Telefon: 021.311.14.22
LUNI - VINERI: 10:00 - 18:00
4.7532

Insecticid Agita 10 WG

Insecticid cu feromon, adulticid pentru combaterea populatiilor de muste domestice. Se poate utiliza pentru uz casnic dar si in ferme.
183,00 RON
este pretul unitar, TVA inclus (afiseaza pretul fara TVA)
Adauga in cos
 
 
Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticidul Agita 10 WG se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maronie deschisa. Este insecticidul perfect pentru controlul mustelor din adapostul animalelor putand fi utilizat si la interior dar si in spatiu exterior.
Remanenta substantei aplicate cu Agita 10 WG poate ajunge pana la 3 luni.

Modul de aplicare al insecticidului Agita 10 WG:
Pentru zonele cu infestare masiva (ferme, grajduri, gropi de gunoi): Se vor amesteca 100 g produs cu 80 ml apa calda pana se obtine o solutie de consistenta vopselei. Aceasta cantitate este suficienta pentru pentru suprafata de 80 - 120 mp perete/ tavan.

Pentru uz casnic (terase, case): se vor folosi pulverizatoare iar dilutia va fi de 50 - 60 gr de produs la 0.5 litri de apa pentru o suprafata de 150 - 200 mp protejata

Aplicarea acestor tratamente nu se face pe toata suprafata precum in cazul insecticidelor clasice ci doar zonal. Principiul de functionare se bazeaza pe nevoia de consum sau atractia sexuala a mustelor. Pentru aplicarea la exterior sau interior se foloseste sau o pensula iar tratamentul se face sub forma de spoturi sau varianta cu pompa de joasa presiune cand se aplica sub forma de benzi. La prima metoda substanta se dizolva ca o pasta iar la a doua precum un insecticid clasic. Remanenta substantei, adica durata de atractivitate/rezultat este mai indelungata in cazul aplicarii sub forma de spoturi (cercuri) datorita cantatii mult mai mare de insecticid dar si consumul este proportional.

Pentru o eficienta indelungata a ambelor tratamente prezentate mai sus se recomanda tratarea zonelor unde nu bate soarele direct si unde nu ploua. Insecticidul pentru muste este biodegradabil si se spala cu apa.

Termen de valabilitate: 5 ani de la data fabricatiei.

Informaţii adiţionale

Expira la 31.01.2019
Valabilitate (ani) 5
Greutate (Kg) 0.5000
Destinat Uz Populatie, Profesional
Producator Novartis
Tipuri Aplicare Pensulare, Pompa de spate
Substanta Activa Thiamethoxam
Concentratie Substanta Activa 100 gr./Kg; 5 gr./Kg
Concentratie de utilizare Gata preparat
Combate activitatea Mustelor
Modalitate de ambalare 400g
Formulare/stare Granule
Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.
 • 10 PARERI:

  Ana:
  nota 10! isi face foarte bine treaba!
  George Andrei Dinea:
  Agita 10wg este o substanta cu o eficienta deosebita in combaterea mustelor.Trebuie sa respectati intocmai instructiunile de folosire pentru a fi siguri de rezultat.
  andreea:
  foarte buna!!!
  john:
  cum fac sa cumpar si eu o solutie de muste ?
  adi:
  La un raport calitate \ pret - Quick Bayt Spray, este mult peste Agita
  Ion:
  The Best!
  irina:
  extraordinar
 • SCRIE PAREREA TA DESPRE PRODUS

    1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
  Stele acordate:
  Nota:
  neli:
  excelent
  Adrian:
  Foarte bun impotriva mustelor. Il recomand
  Alina:
  Nu credeam ca dureaza atat de mult. L-am luat acum vreo luna si inca mai vad muste moarte (oricum mai vad extrem de putine muste fata de ce aveam la inceput). Tineti-o tot asa