintea perioadei de cadere a petalelor. Este extrem de importanta asigurarea stropirii bune a tuturor partilor pomului, mai ales a punctelor de crestere.

CARTOFI

5 l/ha, aplicate intre perioada de crestere a stolonilor si formarea tuberculilor de marimea boabelor de mazare. Aplicare tripla cu aceiasi doza in intervale de 10-14 zile. A se folosi 300-1000 l apa/ha. Folosirea produsului AMALGEROL® la cartofi diminueaza fractia marunta pe seama celei mijlocii si mari.

HORTICULTURA SI CULTIVAREA IN SERE

Fertilizare cu 0.02% - 0.05% (20 - 50 ml /100 l apa) in intervale de 10 -14 zile. Aplicare foliara cu 0.3% - 0.5% (30 - 50 ml /10 litri apa) in intervale de 10-14 zile. Folosirea produsului AMALGEROL® reduce numarul stropirilor cu pesticide si fertilizarea. Plantele se disting printr-o culoare verde a frunzelor mai intensa, parametrii de cantitate si calitate a recoltei sunt mai buni. Pentru castraveti: tratare la doua saptamani dupa plantare, in vederea evitarii ingabenirii plantei.

PEPINIERE

Rasadirea intotdeauna este stresanta pentru pomii tineri. Radacinile pomului tanar se pun intr-o solutie de 5% timp de cateva minute inaintea plantarii, pentru asigurarea dezvoltarii bune a sistemului de radacini.

TERENURI SPORTIVE

3 - 5 l/ha dupa cosire, cu aplicare ulterioara. Pentru terenuri de golf, terenuri de fotbal, spatiile verzi ale parcurilor, terenuri sportive si altele.

CULTURI LEGUMINOASE

5 l/ha inaintea inceputului infloririi.

CULTURI BACE

20 - 60 ml /10 l de apa intr-o solutie de lucru de 700 - 2250 l apa/ha. Timpul aplicarii: Inainte de inflorire, aplicari repetate in interval de 10-14 zile. Daca fructele vor fi supuse prelucrarii, consultati-va cu procesatorul lor inainte de stropire.

DESCOMPUNEREA RESTURILOR VEGETALE

3 - 5 l + 20 kg/ha carbamida inainte de prelucrare.

REFACEREA CULTURILOR DUPA BRUMA, GRINDINA, DAUNE DIN ERBICIDE SI ALTELE

3 - 5 l/ha intr-o solutie de lucru de 200 - 250 l apa/ha.

COMPATIBILITATE:

AMALGEROL® este un concentrat lichid, emulsie cu o calitate ridicata. Se dilueaza perfect in apa.

Este compatibil cu multe produse. Intr-un amestec cu pesticide din rezervor, Amalgerol are un efect aditional sinergic si optimizeaza actiunea acestor produse.

Cititi cu atentie eticheta produslui cu care doriti sa il amestecati.

AMALGEROL® nu este compatibil cu ingrasaminte lichide cu continut mare de azot.

Ambalaj: flacon 1 litru

Aplicare: foliar sau la radacina

Informaţii adiţionale

Denumire planta Ardei, Cartofi, Gazon, Struguri, Tomate
Formulare/Stare Lichid
Producator Hechenbichler
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000

Lista discounturi*

Review pe Google+

Îți mulțumim pentru review-ul acordat pe Google+ cu o reducere de 2% la orice achiziție făcută pe site-ul nostru. Reducerea se face prin menționarea numelui cu care a fost făcut acest review în secțiunea de comentarii la finalizarea comenzii.

Google+ Review

Reduceri de volum

 • Pentru cumpărături între 700 și 1300 RON
 • Pentru cumpărături între 1300 și 2000 RON
 • Pentru cumpărături peste 2000 RON


În cazul în care comanda dumneavoastră depășește 700 RON, folosiți următorul cupon in momentul finalizarii comenzii:
PCE-DISC
 • *La aceste discounturi nu se mai pot aplica cupoanele din lista de discounturi
 • *Nici unul din discounturi nu este aplicabil pentru produsele aflate în categoria Aparatura pentru DDD
 • *Nu este posibilă cumularea mai multor cupoane în coșul de cumpărături